|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
angel
HV Guru

|
28.10.2007 18:44:57
|
|
|
määri relv ühe "õliga" kokku kui on ja pane see "fast reflex" vms asi peale. Ehk siis joo ennast igast jura täis ja siis mine peale... kui elusid vähe siis jookse eest ära (mängus on väga väga hea süsteem tehtud vastaste eiramiseks). Kasuta ka oma "võlu väge".
Igahes seni tundub et tegemist hea mänguga... graafika on kah . ainult loading ajad 5-10 sec on sutsu pikad.
asi meenutab igatahes juba rpg asjandus aga ei ole eriti kaugele mänginud...
Need kes lugeda ei viitsi ja inglise keelt ei oska + mõelda ei viitsi jms story arengut jälgida võivad heaga sellest mängust eemale hoida.
- Seni asjad mis hakkavad silma kui sutsu negatiivsena (kuigi pos muljed on üle) on:
loading ajad võivad sutus pikad olla aga elab üle
keegi ei pane pahaks kui sa nende tuba tühjaks teed ehk siis vargus element puudub mis = igas majas võta mida tahad.
mingi bug on vist tõrvikuga kuna relv + tõrvik värk ei toimi.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
28.10.2007 18:53:52
|
|
|
Arvasin, et tuleb selline sünge ja tõsine Gothic stiilis RPG, aga siiamaani on mulje küll vastupidine. Peategelane lidub ringi nagu mingi pimp, kes kollide tapmise vahepeal naisi sebib ja lõkke kõrval istudes mediteerib (loe: ennast pilve tõmbab). Aurora mootori kasutamine pole samuti just kõige parim valik. Ametlikus foorumis on teema nr. 1 "Load Times" ja siiamaani pole ükski developer suvatsenud seda kommenteerida. See ja 100 MB patchi väljalaskmine näitab selgesti, et tegemist on järjekordse kiirustatud tootega. Aga kui levitajaks on Atari, siis ei tule see sugugi üllatusena.
Minu meelest sobib selline lihtsustatud 'arcade' RGP rohkem konsoolidele kui PC'le.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.10.2007 19:21:54
|
|
|
sa vist ei ole eriti kaugele jõudnud.... see linn on küll suht mõnusalt sünge... igatahes parem kui oblivion... tappa saab seal kõvasti ja mis peamine: mängu tegelased ei näe välja nagu peldikud (otsene vihje oblivionile kus player mudelid olid jubedalt). Graafika ei läigi ja peereta kah nagu segane.
load times on nendel aeglasem kellel kas vähe/aeglane mälu ning kõvaketas uimane. Aga jah... load time võiks nad kuidagi üritada väiksemaks teha samas see mootor on niigi piiri peale viidud.
üks asi käib kah sutsu pinda... inventuur võiks suurem olla... suht raske on midagi teha kui väga vähe asju võib kaasas olla Sellele küsimusele vast oskab keegi vastata: kui raamatud ja wanted postrid läbi oled lugenud kas siis võib need maha visata? Või peab seda jura kaasas tassima
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
28.10.2007 19:23:10
|
|
|
Eks ma teen rahulikult edasi ja vaatan, kas läheb huvitamaks või mitte, aga karta on, et mingil hetkel jääb mäng lihtsalt pooleli nii nagu juhtus Gothic 3 ja Oblivioniga. Aga nendega võrreldes tundub, et siin on keskmisest sügavam story ja tahakski teada, mis edasi juhtub. Kuigi mäng algas niivõrd järsku ja segaselt, et siiamaani jooksen sihitult ringi ja püüan aru saada, mis toimub.
Kahjuks pole mängitavus, eriti võitlemine minu maitse. Lihtsalt üks lõputu hiirega klikkimine ja combode ajastamine. Mees vehib ja tõmbleb küll nagu segane, aga kõik liigutused on ebahuvitavad ja nende planeerimises puudub sügavus.
Kusagilt lugesin, et keegis küsis sama küsimuse, kas loetud raamatud võib ära visata ja vastati et võib küll. Ei usu, et neid edaspidi vaja läheb.
