Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
haldz
HV veteran

|
02.10.2007 15:25:25
|
|
|
Hiid kirjutas: |
ander kirjutas: |
Kõu katab esmased internetivajadused (veeb, mail, im, etc) |
kui ta seda teeks, siis ei vingukski  |
irw mis vingumine siin koguaeg käib, kõu parem kui mingi dial up või ras-1000 imeleiutis.
Kasutage mida kasutada saab, hind pole ka mingi kõrge et peaks uluma koguaeg. Küll kõu areneb ja veelgi paremaks muutub
|
|
Kommentaarid: 153 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
NightStriker
HV veteran
|
02.10.2007 16:10:21
|
|
|
Internet ei lõpe seal kus asfalt Kui see nii oleks poleks ma elu sees Kõud vajanud. Nimelt elan Tallinn-Tartu maantee ääres 15 kilomeetrit Tartust, asfaldile nii ligidal, et uksest välja astudes sõidab rekka üle varba. Aga netti ei paku mitte keegi. Aga siis tuli Kõu ja muutis mu elu.
_________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks... |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottocar
HV vaatleja
|
02.10.2007 16:25:58
|
|
|
Endiselt ei saa aru mida kodanikud tahavad/vinguvad? Selgitage mis te tahate sellelt ühenduselt (sellise raha eest)? Mina olen kõuga üli rahul. Lugege milleks ja kellele on kõu enne kõike mõeldud! Kui lugesite ja olite nende tingimustega rahul/liitusite siis milles küsimus? Kordan veelkord, et peale kõu ei ole keegi võimeline sellises ulatuses Eestit katma (vähemalt täna veel). Tühine 300.-eeku pea megase ühenduse eest kuskil metsas......las ma mõtlen........VÕTAN!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
02.10.2007 16:34:04
|
|
|
Take it, take it! Ma olen ka KÕU-ga rahul siiski ja andestan talle selle kui ta vahel uimab....
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
02.10.2007 17:01:57
|
|
|
ottocar kirjutas: |
Tühine 300.-eeku pea megase ühenduse eest kuskil metsas......las ma mõtlen........VÕTAN! |
no tere talv. sellest siin ju kaaskasutajad räägivadki, et pole isegi mitte megane, vaid täiesti tavapärane on kiirused 200-300 kilobitti sekundis. sellise tempoga enam eriti isegi enda lõbuks delfis uudiseid ei loe, muust rääkimata.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
02.10.2007 17:40:19
|
|
|
Scart: Kõvasti mööda paned 200 kilobitti "kilomeetrite kaugusel Paksu Metsa Sees" võrdub kiirusega 1-2 megabitti "Masti All"
Ja Sinu elukohas ei levi mitte üksi Kõu, vaid levib ka WiMax, GPRS, - tõenäoliselt ka Edge juba 8) Nii, et valikut kui palju.... Iseasi, kas viitsid selgeks teha endale mis on raadiolainete levi ja sumbuvus ning mis asi on vajaliku kõrgusega - võimsusega antenn.
Ehk kui toaantenn signaali kätte ei saa, tuleb võtta väliantenn. Kui ikka kätte ei saa, siis võimsam antenn või Kõvasti Kõrgema masti Otsas Olev Antenn. Ja nii lihtne see antennimajandus ongi...
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
02.10.2007 17:43:32
|
|
|
ning ilmselgelt oled sina võimetu lugema, sest ma kirjutasin juba oma kaks korda, et otsenähtavusega masti kõrgus peab olema 30 meetrit, mis läheks mulle maksma minimaalselt 4 eesti keskmist palka + ämbritäis bürokraatiat. KÕU enda väliantenn on hetkel 15 meetri peal ja tulemuseks on just selline kiirus, nagu ülevalpool kirjutasin.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Silwer
HV kasutaja
|
02.10.2007 17:56:02
|
|
|
Scart kirjutas: |
ning ilmselgelt oled sina võimetu lugema, sest ma kirjutasin juba oma kaks korda, et otsenähtavusega masti kõrgus peab olema 30 meetrit, mis läheks mulle maksma minimaalselt 4 eesti keskmist palka + ämbritäis bürokraatiat. KÕU enda väliantenn on hetkel 15 meetri peal ja tulemuseks on just selline kiirus, nagu ülevalpool kirjutasin. |
Palju ilma selle välisantennita tuleb?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
02.10.2007 19:14:20
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Scart: Kõvasti mööda paned 200 kilobitti "kilomeetrite kaugusel Paksu Metsa Sees" võrdub kiirusega 1-2 megabitti "Masti All" |
heh, tartu on ka sinu arvates siis paks metsavaheline külake, kus mobiilne seade saavutas tähtveres 250kbit/sec.
