Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Betamax
HV Guru

|
18.06.2007 17:45:29
|
|
|
Vaatasin, et nad on mu töökohale lähemale kolinud - paikneb neil mingi esindus vist Eks Kaubamaja vastas Mustamäe teel
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
12.09.2007 11:09:41
|
|
|
Tegin eile kirjaliku tellimuse, kas mingi arve vms peaks mailie tulema või tehakse niiet tuleb kaup koos arvega?
Igatahes 18k läpakas oli minu sooviks + tasuta läpaka kott (õpilane).
Eile õhtal kirjutasin, seega ma ei imesta, miks veel ühendust pole võetud, kuid igatahes ootan. : )
Loodetavasti läheb kõik 5+ ! : )
_________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner
SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner |
|
Kommentaarid: 587 loe/lisa |
   |
0 :: |
477 |
|
tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
17.09.2007 22:55:08
|
|
|
mteachx, kuda läks?
|
|
Kommentaarid: 421 loe/lisa |
   |
322 |
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
17.09.2007 23:09:36
|
|
|
Läppar ilusti käes!
Seega, Esimesel õhtal tellisin,ootasin järgmise päeva arvet, ei tulnud ja siis miski enne viite helistas üks neiu, et vabandame, teie tellimus on kahe silma vahele vist jäänud, et kas olen saanud arve või ei, no ja siis vormistas ta mulle arve, ootasin seda, selle sain järgmise päeva lõuna ag ning makse sooritasin kahes osas, st 10000.- esimene päev ja ülejäänu teine päev ning viisakalt helistas reedel naine taas, et teie rahad on käes ning homme saan kätte. Homme oligi laupäev ja ülltavalt vara oli ta käes, magadagi ei lastud, kell 8 oli pakk uksetaga ja anna muudkui allkiri ja tunne rõõmu.
Täiesti tiptop, olin õpilane ka,ning sain koti kampaania käigus tasuta veel jms!
Ei ühtegi laitust!
Soovitan!
_________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner
SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner |
|
Kommentaarid: 587 loe/lisa |
   |
477 |
|
tagasi üles |
|
 |
gallardo
HV kasutaja

|
28.09.2007 23:04:19
|
|
|
Ostsin siis ML läpaka N760 soodushinnaga (ilma tarkvarata). Hakkasin siis installima, kõik peale wifi sain tööle. XP ütles, et wifi adapteril on valed draiverid. Helistasin Flexi, sealt öeldi, et laske xp uuendused peale ja peaks tööle hakkama, aga ei hakanud. Selgus, et kaasa antud draiverite plaadil oli valed wifi draiverid. Helistasin ML-i, sealt öeldi, et tulge siia, installime õiged draiverid. Käisin ML-is ära ja nüüd kõik OK.
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erko90
HV veteran
|
13.10.2007 23:06:27
|
|
|
Sai neilt ostetud 25k kanti maksev läpakas, esimene päev läks läbi integreeritud webcam sai siis esindusse viidud, kus öeldi, et võime selle garantiise saata leetu, kus see võtab aega vähemasti 2-3 nädalat. Keeldusin siis sellest kuna vebikas ei omanud suurt tähtsust. Paari kuuga ilmnesid ka muud vead: lcd oli kas üleni sinine või punane ja usb pordist kukkus plastmass otsik välja. Sai siis uuesti viidud neile esindusse, kus siis saadeti edasi garantiise leetu. Sai siis mitu nädalat vastust oodatud aga mitte midagi ja kui helistatud sai siis lõpuks ka vastati, et ma olevat enda laptopi maha pillanud või muul moel seda füüsilist kahjustanud, et selle pärast usb peasast plastmass jupp väljas ja graafikaardi kaabel puru ning webcam puru. Vaidlesin siis nendega mõnda aega ja sain aru, et pole mõtet. Nõustusin, et vahetavad webcami välja ja graafikakaardi kaabli ära, et pilt ei oleks enam sinine või punane ja usb jääb samamoodi. Läksin veel nädalake vist ja kutsuti läpparile järele. Läksin järele, et uus vebikas pandud ja graafikakaardi kaabel korda tehtud aga uut kaablit pole pandud kuna see saadetakse järele paari nädala jooksul. Kaseerisid selle eest 690eek vaatasin, et webikas ok ja pilt ka korras ekraanil. Koju jõudes läksin neti.ee lehele ja valgel taustal nägin, et ekraan nüüd hoopis virvendab ja uurisin siis läpakat põhjalikumalt ja mis ma avastasin, ühe monitori kinnitus jala juures kust läheb kaabel korpusest lcdsse oli siis nii öelda näha et jupp välja võetud korpusest ja tagasi pandud ehk ennem oli korpus sealt ühes tükis. Nii öelda tehti korda siis ja seda uut kaablit ootan ka siiamaani ehk paar kuud Jäi ainult lootus selliste d e b i i l i k u t e g a veel elus kuskil kohtuda .
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
zorten22
HV veteran