Inventory süsteem ja selle suurus on juba omaette teema. Esemete ikoonid on nii pisikesed ja nende sorteerimine minu arust puudub, mis on tegijate poolt ikka väga rumal otsus.
Mind häirib veel see, et peategelane ei oska kõndida. Mõnikord tahaks lihtsalt kusagil baaris või silla peal rahulikult jalutades graafikat imetleda, aga ka selle peale pole viitsitud mõelda.
viimati muutis dstar 28.10.2007 19:31:19, muudetud 1 kord |
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.10.2007 19:28:05
|
|
|
algab suht nõrgalt peaks ütlema... aga nüüd seal linnas ja suht omapärane tundub... seni ei ole igav hakanud.
võitlus endale suht meeldib: ei ole mõttetu ja ajuvaba click fest nagu osades (mida kiiremini clickid seda parem tulemus) ja ei ole päris click and forget nagu nwn oli (kuigi seegi stiil meeldib). Seega on selline vahepealne ja päris tähtis on see kui hästi sa oma clicki ajastad... päris paljudes kohtades combodega võitu saanud kollidest või siis tappa kuna valel ajal vajutanud. Vastaste eest ära hüppamine on kah tore nähtus kuna kui ikka 4 matsi igalt poolt tappa annab siis ei ole midagi ka teha üldiselt mängudes.. aga see segane kargab vastava nuppu vajutuse korral neist tontidest kenasti eelame
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aix
HV Guru

|
28.10.2007 19:41:01
|
|
|
| dstar kirjutas: |
| Mind häirib veel see, et peategelane ei oska kõndida. Mõnikord tahaks lihtsalt kusagil baaris või silla peal rahulikult jalutades graafikat imetleda, aga ka selle peale pole viitsitud mõelda. |
kui sul see valik on, kus üldiselt hiirega juhid - siis kasuta klaviatuuri
W küll sprindib, aga A ja D strafevad aeglaselt, ning S taganeb aeglaselt
pole küll päris see, aga midagi ikka
|
|
| Kommentaarid: 416 loe/lisa |
   |
346 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.10.2007 19:42:32
|
|
|
peategelane oskab väga hästi kõndida... ise kasutan WASD + hiir aegajalt.
ning F1 ja F2 saab muuta kaamera vaateid... tutoriale vist ikka loetakse?
ja ma ei saa üldse aru kuidas ei saa graafikat imetleda...
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
28.10.2007 20:17:15
|
|
|
Seda ma teadsin jah, et shift+klikk kõndimine on olemas, aga tagantvaates mängides see puudub. Kui kõrvale saab astuda, siis miks ei saa edasi kõndida? Oleks ju päris efektne linnas jalutada ja Assasins Creed stiilis rahvamasse kätege eemale lükata. WSAD+hiire kasutamine on minu puhul välistatud, sest ei kujuta lihtsalt ette, et peaks seda tüüpi RPGd niimoodi mängima.
Üldiselt on minu puhul esimene asi uue mängu puhul kohe "Setting" menüü kasutamine, et enne mängimist asumist oleks kõik klahvide funktsioonid selged ja graafika seaded paigas. Isegi PDF manuali sai natuke sirvitud...
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.10.2007 20:25:16
|
|
|
ega witcher mingi käperdaja ei ole et kõiki lükkab ( 1) mängus ei ole nii palju rahvast linnas 2) oled sa kedagi tänaval näinud kes kõiki käppib? kaua võtab aega et ta kellegi käest lõuga saab? )... Kaks vaadet on. Üks sobib hiire jaoks rohkem teine jälle zoomib rohkem juurde (loe: kaamera on vaba). Ise kasutan nagu ikka nwn stiilis: wsad + hiir.
ei mõika mis sul selle liikumise suhtes viga on... täitsa tavaline liikumis süsteem. Ainuke erinevus et sa ei näe läbi lagede ruume ehk siis igal asjal on katus peal.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
28.10.2007 20:35:37
|
|
|
Liikumine on jah jummala hea. Hea et angelile meeldib.. See juba näitab midagi
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
3 :: |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.10.2007 21:03:27
|
|
|
nu ütleme nii et seni meeldib... lõpliku asja ülteks siis kui asi läbi... igatahes graafiline pool meeldib aga see ammu teada et mulle nwn mootori graafiline pool istub. Igatahes inimeste näod on ikka väga hästi tehtud. Mängu maailmas on lapsed, koerad, kassid, tuvid, rottid jne. Ehk siis tekib tunne et asi on elusa poolne mitte surnud nagu enamasti mängudes. Arengu ruumi on aga hea et nõnda paljugi pandi.