Kesklinn 4 korrus koduseade 500kbit ja maal ka koduseade 500bit. Ainus vahe on see, et maal on tuluke kollane ja mast 20km kaugusel., metsade vahel ja elan orus. Näed siin mingit loogikat kauguste ja kõrguste vahel, ma küll ei näe.
Üldse näita oma KÕU karp ette(700mb grps-iga alla tirimine ei lähe siinkohal üldse arvesse) ja kasuta seda ja siis alles tule targutama. See, kui sa seda kusagilt pildi pealt oled näinud või klaasist vitriini tagant, ei anna absoluutselt mingit kujutust, kuidas KÕU tegelikult töötab. Kui teisel ikka 15m masti ja ikka neti kiirus olematu, siis kõige vähem on vaja sinu targutamist, et ehita veel parem vastuvõtja. Või siis teine varinat, mine ehita talle see mast, pane need kõrgused ja muud värgid nii paika, et ta rebib kohe 2 Mbit välja.
edit: kiirus 10KB/sec ja langeb, edge kiirus on saavutatud Niipalju siis paremaks minemisest .
ottocar, , keegi ei tiri sul kõu-ga 700mb jutti juba sel põhjusel, et KÕU automaatselt katkestab ära. (Kindlaks tehtud, sest windowsi update ei lasknud ta täies mahus korraga ära teha.)
viimati muutis ranel 02.10.2007 20:27:07, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottocar
HV vaatleja
|
02.10.2007 19:33:38
|
|
|
Kõu kiirused on lubatud piirides, need mis nad ka välja reklaamisid nii, et ärge virisege. Kui kellelgi korralikult ei levi, ei ole see TV probleem (valige teine teenusepakkuja). Kas peaksin siis hakkama elioni, norby wimaxi ka iruma, et ei levi jne. Nii scart kui tema kaitsja ranel tahaks teile öelda, et ei ole see meie mure ja ei pea keegi siit minama kellelegi masti panema. Kui pappi ei ole mine tööle ja ära passi neid kiirusteste koguaeg. Kogu raha ja lase elionil kaabel vedada (kui on 7km raadiuses elioni kaabel siis võib juhtuda nii, et saad kaubale). KÕU EI OLE MÕELDUD MINGI 700mb TIRIMISEKS. tahanteada sai asjale pihta .
|
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
02.10.2007 20:37:51
|
|
|
Oeh, I'm surrounded by idiots volüüm 1000
Mitte ükski teine ISP ei paku siinkandis oma teenuseid, mõni vist kipub siit tõsimeeli arvama, et olen mingi massohistlik Kõu kasutaja oma vabast tahtest? Võib-olla sõidate oma 700mb failide ja muu tirimisjutuga ükskord sinna, kus päike ei paista? Avage palun lehed a la www.gamespot.com või www.rottentomatoes.com ühendusega, mis on piiratud 10-20KB peale ja rääkige siis uuesti, eksole. Täiesti tavaline on meie aja veebilehtede puhul ainult avalehe mahud 3-5 megabaiti - ehk arvutaks, kui kaua neid avab?
Kui keegi arvab, et ma tõmban meie aja 6g+ gigaseid installe kiirusega 20KB/s, siis on pehmelt öeldes idioot.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Silwer
HV kasutaja
|
02.10.2007 20:46:17
|
|
|
Scart, mul läheb terve igavik ka siis kui proovin neid veebilehti Elioni 12 megase internetiühenusega avada, seega ei saa seda aeglust küll Kõu süüks panna...
Ja sa ei vastanud mis kiiruseid sa ilma oma välise antennita näed...
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
02.10.2007 20:48:39
|
|
|
Silwer kirjutas: |
Ja sa ei vastanud mis kiiruseid sa ilma oma välise antennita näed... |
Kurask, unustasin jah.