|
13.10.2007 23:14:50
|
|
|
Kui see saladus pole, siis mis läpakaga tegu on?
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erko90
HV veteran
|
13.10.2007 23:15:30
|
|
|
Asus A8jp
|
|
   |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
13.10.2007 23:28:01
|
|
|
tarbijakaitse? aga endal on siiamaani saadud küll kõik asjad nendega aetud.isegi meie fima ostab oma lapakaid sealt
|
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
   |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erko90
HV veteran
|
13.10.2007 23:42:37
|
|
|
Leedust nii öelda kuulutati garantii mitte kehtivaks kuna usb pesast on plastmass julla välja kukunud ja nemad ka midagi teha ei saa ehk nemad ei vastuta.
|
|
   |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
13.10.2007 23:43:49
|
|
|
Kui juba Leetu saatmine oli, siis ilmselt ikka Acme hulgilattu, kelle imelised remondimehed rahvasuus igasugu asju võimelised tegema. Enda Asus käis seal pool aasta tagasi lapsehaiguse tohterdamisel. Tohterdati seda 3 nädalat niiet see on paraku tavaline.
Kui läpakaga tegelesid ikka Acme vennad, siis on kehv töö nende paha ja Flexi eriti süüdistada ei saaks, pigem ennast, et läpaka kättesaamisel selle funktsioneerimist ei kontrollinud. Paraku pidin hiljaaegu enda Asuse uuesti Acme-sse saatma tasulisse hooldusesse (~900.- eest) kuna ühe hinge juurest hakkas korpus mõranema, olnud seal juba kuu aega kuna väidetavalt tehasest ei ole vajalikku juppi tulnud. Küllap see 2 kuud oodatud eelneval põhjusel, A8Jp-d on tootmisest maas aga uued A8S seeria masinad peaksid sama kaablit kasutama ideepoolest.
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erko90
HV veteran
|
13.10.2007 23:46:18
|
|
|
No nii leedukad kui flex otsutasid, et minu läpakale garantii enam ei kehti.
|
|
   |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
13.10.2007 23:48:49
|
|
|
teed äkki pilti,niisama ei saa ju välja kukkuda
|
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
   |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erko90
HV veteran
|
13.10.2007 23:51:05
|
|
|
No usbd aktiivselt kasutanud erinevate seadmete jaoks - usb pesas sees metall otsad ja nende küljes väike plastmass julla mis lihtsalt välja kukkus ja metall otsad on täiesti puutumatud ja usb pesa töötab ainult see plastmass vahe julla mis hoiab kinni usb pessa pandavaid seadmeid oli välja kukkunud.
|
|
   |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
matu21
HV Guru

|
13.10.2007 23:54:00
|
|
|
Erko90 kirjutas: |
No usbd aktiivselt kasutanud erinevate seadmete jaoks - usb pesas sees metall otsad ja nende küljes väike plastmass julla mis lihtsalt välja kukkus ja metall otsad on täiesti puutumatud ja usb pesa töötab ainult see plastmass vahe julla mis hoiab kinni usb pessa pandavaid seadmeid oli välja kukkunud. |
SuperAtacki reklaami ei ole näinud? Väga hästi liimib selle sinna tagasi. Olen ise liiminud
Tahtsin ka lisada, et FLEX ei tee ju garantiiremonti. Kui Acme nii otsustas, siis mis FLEX-il sulle öelda? Et meie arvates võiks ikka garantii olla aga näe leedukad on sead ja ei luba?
Pole mõtet ju vihane olla kellegi peale, kes otseselt süüdi pole
_________________ Kõik, mis mul müügiks on, küsi julgelt soodushinda : www.digimarket.ee
Kõiki kaupasid saan müüa ka järelmaksuga
Kasutatud arvutid ja laptopid Tartus, Vanemuise 43
viimati muutis matu21 13.10.2007 23:55:34, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 1373 loe/lisa |
   |
1047 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erko90
HV veteran
|
13.10.2007 23:59:10
|
|
|
Aga pärast kotis sea tagasi toomist kuidas nimetada ? No ei hakanud ise liimima just sellel põhjusel, et muidu pärast süüdistatakse, et ise midagi surkinud.
|
|
   |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
386
Kreisi kasutaja

