Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ottocar
HV vaatleja
|
03.10.2007 20:09:17
|
|
|
Minul on KÕU ja teist võimalust ei ole ja ei sinul ega scardil ei ole õigus ilma põhjuseta vinguda, loe lepingut! Ja kui ei sobi helista klienditeenindusse ja kaeba oma muret sinna mitte ära jahu siin juba 100 lehte, et kui s..t jne. kui saad siia midagi kirjutada siis asi korras. SIDE lÕPP
|
|
tagasi üles |
|
 |
mingivend
HV kasutaja
|
03.10.2007 20:16:45
|
|
|
Oot, kas see 15sekiga idlesse minek muudeti nüüd inimväärsemaks? Ei pane nagu enam tähele, et nii hullult katkeks kui paar eelmist päeva.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Silwer
HV kasutaja
|
03.10.2007 21:47:52
|
|
|
See on ju siin hea koht kus oma stressi saab välja elada...
Võrk igal juhul ülekoormatud ei ole. Ruumi on veel küllaga. See mast mida Scart kasutab on u. kaks korda vähem koormatud kui kõige enam koormatud TV mast. Samas see kõige rohkem koormatud TV mast käis ka alles 50% peal oma võimsusest. Seega võiks Scart katsetada oma kodukohas igaks juhuks mõnda teist seadet ja võiks proovida ka oma antenni keerata, sest hetkel see antenn millegipärast nagu midagi juurde ei anna...
Samas TV pingutab ise ka et teenus oleks veelgi parem. See viimati toimunud softiuuendus mis esimese korraga päris hästi küll ei õnnestunud ei jää kindlasti viimaseks. Loodetavasti läheb järgmiste uuenduste paigaldus väheke ladusamalt. Mina olen igal juhul optimistlik ja loodan mitte just väga kauges tulevikus näha ka Rev B softi TV seadmete peal jooksmas: http://mfile.akamai.com/8499/wmv/qualcomm.download.akamai.com/8499/1xEV/1x_EVDO_Rev_B_Demo.asx
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
vana_urr
Kreisi kasutaja
|
03.10.2007 21:58:16
|
|
|
Silwer kirjutas: |
See on ju siin hea koht kus oma stressi saab välja elada...
Võrk igal juhul ülekoormatud ei ole. Ruumi on veel küllaga. See mast mida Scart kasutab on u. kaks korda vähem koormatud kui kõige enam koormatud TV mast. Samas see kõige rohkem koormatud TV mast käis ka alles 50% peal oma võimsusest. Seega võiks Scart katsetada oma kodukohas igaks juhuks mõnda teist seadet ja võiks proovida ka oma antenni keerata, sest hetkel see antenn millegipärast nagu midagi juurde ei anna...
Samas TV pingutab ise ka et teenus oleks veelgi parem. See viimati toimunud softiuuendus mis esimese korraga päris hästi küll ei õnnestunud ei jää kindlasti viimaseks. Loodetavasti läheb järgmiste uuenduste paigaldus väheke ladusamalt. Mina olen igal juhul optimistlik ja loodan mitte just väga kauges tulevikus näha ka Rev B softi TV seadmete peal jooksmas: http://mfile.akamai.com/8499/wmv/qualcomm.download.akamai.com/8499/1xEV/1x_EVDO_Rev_B_Demo.asx |
võimalik et su toodud info alusel tegu on numbrilise tõega, mida aga kasutaja kunagi ei näe. St võimalik et õiged on nii jaama väike koormus kui ka see, et kiirused vaatamata sellele kasutajale madalad. St kui kasutajad näevad tugevalt kõikuvaid kiiruseid olukorras, kus enim koormatud jaam on 50% maksimumist koormatud, siis on see reaalsus. ja "50% koormust, ruumi veel on" vaid kasutajale kasutu fakt, helesinine unistus.
See mure on ju enam kui ühel kasutajal siin.
Üks raadiotehnikas kodus olev tegelane poetas mõni päev tagasi irooniliselt, et "Kõu on tehnika viimane sõna. Sest reaalset edasist arengut on raske näha".
Aga usk on kõva jõud ja homset ennustada täna ei suuda keegi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
wimax
HV vaatleja
|
03.10.2007 22:29:15
|
|
|
Võrk igal juhul ülekoormatud ei ole. Ruumi on veel küllaga. See mast mida Scart kasutab on u. kaks korda vähem koormatud kui kõige enam koormatud TV mast. Samas see kõige rohkem koormatud TV mast käis ka alles 50% peal oma võimsusest. |
Räägi palun konkreetsetest numbritest.
Kas koormus on 50% kõige parema modulatsiooniga maksimumist või
50% kõige kehvema modulatsiooniga maksimumist?