Mängu core level on kah lahe.. verd ja jäsemeid lendab. Vähemalt mul õnnestus ühel tüübil pea eemaldada
-EDIT-
selle kõrvale lükkamise osas... huvitav tähelepanu aga teatud olukorras kui keegi tänaval vasta tuleb ja ette jääb (kui kiiruga jooksed) siis mängu pea tegelane lükkab teada vahest käega eelame... seega jah... tasuks enne mängu põhjalikumalt uurida
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
28.10.2007 21:15:13
|
|
|
Lükkab küll jah. Pead lööb siis otsast ära, kui stunid ta aardiga ära.. Ja siis võtab peanupu nigu naksti ära
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
28.10.2007 23:53:00
|
|
|
Olen nüüd natuke rohkem edasi vaadanud, uusi skille juurde saanud, purjus peaga mingit taime retsinud ja nüüd hakkab isegi mäng meeldima.
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
29.10.2007 00:09:23
|
|
|
algus oli suht aeglane ja... mnjah. Aga mida edasi läheb seda paremaks tundub asi minevat...
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
troglodyte
Kreisi kasutaja

|
29.10.2007 01:51:43
|
|
|
Suht lõbus mäng.
Tsiteerides külarahvast:
It's the witcher, hide your women!
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
andres1221
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aix
HV Guru

|
29.10.2007 02:28:23
|
|
|
palun, PALUN kasutage siin stoorist rääkides spoiler tage
|
|
   |
346 |
|
| tagasi üles |
|
 |
codemaster
HV kasutaja

|
29.10.2007 14:40:12
|
|
|
minu arust on täiesti hämmastav mäng, see mis nad tegin NwN2 mootoriga on lihtsalt võimas. Minu jaoks oli nwn2 igav ja mängitavaus väga kehv (minu arust) the Witcher seevastu on põnev kiire ja uus
Laadimine võtab vahel aega aga see ei sega mind nii väga. Graafika on ilus, mängitavus/mõõgavõitlemine tundus alguses keeruline aga hiljem kui sain kõik camera mode'id ja combo võtted selgeks on asi lihtne ja loogiline.
Häirib natukene see naiste sebimine -- wtf? milleks seda vaja on? Et poisikestel oleks huvitavam või milleks? Saan aru, et on mingi üks liin mida aetakse seal kindla "südamedaamiga" aga see "maga-võimalikult-paljude-naistega" gameplay jätab külmaks.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
29.10.2007 14:42:34
|
|
|
NWN 1 mootoriga siiski
egas sa neid naisi ei pea siis sebima kui ei meeldi... kellele meeldivad naised kellele mitte
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
codemaster
HV kasutaja

|
29.10.2007 14:58:29
|
|
|
| angel kirjutas: |
NWN 1 mootoriga siiski
egas sa neid naisi ei pea siis sebima kui ei meeldi... kellele meeldivad naised kellele mitte  |
nww1 mootoriga, tõesti? seda enam wow. aga jah lol ma lihtsalt väljendasin oma arvamust naiste sebimise mõttekusest mängus. Seal on see nii lihtne nö trial-and-error stiilis: proovid õigeid vastuseid/küsimusi esitada ja siis kas saad või ei. aga neil naistel on nii lühike mälu, et võid kohe uuesti proovida õigete vastustega Mul pole selle vastu otseselt midagi, mida rohkem featureid mängus seda parem?. mina lihtsalt ei viitsi neid seal sebida. Mul naise leidmisega päris eluski tegemist
oh ja btw see "...kellele meeldivad naised kellele mitte" oli küll cheapshot.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
29.10.2007 15:02:05
|
|
|
ise kah imestasin aga tundub et siiski nwn 1 mootor kasutuses... aga asi on ikka kõvasti tappa saanud kuna inimeste lõustad on ikka graafiliselt kenad.
see "naiste värk" -> loodetavasti tuleb mingi boonus kah kui kõik ära sebid...
