Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 126, 127, 128 ... 275, 276, 277  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Miki-Hiir
HV veteran

sõnum 03.10.2007 17:20:51 vasta tsitaadiga

Installides Windows XP peal nüüd seda Live Messenger 8.1 saan veateate "The ordinal 730 could not be located in the dynamic link library SHELL 32.dll".
Any ideas?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Rix
Kreisi kasutaja
Rix

sõnum 03.10.2007 19:11:13 vasta tsitaadiga

Miki-Hiir, shell32.dll on RestartDialogEx funktsioon, mis vajab Windows 2000't või uuemat. Vaata, et sul oleks kõik uuemad update'd ja service packid tehtud.
tagasi üles
stasher
HV vaatleja

sõnum 04.10.2007 22:51:43 vasta tsitaadiga

Otsing andis mulle MSNi peale selle teema ja kuna mul on osaliselt probleem Live messengeriga, siis postitan siia.
Nimelt hakkas kaks-kolm päeva tagasi juhtuma selline asi, et Live messengerit kasutades viskab arvuti restardi. Ma mõtlesin muidugi, et viirus või spyware, aga ei leidnud ükski skänn mitte midagi. Windowsiga kaasas olevat Windows messengeri kasutades ei ole mitte midagi, ainult Livega viskab restarti. Sellega on nii, et vahel saan mingi 5-10 minutit MSNi kasutada ja siis alles jookseb kokku ja vahel on kohe pärast logini asi koos. Ma mõtlesin, et asi on selles, et mul on 256 rami ja arvuti ei kannata ära Winampi, MSNi ja Firefoxi korraga, kuid see asi juhtub ka siis, kui mul kõik ebavajalik kinni on ja ainult Live messenger lahti on.
Oskab keegi aidata?
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.10.2007 22:52:59 vasta tsitaadiga

Sellise asja koha pealt küsiks, et mida Event Viewer näitab? Asi ei pruugi üldse Messengeris olla.
tagasi üles
stasher
HV vaatleja

sõnum 04.10.2007 23:03:17 vasta tsitaadiga

Mitte midagi ei näita, erroreid ei olnud.
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 05.10.2007 18:12:53 vasta tsitaadiga

mul selline kahtlane probleem, et msn täiesti lambist jookseb vahest kokku. kasutan msn7.5 või 7.0.... ja olen pannud selle, et parem klõps, properies, compatibility ja windows2000'e peale. Kuskil ma lugesin mingit õpetust ja tegin ka selle järgi, et tõmmata mingi repaire'i programm ja see teeb korda, aga tutkit. põhiliselt viskab msnni kinni just siis, kui saadan või keegi teine saadab mulle mingit faili. oskab keegi aidata?

ütlen kohe ära, et windows live't ei taha, või noh, tahaks, aga too ei taha üldse töötada... mingi 10 minti töötab ja siis jookseb kokku ja ennem tööle ei lähe, kui arvutile restardi teen...

viimati muutis striker13 06.10.2007 09:59:43, muudetud 1 kord
tagasi üles
stasher
HV vaatleja

sõnum 05.10.2007 23:26:21 vasta tsitaadiga

stasher kirjutas:
Mitte midagi ei näita, erroreid ei olnud.

Fix'd. Uninstallisin, otsisin Googlest 7.5 versiooni installeri, lasin peale ja logisin korra sisse ja tolle kaudu tõmbasin uue Live messengeri clienti, sest otse uut tõmmates miskipärast jooksis ikka kokku. Nüüd lippab nagu noor jumal jälle.
Tänud ndk'le et ta aidata üritas.
tagasi üles
oliv3r
HV kasutaja
oliv3r

sõnum 05.10.2007 23:45:29 vasta tsitaadiga

Mul oli 8.1'ga ja on ka 8.5'ga nii, et mingil hetkel MSN'i kontaktlisti aken jookseb kokku. Ehk siis vajutan liste kinni ja lahti, kuid pilt ei muutu. Tooltip näitab, et muuus, kuid kontaktlist on nagu kinni kiilunud. Tooltipi abil saab ka konversatsiooni avada, ehk siis programm töötab. Kas keegi teab, milles võib viga olla?
tagasi üles
fic
HV kasutaja
fic

sõnum 06.10.2007 00:15:34 vasta tsitaadiga

JAMA!!
Blokkisin ühe persooni ära ja panin block, delete. Nüüs oleks tarvis teda tagasi listi. Listis on, kuid mitte kunagi sees, kuigi mina tema listis ka. Allow listis on ka . Ehk ta on mul listis olemas, kuid ainult e-maili aadressina always. Kus kuramuses on viga ?

