Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 08.10.2007 21:12:57 vasta tsitaadiga

Brom, ärkasid talveunest?
Pikad juhtmed?
Või on nüüdsest "nüüdsest" kuu aega tagasiulatuva jõuga 8)
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Brom
HV kasutaja
Brom

sõnum 09.10.2007 07:40:10 vasta tsitaadiga

BNSi jõudis uudis alles eile icon_smile.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
clown
HV kasutaja
clown

sõnum 10.10.2007 21:22:28 vasta tsitaadiga

ei ole selle teemaga peaaegu aasta aega tegelenud, saan ma õigesti aru et nüüd saab Eestis ka raha vastu võtta Seb U-kaarti kasutades?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 11.10.2007 04:32:25 vasta tsitaadiga

clown kirjutas:
ei ole selle teemaga peaaegu aasta aega tegelenud, saan ma õigesti aru et nüüd saab Eestis ka raha vastu võtta Seb U-kaarti kasutades?

jah, saab küll.

Ma ostsin ühe kauba UK'st väljaspool PayPal'i U-kaardiga ning andsin poele oma nime, krediitkaardi numbri, kaardi kehtetuks muutumise kuupäeva ja CVV(minuarust midagi rohkem voi vahem ei olnud). Kas tavalise krediitkaardi puhul on ka kõik need andmed füüsilise kaardi peal? Kui jah, siis on ju krediitkaardi kaotamisel sulil võimalik sellega tehinguid teha senikaua kuni limiit täis saab või kaart ohvri poolt sulgetakse? Ning mis mõte sellisel juhul sellel CVV koodil üldse on?
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
mar6
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.10.2007 11:43:35 vasta tsitaadiga

mightythor kirjutas:
Ning mis mõte sellisel juhul sellel CVV koodil üldse on?

http://www.nolotech.com/CVVinfo.html
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 12.10.2007 02:19:28 vasta tsitaadiga

nagu aru sain, siis CVV kood on tõestamaks, et kaart on su ees(käes). Aga kaardi varguse korral pole CVV koodist ikkagi mingit abi. Kas aadress peab paika pidama pangas registreeritud aadressiga? Näiteks PayPal'is on kaardi registreerimisel vajalik panna aadress, aga mul on see alati automaatselt täidetud. Igatahes krediitkaardi kaotus paistab küllaltki ohtlik apsakas olema icon_rolleyes.gif
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 13.10.2007 01:01:57 vasta tsitaadiga

mightythor kirjutas:
Igatahes krediitkaardi kaotus paistab küllaltki ohtlik apsakas olema icon_rolleyes.gif

Sina vastutad selle eest täpselt nii kaua, kuni sa panka teatad (nt. helistades), et kaart kadunud/varastatud, tehingute eest, mis toimuvad peale pangale teatamist, vastutab pank...
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 14.10.2007 04:38:31 vasta tsitaadiga

mks kirjutas:
mightythor kirjutas:
Igatahes krediitkaardi kaotus paistab küllaltki ohtlik apsakas olema icon_rolleyes.gif

Sina vastutad selle eest täpselt nii kaua, kuni sa panka teatad (nt. helistades), et kaart kadunud/varastatud, tehingute eest, mis toimuvad peale pangale teatamist, vastutab pank...

selge. Aga mis selle Expanded Use Enrollment Process'i idee on? Kas see, et selle numbri saabumine võtab paar päeva ning juhul kui krediitkaart on varastatud, siis nende päevade sees arvatavasti ohver teatab sellest pangale? Ning kas U-kaariga töötab selle numbri saamine kenasti?
tagasi üles
kiljotiin
HV kasutaja
kiljotiin

sõnum 15.10.2007 19:12:39 vasta tsitaadiga

kui ma võidan ebays oksjoni. kas siis ma pean raha kandma oma pangast paypali?
või peale oksjoni võitu võtab paypal kohe mul raha pangast ära?
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 33
tagasi üles
Ragnar7474
HV veteran

sõnum 15.10.2007 19:37:58 vasta tsitaadiga

kiljotiin kirjutas:
Pead kandma raha PayPal'le. Peale selle pead sa ise veel ka maksma võidetud oksjoni eest. Keegi ei võta sult midagi automaatselt ära icon_biggrin.gif.
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 89
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 15.10.2007 19:54:11 vasta tsitaadiga

