praegune kellaaeg 25.06.2025 15:00:44
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Bastardo
HV kasutaja

|
27.10.2007 12:16:34
Teine operatsioonisüsteemiga ketas arvutisse |
|
|
Tere
Mõtlesin siin oma vanast arvutist tõsta kõvaketta natuke uuemasse arvutisse mida praegu kasutan. Aga küsimus on selles, et kas ma võin seda ikka teha, arvestades, et ka selle vana kettapeal on Windows XP ja see ketas vist kandis eelmises arvutis..eee...nime C: nagu ka mu praegu kasutatavas arvutis. Et kui ma nüüd tõstan ketta ringi ja arvuti teab, et ta peab end buutima C: kettal olevalt operatsioonisüsteemilt aga leiab siis, et on kaks ketast ja kaks operatsioonisüsteemi(mõlemad XP), et kas tal siis mingit isiksuse lõhestumist ei või tekkida?
Võimalik, et ajan siin ikka täitsa hullu juttu. Aga noh, parem enne küsida ja siis tegutseda, mitte vastupidi.
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
kfl
HV Guru
|
27.10.2007 12:57:47
|
|
|
ikka võib, bios-is peab ainult määrama kumma ketta pealt käivituma hakkab ...
jumperid ka midugi või kui uus ketas on sata ja emaplaadil 2 IDE kohta, siis cd-dvd ja vana ketas eraldi kaablite otsa ...
nii saad vana ketta pealt asjad uuele tõsta, plaadile kirjutada, pärast ketta tühjaks lasta/formaatida ja uuesti puhtale kettale stuffi koguma hakata,
samas osad programmid (mängud) võid käivitada otse vanalt kettalt, ei pea uuele kettale installima (olenes sellest mida antud proge vajabregistrist)
igasugu võimalusi on, ka kasutaja profiili ülekandmine,
pead ise uurima ja katsetama!
_________________ Müügis: YARIS! ja FOCUS Tel: 1214*5100741*100 |
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
27.10.2007 17:46:57
|
|
|
Aitäh kfl. Ketas arvutis aga nüüd on selline küss, et kuidas ma sellel olevast kahest partitsioonist ühe suure saan teha. Formati tegin ära juba mõlemale ja ühe partitsiooni kustutasin ära aga kuidas nüüd see partitsioneerimata ala selle allesoleva partitsiooniga liita?
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
28.10.2007 14:01:25
|
|
|
Bastardo kirjutas: |
Aitäh kfl. Ketas arvutis aga nüüd on selline küss, et kuidas ma sellel olevast kahest partitsioonist ühe suure saan teha. Formati tegin ära juba mõlemale ja ühe partitsiooni kustutasin ära aga kuidas nüüd see partitsioneerimata ala selle allesoleva partitsiooniga liita? |
Kui juba mõlemale formatit tegid, siis on lihtsaim meetod mõlemad pardid kustutada ja üks uus luua ... 8)
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
28.10.2007 15:39:33
|
|
|
Aga teisel pardil ei saa valida delete partition, seal on hoopis mingi delete logical drive vms.
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
28.10.2007 16:11:09
|
|
|
selle kustutad kah minema, kuni ketas on tõest tühi ........
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|