praegune kellaaeg 25.06.2025 15:28:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vihm
HV vaatleja
|
22.10.2007 21:38:09
virus vault |
|
|
sain ka sellesamuse msni kaudu leviva viiruse. kõige pealt panin avg skännima, aga see mölakas ei leidnud esiotsa midagi. peale teist skännimist sai mingid 2 uut threat'i mis ma virus vault lasin panna kuna ta neid tervendatud ei saanud. siis tulin siis foorumi ja ohhoo: teistel sama jama. siis tarkade nõul laadisin ja installisin arvutisse superAntiSpyware, mis leidis arvutist 163 probleemi ja need eemaldas. siis läksin safe mode'ga uuesti sisse ja lasin mõlema programmiga uuesti kontrollida. ainult avg leidis uut: 4 trooja hobusega faili. nüüd olen alustamas skännimist ESET online skänneriga ja tekkis küsimus ega ma ei peaks neid avg leitud faile mida ta ei suutnut parandada virus vault'ist välja võtma, et äkki teine programm ei saa neid kätte.
andke nõu
ette tänades
kusjuures msn'i pole julgenud veel minna ja seega ei tea kas see probleem on lahendatud
|
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
22.10.2007 21:45:33
|
|
|
otsi ennem foorumist infot,kui uue teema teed.märksõna msni viirus
|
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
vihm
HV vaatleja
|
22.10.2007 22:05:55
|
|
|
eelmised teemad loetud. avg update'itud. virus vault'is on nupp 'heal object' mitte aktiivne ehk ei saa klikkida. ja ma küsisin kas ma peaks need viirused virus vaultist välja võtma et teised skännerid need probleemid üles leiaks. sellele ma vastust eelmistest teemadest ei leidnud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
22.10.2007 22:50:59
|
|
|
No sa võid ju nad välja võtta.Aga kui nad on vaultis, siis viirusetõrje ei suuda neid taltsutada?
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
22.10.2007 23:48:56
|
|
|
Aga mis siis, kui sa need ära kustutad? Mis failidega tegu (nimeliselt)?
System Restore on ikka välja lülitatud?
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|