Ragnar7474 kirjutas:
kiljotiin kirjutas:
Pead kandma raha PayPal'le. Peale selle pead sa ise veel ka maksma võidetud oksjoni eest. Keegi ei võta sult midagi automaatselt ära icon_biggrin.gif.

aga U-kaardi korral on ju küll sedasi, et olles U-kaardi PayPal'is registreerinud ning seejärel makstes kauba eest, tehakse sissemakse PayPal'i kontole ning sealt edasi müüjale ühe korraga ja automaatselt. Vähemalt mina pole küll siiani veel eraldi sammuna raha PayPal'i kandnud.
tagasi üles
Ragnar7474
HV veteran

sõnum 15.10.2007 22:08:48 vasta tsitaadiga

mightythor kirjutas:
Ragnar7474 kirjutas:
kiljotiin kirjutas:

aga U-kaardi korral on ju küll sedasi, et olles U-kaardi PayPal'is registreerinud ning seejärel makstes kauba eest, tehakse sissemakse PayPal'i kontole ning sealt edasi müüjale ühe korraga ja automaatselt. Vähemalt mina pole küll siiani veel eraldi sammuna raha PayPal'i kandnud.
Olen ise vaid deebetkaardi varianti kasutanud seega U-Kaardi kohta ei tea öelda.
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 89
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 15.10.2007 22:57:23 vasta tsitaadiga

Ragnar7474 kirjutas:
mightythor kirjutas:
Ragnar7474 kirjutas:
kiljotiin kirjutas:

Olen ise vaid deebetkaardi varianti kasutanud seega U-Kaardi kohta ei tea öelda.

Aga deebetkaarti kasutades sa siis teed näiteks hanzanetist/unetist ülekande PayPal'ile? Kui kaua raha PayPal'i arvele liigub? Krediitkaardiga saab igatahes koheselt ära maksta.
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 16.10.2007 14:32:47 vasta tsitaadiga

rycyve kirjutas:
Oleks abi vaja .Tähendab,et tegin paypal-is kasutaja konto ja lisasin oma u-neti kaardi selle konto kaardiks aga ei saa kuidagi kinnitada seda .Kui ma õieti aru sain siis need neli numbrit mida vaja on saadetakse minu kontole või e-mailile 2-4 tööpäeva jooksul või sain valesti aru.Aidake palun.

on vist jah sedasi. Pead PayPal'ile ~2$ üle kandma ning nad saadavad sulle varsti 2$ vastu koos selle numbriga. Mina sain ka sedasi aru. Ise olen 2 päeva nüü seda numbrit juba oodanud. Ausaltöeldes tundub see parajalt totter turvameede.
tagasi üles
Valdars
HV veteran
Valdars

sõnum 16.10.2007 16:50:42 vasta tsitaadiga

Need 4 numbrid olid vist mingi ülekande number või midagi.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 44
tagasi üles
trebla
Kreisi kasutaja
trebla

sõnum 18.10.2007 22:53:42 vasta tsitaadiga

ma sain need 4 numbrit mingi 3-4 päeva jooksul kätte. saage ometi aru, et eestisiseses konnalombis elektroonilises panganduses sisuliselt onlines toimuv ei ole maailmastandard, vaid meie väiksusest ja arengu eripärast tingitud anomaalia.

enda kogemusest veelkord: krediitkaardimakse ja PayPali makse info ilmub netipangas nähtavale tavaliselt 5-14 päevaga

iseenesest pole see üldsegi totter turvameede. Kuna PayPal võtab endale teatava vastutuse, on igati normaalne, et testitakse uut kasutajat reaalses olukorras. Minu poolt vaid thumbs_up.gif selle eest PayPalile.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 19.10.2007 00:42:30 vasta tsitaadiga

trebla kirjutas:
ma sain need 4 numbrit mingi 3-4 päeva jooksul kätte. saage ometi aru, et eestisiseses konnalombis elektroonilises panganduses sisuliselt onlines toimuv ei ole maailmastandard, vaid meie väiksusest ja arengu eripärast tingitud anomaalia.

