Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Eesti Energia "KÕU" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 123, 124, 125 ... 379, 380, 381  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ranel
HV Guru

sõnum 28.10.2007 22:18:11 vasta tsitaadiga

jep, see oleks juba täitsa mõistlik kiirus netis surfamiseks. Nett vahepeal ära ka katkeb?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Xcater
HV kasutaja

sõnum 28.10.2007 22:28:02 vasta tsitaadiga

Jutu järgi tundute siin kõik jöle kõvad mehed, üks kõvem kui teine.Saage parem kokku ja tehke asi praktikas selgeks.Mulle tundub ühaenam et see foorum on justkui pingete maandamiseks ja mõlisemiseks niisama.Kui KÕU ei meeldi kolige suur-linnadesse pange kaabel sisse saate oma 15Mbit/s või enamgi ja kui seee on ka väike siis mina läheks elama USA-se.....teadagi juu mis seal on......
PS! Kiirus 5-10KB...mis teha ma ei viitsi ka kogu aeg hädalda kui mu kiirus KB-tide võõra langeb koguaeg...
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.10.2007 22:31:05 vasta tsitaadiga

mis seal USA-s siis on?
Jaapanisse ikka icon_wink.gif

Xcater
HV kasutaja

sõnum 28.10.2007 22:36:28 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
mis seal USA-s siis on?
Jaapanisse ikka icon_wink.gif

Noh jaapanisse ka, aga see su enda valik.Mulle näiteks pilukad ei meeldi.Usa-s ikka neegrid thumbs_up.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
mryx
HV kasutaja

sõnum 28.10.2007 22:36:55 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
....KÕU tarbeks on aga vaja vägagi kitsa vastuvõtunurgaga antenni, et kätte saada OTSESIGNAAL, mitte PEEGELSIGNAAL, olgugi, et see kõigile väga meeldib icon_biggrin.gif

Lihtne küsimus oponentidele - et kas oled nõus vaatama televiisorit toaantenniga juhul kui teleantenn püüab toas "kümneid peegelsignaale ja teleriekraanil jooksevad korraga kümned pildid üksteise otsas".
Usun, et kõikide Oponentide karjuv vastus on Valjuhäälne Ei!
Siit järgmine küsimus - et miks siis Vaest KÕUD piinatakse kümnete KÕU-peegelsignaalidega 8)

CDMA tehnoloogiat ei tohiks peegeldunud signaalid häirida. (Nii nagu ka näiteks GSM või DVB-T tehnoloogiaid).
Mobiilset seadet poleks linnas siis praktiliselt võimalik kasutada.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 28.10.2007 22:41:42 vasta tsitaadiga

need, kes siin tulihingeliselt KÕU poolehoidjad on, kuidas teil muu elu laabub?
Kas igal pool, kus vastu kotte saate, ümisete mõnust ja ütlete, et kas saaks veel?
Mina isiklikult ei ole sellega rahul, kui mind petetakse. Mis puudutab seda lõpeta leping ja asi ants juttu, siis see on ju jäjekordna plõksimine.
Kui mul ei oleks seda seadet, siis võiks ju seda ka teha, aga lihtsalt investeering maha visata ei ole ju mõistusega inimese puhul normaalne või mis?
Kui oleks seda teadnud, siis oleks võinud wimaxi võtta. Eeldusel et seal muidugi ei ole kõik samamoodi, nagu KÕus. Muu siin ei ole paraku tarbitav.
See situ pappi jutt, siis saad ka netti on jällegi lasteaeda paras lalisemiseks. thumbs_down.gif

waux
HV Guru
waux

sõnum 28.10.2007 22:42:46 vasta tsitaadiga

AINULT kõu reaalsetele kasutajatele:

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=343077&highlight=

palun tegelikke kiirusi lisama,ettenähtud kellaaegadel icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 597 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 494
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 28.10.2007 22:45:27 vasta tsitaadiga

mryx kirjutas:

