Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Enter The Matrix märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3, 4, 5  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 16.05.2003 02:03:31 Enter The Matrix vasta tsitaadiga

esimene asi - mäng on nelja cd peal, juba see eeldab et mäng on päris pikk(multiplayerit ju pole). see aga ei pea paika, mäng ise on läbitav ma arvan et 6-10 tunniga olenevalt raskusastmest ja pädevusest. mäng on tihedalt seotud 'matrix reloaded' filmiga mis meile jõuab nädal aega hiljem kui mõnes teises riigis(seal teadagi asi juba kinodes). sellega tekkis mul hirm et mäng rikub filmielamuse ära kuna mängu sees missioonide vahel näitab filmist lõike, kokkuvõtes kui ma ei eksi peaaegu et 1 tund filmi näed mängus ära. jääb selline tunne et polegi mõtet filmi vaadata kõike on niigi teada. õnneks mäng lõpeb ära poole 'story' peal ära nii et film peaks huvi pakkuma igal juhul(juhul kui see kus mäng lõppes ei ole just matrix filmi teise osa lõpp ja ülejäänu näeb alles matrixi kolmadas osas, see oleks jama küll).
graafika... mäng on 3rd person view, seega kui oled splinter cell taolise mängu mänginud siis võib matrix tunduda maha jäänud natukene... väidetavalt mängu tegemisel kasutati motion-capture tehnoloogiat... well, seda implementeeriti mängu sisse üsna kehvasti minu arvates. mitte et modellide liikumised häiriksid vaid opis see kuidas modellid 'sulatati' ümbruskonna sisse, asi ei näe välja palju paremini kui näiteks 'max payne' mängus kuigi arvestades sellega kui palju mäng uuem on peaks nagu... bullet-time kaklused on muidugi omakorda lahedad, samuti mõned teised akrobaatilised trikkid mida muidu ilma aegluubis olekuta saavutada ei saa. matrixi teema, mis seal ikka.
sound... muidu soundil polnud viga, muusika on võetud esimesest matrixi filmist ja arvatavasti ka matrix reloaded palasi esineb(kuna filmi pole veel näinud ei saa kindel olla, aga eeldatavasti nii ta on), mõnes kohas muusika just õige vastavalt sellele mis parasjagu toimub, samas aga mõne koha peal hakkas üle viskama just see esimese matrixi filmi muusika suvalistes kohtades... maitse asi ka muidugi.

mängitavus... alustades seda mängu ma arvasin et tegu on väga suure pettumusega, kuna asi ei istunud. mitu põhjust oli sellel - juhtimine oli veidi veider peale viimast 3d person mängu mis ma olen mänginud - splinter cell'i. tahaks nagu vabamat kaameranurka saada. sellega harjusin ära, stoori hakkas olema kaasahaarav, mäng hakkas meeldima ausalt öeldes, lahe oli agentidega madistada aegluubis jne, kuid äkitsi missioonid muutusid väga tüütuks - jookse muudkui mööda tänavat agent smith'i eest ära ja asjale lõppu ei tule(muidugi mainimata et agent smith'e oli nüüd kloonitud lõpmatuseni, filmis pidi sama teema olema...). ja äkki lõpes see jama ära, siis tuli suht lühike ja mõttetu missioon kus lendad oma laevaga ja lased neid kaheksajalgseid rooboteid maha(quote from matrix movie - 'killing machine created for only one thing', või midagi taolist - arvatavasti tehtud ikka tapmiseks). miks missioon mõttetu.. sellepärast et laeva juhtimine on väga nõdrameelne ja masinate maha laskmine on rohkem nalja asi kui mingi põnevust pakkuv tegevus. ja selle missiooni lõppuga äkitsi lõpeb ka mäng. täiesti ootamatult ja stoori arvestades natukene vara. samas aga näidatakse filmi traileri ja sellega on siis nii et vaata mis edasi juhtub filmist(jälle, loodan et mitte matrixi kolmandas osas mis sügisel ekraanile jõuab)...
olgu, 4 plaadi peal on mäng... mängu algul saad valida kahe tegelase vahel keda sa siis juhtma hakkad. arvasin et iga tegelase puhul on erinev stoori või midagi nagu on AvP seerias. mitte midagi, esimesed kaks missiooni olid täiesti identsed välja arvatud dialoogid. pettumus mis pettumus... ise arvan et olen piisavalt pühendunud matrixi teema fänn...