enda kogemusest veelkord: krediitkaardimakse ja PayPali makse info ilmub netipangas nähtavale tavaliselt 5-14 päevaga

iseenesest pole see üldsegi totter turvameede. Kuna PayPal võtab endale teatava vastutuse, on igati normaalne, et testitakse uut kasutajat reaalses olukorras. Minu poolt vaid thumbs_up.gif selle eest PayPalile.

saan sellest aru, et Eeesti on väikene ning sellepärast toimuvad protsessid kiiresti ning paindlikult, kuid see turvakontroll on ühtepidi kasutaja jaoks ebamugav(näiteks kui mul oleks Paypal'i kontol raha peal, siis oleks see seal sisuliselt kinni 3-4 päeva) ning teisalt väheeffektiivne(näiteks langedes PayPal'i parooli ja kasutajanime varguse ohvriks sedasi, et ma ise sellest aru ei saa...näiteks keylogeriga, mis on ka ilmselt üks populaarsemai pettusi...ning 3 päeva PayPal'i sisse mitte logides + maili mitte vaadates ei saa ma mitte miagi aru ja suli saab minu eest selle turvakontrolli läbida).
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 19.10.2007 11:00:38 vasta tsitaadiga

trebla, sul on jumala mõttetu jutt ju. Minu kogemus, minu kogemus ... bla-bla-bla.
Sinu kogemusest pole meile midagi kasu, kui sa sinna juurde ei kirjuta, millise panga klient sa oled ja millist krediitkaarditoodet kasutad.

Mul on ka kogemus nii Hansapanga NPNK Student VISA Classic'u ja ka SEB'i U-kaardi VISA Classicuga.
Mõlemal juhul ilmus kaardi autoriseerimiskood kaardi tehingute väljavõttele hetkeliselt.
Klikkisin PayPal'i lehel vajalikel nuppudel ja kui pärast seda internetipanka sisse logisin, oli väljavõtte lehel vajalik info juba näha.
Kusjuures mul on mõlemal juhul kõik tehingud koguaeg koheselt väljavõttes näha. Midagi ootma ei pea.
Juhin tähelepanu asjaolule, et oluline on, mis kaarti kasutate - vaba tagasimaksega, määratud tagasimaksega...
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 19.10.2007 20:47:05 vasta tsitaadiga

Voyager_est võibolla annad juhtnööre tiba?Mul u-neti kaart see 10 ee-gine visa, pookisin selle paypal-i kaardiks aga selle kinnitust ei näe kuskil nelja numbri näol .Mida teha?Huvitav on see,et tahtsin osta rapidshare kuu ajalist kasutamist siis enne pookimist lõi kirja ette mingist taalades maksmisest ja minu panga mingist mitte toetamisest ja peale pookimist tegi ära kuiugi kaardi kinnitus numbreid pole sisestada saanud.
Kommentaarid: 98 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 81
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 19.10.2007 22:17:04 vasta tsitaadiga

rycyve kirjutas:
Voyager_est võibolla annad juhtnööre tiba?Mul u-neti kaart see 10 ee-gine visa, pookisin selle paypal-i kaardiks aga selle kinnitust ei näe kuskil nelja numbri näol .Mida teha?Huvitav on see,et tahtsin osta rapidshare kuu ajalist kasutamist siis enne pookimist lõi kirja ette mingist taalades maksmisest ja minu panga mingist mitte toetamisest ja peale pookimist tegi ära kuiugi kaardi kinnitus numbreid pole sisestada saanud.