|
26.10.2007 03:04:43
|
|
|
Flex ei tee garantii remonti. Täiesti usun. Aga Flexi suhtumine klienti, juhul kui kliendil on probleeme - see on andestamatu.
Uut läpakat sealt ostes annavad kaasa ka boonus paki. Trial CD antiviirusega. Uus tase IT maailmas. Las kliendid ise instaleerivad endale bloatwaret.
Ning olgem ausad. Kui paberitest loed, et nende firma ei vastuta plastiku murdumise jne ees... Hullumeelsus. Nagu eelnev kasutaja mainis, jupid võivad ise küljest kukkuda ja mõraneda. Ma saan aru, et kui selline asi juhtub aastatega. Kasutaja enda viga. Aga kui selline asi juhtub 3 kuud vana masinaga?
Ning lisa garantii ostmine uuel masinal. Öeldi, et max kuni üks kuu peale masina ostmist, saab garantiid . Ei tundu hea idee olevat kasutajale. Nende vabandused sellel teemal võivad küll arusaadavad olla aga mitte ostjale kui ta uue tootega seisab leti taga ja ei saa peast välja mõtet, et mida paganat. Kas tõesti tootjafirma ei usalda oma toodanugut, et annab masinale ainult 1 aasta garantiid. Ning tavaliselt kasutaja püüab taastuda paari kuuga sellisest kallimast ostust. Et siis hiljem võiks garantiid juurde osta.
Veel üks huvitav seik ostmisel. Küsisin, et kui masinaga midagi juhtub, et kas siis vean masina neile tagasi? Selle peale öeldi, et lugege "boonus pakki". Kodus pabereid lehitsedes leidsin rea, et juhul kui paberites kirjas ei ole, kuhu masin remonti viia, et siis viigu Flexi tagasi.(Mina muud infot ei leidnud, seega tuleb masin Flexi viia) Tundsin ennast jobuna seda teksti lugedes.
Samas positiivne külg oli see, et kui poodi kohale läksin ja masinat nõudsin, siis toodi see mulle kohe tagantruumist kohale. Ma vanema generatsiooni inimene. Minu jaoks on suht vastuvõtmattu mõiste tellimine. Ei mahu minu väikesese ajju mõiste, et telli, maksa ja siis oota. Mis pagan mugavad on firmad oma vabandusega, et asjade hinnad võivad muutuda ja laos hoida on asju kahjulik.
_________________ Minu klaviatuur vihkab mind... |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
2 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
urmas97
HV vaatleja
|
29.10.2007 17:38:34
|
|
|
Ostsin sügisese hinnaale ajal IBM läpaka. Suht kiirelt oli pakk ukse taga ja siiani on küll ainult positiivsed kogemused.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
JoosepN
HV kasutaja

|
01.11.2007 19:09:13
|
|
|
flexil siis nüüd uus välimus www.flex.ee
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramm
Kreisi kasutaja

|
17.12.2007 22:23:00
|
|
|
Alates tänasest saab lisaks arvutile päris hea mp3 mängija kaasa...
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
redstar
Kreisi kasutaja

|
17.12.2007 23:07:54
|
|
|
kas saab nii ka teha et maksan esialgu 2000kr siis hakkan kuumaksu maksma ja kui raha on siis maksan ülejäänu ära mis maksmata on?
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
17.12.2007 23:26:29
|
|
|
redstar, järelmakse teostab Hansaliising, mitte FLEX (ega muu pood). Kui valid sissemaksuks näiteks 10%, ja ostad 20k maksva läpaka, siis maksadki 2000.- sisse. Kuumaksud võid küll kõik korraga maksta, kui võimalus; olen isegi nii teinud...Aga enne tasuks mõelda väheke ette, et kas on mõtet üldse järelmaksu tõttu seda summat suuremaks ajada...
|
|
Kommentaarid: 421 loe/lisa |
   |
322 |
|
tagasi üles |
|
 |
serxx
Kreisi kasutaja
|
18.12.2007 12:56:12
|
|
|
Võta SEBist soovilaenu (sissemaksu maksad ise, selle võrra võtad vähem laenu, lihtne), saad omale maksegraafiku vastavalt oma soovile, kui korraga rohkem raha tekib, saad kõik korraga ära maksta.
Hansapank vist lubab väikelaenu puhul alles peale 9 kuu möödumist kogu summa tagastada (paari aasta vanune kogemus).
Laenu jaoks on loomulikult vaja pidev ja piisav sissetulek ükskõik millise panga puhul.
Mis Flexi puutub, siis pea kõik asutuse läpakad sealt ostetud.
Hinnad on head ja valik parim eestis.
Ei ole siiani ühtegi pretensiooni Flexi vastu.
Garantiid teostab vastava tootja esindus eestis, seega kõik garantiiprobleemid on juba kivi tootja kapsaaeda, flexi selles süüdistada ei saa.
Üldjuhul tasub ikka valida toode, millele on eestis hea garantiiteenindus olemas, nagu näiteks HP ja Dell, siis on võimalik eesti seaduste alusel midagi nõuda, kuid eesti seadused ei kehti lätis, leedus ega ka mujal, seega pole ka midagi nõuda, kui garantii mõnel teisel maal toimub.
|
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
139 |
|
tagasi üles |
|