Kuramuse inventuur võiks suurem ainult olla... jube jura on kuna pidevalt on see asi täis. Endal ei mahu absul midagi ära kuna ma olen nu see "kõik mis maas peab ülesse korjama".
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
andres1221
HV kasutaja
|
29.10.2007 15:05:05
|
|
|
| Angel sa ikka innkeeperi juures käid ja tema warehouse kasutad, või kuidas seda nimetada.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
andres1221
HV kasutaja
|
29.10.2007 15:48:35
|
|
|
Ma arvan, et mul kohe varsti chapter 2 läbi ja ei mõika, et kus sa siis veel hoiad? : D Võib-olla mul midagi tähelepanemata jäänud. Seal kindluse müüri juures oli chapter ühes mingi koobas ma arvan, et see viib kuidagi müüri alt läbi. Kuid linnas pole mingit koopa laadset kohta näinud. Chapter ühes oli seal koopas mingid kivid ees, aga näha oli, et sealt läheb tee kuhugi...
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
29.10.2007 16:14:05
|
|
|
Mängisin eile kohe mitu tundi järjest, sest koguaeg toimus midagi ja lihtsalt ei raatsinud mängu kinni panna. Kohati on isegi tunne, et vaataks mingit filmi ja seda heas mõttes. Üllatuseks ei olegi tegemist sisutühja hack 'n slashiga vaid päris korraliku RPG'ga, mille story'l ja tegelastes on teatud sügavus, mida viimasel ajal taoliste mängudes nii vähe leiab. (Oblivion, Gothic 3 okse). Kõik paistab olevat tasakaalus - madistamist ja juttu on enam-vähem võrdselt.
Kindlasti on tegemist aasta parima RPG'ga, sest konkurents on lihtsalt nii nõrk ja minu jaoks võib olla see isegi aasta parim mäng. Vähemalt ükski mäng sel aastal pole mind suutnud veel nii kaua arvuti ees hoida ja see näitab juba midagi...
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
andres1221
HV kasutaja
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
29.10.2007 20:06:52
|
|
|
Lähenesin nüüd mängule uusti, positiivsema pilguga. Natuke juba mängisin ja läks palju paremaks. Kasvõi sellepärast, et nüüd on suht vaba maailm peaaegu ja jooksen igalpool ringi ja räägin rahvaga juttu. Ei ole enam mingi minujaoks segavaid klippe. Ja see kaamera vaade, mis vaatab sinna kuhu sa hiirega vaatad on kah väga hea - Ennem polnud seda tähele pannud, kuigi liikumine on siiski nii nagu ta on. Igatahes, kas keegi oskab öelda, kas seda minimapi nagu static'uks saab. Et map keerleks ja mina vaataksin koguaeg põhja, mitte et mina keeran ennast seal koguaeg vms.
andres1221- Oblis on selline asi nagu quick-travel ja hobused.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kuldplaat
HV kasutaja
|
29.10.2007 20:10:58
|
|
|
| Keegi kes mänginud on võiks öelda, miks mängul 18+ reiting on.
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
troglodyte
Kreisi kasutaja

|
29.10.2007 20:28:43
|
|
|
| Vägivald ja seks.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
29.10.2007 20:33:33
|
|
|
| troglodyte kirjutas: |
| Vägivald ja seks. |
Lisaks veel üsna vulgaarne tekst. ( näiteks linnas jalutades kasutas keegi oma lauses sõnu "dwarf" ja "dick" ).
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
andres1221
HV kasutaja
|
29.10.2007 21:05:04
|
|
|
| Mis dwarf on ropp sõna?
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
29.10.2007 21:06:08
|
|
|
see ratingu süsteem on ikka väga valusalt piixu langenud bullshit
peade maha raiumine on OK jms hollywoodi action ja otseses mõttes ajupiix. Aga mingi paljas rind vms asjandus on nüüd keelatud (mõned vist käivad isegi aluspesu väel pesemas)... ma olen koolis jubedamatki sõnavara kuulnud kui seal mängus.
