praegune kellaaeg 12.07.2025 22:16:55
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
physics
HV kasutaja
|
14.10.2007 20:38:03
|
|
|
dreamx kirjutas: |
physics,
tsitaat: |
esiteks väga vajalik asi mis mul ei töötanud normaalselt oli office 2007
|
bullshit
Kasutan 2007 kontorit jaanuari algusest ja pole mingit muret(xp all)
Veebruaris läksin kohe üle ametliku Vista Ultimate peale ja senini jookseb laitmatult.
Mul on tunne et sa oled kas rumal,saamatu või on raud vigane  |
mul ei tööta, aru ei saa ainult, et miks, raua viga vast ei ole, arvuti alles ise 2 päeva vana.
aga eks näis proovin millagil uuesti siis ehk on asjaloood teisiti
|
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
14.10.2007 21:58:19
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Mul on tunne,et peaks midagi kogu selle Vista mahategemise peale  |
Ma ei tea, mulle küll meeldib Vista mitu korda rohkem, kui XP. Neile, kes vinguvad, et palju ressursse võtab ja ei ole seda ilu vaja siis palun, WINDOWS 95 on alati olemas. Ei võta pea-aegu üldse ressursse. Niiet koos
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
14.10.2007 22:30:19
|
|
|
ma ise olen küll siiamaani vägagi rahul Vistaga ja ei ole midagi halba öelda peale uue Wifi ruuteri ostu on ka nett paigas ilusti ja ei pea enam restarte tegema
kellele XP kellele Vista
PS! XP on ikka megakandiline kui oled harjunud juba Vistaga
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
14.10.2007 22:35:26
|
|
|
reimers66 kirjutas: |
ma ise olen küll siiamaani vägagi rahul Vistaga ja ei ole midagi halba öelda peale uue Wifi ruuteri ostu on ka nett paigas ilusti ja ei pea enam restarte tegema
kellele XP kellele Vista
PS! XP on ikka megakandiline kui oled harjunud juba Vistaga |
Ainuke viga mis närvi ajas oli Elioni karp, vahetati ära, nüüd kõik korras. Samuti pole sada aastat karbile restarti teind. Ja teine asi mis närvi ajas oli see, et Creativel pold korralikke muudika settinguid , aga mingi hetk lasid on Creative Console launcheri välja ja nüüd on minu arust kõik olemas. Probleeme ei ole. Naljakas on lugeda kuda mõnel inimesel minski proge ei tööta ( samas endal töötab ) ja kohe selle Vista kalaks tembeldavad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
14.10.2007 22:39:29
|
|
|
Minul on kah siiamaani töötanud kõikvõimalikud programmid, ka 32bit, kusjuures kasutan ma ju veel Vistat ja 64bit ka, et peaks täitsa puuks olema? Aga vat ei ole
-e- millises mängus Vista 30FPS alla tõmbab? 1000vs970?
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru

|
14.10.2007 22:49:52
|
|
|
maatriks kirjutas: |
Minul on kah siiamaani töötanud kõikvõimalikud programmid, ka 32bit, kusjuures kasutan ma ju veel Vistat ja 64bit ka, et peaks täitsa puuks olema? Aga vat ei ole
-e- millises mängus Vista 30FPS alla tõmbab? 1000vs970? |
Kasutasin ka 64bit Vista Business-i, 99,9% rakendusprogramme oli 32bitised ja valdavalt jooksis kõik kui kulda, ainult Ventrilo-s hääle mikrist saamine oli paras keberniit. Kärpisin vLite-ga tolle installeri ~3,5GB-lt 1,7-le, ootab vaid sobivat aega mil siis kergekaalulisemalt peale lasta esimesele profiilimasinale.
|
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
14.10.2007 23:00:39
|
|
|
Imelik värk.
Võtan vistal kõik kellad ja viled maha, näeb välja nagu vana hea win 2000 aga 3dmark2001 rohkem punkte ei anna.
Arvan et viga on nõrgas videokaardis aga XP-ga andis rohkem punkte kui win classicut kasutada
|
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
14.10.2007 23:04:54
|
|
|
Kas ei olnud midagi sellist, et Aero on vistal opimiseeritud ja kui classicule vahetada, siis perf boosti ei tule?
|
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
15.10.2007 00:29:02
|
|
|
Minu läppariga ei tule näiteks.
Palju asju veel sakib vistaga.
Toon paar näidet: Adobe photoshop cs 2.9- Igakord kui käima panen küsib kas tahad registreerida. Tegin registreerimisprotsessi õnnelikult läbi ja IKKA KÜSIB REGISTREERIMIST, IGAKORD kui photoshopi käima panen. Peale selle on alati photoshopi minu moodustatud tööriistade read kadunud, igakord käivitaks nagu esimest korda.
