Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
darkside
HV veteran

|
27.10.2007 11:56:35
|
|
|
Steff., filter on korras osta igaks juhuks uus, või proovi korraks naabri oma
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
marxveix
HV Guru

|
27.10.2007 12:08:41
|
|
|
raido357 kirjutas: |
Ei tea kas varem ka oli, aga nüüd on telneti kaudu confimine mugavamaks tehtud, käsk "menu" kuvab seadete menüü. |
Kogu aeg olnud.
|
|
Kommentaarid: 308 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
269 |
|
tagasi üles |
|
 |
Steff.
Kreisi kasutaja

|
27.10.2007 12:40:50
|
|
|
darkside kirjutas: |
Steff., filter on korras osta igaks juhuks uus, või proovi korraks naabri oma  |
Jõudsin lahenduseni
Majas on signalisatsioon mis on pandud helistama tava telefoni pealt kui peaks häire tulema.
Peab sinna vast mingi filtri muretsema
_________________ Kui sind ei ole siin...Siis sind ei ole olemaski! |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
27.10.2007 13:27:13
|
|
|
Steff. kirjutas: |
darkside kirjutas: |
Steff., filter on korras osta igaks juhuks uus, või proovi korraks naabri oma  |
Jõudsin lahenduseni
Majas on signalisatsioon mis on pandud helistama tava telefoni pealt kui peaks häire tulema.
Peab sinna vast mingi filtri muretsema  |
soovitatav oleks lähimas esinduses peaks olema ja maksma 125 raha
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
27.10.2007 13:43:03
|
|
|
ühenda see signajurakas paralleelselt telefoniga ja siis ei ole teist filtrit sul vaja (eeldusel, et sul on miskine klemmplaat või muu abivahend millega sissetulev kaabel kodus ära jagatakse arvuti ja telefonide vahel. kui ei, siis uus filter osta. endal on mul igastahes kohe sissetulevad kiud ühendusplaadi küljes ning sealt jooksevad laiali mööda maja paralleelliinid läbi filtri ning kaks liini ilma filtrita (arvutite tarbeks) ning kui oli vaja modem teise pistikusse viia, siis oli vaja vaid kaks liini ümber ühendada ja asi jälle töötast (juhtmete vedamine on enne seinte ja põrandate ehitust kordades odavam ja ilusam kui peale ehitamist )
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
achty
HV vaatleja
|
27.10.2007 21:11:08
|
|
|
Mida ma tegema peaksin, et oleks võimalik samuti arvutist VLC playerit kasutades vaadata telesaateid ja vajadusel neid ka lindistada. Olen lugenud mitmeid õpetusi aga tulemust pole siiamaani. Juhtmed on ühendatud järgmiselt. Arvutist tulev juhe on ühendatud Linksys ruuterisse wrt54g neljandasse auku. Teisest august läheb juhe aga Speedtouch 546 v6 esimesse auku ja neljandast august amino omase siis. Kas pean mingid juhtmed ringi tõstma või kuskilt midagi seadistama? Kui jah siis kuidas tuleb ümber tõsta või seadistada. Igasugune abi on tere tulnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
SunBear
HV kasutaja