Mitte mingit vahet pole kiirustel. Signaali tugevus on väliantenniga 4-5 ühikut tugevam, muud ei midagi.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
02.10.2007 21:07:05
|
|
|
Scart: Tahad r22kida, et Kohila ja Rapla ymbruses ei levi midagi peale K6u v6i? Huumor ruudus!!! Kirjuta endale seinale s6nad: Elioni Wimax, Norby Wimax, EMT, Elisa, Tele2 GPRS-id ja EDGE-d! S6itsin viimati rongiga Tallinnast Raplasse ja kogu tee oli Elisa Gprs olemas ilma yhei katkestuseta.
Postitatud mobiililt
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Silwer
HV kasutaja
|
02.10.2007 21:08:01
|
|
|
Oled sa proovinud oma antenni ka mingis muus suunas keerata?
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
02.10.2007 21:14:57
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Scart: Tahad r22kida, et Kohila ja Rapla ymbruses ei levi midagi peale K6u v6i?<br/>Huumor ruudus!!!<br/>Kirjuta endale seinale s6nad: Elioni Wimax, Norby Wimax, EMT, Elisa, Tele2 GPRS-id ja EDGE-d!<br/>S6itsin viimati rongiga Tallinnast Raplasse ja kogu tee oli Elisa Gprs olemas ilma yhei katkestuseta. <br/><br/><i>Postitatud mobiililt</i> |
Wimax nõuab otsenähtavust, mis eeldab 30 meetrist masti. GPRSi ja Kõu võrdlemine on küll ainult sinu peas võimalik ja EDGE? see on see koht. Hea, kui mobiilil 1 pulk olemas, see siis õues kikivarvukil seistes. Sa vist oled kah üks neist, kelle jaoks on olemas maanteed ning Tallinn. Eesti on kõvasti suurem, kui kolm raudteeliini ja paar maanteed ühendamas paari suuremat küla, ptui, linna. Nii uskumatu, kui see ka tundub - inimesed tõesti elavad kaugemal, kui 100 meetrit maanteest ja selle kõrval seisvast mobiilimastist.
Silwer kirjutas: |
Oled sa proovinud oma antenni ka mingis muus suunas keerata? |
Olen, võtan mingi päev asja uuesti ka käsile ja kontrollin kõik üle ja proovin eri variante.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
02.10.2007 21:27:35
|
|
|
ottocar kirjutas: |
Endiselt ei saa aru mida kodanikud tahavad/vinguvad? Selgitage mis te tahate sellelt ühenduselt (sellise raha eest)? Mina olen kõuga üli rahul. Lugege milleks ja kellele on kõu enne kõike mõeldud! Kui lugesite ja olite nende tingimustega rahul/liitusite siis milles küsimus?! |
Tahan ühendust ja liitusin sellepärast et tingimused olid mulle vastuvõetavad.
Teema alguses on see kõik kirjas.
Vingun sellepärast et ühendus ei ole selline, nagu lubatud.
Või näitad sa mulle kusagil koha, kus on kirjas et ühendus peabki olema ebastabiilne, kord on kord mitte. Ja UList ja DList saab tegelikult vaid kümnendiku, mis on välja reklaamitud....
See müstiline sõna KUNI on ju puhas reklaamitrikk, kui tegelikkuses kunagi midagi sellist pole olnud ega tule.
Jutt käib kahest megast alla ja sajaneljakümneneljast üles.
Normaalne oleks olnud end reklaamida kuni DL256/UL25,6
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
3 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xcater
HV kasutaja
|
02.10.2007 21:29:55
|
|
|
vahepeal mingi jama et enthernet tuli "friisib" ja siis jälle vilgub edasi võis siis kaob ära korraks "connect" tuli..minu jaoks esimest korda siuke jama...kas annab tunda et midagi nagu krutitakse w?