Ja kas see käib downloadi või uploadi kohta?
Rev 0 puhul on kõige madalam uploadi data rate 9.6 kbps!
Juba paari kehva leviga kliendi puhul on kogu kanal hõivatud ACK ga.
Füüsika vastu ei saa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Silwer
HV kasutaja
|
03.10.2007 22:38:36
|
|
|
Kui edasist arengut on raske näha siis vaata seda minu lingil toodud videot - see ei ole mingi ulme vaid juba testimises olev reaalne asi.
Kui aga kellelgi ei võimalda Kõu seda mida lepinguga lubatakse, ehk:
5.1.1 Kasutada interneti ühendust erinevate kodulehekülgede külastamiseks
5.1.2 Kasutada interneti pangandust
5.1.3 Kasutada erinevaid e-Riigi teenuseid
5.1.4 Kasutada elektronposti
Siis on ju alati võimalik pöörduda TV poole asja lähemaks uurimiseks.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
03.10.2007 22:44:03
|
|
|
Kui aga kellelgi ei võimalda Kõu seda mida lepinguga lubatakse, ehk:
5.1.1 Kasutada interneti ühendust erinevate kodulehekülgede külastamiseks
|
aga kuidas on lood näiteks ftp abil oma koduleheküljele ligi pääsemisega, on üldse mingit lootust, kui näiteks tahad paaril failil sisu muuta(no üle 100kilobaidi liiklust ei läheks küll päevas ever) või pead hakkama otsima avalikku wifi leviala (ei nori, vaid oleks seda hoopis väga vaja teada)
|
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
03.10.2007 22:52:49
|
|
|
Vana urr: Scardi probleem on lihtsamast lihtsam - paks ja k6rge mets, mis korraliku signaali 2ra tapab! Ja ei suudeta lahjat antenni vahetada suurema v6imendusega (a 100 elemendilise) Yagi-antenni vastu v6i paigaldada antenni nii 25-30 meetri k6rgusele. Scart oleks juba ammu leidnud lahendused, ostes endale Raadiotehnika ja Antennitehnika K2siraamatud.
Postitatud mobiililt
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
04.10.2007 00:07:22
|
|
|
Xcater kirjutas: |
kle mehed kes ütleks palju tuleks maksta 2,5 kilomeetri kaabli eest maale ja mingi 5 MB ühendus VIA BALTICA äärest.kas oleks ulmeline seda mingi 100K eest teha.mul oleks suht pohh lihtsalt öelge kas siuke asi on võimalik? |
Võimalik, lase projekt kooskõlastada näiteks Elioniga
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xcater
HV kasutaja
|
04.10.2007 10:50:05
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
kle mehed kes ütleks palju tuleks maksta 2,5 kilomeetri kaabli eest maale ja mingi 5 MB ühendus VIA BALTICA äärest.kas oleks ulmeline seda mingi 100K eest teha.mul oleks suht pohh lihtsalt öelge kas siuke asi on võimalik? |
Võimalik, lase projekt kooskõlastada näiteks Elioniga |
noh kui raha on siis saab ikka kõike
tahanteada räägi mulle mingist paremast atennist praegu on mul "Digi 6W" atenn.Kas on üldse mingit paremat atenni ja kui siis milline ja kust osta.(Kust saada atenniraamatut?)
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
04.10.2007 10:59:20
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Võimalik, lase projekt kooskõlastada näiteks Elioniga |
noh kui raha on siis saab ikka kõike
tahanteada räägi mulle mingist paremast atennist praegu on mul "Digi 6W" atenn.Kas on üldse mingit paremat atenni ja kui siis milline ja kust osta.(Kust saada atenniraamatut?) |
pane koduseadmele 2 välist antenni taha more speed
|
|
Kommentaarid: 153 loe/lisa |
   |
1 :: |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
clm
HV kasutaja
|
04.10.2007 15:42:30
|
|
|
Kas mitte üks antenni auk pole CDMA jaoks ja teine RX1, mille kiirus võrreldav dial-up'iga. Lihtsalt modemit saab kasutada mõlemas võrgus, kui ta leiab ühe neist võrkudest.
Lisaantenni paigaldamine RX1 pistikusse ei muuda su cdma kiirust. Mul endal see antenn üldse küljest ära võetud.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
04.10.2007 15:54:57
|
|
|
clm kirjutas: |
Kas mitte üks antenni auk pole CDMA jaoks ja teine RX1, mille kiirus võrreldav dial-up'iga. Lihtsalt modemit saab kasutada mõlemas võrgus, kui ta leiab ühe neist võrkudest.
Lisaantenni paigaldamine RX1 pistikusse ei muuda su cdma kiirust. Mul endal see antenn üldse küljest ära võetud. |
irw mina ei tea aga kui ma eile testisin siis muutis küll ikka , teise antenni pannes sain ilusti 1.3mb ilma oli nii 1mb ja rohkem,, testisin ikka kaua seda, ei oska midagi komenteerida aga minuarust küll mõjutab 8)
sest isegi axxesmanager näitab kui head signaali saab ta teise antenni pealt .
mulle andis juurde umbes üle megaseid kiiruseid, ilma nii 50-60kbs
|
|
Kommentaarid: 153 loe/lisa |
   |
1 :: |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
04.10.2007 17:28:50
|
|
|
Haldo: (teoreetiliselt) Parima tulemuse peaks andma hoopiski 2-e väliantenni paigaldus Parema signaali valik, signaalide liitmised jms. on võimalikud 2-e antenni korral.
Antennisüsteemis kah, kui 1-st antennist väheseks jääb, siis lisatakse juurde veel teine antenn. N-ö Rida- ja Korrusantennid.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
urri
Kreisi kasutaja

|
04.10.2007 20:07:09
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Vana urr: Scardi probleem on lihtsamast lihtsam - paks ja k6rge mets, mis korraliku signaali 2ra tapab! Ja ei suudeta lahjat antenni vahetada suurema v6imendusega (a 100 elemendilise) Yagi-antenni vastu v6i paigaldada antenni nii 25-30 meetri k6rgusele.<br/>Scart oleks juba ammu leidnud lahendused, ostes endale Raadiotehnika ja Antennitehnika K2siraamatud. <br/><br/><i>Postitatud mobiililt</i> |
endal ka kõrge mets (u 25 m) minu ja masti vahel, kuid kiirus kõigub nii 0,4 ja 1,2 MB tuuris ja suht stabiilne
suundantenn 8 m kõrgusel maast
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
mryx
HV kasutaja
|
05.10.2007 22:23:48
|
|
|
clm kirjutas: |
Lisaantenni paigaldamine RX1 pistikusse ei muuda su cdma kiirust. Mul endal see antenn üldse küljest ära võetud. |
Mida ma loen - lisaks CDMA-le on tekkinud teine võrk RX1
Palu mõnel tehnikaga rohkem kursis oleval inimesel selgitada endale, mida tähendavad lühendid Tx ja Rx.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
clm
HV kasutaja
|
06.10.2007 01:08:05
|
|
|
jap, my bad.
Lugesin manualist suht ammu juba cdma ja rtt, mitte rx kohta. Ju tundusid need lühendid sarnased. Seega mu eelnev post on kasutu ning selles sisalduv info on vale. Vabandused.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurman
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xcater
HV kasutaja
|
06.10.2007 22:15:00
|
|
|
endal oli ka ükspäev selline jama.. ei tea mis värk oli...täna on kõik korras
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
07.10.2007 20:01:32
|
|
|
mul on selline jama esinenud rate.ee ja HinnaVaatlusega ainult, mujale läheb ludinal..
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xcater
HV kasutaja
|
07.10.2007 20:33:07
|
|
|
kuda on siuke asi võimalik et kui sul on ainult kaabel taga(50 oomine kaabel ilma atennita) ja intrnett töötab.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
8
HV Guru
|
07.10.2007 20:49:40
|
|
|
kuda on siuke asi võimalik et kui sul on ainult kaabel taga(50 oomine kaabel ilma atennita) ja intrnett töötab. :o |
Tugeva signaali korral täiesti võimalik. Ka kaabli ots püüab juba midagi kinni...
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
07.10.2007 21:35:40
|
|
|
Xcater: Ilma antennita pead arvestama ka ohuga, et see Keiss võib Su modemi kutuks lüüa 8) Või siis olukorda, kus modem muutub poolpiduseks - tahab töötab, tahab magab või joob kohvi
Seega - igal juhul antenn külge
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xcater
HV kasutaja
|
07.10.2007 21:59:51
|
|
|
atenn nagunii küljes, lihtsalt tekkis korra huvi, selle vastu mis juhtub, siis kui atenni pole. 8)
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
xda
HV kasutaja
|
08.10.2007 13:39:27
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Xcater: Ilma antennita pead arvestama ka ohuga, et see Keiss võib Su modemi kutuks lüüa 8) Või siis olukorda, kus modem muutub poolpiduseks - tahab töötab, tahab magab või joob kohvi
Seega - igal juhul antenn külge  |
Klientseadme väljundvõimsus on niivõrd väike, et ilma antennita, ehk siis koormamata lõppvõimendiga ei juhtu mitte midagi. EVDO klientseade pole miski kilovattidesse küündiv amatöörsaatja. Hea jutupaunik ikka.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|