ikkamina
HV kasutaja
ikkamina

sõnum 06.10.2007 09:58:42 vasta tsitaadiga

fic kirjutas:
JAMA!!
Blokkisin ühe persooni ära ja panin block, delete. Nüüs oleks tarvis teda tagasi listi. Listis on, kuid mitte kunagi sees, kuigi mina tema listis ka. Allow listis on ka . Ehk ta on mul listis olemas, kuid ainult e-maili aadressina always. Kus kuramuses on viga ?

Sa kustuta ta uuesti ära,ilma blokkimata ja lisa siis uuesti.Vaata,mis siis teeb!?

rasm007
Kreisi kasutaja
rasm007

sõnum 07.10.2007 20:17:58 vasta tsitaadiga

Selline probleem, et kõik alates Live messengerid jooksevad sisse logides kokku, kas jäävad lõpmatult sisse logima või jookseb arvuti lõplikult kinni.
tagasi üles
fic
HV kasutaja
fic

sõnum 07.10.2007 22:35:23 vasta tsitaadiga

ikkamina kirjutas:
fic kirjutas:
JAMA!!

Sa kustuta ta uuesti ära,ilma blokkimata ja lisa siis uuesti.Vaata,mis siis teeb!?

Endiselt. Proovisin, kuid polegi enam tarvis icon_smile.gif
Tänud icon_smile.gif

luik24h
HV kasutaja
luik24h

sõnum 08.10.2007 02:40:52 vasta tsitaadiga

next page!

viimati muutis luik24h 16.10.2007 15:29:12, muudetud 2 korda
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mcaff
Piiratud kasutaja
mcaff

sõnum 08.10.2007 20:01:08 vasta tsitaadiga

Error code: 80048869 oskab öelda keegi milles viga xp peal kõik oll aga vistaga hakkas näkku panema kuigi varem on töötand ilusti
tagasi üles
luik24h
HV kasutaja
luik24h

sõnum 08.10.2007 20:23:19 vasta tsitaadiga

mcaff, Vaata seda : http://msn-errors.blogspot.com/2006/12/unable-to-sign-in-to-msn-messenger.html 8)
mcaff
Piiratud kasutaja
mcaff

sõnum 09.10.2007 13:04:14 vasta tsitaadiga

tnis56 kirjutas:
mcaff, Vaata seda : http://msn-errors.blogspot.com/2006/12/unable-to-sign-in-to-msn-messenger.html 8)

Sellest ei olnud eriti kasu kuna tõmbasin selle programmi ära mis ta tahtis ja kui installima hakkas viskas eroori icon_neutral.gif
tagasi üles
luik24h
HV kasutaja
luik24h

sõnum 09.10.2007 13:49:39 vasta tsitaadiga

mcaff kirjutas:
tnis56 kirjutas:

Sellest ei olnud eriti kasu kuna tõmbasin selle programmi ära mis ta tahtis ja kui installima hakkas viskas eroori icon_neutral.gif

Uuri www.google.com st enda errori koodiga veel ka järgmiseid lahendusi ning varem v6i hiljem leiad sealt ka endale vastuse kuidas selle korda saab. Neid kohti on päris palju kus errori koodi järgi on puust ja punaseks tehtud kuidas jagu saab!

mcaff
Piiratud kasutaja
mcaff

sõnum 09.10.2007 14:08:08 vasta tsitaadiga

Korras tegin umbes 2-3korda unsitalli ja installi ning siis kuidagi asi laabus icon_lol.gif
tagasi üles
summer
HV veteran

sõnum 14.10.2007 18:16:03 vasta tsitaadiga

striker13 kirjutas:
mul selline kahtlane probleem, et msn täiesti lambist jookseb vahest kokku. kasutan msn7.5 või 7.0.... ja olen pannud selle, et parem klõps, properies, compatibility ja windows2000'e peale. Kuskil ma lugesin mingit õpetust ja tegin ka selle järgi, et tõmmata mingi repaire'i programm ja see teeb korda, aga tutkit. põhiliselt viskab msnni kinni just siis, kui saadan või keegi teine saadab mulle mingit faili. oskab keegi aidata?

