Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Noname
HV Guru

|
07.10.2007 14:47:41
|
|
|
garrett kirjutas: |
Mul selline jama MoV-ga et kui tahan MP-d mängida siis pean mingise update tõmbama. Aga ma ei tea kust seda updatet saada. Kui proovisin 1.3 patchi tõmmata tuli ka mingi jama error ette.
Mida teha? |
Mida teha?
1. Mine kooli, õpi kirjutama
2. Seleta normaalselt milles probleem
mitte et, "ah mingi jama mis teen?"
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
garrett
HV kasutaja

|
07.10.2007 16:16:51
|
|
|
Noname kirjutas: |
Mul selline jama MoV-ga et kui tahan MP-d mängida siis pean mingise update tõmbama. Aga ma ei tea kust seda updatet saada. Kui proovisin 1.3 patchi tõmmata tuli ka mingi jama error ette.
Mida teha? |
Mida teha?
1. Mine kooli, õpi kirjutama
2. Seleta normaalselt milles probleem
mitte et, "ah mingi jama mis teen?"  |
Kas siis nii:
Tere
Vabandage et tülitan oma murega aga ma ei saa vapruse meeste mitmikmäng mängida sest kui üritan kuskile serverisse siseneda tuleb mingi kiri ette et on vaja tõmmata paik või uuenduse. Aga ma ei tea kust uuendust saab ja kui paika tõmban siis tuleb mingi kiri ette et vana fail on olemas aga seda ei leja üles vms. Kas lahked inimesed siin jututoas saavad mind aidata?
|
|
tagasi üles |
|
 |
machoman
HV vaatleja

|
07.10.2007 21:42:24
|
|
|
Saad sa sellest errorist pilti teha? Kui saad siis pane siia üles.
|
|
tagasi üles |
|
 |
garrett
HV kasutaja

|
08.10.2007 15:30:55
|
|
|
Kuidas siia üles panna?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
08.10.2007 15:54:46
|
|
|
Pane imageshack.us-i üles ja siia kirjuta link näiteks
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
garrett
HV kasutaja

|
08.10.2007 17:10:49
|
|
|
Mul pole imageshackis kasutajat.
Aga mul pole errorist pilti, kui error tuli ette patchi tõmmates siis tekkis arvuti desktopile notepadi dokumendina selles erroris jutt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
08.10.2007 19:57:21
|
|
|
Mul pole imageshackis kasutajat.
Aga mul pole errorist pilti, kui error tuli ette patchi tõmmates siis tekkis arvuti desktopile notepadi dokumendina selles erroris jutt. |
kas sul on originaal või piraat vers?
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
garrett
HV kasutaja

|
08.10.2007 20:06:06
|
|
|
Orikas ikka. K-arvutisalongist ostsin
|
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
09.10.2007 12:41:51
|
|
|
Orikas ikka. K-arvutisalongist ostsin |
krt siis ei pruugi küll originaal olla
ega sa mingit no cd cracki peale pannud? siis ei saa updateda
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
garrett
HV kasutaja

|
09.10.2007 17:20:17
|
|
|
EI tõmmanud mingit cräcki. Tõmbasin mängu peale nagu originaal mängu ikka arvutisse tõmmatakse. Ainult siis kui tahtsin MP mängida tuli mingi kood karbi seest kirjutada.
Äkki on mul sama jama mis sellel vennal carboniga siin foorumis. Ta tegi ka just teema, igatahes errori tekst on mul sama mis tal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
21.10.2007 14:26:19
|
|
|
EI tõmmanud mingit cräcki. Tõmbasin mängu peale nagu originaal mängu ikka arvutisse tõmmatakse. Ainult siis kui tahtsin MP mängida tuli mingi kood karbi seest kirjutada.
Äkki on mul sama jama mis sellel vennal carboniga siin foorumis. Ta tegi ka just teema, igatahes errori tekst on mul sama mis tal. |
mis see error tekst on siis alustaks sellest või mis???????????????????????????????????????
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|