CDMA tehnoloogiat ei tohiks peegeldunud signaalid häirida. (Nii nagu ka näiteks GSM või DVB-T tehnoloogiaid).
Mobiilset seadet poleks linnas siis praktiliselt võimalik kasutada.

eks ta teoreetiliselt ikka häiri- peegeldunud kandevsagedus faaside kattumisel võib põhisignaali summutada. see efekt tuleb aga esile kehva põhisignaali puhul
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 205
tagasi üles
Silwer
HV kasutaja

sõnum 28.10.2007 23:49:08 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
Mina isiklikult ei ole sellega rahul, kui mind petetakse. Mis puudutab seda lõpeta leping ja asi ants juttu, siis see on ju jäjekordna plõksimine.
Kui mul ei oleks seda seadet, siis võiks ju seda ka teha, aga lihtsalt investeering maha visata ei ole ju mõistusega inimese puhul normaalne või mis?

Mis jama sa ajad? Jälle on sind keegi petnud? Keegi lubas midagi sellist mida ei täitnud?

Sinu enda postitus 18.06.2007:
Hiid kirjutas:
51004 kirjutas:
Kahtlane on see, et kiirus sõltub sellest, kui paljud parajasti masti küljes on seega, kui x tonti parajasti midagi sikutavad, siis on kiirus ilmselt 0 lähedane. Neid niisama mobiilseid kõvatajaid on juba niigi küllalt, lootsin sellest ikka mingit konkurenti Elionile.

Ma nii väga ootasin seda netti, aga....
See on täpselt sama, mis praegu EDGEga.
Peaks nagu olema 200kb, aga tegelikult on nii Elisas kui Elionis mõlemas alla saja.
Vähemalt minu juures. icon_mad.gif

Ja see postitus oli sul tehtud tükk aega enne seda kui sa liitusid ja seadme muretsesid. Seega, Hiid, ära aja jama - sul oli väga selge arusaam millise internetiga sa liitud. Kasutatud seadme müük on nagu kõikide kasutatud asjade müük - saadav summa oleneb sinu enda müügioskusest.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 28.10.2007 23:50:20 vasta tsitaadiga

Karmiks kisub kätte, aga meil on 1 poiss, kes teeb teie kõud absoluutselt korda, see on teanjubakõikeagateileeiütle. tema on nagu mobiiline töökoda, helistad paneb oma raidi antennid katusele ja kõu töötab mis mühiseb
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 29.10.2007 00:09:47 vasta tsitaadiga

wfiles kirjutas:

koormame veel rohkem võrku icon_lol.gif
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 138
tagasi üles
Silwer
HV kasutaja

sõnum 29.10.2007 00:16:43 vasta tsitaadiga

Normaalsed inimesed magavad öösel ja ei tegele kiiruse testimisega... icon_wink.gif
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 29.10.2007 00:22:06 vasta tsitaadiga

Silwer kirjutas:
Normaalsed inimesed magavad öösel ja ei tegele kiiruse testimisega... icon_wink.gif

ma tahtsin, et oleks paremad kiirused, aga olgu siis 23.00
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 165
tagasi üles
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 29.10.2007 00:23:32 vasta tsitaadiga

kausutage netti, mitte ruuterdada koguaeg, vahet sel kiirusel on peasi et lehed avanevad icon_biggrin.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 138
tagasi üles
xda
HV kasutaja

sõnum 29.10.2007 01:09:46 vasta tsitaadiga

Hakkasin huvi pärast vaatama miks kasutaja Silwer nii agressiivselt kaitseb KÕU-d. Kõikidest tema postitustest (muid postitusi tal aga polegi kui siinsamas kõu teemas) kumab läbi, et ta teab ülihästi kõu tegemistest jne. Ja kõik postitused püüavad ülistada kõu-d.
Silwer kirjutas:
Ma suhtlen aeg-ajalt ühe TV töötajaga... icon_smile.gif