|
28.10.2007 18:31:53
|
|
|
Njaff...segapudru...
Arvutisse tulev juhe läheb ikkagi Speedtouchi neljandasse mulku. Amino jääb hetkel ilma igasuguse juhtmeta.
Vähemalt nii toimib see minu puhul.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
milo
HV kasutaja
|
28.10.2007 21:51:12
|
|
|
achty kirjutas: |
Mida ma tegema peaksin, et oleks võimalik samuti arvutist VLC playerit kasutades vaadata telesaateid ja vajadusel neid ka lindistada. Olen lugenud mitmeid õpetusi aga tulemust pole siiamaani. Juhtmed on ühendatud järgmiselt. Arvutist tulev juhe on ühendatud Linksys ruuterisse wrt54g neljandasse auku. Teisest august läheb juhe aga Speedtouch 546 v6 esimesse auku ja neljandast august amino omase siis. Kas pean mingid juhtmed ringi tõstma või kuskilt midagi seadistama? Kui jah siis kuidas tuleb ümber tõsta või seadistada. Igasugune abi on tere tulnud. |
VLC playeriga näed ilma digiboxita ainult eesti kanaleid. Teema siit mitmeid kordi läbi käinud, et kui digiboxi ei ole siis ülejäänud kanalid on krüpteeritud ja neid näeb ainult digiboxi kaasabil.
Ja juhtmed on paigaldatud vähemalt mul järgmiselt - telefonijuhe - speedtouch 546 - speedtouchi neljandast august juhe digiboxi - speedtouchi esimesest august juhe linksyssi, sellest edasi juhtmevaba internet. Speedtouchi teine ja kolmas ning linksyssi ülejäänud neli auku on tühjad.
OT - carlking järgmine kord kui külla tuled siis ei pea sulle enam juhtmega internetti pakkuma
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rix
Kreisi kasutaja

|
29.10.2007 16:15:11
|
|
|
Nii.. soft on ruuteril ST780 peal v6.2.16.3. Tahaks süsteemile puhta lehe teha, st. nullist asi uuesti konffida. Kas kellelgi on puhast konffi jagada või töötab selle konfiga kõik ladusalt?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
29.10.2007 17:03:40
|
|
|
Rix, puhas conf ja saab ka sellega sealt väga lihtsalt
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk150
HV kasutaja
|
29.10.2007 17:36:58
|
|
|
mind kodus ei olnud(õed olid). Tulid elioni kutid KAABLIT paigaldama(uut kaablit mis lubab kasutada kuni 24mbit/s ühendust et saaks 2 st telekast digitv d vahtida)kõik oli ilus, kena. VAHETASID ruuteri softi ära. noh korras sellega
ruuter on täielik võileib minu jaoks. paned mõe torrenti proge käima ja karp crashib 2 sekundiga lihtsalt, http admin paneeli sisse lennad karp crashib, telneti kaudu downgradeda ei saa. helistasin elioni et WTF TOIMUB, te tulite mul KAABLIT vahetama MITTE RUUTERIT PERSE KEERAMA. ma PALUKS vanat confi tagasi ja vanat softi ka. selle peale nemad aga LAIUTAVAD käsi.
EDIT: see kaa et ping kõigub mõnusalt 14 ja 700-1200 vahel(see ei ole ühenduse viga, pingides ruuterit on sama kala)
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
lurr
HV veteran