Kokkuvõtteks, kui teil vähemadki võimalust on seda mängu sõbra käest saada siis ärge raisake raha selle soetamise peale kuna asi pole seda raha väärt. laenake seda üheks nädalavahetuseks, sellest piisab et mängust isu täis saada ma arvan....

head ööd icon_smile.gif

viimati muutis mutabor 01.06.2006 15:57:33, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 22
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 16.05.2003 02:35:10 vasta tsitaadiga

Mul on ainult üks küsimus icon_smile.gif
Kas 1mb ATI kaardiga kah tööle läheb?

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
cbr
HV Guru
cbr

sõnum 16.05.2003 23:51:29 vasta tsitaadiga

See oli nüüd reaalne küsimus või püüdsid nalja teha icon_question.gif
014F
HV vaatleja

sõnum 17.05.2003 01:06:31 vasta tsitaadiga

algul tundus kõik normaalne....aga kui teise levelisse jõudsin ja see auto sõt peale hakkas...siis enam ei meeldinud...kuna see eit kes juhib ei oska üldse sõita...apneb kohe vastu seinasi....
tagasi üles
proach
HV vaatleja

sõnum 17.05.2003 20:36:47 vasta tsitaadiga

nujaa, aga kust mängu saada`?
tagasi üles
univerzoid
HV kasutaja
univerzoid

sõnum 17.05.2003 20:42:01 vasta tsitaadiga

tsitaat:

aga kust mängu saada

poest

näiteks siit
tagasi üles
saabaz
HV vaatleja
saabaz

sõnum 17.05.2003 20:43:04 vasta tsitaadiga

palju see mäng ka rauda nõuab?
tagasi üles
HGtafka
Kreisi kasutaja
HGtafka

sõnum 17.05.2003 22:16:32 vasta tsitaadiga

dx9 kaart peab kindlasti olema, mul jõnksutas see mäng räigelt!! 1kõik mis pixelid (kuuesajaneljakümnest kuni tuhande kahesajakaheksakümneni - vahet pole)
vanarebane
Kreisi kasutaja
vanarebane

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.05.2003 22:59:48 vasta tsitaadiga

minu arvates on mäng sama storriga mis film, aga pole ju mõtet teha 2'te samasugust asja, siis kui ainult mängu läbimänginud tegelane arvan et filmis on storry sama, aga teisel ajal, mängus on suurem osa ju planeet maal, filmis tehakse sõda realis ja rohkem ollakse teiste tegelastega.

kusjuures, mulle jäid mõned filmi klipid (trailerist) meelde mis sarnanesid täiega mänguga --> vaata siia seal ise tõestavad sarnasust.

Mis puutub 4 plaadi suuruse mängu, siis see tuleb sellest et filmis on suured DVD clipid ja mis tegelastesse puutub, siis kõik hääled peaksid erinevad olema ju, ja kui manuali loete siis seal on kirjas et tegelaste võitluskunst on igatpidi erinev.

täpseima info jaoks mine siia

sealt leiate ka teksti: ...Not just a game based on a movie, Enter the Matrix is an integral part of the entire Matrix storyline. If you don’t play the game, you’re not seeing the entire Matrix story...