Sellest tsitaadist võib välja lugeda, et ta on lausa ise kõu-ga otseselt seotud.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
waux
HV Guru
waux

sõnum 29.10.2007 01:20:32 vasta tsitaadiga

xda, see juba ammu teada icon_razz.gif
Kommentaarid: 597 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 494
tagasi üles
xda
HV kasutaja

sõnum 29.10.2007 01:43:52 vasta tsitaadiga

wfiles kirjutas:
xda, see juba ammu teada icon_razz.gif

Mis on teada? Kas see et ta ülistab kõud või see et ta on otseselt kõuga seotud?
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 29.10.2007 07:18:44 vasta tsitaadiga

haldo kirjutas:
wfiles kirjutas:

koormame veel rohkem võrku icon_lol.gif

Mul KÕUga ei ava ruuter.eed icon_lol.gif

Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 29.10.2007 07:20:56 vasta tsitaadiga

Silwer kirjutas:
Hiid kirjutas:

Mis jama sa ajad? Jälle on sind keegi petnud? Keegi lubas midagi sellist mida ei täitnud?

Sinu enda postitus 18.06.2007:
Hiid kirjutas:
51004 kirjutas:
Kahtlane on see, et kiirus sõltub sellest, kui paljud parajasti masti küljes on seega, kui x tonti parajasti midagi sikutavad, siis on kiirus ilmselt 0 lähedane. Neid niisama mobiilseid kõvatajaid on juba niigi küllalt, lootsin sellest ikka mingit konkurenti Elionile.

Ma nii väga ootasin seda netti, aga....
See on täpselt sama, mis praegu EDGEga.
Peaks nagu olema 200kb, aga tegelikult on nii Elisas kui Elionis mõlemas alla saja.
Vähemalt minu juures. icon_mad.gif

Ja see postitus oli sul tehtud tükk aega enne seda kui sa liitusid ja seadme muretsesid. Seega, Hiid, ära aja jama - sul oli väga selge arusaam millise internetiga sa liitud. Kasutatud seadme müük on nagu kõikide kasutatud asjade müük - saadav summa oleneb sinu enda müügioskusest.

Sellest su paikapanevast postitusest ma ei saa midagi aru. mida see selgitab? icon_rolleyes.gif

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 29.10.2007 07:57:39 vasta tsitaadiga

Annan vahelduseks vaidlusele uue suuna - Subsideerimine:
Ehk need, kes on paksus metsas, (kymnete) kilomeetrite kaugusel, maksavad tubase antenniga saadava aeglase, kehva kiirusega kinni masti l2hedal olijate kiire, kvaliteetse ja odava yhenduse!
Mina isiklikult küll ei maksaks - ehk siis teeks k6ik selleks, et mul oleks sama odav ja sama hea yhendus ka sygaval metsas!

Postitatud mobiililt
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Silwer
HV kasutaja

sõnum 29.10.2007 10:55:31 vasta tsitaadiga

xda kirjutas:
Hakkasin huvi pärast vaatama miks kasutaja Silwer nii agressiivselt kaitseb KÕU-d. Kõikidest tema postitustest (muid postitusi tal aga polegi kui siinsamas kõu teemas) kumab läbi, et ta teab ülihästi kõu tegemistest jne. Ja kõik postitused püüavad ülistada kõu-d.
Silwer kirjutas:

Sellest tsitaadist võib välja lugeda, et ta on lausa ise kõu-ga otseselt seotud.

Selles minu tsitaadis on öeldud asjad täpselt nii nagu nad on. Kui sa arvad et ma olen Televõrgu palgal siis sa eksid. Ja kindlasti registreerisin ma ennast siia 11.08.2004!!! selleks et Kõu teenust propageerida... icon_lol.gif

Hiid kirjutas:
Sellest su paikapanevast postitusest ma ei saa midagi aru. mida see selgitab? icon_rolleyes.gif

Lihtsalt selgita miks sa arvad et sind on petetud.