|
29.10.2007 17:49:29
|
|
|
siin käib dtv töötajaid ka - kas ehk keegi keeraks saatekavade kella ka tunnikese tagasi?
|
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
112 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
29.10.2007 17:56:04
|
|
|
lurr kirjutas: |
siin käib dtv töötajaid ka - kas ehk keegi keeraks saatekavade kella ka tunnikese tagasi? |
Minnes menüü kaudu digiboxi seadetesse, siis seal on õige kell , kavades on aga jah vana veel..
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
29.10.2007 18:13:52
|
|
|
mikk150 kirjutas: |
mind kodus ei olnud(õed olid). Tulid elioni kutid KAABLIT paigaldama(uut kaablit mis lubab kasutada kuni 24mbit/s ühendust et saaks 2 st telekast digitv d vahtida)kõik oli ilus, kena. VAHETASID ruuteri softi ära. noh korras sellega
ruuter on täielik võileib minu jaoks. paned mõe torrenti proge käima ja karp crashib 2 sekundiga lihtsalt, http admin paneeli sisse lennad karp crashib, telneti kaudu downgradeda ei saa. helistasin elioni et WTF TOIMUB, te tulite mul KAABLIT vahetama MITTE RUUTERIT <b>piix</b> KEERAMA. ma PALUKS vanat confi tagasi ja vanat softi ka. selle peale nemad aga LAIUTAVAD käsi.
EDIT: see kaa et ping kõigub mõnusalt 14 ja 700-1200 vahel(see ei ole ühenduse viga, pingides ruuterit on sama kala) |
sa peksad hullemat seebivett kui põhja nigeerias toodetakse.
mis 24mbitist sa räägid? 2 digiboxiga varjänt on 16mbit.
kaablit? milleks on sul vaja selle jaoks kaablit vahetada? see cat5 mida igalpool kasutatakse töötab ka 1gbitiga.
ja kuinad panid sul uue firmware ja/või confi siis vaheta see ise ära.
tundub mingi 12 aastase jutt kes tahab lahe välja näha
viimati muutis M8T0 29.10.2007 18:14:22, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
29.10.2007 18:14:26
|
|
|
Saatekavad tulevad kava.ee, nadal.ee vms kohast niiet kui seal ära fixitakse siis on korras ka dTV's.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk150
HV kasutaja
|
29.10.2007 20:20:13
|
|
|
InterFace kirjutas: |
ruuter on täielik võileib minu jaoks. paned mõe torrenti proge käima ja karp crashib 2 sekundiga lihtsalt, http admin paneeli sisse lennad karp crashib, telneti kaudu downgradeda ei saa. helistasin elioni et WTF TOIMUB, te tulite mul KAABLIT vahetama MITTE RUUTERIT <b>piix</b> KEERAMA. ma PALUKS vanat confi tagasi ja vanat softi ka. selle peale nemad aga LAIUTAVAD käsi.
EDIT: see kaa et ping kõigub mõnusalt 14 ja 700-1200 vahel(see ei ole ühenduse viga, pingides ruuterit on sama kala) |
kaablit? milleks on sul vaja selle jaoks kaablit vahetada? see cat5 mida igalpool kasutatakse töötab ka 1gbitiga.
tundub mingi 12 aastase jutt kes tahab lahe välja näha |
oo suur paha if. 2 digiboxiga variant peaks olema 20mbit/s(administraatorid väidavad et kiirus vabsjee ei tõuse st 12mbit/s), ja kui ikka vene kaablid jooksevad ringi siis sealt ei tule eriti sellinne kiirus läbi. point on selles et ma tahaks vanat firmi tagasi sest asi toimib vaid resetist kuni esimese pordi suunamiseni, kuid mul on vaja terve kari porte suunata. mai saa aru kus see bullshittium siin on? kui mulle meeldis vana süsteem miks ma peaks minema üle uuele mis ei tööta lihtsalt?
edit: et sulle (IF) asi selgemaks teha siis
vahest uuri kuidas inimestel telefon tuppa tuleb, kõikidel ei käi see veel eurostandardite järgi, mõnel jookseb 2 kiuline veel tuppa.
mul vahetati lihsalt see vana vene 2 kiuline välja(tegelt mitte mul vaid tervel majal). olen ise ka vahetand inimestel kaableid et normaalselt saaks DTV d vahtida kuna venekad lihtsalt loobivad vaid ruute, ja see ei ole eriti vaadatav. vahetad kaabli ära ja korras. vat sulle tarkpea. mine uuri kuidas ADSL töötab ja kuidas korrosioon ADSL i jaoks tingimusi halvemaks teeb, äkki saad aru siis mida ma mõtlen
(ps adsl levib kaablit pidi downstream @25.875-138khz upstram @138-1104khz ja korrosioon mõjub nii kõrgetele sagedustele laostavalt)
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
29.10.2007 23:31:45
|
|
|
oo suur paha if. 2 digiboxiga variant peaks olema 20mbit/s(administraatorid väidavad et kiirus vabsjee ei tõuse st 12mbit/s), ja kui ikka vene kaablid jooksevad ringi siis sealt ei tule eriti sellinne kiirus läbi. point on selles et ma tahaks vanat firmi tagasi sest asi toimib vaid resetist kuni esimese pordi suunamiseni, kuid mul on vaja terve kari porte suunata. mai saa aru kus see bullshittium siin on? kui mulle meeldis vana süsteem miks ma peaks minema üle uuele mis ei tööta lihtsalt?
edit: et sulle (IF) asi selgemaks teha siis
vahest uuri kuidas inimestel telefon tuppa tuleb, kõikidel ei käi see veel eurostandardite järgi, mõnel jookseb 2 kiuline veel tuppa.
mul vahetati lihsalt see vana vene 2 kiuline välja(tegelt mitte mul vaid tervel majal). olen ise ka vahetand inimestel kaableid et normaalselt saaks DTV d vahtida kuna venekad lihtsalt loobivad vaid ruute, ja see ei ole eriti vaadatav. vahetad kaabli ära ja korras. vat sulle tarkpea. mine uuri kuidas ADSL töötab ja kuidas korrosioon ADSL i jaoks tingimusi halvemaks teeb, äkki saad aru siis mida ma mõtlen
(ps adsl levib kaablit pidi downstream @25.875-138khz upstram @138-1104khz ja korrosioon mõjub nii kõrgetele sagedustele laostavalt) |
vene kaablit oskad vahetada, tead adsl toimimise põhimõtteid, aga firmware downgrademisega ei saa hakkama sa oled ikka üks kuradima koomik
Speedtouchi firmide vahetamise võimalus on sul alati olemas, ka telneti kaudu täpsemalt Speedtouch CLI manuaalis.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
29.10.2007 23:53:59
|
|
|
firmwaredega lusti üles alla palju tahad paari hiireklõpsu vaevaga ainult.
tõesti ei mõista kus se raske osa nüüd peaks olema
http://www.speedtouchforum.de/Daten/FW/
kõige all on upgradewizard ja ülevalpool vist kõik firmwared mis üldse võimalikud on
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
wad
Kreisi kasutaja
|
30.10.2007 12:24:11
|
|
|
Kui on hea kaabel ja jaam lähedal siis on tõesti liini suurim võimalik kiirus 24mbiti ja softi nad vahetasid ilmselt selletõttu, et sul on 716 vana softiga mis ei võimalda teist vaatajakohta
_________________ Kaevurite ehitamis, seadistamis, j2lgimisteenused... Linuxi administreerimisteenused... kysi lisa... |
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
3 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rix
Kreisi kasutaja