Kui keegi Animatrixi veel näinud ei ole, siis see on jah igav, aga asi informeerib, räägib mis asja algul oli ja koosneb seikluste klipidest tervetest pikkadest lugudest.

animatrixis on klipid igalt matrixi kunstniku poolt tehtud loost klipid, tereve matrixi storry on muidu VÄGA SUUUUUR

hetkel tegelen väikese tabeliga, mis ütleb mis mäng/film näitab mis ajastul ja kellega/millega tegu on.

suurem osa matrixist on layers põhimõttel, et siis nagu mittme tegalse toiminguid on näha samal ajal erinevates filmides/mängudes

viimati muutis vanarebane 17.05.2003 23:05:23, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 79
tagasi üles
tobler
HV kasutaja
tobler

sõnum 17.05.2003 23:05:06 vasta tsitaadiga

tal täpselt sama story ..isegi näitleja hääled on kõik uuesti tehtud spets mängu jaoks. Muidu kõva mäng... ja see kus naine juhib , see osa nii lühike ja kerge..kui sul seal osas juba juhe kokku vajub pole sul mõtet seda pela pealada:D , ise jooxutan seda 1000 resoga ja 6x AA & 16x AF.. niiet ei vaja ta midagi nii kobedat arvutit.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
vanarebane
Kreisi kasutaja
vanarebane

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.05.2003 23:08:23 vasta tsitaadiga

storry võib sama olla küll, aga mitte sarnane, seal mängus ei näinud te ju seda Neo'd ja Trinity'd, filmis on neid kõvasti, mõned klipid on sellest kus juhuslikult lugu kokku sattus.

Follow the white rabbit!
If u catch one, i'll cook it for u icon_razz.gif

mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 18.05.2003 00:06:51 vasta tsitaadiga

vanarebane kirjutas:
Mis puutub 4 plaadi suuruse mängu, siis see tuleb sellest et filmis on suured DVD clipid ja mis tegelastesse puutub, siis kõik hääled peaksid erinevad olema ju, ja kui manuali loete siis seal on kirjas et tegelaste võitluskunst on igatpidi erinev.

enne selliste avalduste tegemisest võiksid andmed üle kontrollida. mis DVD klipid? asi on puhas divx ja kõik lõigud kokku võtavad ainult mingit 360Mb kõvaketta ruumi(rääkimata sellest et DVD kvaliteedist on asi väga kaugel). suuremaks laksuks on just sound, mida on mingi 8000 faili ja mida on ligi 1,5Gb mängu katalogis.
stoori on sama mis filmis kuid teise nö nurga alt, ehk siis tegevus mis toimub paralleelselt. seega mänguga filmielamuse ära ei riku, kuid enne filmi vaatamist juba tead küllalt.

see mis puudutab kas mängin Ghostiga või Niobe'ga.... manualist ma just loen välja et vahet pole kellega mängin erinevus vaid osades kus on tegemist autosõiduga ja hoveri lennuga.
mängu manuaal kirjutas:

Playing as either Niobe or Ghost is a matter of personal
preference, but playing all the way through the game as
both characters, and playing well, is the only way to
experience the full Enter The Matrix story.
NOTE: Except where specifically noted below (i.e., in the
driving and hovercraft piloting sections), the game
controls and capabilities of Niobe and Ghost are identical.
Unless noted, where a feature for one character is
described, that feature is present for the other
character, too.

tobler
HV kasutaja
tobler

sõnum 18.05.2003 11:54:25 vasta tsitaadiga

film läbi Ghost'i ja Niobe silmade mis on ka päris erinevad omavahel.
tagasi üles
Piperider
HV kasutaja

sõnum 18.05.2003 22:06:45 vasta tsitaadiga

tobler kirjutas:
ise jooxutan seda 1000 resoga ja 6x AA & 16x AF.. niiet ei vaja ta midagi nii kobedat arvutit.

Mingi naljamees oled või?! Vaata mis videokaart sul on, loogiline, et sa seda niimoodi jooksutada võid!
Omal jookseb 1024x768, shadowd peal ja muud jurad algusmenüüst põhjas (particle density jne) väga normilt ja vaata nüüd minu videot...
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 1
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 18.05.2003 22:09:48 vasta tsitaadiga

PiperiderX kirjutas:
tobler kirjutas:
ise jooxutan seda 1000 resoga ja 6x AA & 16x AF.. niiet ei vaja ta midagi nii kobedat arvutit.