Ehk siis kui on 18+ siis on üldiselt hea mäng.. eriti RPG puhul. Mingi T rainguga mängud mis on kas rpg, fps vms sorti imevad üldiselt alati 100%.
dwarf ei ole ropp sõna... aga seal on teisi lauseid seoses sellega
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
29.10.2007 21:23:18
|
|
|
| andres1221 kirjutas: |
| Mis dwarf on ropp sõna? |
Ei, dwarf loomulikult ei ole, aga 'dwarf dick' ja 'suck' ühes lauses peaks nagu ropp olema...
Ja üldiselt mängudes on ikka nii kombeks, et palja naise ülakehaga lajatatakse automaatselt 18+ külge. See ei koti kedagi, palju sa päid maha raiud - üks rind paljas ja kohe 18+ laks kirja.
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
29.10.2007 21:28:56
|
|
|
mnjaaa... selle kohta paneks pika loengu maha aga mis teha kui totaalsed idioodid kõrgematel kohtadel on (nad tegelt ei ole lollid ainuke probleem on see et rahvas sellise asjaga kaasa läheb).
ma olen filmides näinud jube roppusid ja oksele ajavaid asju... aga kui paljast tissi näidata siis on kohe "evil", kuidas sa julged seda näidata jne jne.
Ma eeldan ainult et see EU versioon ei ole sensuuriga üle lastud... seni igatahes olen tissi jms kraami seal näinud... ühes levelis pidi asi päris "käest ära minema". Igatahes jah: teada tõde et tundmatud firmad teevad üldiselt häid mänge. Vat kui nüüd ubisoft/codemasters/ea need tegijad oma katuse alla võtaks siis alles näeks kuidas võinuks olla The Witcher bullshit edition 8)
Graafika on mängul meeldiv aga kuramuse soo vms koht tõmbas tavalise 40-60 fps i 20 peale kohati Loodan et mingi patch või tweak õpetus tuleb kuidas asja paremini tööle saada ehk siis hea oleks seegi kui saaks mängu kuidagi kiiremaks (loading ajad) ja sujuvamaks kui mälu talle juurde anda. dual vms core supporti seal vaevalt oodata on kuna tegemist vist liiga iidse mootoriga.
Aga hea seegi
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
andres1221
HV kasutaja
|
29.10.2007 21:41:23
|
|
|
Mul on siiani ilusti jooksnud ainult merchant quarteris tõmab esimest 3-5 sekki fps'i jumala alla.
Kui ea oleks taolise mängu teinud oleks see tõenäoliselt utter crap. Rating 8+, et ikka kõigilt raha kätte saada...
Mis levelid juba olete? Ise lvl 16.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
29.10.2007 22:04:06
|
|
|
kui sa sinna sohu satud siis näed mis fps sul tegelt on
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
29.10.2007 23:10:28
|
|
|
Keegi selle minimapi kohta oskab siis aidata?
"Igatahes, kas keegi oskab öelda, kas seda minimapi nagu static'uks saab. Et map keerleks ja mina vaataksin koguaeg põhja, mitte et mina keeran ennast seal koguaeg vms. "
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
29.10.2007 23:32:00
|
|
|
| visake mingi vihje kuidas sellest hundikarjast edasi saab, mis peale koobast on. ei suuda enam seda loadingut oodata, muidu kepiks neid edasi.
|
|
| Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
29.10.2007 23:40:57
|
|
|
mis hundikarjast? mis chapter ?
neid tuleb mõõgaga tappa mitte kep*da.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aix
HV Guru

|
29.10.2007 23:49:00
|
|
|
| tuleb ennast potioneid täis pugida ja siis serviti-serviti kütma hakata 8)
|
|
   |
346 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
29.10.2007 23:49:06
|
|
|
| Dude . kirjutas: |
Keegi selle minimapi kohta oskab siis aidata?