|
30.10.2007 17:59:22
|
|
|
tsitaat: |
Mõlemad teenusepakkujad näitavad kanalit eestikeelsete subtiitritega... |
Olen ma ainuke, kes ei saa valida subtiitreid ega ka audiot?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
30.10.2007 18:17:40
|
|
|
äkki restart digiboxile?
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
lurr
HV veteran

|
30.10.2007 19:24:45
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
Saatekavad tulevad kava.ee, nadal.ee vms kohast niiet kui seal ära fixitakse siis on korras ka dTV's. |
Ütle, et see peaks tarbijat huvitama? Fakt on see, et praegu läheb kolmas päev, kell on ikka vale.
Ja kui Elion ei suuda oma allhankijaid paika panna, siis on see küll suur jama ja ütleb firma kohta nii mõndagi
|
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
112 |
|
tagasi üles |
|
 |
wad
Kreisi kasutaja
|
30.10.2007 19:51:08
|
|
|
lurr kirjutas: |
Mark0 kirjutas: |
Saatekavad tulevad kava.ee, nadal.ee vms kohast niiet kui seal ära fixitakse siis on korras ka dTV's. |
Ütle, et see peaks tarbijat huvitama? Fakt on see, et praegu läheb kolmas päev, kell on ikka vale.
Ja kui Elion ei suuda oma allhankijaid paika panna, siis on see küll suur jama ja ütleb firma kohta nii mõndagi  |
kui ei meeldi 'ra kasuta...
_________________ Kaevurite ehitamis, seadistamis, j2lgimisteenused... Linuxi administreerimisteenused... kysi lisa... |
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
3 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
didi111
HV vaatleja
|
30.10.2007 19:56:34
|
|
|
kui tellida elioni kodulahendus....
kas digitv on võimalik tellida (töötab) kõikjal kus net?
elioni tehnikamees seletas midagi et netiks on tehniline võimalus olemas aga digitv jaoks ei pruugi...
oskab keegi selgust tuua? kui pakett on 2 ühes siis peaks ju mõlema jaoks olema tehniline võimalus?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|