Kuna photoshop on mu töövahend siis ajab see ikka sitaks närvi.
Keegi mingit fix'i teab siis PLIIS andku mulle ka.
Lõpetasin nüüd, musimusi
|
|
tagasi üles |
|
 |
bbbb
Kreisi kasutaja

|
15.10.2007 09:17:04
|
|
|
mul ka kaks jama. nimelt tahaks vietcongi mängida võrgus aga ei luba connectida ühtegi serverisse. xp'ga seda küll ei ole, et ära ei connecti. tulemüüri alt on vietcong ka lubatud. äkki tuleb mõni service kinni keerata? ja teine asi on, et creative x-fi xtrememusic on kaart ja draiverid on creative enda omad. kuid näiteks bioshockis ei luba heli valjust muuta. nali on selles, et kui panna helitugevuseks 0% siis ei keerab heli täitsa kinni aga kui 25% siis tuleb täie mürinaga nagu oleks 100% peale keeratud. ainult kui mängust välja lähed ja siis audio konsoolist heli muudad saab vaiksemaks keerata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
15.10.2007 09:35:35
|
|
|
artur-, mhmh, see et adobes on lambad, on täiesti vista viga.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
15.10.2007 11:07:07
|
|
|
Pardon härrane mode, kui mu postitusi jälle kustutakase siis ma tulen ukse taha suure kamba karvaste suurevõmbaliste neegritega.
artur-, downgrade raudselt XP peale, see on mingi korralik vista bugi mis nähtavasti ei lase PS-il oma preferentside faili kirjutada ja kuidagi ripub õiguste taga kinni. Sama pull oli just Bridgega Vista all.
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
15.10.2007 11:21:28
|
|
|
Herr Kurm kirjutas: |
Pardon härrane mode, kui mu postitusi jälle kustutakase siis ma tulen ukse taha suure kamba karvaste suurevõmbaliste neegritega.
artur-, downgrade raudselt XP peale, see on mingi korralik vista bugi mis nähtavasti ei lase PS-il oma preferentside faili kirjutada ja kuidagi ripub õiguste taga kinni. Sama pull oli just Bridgega Vista all. |
Mis sa siin teemas sellest downgradest niiväga leelutad postita siis, kui sul Vista suhtes on nõu anda. Või tead kindlalt, et küsija raud on rääbakas ja/või litsents puudulik ? ? ?
Kuni ametliiku SP1-te pole kõigile kättesaadavaks tehtud, on muidugi Vista alles toores, mis toores ja kogu kasutamine pooltutvumine. Kõigele lisaks võiks sellisel juhul suvatseda ka Vista enda Helpi lugeda, pole sugugi harv nähe kus sealt kiirelt ja lihtsalt probleemile lahenduse leiab.........
|
|
tagasi üles |
|
 |
Quuler
HV vaatleja

|
15.10.2007 21:34:48
|
|
|
Mul on hetkel selline probleem, et Vista ei taha Aerot tööle panna.
RAM: 2GB
Videokaart: 8800
jne..
1/ Ensure that you have the following registry value set to :
HKCU\Software\Microsoft\Windows\DWM\Composition set to 1 (32-bit DWORD)
HKCU\Software\Microsoft\Windows\DWM\CompositionPol icy set to 2 (32-bit DWORD)
2/ Restart DWM by opening a command prompt with administrative privileges :
- Type 'net stop uxsms'
- Then 'net start uxsms'
Selline asi on ära proovitud. Tutkit. Värvid on 32bit. Skoor on 5.4.
kellelgi midagi pakkuda on?
_________________ laua all. |
|
tagasi üles |
|
 |
soulshaker
HV Guru

|
15.10.2007 21:53:45
|
|
|
XYZ kirjutas: |
Herr Kurm kirjutas: |
artur-, downgrade raudselt XP peale, see on mingi korralik vista bugi mis nähtavasti ei lase PS-il oma preferentside faili kirjutada ja kuidagi ripub õiguste taga kinni. Sama pull oli just Bridgega Vista all. |
Mis sa siin teemas sellest downgradest niiväga leelutad postita siis, kui sul Vista suhtes on nõu anda. Või tead kindlalt, et küsija raud on rääbakas ja/või litsents puudulik ? ? ?