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiitsut
HV vaatleja
|
02.10.2007 22:02:43
|
|
|
tahanteada: Enne kõud oligi ainus võimalus interneti ühendust saada (Kohila ümbruses) ainult üle GPRS'i. Kusjuures ka sellega oli jama kui palju, kuna GSM võrgus reeglina eelistatakse kõnet ja data liiklust lastakse siis kui mahub. Norbys rääkimas käies tuli alustuseks vastus, et teeme-paneme ja oleme muidu kõvad mehed ainult, et siis kui kohast rääkisn siis oli vaikus: st uuriti asja. Elioniga oli eriti hästi, kuna see seltskond võitis "küla tee 3" projekti, mille käigus siis nii minu kui ka scart'i sugustele "metsa tagustele" netti pidavat saama. Tulemuseks oli see, et peale 4 kuud ootamist tuli tehnik ja teatas rõõmsalt, et ehita 30-35m masti ja siis saab.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ander
HV kasutaja

|
02.10.2007 23:10:52
|
|
|
Hiid kirjutas: |
Jutt käib kahest megast alla ja sajaneljakümneneljast üles.
Normaalne oleks olnud end reklaamida kuni DL256/UL25,6  |
Keegi pole rääkinudki megabaidist.
tsitaat: |
Internetiühenduse kiirus on allalaadimisel maksimaalselt kuni 2 Mbit/s, üleslaadimisel kuni 144 Kbit/s. |
2 megabitti = 256 kilobaiti
144 kilobitti = 18 kilobaiti
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
4 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
02.10.2007 23:32:57
|
|
|
tiitsut kirjutas: |
Elioniga oli eriti hästi, kuna see seltskond võitis "küla tee 3" projekti, mille käigus siis nii minu kui ka scart'i sugustele "metsa tagustele" netti pidavat saama. Tulemuseks oli see, et peale 4 kuud ootamist tuli tehnik ja teatas rõõmsalt, et ehita 30-35m masti ja siis saab. |
ot..
oleks keegi teine võitnud oleks paar aastat oodanud, mingi 1000 sooviavaldust tekkis koos selle külateega.... pealegi vastu metsa on kliendil tõesti vaja vastuvõtja üle puuladva saada... kui ikka 3-400m lagedat ka on siis ehk kütab kusagilt läbi.. otsenähtavust ikka ei vaja...
see selleks...
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
02.10.2007 23:33:50
|
|
|
Taaskord peetakse siinseid inimesi natuke lammasteks ning arvatakse, et Hiid ja teised ei tea, mida tähendab kilobitt ja kilobait ja megabitt?
uh oh, vaikselt hakkab ära väsitama.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
grimes
HV vaatleja
|
02.10.2007 23:58:09
|
|
|
Lugesin üle 10-ne lk seda nüüd...
Paistis suht läbu olevat. Ei jõua hetkel väga palju sirvida...
Aga küsiks siis mõnda asja.
Palju läheks maksma. Et tahan endale nüüd seda neti värki autosse...
Mis on kõige parema leviga.. kõu ise vms ?
Elan tln külje all Laagris. Rääkige hindadest. MIda odavam seda parem, samas võiks ühendus olla. Millega netis kannataks käia Ei aja taga mingeid tõmbamisi vms. CS-i pelan. Aga ei usu et sellega üritama hakkangi
Asi juba selles. Et ehitan mingi aeg tava arvuti autosse. Siis mõtlesin ka selle neti peale juba...
Et mida läheb üldse vaja selle neti saamiseks autosse. Lisa antenni ? Voolu muundurit, adapter vms, mis teeb 220V ? Ei tea sellest veel eriti palju. Niiet suured tänud kui keegi saaks natuke rääkida sellest
_________________ www.motoclub.pri.ee Autohuviliste fooum  |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
03.10.2007 00:11:13
|
|
|
grimes kirjutas: |
CS-i pelan. |
Ütlen sulle enda kogemustest kohe ära, et koduseadmega (mis on tehniliselt võimsam) pole võimalik CS-i normaalse pingiga pelada. Ping kõigub 100-300 vahel ja vahel on asi ka hullem.
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Silwer
HV kasutaja
|
03.10.2007 00:33:13
|
|
|
grimes kirjutas: |
Et mida läheb üldse vaja selle neti saamiseks autosse. Lisa antenni ? Voolu muundurit, adapter vms, mis teeb 220V ? Ei tea sellest veel eriti palju. Niiet suured tänud kui keegi saaks natuke rääkida sellest  |
http://www.tuning.ee/?id=47
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |