Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rat_013
HV veteran

|
16.10.2006 23:21:43
universaalpultide konfimisest ja kasutamisest |
|
|
kuna teemas kust puldi ostsin tunti elavat huvi, siis jah - vähemalt starmani kasutatavate humaxi digiboxidega töötab logi harmony 525 küll. ilmselt ka muudega, sest asjal tundub suht karm database olevat taga ja kui andmebaasis seade puudub siis on puldil ka iseõppiv silm. niiet ei tohiks probleeme olla. veits konfimist ja asi kulgeb juba täitsa ässalt
_________________ rat_013
#foursnow (winter driving experience) // •
013 Graphics (design / prepress / production) // • |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
ökul
HV vaatleja

|
18.10.2006 12:40:47
|
|
|
Kunagi sai selle Harmony525-ga päris kaua mässatud, enne kui rahuldavalt tööle hakkas. Pult ise muidu täitsa OK ja kvaliteedi või kasutusmugavuse kohta etteheiteid ei ole, ainult et selle seadistamine pole ilmselt kõigile kasutajatele jõukohane. Võibolla on mul liiga vähelevinud elektroonikaseadmed aga iga asjaga tekkis mitu jama ja kasutajaliides puldi konfimiseks on üks hullemaid tarkvarasid, mida kunagi näinud olen.
Lõpuks jäigi kaks asja millega päris rahul ei ole: võimendi helitugevuse reguleerimine töötab suuremate astmetega kui originaalpuldilt ja kuigi Harmony525 pakub seadistamisel sellise probleemi lahendamiseks mingi 5 erinevat signaali valikut, ei aita see absoluutselt. Ja teine vastik asi on 525 nupuvajutuste ajaline vahe, mis käib eriti närvidele mingites teleka või DVD mängija menüüdes liikudes. Tundub, et signaali saatmise pikkus ja signaalidevaheline aeg on tunduvalt suurem, kui enamus orginaalpultidel ja ei leidnud mingit kohta, kus seda muuta saaks. Võibolla teab keegi lahendust?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
YRO
HV kasutaja

|
20.10.2006 00:36:47
|
|
|
Minu arust on aja seaded täiesti lihtsalt leitavad devices-device options-adjust the delays(speed settings)
_________________ Ega inimene ikka massina vastu ei saa! |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
rat_013
HV veteran

|
20.10.2006 08:00:30
|
|
|
jaja, see sättimine tahab süvenemist, ma konfisin neid aegu päris kõvasti ringi, ja peaks vist veel kärpima ühtteist sealt, aga see on muudetav kõik... selles suhtes on täitsa ok, alguses oli päris haige, ala pool päeva täidab mingit activityt, aga peale aegade alla tõmbamist on kõvasti parem..
_________________ rat_013
#foursnow (winter driving experience) // •
013 Graphics (design / prepress / production) // • |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
WaHur
HV kasutaja
|
01.01.2007 17:05:31
|
|
|
jändan praegu selle puldiga ja ei saa pihta kuidas ta hakkaks mu resiiverit sisse lülitama -- selleks on vajalik originaalpuldi mõnda sisendi nuppu (turner, dvd, jne) sees hoida umbes sekund, välja lülitamiseks on eraldi nupp..
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru

|
01.10.2007 17:44:48
|
|
|
upitan teemat.
plaanis sama pult osta.
kus kohast leian mingi listi või otsingu mis kola ta toetab?
|
|
Kommentaarid: 658 loe/lisa |
   |
540 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru

|
01.10.2007 18:19:30
|
|
|
proovisin.nõuab ikka pulti
|
|
Kommentaarid: 658 loe/lisa |
   |
540 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
01.10.2007 18:31:52
|
|
|
Hmm, sai see soft päris mitmesse arvutisse pandud ja osad neist päris kindlasti pulti pole näinud. Järelikult olin konto teinud siis eelnevalt koos puldiga..
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|