praegune kellaaeg 25.06.2025 10:55:40
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Zoig
HV veteran

|
27.10.2007 12:56:45
Probleem WD WorlBook 500GB võrgukettaga |
|
|
Tere,
mul on mainitud WD worldbook ketas, ning selle sain tagasi garantiist, kus vana katkine ketas asendati. Mionet ketast ära ei tunne, nind ruuter ei näita ka, et ta sellele ip oleks pannud. samas ligi saab \\Backup kaudu, ning seal peal on üks suur lukus folder, ning imepisike public folder. workgroupi nime järgi on tegu ühe vana eesti firma kettaga.
oskab ehk keegi öelda, kuidas ma saaks selle formati teha ja kuidagi mionetti sellega ühenduma panna?
vaja oleks saada kokku ühte suurt PUB folderit sinna peale. praegune lahendus, et sinna ligi pääseb ainult \\Backup kaudu pole probleemiks, kuna see läheb ühele organisatsioonile rändavaks failiserveriks, oleks vajalik kõik kettaruum avalikult ligipääsetavaks saada.
ideaalne oleks, kui saaks mingitmoodi adminnimistarkvara sellele tööle(mionet on kergelt jura sellekohapealt) aga se pole hetkel primaarne.
_________________ Et oleks raskem! |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
28.10.2007 13:58:42
|
|
|
Ketas otse mõne arvuti taha, kui välise ei õnnestu, ja kettatootjate utiliitidega formaadid, s.t. lased kogu pinna nullidega üle käia. Seejärel juba saaksid ketast normaalselt nagu uut kasutada, eeldusel et ta ikka on tehniliselt korras...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
29.10.2007 16:54:35
|
|
|
sealne usb ühendus tundub olema vaid USB pulga või USB printeri ühendamiseks. arvutiga ühendamisel ei anna arvuti kuidagi märku, et see tal küljes on, ning WD utilitid ei tunne ka ketast ära.
ketta enda IP peal asuv leht on ka suhtkoht kasutu, mis vähemalt reseti/formatisse puutub.
ketast olen üritanud ka resetida selle nupu abil, vaid see saab hakkama ainult adminni passwordi nullimisega.
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
29.10.2007 17:14:39
|
|
|
ketas karbist välja ja otse arvutisse......
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
29.10.2007 21:01:00
|
|
|
see avamine kaotab garantii suure tõenäosusega, ja ma ei tea, kas selle ketta OS asjandus on ketta mingi osa peal või kuskil eraldi kivil.
eks kui tagasi tallinnamaale jõuab, siis rändab see ketas uuesti garantii poole. niipalju, kui 2 päevaga seda piinata olen jõudnud, pole formatini ikka saanud.
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|