Mingi naljamees oled või?! Vaata mis videokaart sul on, loogiline, et sa seda niimoodi jooksutada võid!
Omal jookseb 1024x768, shadowd peal ja muud jurad algusmenüüst põhjas (particle density jne) väga normilt ja vaata nüüd minu videot...

mul jookseb oma configa kah 4x antialiga ja 16x anio-ga icon_wink.gif

asi aeglasemaks ei l2he, vahet pole kas aa ja af peal v6i mitte... kuigi jah jookseb teine suht kehvasti, tegemist suht kehva console port-iga icon_confused.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
tobler
HV kasutaja
tobler

sõnum 19.05.2003 14:32:05 vasta tsitaadiga

Sellega tahtsin öelda et teil , kui radeon9000 omanikel peaks defaultidega VÄHEMALT hästi jooxma!

... naljamees
tagasi üles
kakuke
HV veteran

sõnum 19.05.2003 15:09:18 vasta tsitaadiga

Nägin kah kui mängiti lani ajal. Endale avaldas muljet aint see et matrix. Graaf tundus ilgelt nõme. Eriti mingi venna kann vilkus. lihtsalt nõme oli minuarust.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 14
tagasi üles
tobler
HV kasutaja
tobler

sõnum 19.05.2003 15:29:16 vasta tsitaadiga

no see vist ei ole mängu viga et kann virvendab..või mis sa arvad?icon_biggrin.gif
tagasi üles
kakuke
HV veteran

sõnum 19.05.2003 15:34:38 vasta tsitaadiga

Minu arust oli. aga krt ei ole kindel ka. nimelt kanniga oli asi nii, et seal oli mingi valge laik peal ja see kadus vahepeal ära kah. üldse oli tal asi kuidage hele.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 14
tagasi üles
tobler
HV kasutaja
tobler

sõnum 19.05.2003 16:25:02 vasta tsitaadiga

Ei tea , mul kõik korralik.. ja detailid on küll mängul viimase peal..
tagasi üles
@cer
HV kasutaja

sõnum 19.05.2003 17:46:16 vasta tsitaadiga

HGtafka kirjutas:
dx9 kaart peab kindlasti olema, mul jõnksutas see mäng räigelt!! 1kõik mis pixelid (kuuesajaneljakümnest kuni tuhande kahesajakaheksakümneni - vahet pole)

Ka dx 8.1 kaardiga saab ilusti hakkama, näiteks minu "eksootika" jooksutas seda mängu täiesti normaalselt. Mitte küll täis full detailidega, kuid peaaegu täis graafikaga. (loomulikult koos 1024*768 rezoga)

Piperider
HV kasutaja

sõnum 19.05.2003 18:52:04 vasta tsitaadiga

tobler kirjutas:
Sellega tahtsin öelda et teil , kui radeon9000 omanikel peaks defaultidega VÄHEMALT hästi jooxma!

... naljamees

Mis seos on mängu jooksmisel R9700 peal ja R9000 peal?! Esimene on praegu videokaartide seas jõudluselt praktiliselt liider ja teine on alla keskmise! Seos on siis ...?

Selgeltnägija oled vä?!
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 1
tagasi üles
tobler
HV kasutaja
tobler

sõnum 19.05.2003 19:15:32 vasta tsitaadiga

no sulle peab siis veel täpsustama , arvestades palju performants langeb kui panna peale AA ja AF ( max loomulikult )... tase jääb umb selle samuse r9000 juurde.. võibolla natuke üle. Ja kui minul see ästi jooxis nii , peaks r9000 D-E-F-A-U-L-T-I-D-E-G-A ka hästi jooxma!
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 20.05.2003 11:29:21 vasta tsitaadiga

univerzoid kirjutas:
tsitaat:

aga kust mängu saada

poest

näiteks siit

või siit

ZorroZip
HV kasutaja

sõnum 20.05.2003 13:38:19 vasta tsitaadiga

Mul jookseb puhtalt absull kõik põhjas, AA , FSAA jne
Mäng on imho totaalne kräpp
Graafika tundub 2 a vana, mängitavus ja kaameranurk on alla arvestust
Level desing on üliigav ja vähedetailne
Stoory vist on aga mäng viskas mul liiga vara üle.

100% pettumus
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 50
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Enter The Matrix mine lehele 1, 2, 3, 4, 5  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.