Minu argumendid olid:
- Sa teadsid täpselt mis sorti teenusega sa liitud, et kiirus sõltub üheagsete kasutajate arvust antud masti all ja tegemist ei ole garanteeritud kiirusega püsiühendusega.
- Lubatud kiirus "kuni" on esitatud samal moel nagu teistes mobiilsetes internetivõrkudes - maksimumi saavutamine õnnestub vaid mingites ideaalsetes tingimustes.
tagasi üles
ojapoiss
Kreisi kasutaja
ojapoiss

sõnum 29.10.2007 11:13:36 vasta tsitaadiga

Silwer kirjutas:
xda kirjutas:
Silwer kirjutas:

Selles minu tsitaadis on öeldud asjad täpselt nii nagu nad on. Kui sa arvad et ma olen Televõrgu palgal siis sa eksid. Ja kindlasti registreerisin ma ennast siia 11.08.2004!!! selleks et Kõu teenust propageerida... icon_lol.gif

Hiid kirjutas:

Lihtsalt selgita miks sa arvad et sind on petetud.

Minu argumendid olid:
- Sa teadsid täpselt mis sorti teenusega sa liitud, et kiirus sõltub üheagsete kasutajate arvust antud masti all ja tegemist ei ole garanteeritud kiirusega püsiühendusega.
- Lubatud kiirus "kuni" on esitatud samal moel nagu teistes mobiilsetes internetivõrkudes - maksimumi saavutamine õnnestub vaid mingites ideaalsetes tingimustes.

Loe Kõu kodulehte... seal on kirjas ka lubatud madalaim kiirus... (ja siin kohati on kõvasti alla selle asi ju)...

Tsitaat kõu koduleheküljelt...

tsitaat:
Kuidas tagate kõikidele kasutajatele minimaalse kiiruse?

Võrguplaneering on tehtud katmaks Eestit võimalikult ühtlaselt internetiga. Meie tüüptingimustes on määratud reaalne interneti kiiruste vahemik, mille alumine piir on 144 Kbit/s ja selle kavatseme kliendile tagada efektiivse võrguplaneeringu, monitooringu ja pideva parendamisega.
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Silwer
HV kasutaja

sõnum 29.10.2007 11:37:00 vasta tsitaadiga

ojapoiss kirjutas:
Tsitaat kõu koduleheküljelt...

tsitaat:
Kuidas tagate kõikidele kasutajatele minimaalse kiiruse?

Võrguplaneering on tehtud katmaks Eestit võimalikult ühtlaselt internetiga. Meie tüüptingimustes on määratud reaalne interneti kiiruste vahemik, mille alumine piir on 144 Kbit/s ja selle kavatseme kliendile tagada efektiivse võrguplaneeringu, monitooringu ja pideva parendamisega.

Sealsamas lehel on öeldud ka et kiirus võib langeda ka 37kbps peale ja et sellest piisab hädapärast ka internetiteenuste kasutamiseks. Võrguplaneeringu, monitooringu ja pideva parendamise tulemusena proovitakse jõuda 144kbit/s peale ning seoses ongi tellitud ju võrgu upgrade 30 miljoni eegu eest.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 29.10.2007 14:00:01 vasta tsitaadiga

JOKK icon_biggrin.gif Silwer, vaata asja inimlikust perspektiivist icon_wink.gif
Silwer
HV kasutaja

sõnum 29.10.2007 14:37:27 vasta tsitaadiga

Inimlikust perspektiivist meeldiks mulle ka kui kiirus oleks garanteeritud ja soovitavalt mitte 2mbit/s vaid 20mbit/s. Seda aga kahjuks ei ole võimalik kohe kuidagi saavutada 300 eek kuutasu juures üle Eesti mobiilselt toimivalt.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Eesti Energia "KÕU" mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 123, 124, 125 ... 379, 380, 381  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.