Kuni ametliiku SP1-te pole kõigile kättesaadavaks tehtud, on muidugi Vista alles toores, mis toores ja kogu kasutamine pooltutvumine. Kõigele lisaks võiks sellisel juhul suvatseda ka Vista enda Helpi lugeda, pole sugugi harv nähe kus sealt kiirelt ja lihtsalt probleemile lahenduse leiab......... |
Lugupeetud kasutaja XYZ, kas sa arvad, et kõik viitsivad/jõuavad endale riistvara osta Vistale sobivalt? No pardoon, loll jutt ju. Ise soovitaks samuti kõikidel mängude harrastajatel ja tõsisemalt Office´i kasutajatel XP peale minna, sest Vista kalab ikka asisel.
Mis puutub Office`isse, siis loomulikult Word ei pane pange, kui seal oma referaati kirjutad, aga kui faili maht on mahukam, sisaldab graafikuid, siis on hoopis teine teema. Oma lõputööga sai ikka asiselt jauratud, kui Office kala pani (tegelikult Vista kala, sest XP all pole Word ega Excel kordagi kokku jooksnud). Sama lugu Exceliga, Vista all pidevad panged (kõik Office updated on peal), XP all toimib aga suurepäraselt.
Photoshopi kohta ei oska öelda, ei kasuta aktiivselt seda programmi.
Mängudest niipalju, et XP all on Trackmania Unitedil fps ~100 kandis, siis Vistas kobaga ~30 juures (8800GTS-iga). Counter-Strike: Source`is loadib jõhkralt kaua.
Viirusetõrjetest Nod32 võib masinat kokku jooksutada - praegu on ehk viga parandatud, aga varemalt oli see nii. Paljudel on suspendiga probleemid, et ei ära ellu või kui ärkab, siis ilma ekraani pildita.
Ma ei mõista, milleks üldse oma närve rikkuda Vistaga.
"+" Vista on tõesti ilus ja ikka ja jälle üle paari kuu panen Vista peale, et äkki enam ei kala, aga siiani pole Mikropehme mind positiivselt suutnud üllatada.
PS! Mis te arvata, miks XP müüki pikendati 6 kuu võrra??? (sest Vista on crap)
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
15.10.2007 22:18:57
|
|
|
mis erilist riistvara see Vista siis nüüd tahab. 1GB pulk DDR2 RAM-i maksab 300-400 EEK ja dual-core prose saab juba alla 1K kätte. täiesti piisav (mingine Inteli dual-core ja 2GB RAM). vanale arvutile normaalne inimene ei hakkagi Vistat peale pressima...
kasutan Vistat tööl järjest 8,5h päevas (teen väga eri asju seal) ja ülejäänd aja kodus. uusimad draiverid ja Windows Update-d on peal. siiani on olnud aint 1 jama (Windows Mail blokkis veits), mis segas ja selle sai ka korda.
see, et mängud hästi ei jookse, peaks rohkem draiverite arendajate taga olema, mitte Vista süü.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
tagasi üles |
|
 |
physics
HV kasutaja
|
15.10.2007 22:27:32
|
|
|
kui ei mängi ega aerot ei vaja siis tõesti vista ei röövi eriti ka mingit jõudlust, minul võttis ta küll tavaolekus 1,6gb ddr2 rami kasutusele, aga see oli ka sellepärast et palju protsesse oli jooksmas.
ja mul oli mingi jama, et office 07 ei töötanud normaalselt vistal millegi pärast, aga ei näe põhjust eriti vistat niimoodi laita. kindlasti kui ametlik sp1 vistale tuleb, siis muutuvad asjad veelgi paremaks. mõninga arendusega saab sellest täiesti töötav op.süsteem ja paari aasta pärast paljud selle peale üle läinud
|
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
15.10.2007 22:28:12
|
|
|
Praegune Vista kirumine on pidevalt umbes selles stiilis:
Kurat, mu uus Audi on ikka sitt, mootor teeb 76 oktaanilise kütusega imelikku häält
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
15.10.2007 22:38:55
|
|
|
Ei süüdista vistat ega midagi aga kui panin vistale office XP peale siis outlook ei suutnud parooli meelde jätta kuigi remember passwordi ees oli linnuke olemas. Igakord kui meile üritad lugeda siis pidi uuesti passwordi sisse toksima. Olgugi et office tegi ka kõik oma updeidid ära. Nüüd siis vista sundis mind pira office 2007-t kasutama. Excel ja word on ikka väga imelikuks läinud aga seeeest minu peamine vahend outlook töötab
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
15.10.2007 22:50:32
|
|
|
vista sundis pira officet kasutama?
ohoo, nii creative vabandusi annab otsida.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
15.10.2007 22:55:21
|
|
|
londiste kirjutas: |
vista sundis pira officet kasutama?
ohoo, nii creative vabandusi annab otsida. |
Mis teha et laisk olen. Parooli korduvalt toksida ei viitsinud ja hea lihtne uus ofits alla tirida lihtsalt.