ütlen kohe ära, et windows live't ei taha, või noh, tahaks, aga too ei taha üldse töötada... mingi 10 minti töötab ja siis jookseb kokku ja ennem tööle ei lähe, kui arvutile restardi teen...

mul sama probleem. kasutan Vistat ja 7.5 msni ( Pandud compability win2000).
Kui keegi saadab mulle mõnda faili või mina saadan kellelegi siis automaatselt kohe viskab msni kinni. Kui proovin display picturet vahetada ja kui browse vajutan läheb msn kinni. Kui keegi saadab lingi msnis ja sellele vajutada annab msn errori, kinni ei jookse ja kuskil minuti pärast avab mitu selle lingi IE akent. Proovisin ka Live msni peale panna, aga ühegi muu verisooni puhul ei saa üldse msni sisse. Kuidas võiks asja korda saada?
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 14.10.2007 19:28:52 vasta tsitaadiga

summer kirjutas:
striker13 kirjutas:

mul sama probleem. kasutan Vistat ja 7.5 msni ( Pandud compability win2000).
Kui keegi saadab mulle mõnda faili või mina saadan kellelegi siis automaatselt kohe viskab msni kinni. Kui proovin display picturet vahetada ja kui browse vajutan läheb msn kinni. Kui keegi saadab lingi msnis ja sellele vajutada annab msn errori, kinni ei jookse ja kuskil minuti pärast avab mitu selle lingi IE akent. Proovisin ka Live msni peale panna, aga ühegi muu verisooni puhul ei saa üldse msni sisse. Kuidas võiks asja korda saada?

Kui su system specs on piisavalt head et vistat jooksutada, miks siis mitte installida WLM 8.5? Ma saan aru kui istud mingi PIII taga ja ei taha liigselt ressursse võtvat messengeri, siis on mõtet jännata nende vanemate versioonidega. Tõmba a-patch või messpatch ja modi oma WLM'i veidike ja saad normaalselt töötava messengeri. icon_rolleyes.gif
Enne live peale panemist puhasta oma systeem ära, kustuta kõik messengeriga seonduvad failid kasutaja alt ja registrist. Kas live'ga ei logi lihtsalt sisse, või annab mingi muu errori?
tagasi üles
summer
HV veteran

sõnum 14.10.2007 20:38:37 vasta tsitaadiga

puhastasin omaarust ära ja lasin uuesti live peale. Logib sisse umbes kaheks sekundiks ja siis ütleb msn has stopped working

Sain Live tööle, 7.5st oli peale jäänud WIN2000 compability mode.
Ainuke asi mis nüüd ei tööta on webcam. see probleem vist LIVEga paljudel old.
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 14.10.2007 20:44:36 vasta tsitaadiga

summer kirjutas:
puhastasin omaarust ära ja lasin uuesti live peale. Logib sisse umbes kaheks sekundiks ja siis ütleb msn has stopped working

Sain Live tööle, 7.5st oli peale jäänud WIN2000 compability mode.
Ainuke asi mis nüüd ei tööta on webcam. see probleem vist LIVEga paljudel old.

8.1 -ga ei tööta jah webcam, aga installi 8.5?
tagasi üles
summer
HV veteran

sõnum 14.10.2007 21:13:22 vasta tsitaadiga

No lõpuks sain kuidagimoodi 8.5ks ja hakkas veeb tööle. tänud
tagasi üles
luik24h
HV kasutaja
luik24h

sõnum 16.10.2007 15:27:39 vasta tsitaadiga

Msn paeb pange kui sisse logida ja ei ole ka vehet millises arvutis seda teha. Logib sisse ära ja siis yteb et ei saa vasust.
Kui kasutada vana windows messengeri siis töötab aga alates 7.0st ja uuematest versioonidest hakkab kala pihta ja probleem on ainult minu kasutajaga kui samast arvutist keegi teine proovib siis töötab korralikult.

Et kui kellelgi rohtu säärase haiguse vastu siis olen yks suur k6rv!
Olen foorumis siiani ringi tuuseldanud aga vastust pole leidnud ,et ehk olen kehv otsija vï lihtsalt ei leia 8)

summer
HV veteran

sõnum 16.10.2007 16:04:06 vasta tsitaadiga

vanemad msnid ei peagi töötama(ilma väikse trikita). Live messsenger oled proovinud?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 126, 127, 128 ... 275, 276, 277  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.