sul on seal mingi summa(mis minul oli ~500$) kuhu maani saad osta ilma Expanded Use Enrollment'it kinnitamata. Muidest mina olen enda nubrit juba 13'ndast oktoobrist oodanud(krediitkaardiks on U-kaart, eht siis Visa Classic peaks see olema). Iga päev käin History alt vaatamas, kas on juba tulnud. Hästi loll minumeelst- kas PayPal'il oleks raske olnud ennem teatada, et ma hakkan sellele limiidile lähenema ning voiksin juba aegsasti selle Expanded Use Enrollment'i ära teha. See, kelle käest eBays't asja ostsin, saatis täna juba teise meeldetuletava maili, et ma nüüd kohe asja eest tasuksin icon_neutral.gif Aga kui ma nüüd selle lõpuks ühe krediitkaardiga tehtud saan, siis lisades uusi U-kaarte ei pea ma seda enam ju kordama?
tagasi üles
Jaanus
HV Guru
Jaanus

sõnum 19.10.2007 22:28:44 vasta tsitaadiga

U-Netis Päringud-Kaarditehingud all Broneeringutes ei näe Paypali broneeringut?

mightythor kirjutas:
rycyve kirjutas:

sul on seal mingi summa(mis minul oli ~500$) kuhu maani saad osta ilma Expanded Use Enrollment'it kinnitamata. Muidest mina olen enda nubrit juba 13'ndast oktoobrist oodanud(krediitkaardiks on U-kaart, eht siis Visa Classic peaks see olema). Iga päev käin History alt vaatamas, kas on juba tulnud. Hästi loll minumeelst- kas PayPal'il oleks raske olnud ennem teatada, et ma hakkan sellele limiidile lähenema ning voiksin juba aegsasti selle Expanded Use Enrollment'i ära teha. See, kelle käest eBays't asja ostsin, saatis täna juba teise meeldetuletava maili, et ma nüüd kohe asja eest tasuksin icon_neutral.gif Aga kui ma nüüd selle lõpuks ühe krediitkaardiga tehtud saan, siis lisades uusi U-kaarte ei pea ma seda enam ju kordama?
Kommentaarid: 708 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 564
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 19.10.2007 23:42:16 vasta tsitaadiga

Jaanus kirjutas:
U-Netis Päringud-Kaarditehingud all Broneeringutes ei näe Paypali broneeringut?

mightythor kirjutas:
rycyve kirjutas:

näen küll. Seal on selline kirje:
tsitaat:
Broneeritud
Kuupäev...............Tehing............................................Summa
13.10.2007.........PAYPAL\35314369001\ GB....................-1,03
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 20.10.2007 08:39:03 vasta tsitaadiga

Mul sama summa broneeritud.Mul on selline tunne ,et seda kinnitust ei tulegi kuna see U-kaart on ajutine ju.Mis mõte on seda kinnitada nii pika ooteaja tagant kui see lähiajal kehtivuse kaotab.See on muidugi minu arvamus.
Kommentaarid: 98 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 81
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 20.10.2007 09:22:29 vasta tsitaadiga

mightythor kirjutas:
Broneeritud

See on kahtlane jah.
Mul endal on olnud registreeritud mingi 3 või 4 U-kaarti.
Ja seal on neid numbreid ikka kõvasti rohkem olnud ja pilt palju kirjum.
Neli vajalikku numbrit olid alati eraldi osas...
Midagi on nüüd tõesti muutunud - oma järgmise ostu teen siis katsetuseks uue U-kaardiga.
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 20.10.2007 12:22:14 vasta tsitaadiga

voyager_est kirjutas:
mightythor kirjutas:
Broneeritud

See on kahtlane jah.
Mul endal on olnud registreeritud mingi 3 või 4 U-kaarti.
Ja seal on neid numbreid ikka kõvasti rohkem olnud ja pilt palju kirjum.
Neli vajalikku numbrit olid alati eraldi osas...
Midagi on nüüd tõesti muutunud - oma järgmise ostu teen siis katsetuseks uue U-kaardiga.

helistasin SEB'sse ja nad ei osanud ka midagi eriti öelda. Arvasid, et PayPal'i poolne probleem, sest PayPal peaks seda nägama ilusasti Visa Classic'una. Aga kas selles ei või mingi probleem olla, et mul on neid kaarte seal PayPal'is juba nii palju olnud(paarkümmend tükki) ning hetkel on ka see maksimum...4 tükki korraga vist? Lähen avan omale Magnetkaardi täna sest pean ja tahan tellitud kauba eest ära maksta võimalikult ruttu ja pole enam aega selle U-kaardiga jurada.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.