Polnud see mingi vabandus vaid põhjus. Pealegi huvi mõttes võiks uurida paljudel siin vista legaalne on. Vähemusel kindlasti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
summer
HV veteran
|
15.10.2007 23:03:19
|
|
|
minul näiteks vista legaalne. Juba mitmeid aastaid. Lappariga tuleb kaasa alati
|
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
15.10.2007 23:03:57
|
|
|
soulshaker kirjutas: |
No pardoon, loll jutt ju. Ise soovitaks samuti kõikidel mängude harrastajatel ja tõsisemalt Office´i kasutajatel XP peale minna, sest Vista kalab ikka asisel.
Mis puutub Office`isse, siis loomulikult Word ei pane pange, kui seal oma referaati kirjutad, aga kui faili maht on mahukam, sisaldab graafikuid, siis on hoopis teine teema. Oma lõputööga sai ikka asiselt jauratud, kui Office kala pani (tegelikult Vista kala, sest XP all pole Word ega Excel kordagi kokku jooksnud). Sama lugu Exceliga, Vista all pidevad panged (kõik Office updated on peal), XP all toimib aga suurepäraselt.
Mängudest niipalju, et XP all on Trackmania Unitedil fps ~100 kandis, siis Vistas kobaga ~30 juures (8800GTS-iga). Counter-Strike: Source`is loadib jõhkralt kaua.
PS! Mis te arvata, miks XP müüki pikendati 6 kuu võrra??? (sest Vista on crap) |
BS... Kes rauda ei jaksa osta, kasutab XP-d edasi
Huvitab, kas sa tegid XP pealt upgrade'i või tegid clean installi? Upgrade puhul on jah kalad, ülejäänud puhkudel on viga tihendi oskamatuses... XP müüki pikendati sellepärast, et paljud firmad ei taha _põhimõtte_ pärast Vistale üle minna enne kui Sp1 on valmis ja saadaval...
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
16.10.2007 08:24:05
|
|
|
soulshaker, sulle vist ka ei taha kohale jõuda, et wxp promomiseks lihtsalt on muid teemasid siin küllaga
Minu poolest võib XP veel hulk aastaid rõõmsalt edasi eksisteerida, kui vaid MS SP-sid viitsib tema jaoks kah teha, sest vigu parandamiseks jätkub veel sinnagi kuhjaga.
Iga järgmise opsüsteemiga on MS nõuded rauale karmimaks läinud ja Vista vaid kinnitab seda reeglit. Kui sa endale korralikku rauda ei jaksa muretseda, siis pole ime, et Vista sulle vastutasuks kah kabjast annab
Rääkimata muidugi sellest, et Vista vist jääb tooreks isegi peale SP1 ilmumist ja parimal juhul saavutab mingi usaldusväärsuse ehk SP2 ilmumisega.........
Illegaalsete versioonide kasutajad on veel eriti lollis seisus, nad ei või eales teada, kas nende raskused on MS bugid või hoopistükkis illegaalse versiooni muukija pahatahlikuse (oma salahuvide) ilming. Seetõttu isegi pole vähimalgi määral üldse mõtet illegaalse versiooni tõrgete puhul üritada hädalist abistada.
Ning mängude puhul ajab lausa haigutama see lõputu soigumine (tegelikult sõltumatu opsüsteemist) Tee parem midagi asjalikku. Office asju on raskem kommenteerida, liiga palju võimalusi, millega võisid ise neid tõrkeid põhjustada, kõige levinum muidugi eelkõneleja mainitud upgrade......
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru

|
16.10.2007 08:37:12
|
|
|
soulshaker kirjutas: |
Viirusetõrjetest Nod32 võib masinat kokku jooksutada - praegu on ehk viga parandatud, aga varemalt oli see nii. Paljudel on suspendiga probleemid, et ei ära ellu või kui ärkab, siis ilma ekraani pildita. |
Siis lihtsalt ei vea, 64bitise hästi kergelt tviigitud Vista Business`ga töötasid mul mõlemad igas aspektis sama praktiliselt hästi kui XP-ga, usu või ära usu. Küll aga 64bitisele toimivat tasuta viirusetõrjet leida oli mission impossible - ainuke asi, mis töötas oli Kapersky Internet Security 2007 aga see oleks varem või hiljem mult raha nõudnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|