praegune kellaaeg 25.06.2025 01:49:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
elgordo
HV kasutaja
|
22.10.2007 22:15:22
Probleem Photoshopiga |
|
|
Tekkis väike probleem Photoshopiga. Nimelt vaatasin ma üht treening videot, kui avastasin, et minu Photoshopil, ei ole ühte funktsiooni, mis seal videos on ning sellest sõltub kõik. Täpsemalt, soovisin Photoshop CS3-e "Vanishing Point" filterit kasutdada ning sellega loodud 3D objekt Adobe After Effectsi viia. Tutorialis oli näidatud, et vanishing point-i akna ülaosas on üks drop-down menüü, kus peaks üks võimalus olema "Export to After Effects CS3 (.vpe)" aga minul sellist funktsiooni ei ole. Milles võiks olla probleem? Mul on kõige uuem versioon nii After Effectsist, kui ka Photoshopist aga millegi pärast on probleem ikkagi olemas.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
23.10.2007 10:15:23
|
|
|
kontrolli, kas manuali indeksis on selline export käsk olemas ja helista programmide müüja kasutajatoele ja trambi jalgu.
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
didi111
HV vaatleja
|
22.11.2007 13:59:01
|
|
|
Photoshop CS3'el ja Photoshop CS3 Extended'il on vahe. programm on iseenestest sama aga viimasel siis rohkem võimalusi. osta extended versioon, sisesta uus kood ja saad kasutada kõiki võimalusi
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|