"Igatahes, kas keegi oskab öelda, kas seda minimapi nagu static'uks saab. Et map keerleks ja mina vaataksin koguaeg põhja, mitte et mina keeran ennast seal koguaeg vms. " |
Ei usu, et selline võimalus eksisteerib.
| tsitaat: |
| visake mingi vihje kuidas sellest hundikarjast edasi saab, mis peale koobast on. ei suuda enam seda loadingut oodata, muidu kepiks neid edasi. |
Pidin 2 korda proovima ja kolmandal korral sain lõpuks edasi ja see juhtus ka õnnega pooleks. Jooksin lihtsalt ringi ja kasutasin 'group' combatit. Kaks potionit peale - see, mis elud kiiremini täis tõmbab ja Blizzardiga aeg maha. Lõpuks parema hiire klahviga stun ja siis oli praktiliselt 1 hit kill. Point ongi selles, et ei tohi ühe koha peale vahtima jääda, pidevalt peab ringi tiirutama. Ja kui võimalik, siis tee kõrval queste, saab tugevamad skillid. Aga eks ta üks koba värk ole... See oligi üks rumalaim koht siimaani tegijate poolt. Enne bossilahingut pikk loading+cutscenes. Õnneks sain sellest kohast päris kiiresti mööda.
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
29.10.2007 23:51:08
|
|
|
nagu öeldud määri mõõk õliga kokku (mis tontide vasta on) ja pane see "matrix" rohi endale peale... ja kui elusid vähe siis karga ringi kuniks elud täis saavad (võta sisse see rohi mis elusid tagasi genereerib)
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
30.10.2007 00:05:07
|
|
|
| angel kirjutas: |
| nagu öeldud määri mõõk õliga kokku (mis tontide vasta on) ja pane see "matrix" rohi endale peale... ja kui elusid vähe siis karga ringi kuniks elud täis saavad (võta sisse see rohi mis elusid tagasi genereerib) |
mul medium raskus, naine on umbes 5-10 sekundiga pikali, selle ajaga kui ma seal midagi määrima hakkan olen umbes 16x surnud sitaks lahe koht, mul on kõik võimalikud kõrvalquestid tehtud, et leveleid saada ja skille.
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
30.10.2007 00:06:16
|
|
|
| Ehk siis Swallow potion
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
30.10.2007 00:06:52
|
|
|
ma tegin asja mediumiga kenasti läbi
kasuta mängus olevat "eest ära hüppamis" skilli. See naine ärkab ka ellu natukese aja pärast ja healib sind
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
30.10.2007 00:07:53
|
|
|
| See oli jah ultra lebo imho. Ma ka mediumi peal lõdva kotiga mollisin ära selle biisti
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
30.10.2007 00:25:38
|
|
|
| Sakurai kirjutas: |
| See oli jah ultra lebo imho. Ma ka mediumi peal lõdva kotiga mollisin ära selle biisti |
tore siis, mu tegelane on lvl 9. ja tee või tina ma ei saa sealt edasi, võtan sisse mõlemad potionid (endurance ja vitality). kui ma seal jooksma hakkan on peale teist ringi kõik hundid uuesti tekkinud, suurega võideldes on kogaeg mees uimane ja pervod närivad 99% elusest ära, siis kui mees ärkab peeretab suur hunt ka korraks ja finito jälle.
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
30.10.2007 00:26:52
|
|
|
Ma ei saa aru.. Mingi overpower bug äkki teil. Xiitige kuidagi mööda temast siis. mina ei oska midagi rohkem soovitada.
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
andres1221
HV kasutaja
|
30.10.2007 00:27:30
|
|
|
Ai jah, mul oli seal ka julmem piix : ) Kuid lõpuks tegin ära. Kasutasin seda ümbertõukamis skilli. Nende väikeste penide peal. Tapsin nad ära, see suur kogu aeg minu peal. Naine healis ja jooksin ringi, kui kõik väiksed surnud, siis tagusin seda suurt koera. Ja nii mitu korda kuni see beast lõpuks suri...
Endal läks seal ka miski 10+ korda, jube närvi ajas, aga sai tehtud : D Võin lohutada, et peale seda enam nii hullusid kohti ei tule pikka aega : )
viimati muutis andres1221 30.10.2007 00:28:47, muudetud 1 kord |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|