|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
matzz007
HV veteran

|
30.09.2007 19:42:23
|
|
|
| CS-Hunter kirjutas: |
Heli on parim klappidega,3d soundist ei ole miski üle...............Noname on p***  |
ma väidaks teisiti, mängi korralike klappidega , ja mängi korralike 5.1 heliga (logitech z5450 vms või creative g550) imo paremat annab tahta, 3d sound on hea jah
_________________ Project Wooden Case |
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
99 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
30.09.2007 22:03:04
|
|
|
Heli on parim klappidega,3d soundist ei ole miski üle...............Noname on p***  |
vait koer!
stereo heli on parem kui 5.1
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
| Kommentaarid: 372 loe/lisa |
   |
3 :: |
321 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
30.09.2007 22:05:10
|
|
|
stereo = muusika kuulamine
5.1 and more = mängud
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cromaclear
HV kasutaja

|
01.10.2007 00:21:32
|
|
|
| Noname kirjutas: |
vait koer!
stereo heli on parem kui 5.1  |
Mängi 5.1 kõrvaklappidega siis
_________________ BF3 platoon : http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655240976803519/
BF3 nick : KrisRhazta |
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
2 :: |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
01.10.2007 06:06:16
|
|
|
miski pool nädalavahetust ja esmaspäeva hommikul kella 6ni oli vaja bioshocki mängida...
sai läbi kah.
oleks rohkem replayabilityt oodanud. vist on kõik ära nähtud, mis mängus näha on.
kuratlikult lihtne oli ka - adamit jäi üle, ammot jäi pidevalt üle, surma sain vist ~10 korda kogu mängu jooksul. mediumi peal siis.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TanelJ
Kreisi kasutaja

|
01.10.2007 08:37:38
|
|
|
| londiste kirjutas: |
miski pool nädalavahetust ja esmaspäeva hommikul kella 6ni oli vaja bioshocki mängida...
sai läbi kah.
oleks rohkem replayabilityt oodanud. vist on kõik ära nähtud, mis mängus näha on.
kuratlikult lihtne oli ka - adamit jäi üle, ammot jäi pidevalt üle, surma sain vist ~10 korda kogu mängu jooksul. mediumi peal siis. |
mis raskusaste on? ise pelan selle defaultiga ehk vist medium oli ja ammot ei juhtu küll üle olevat eriti, pigem puudu. Kõige lihtsamaga pidi olema väga kerge.
|
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
01.10.2007 10:32:14
|
|
|
default. medium või normal vms.
ma olen üldiselt explorer-tüüpi. kõik nurgatagused jms saab läbi käidud. ja raha on ka mängus hooga, nii et ma isegi ostsin meeldivamatele relvadele ammot. pumba 00 ja pistol antipersonneli reeglina
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Venivillem
HV kasutaja
|
01.10.2007 19:51:14
|
|
|
kas keegi on selle üldse läbi teinud ? , ise pole jõudnud Fort Frolicust edasi ( oli vist midagi sellist ) kuna see kuidagi kahtlane koht mis tüütab ära.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
01.10.2007 19:59:18
|
|
|
| Venivillem, Mina olen lõpuni teinud 8) ja kindlasti ka paljud teised.
|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
01.10.2007 20:18:32
|
|
|
venivillem, on ikka, ilmselt enamik mänginuist.
fort frolic oli minu mäletamist mööda suht straightforward tase. 3x edasi-tagasi joosta pmst
ma ei viitsi juttu sorteerida ega mõelda, mis spoilerdab, seega kõik tagide vahel:
Spoiler 
- adamit on WAY liiga palju. ma rescuesin kõik little sisterid ära, ostsin kõik slotid, plasmidid ja tonicud ja viimase automaadi juures jäi vist 170 alles... mis siis veel little sistereid harvestides saab?
- igat ressurssi on liiga palju. pidevad messaged, et midagi ei saa üles korjata, olid keskmise raskusastmega pehmelt öeldes imelikud. raha, first aide, eve hyposid. ammot oli tegelikult ka lademes, aga kuna seda korraga siiski suht vähe sai olla, siis lihtsalt for fun kõike katkiminevat lastes ja peale suuremaid madinaid sai kohati suht otsakorrale ka.
- sama lugu weapon upgradedega, mängu lõpuks saab kõigile relvadele kõik upgraded (ojee, rateoffire/clipsize ja damage, milline valik) kätte.
- weapon upgradedest, mida kuradit teevad ühekordse kasutamisega power-to-the-people masinad kuskil rapture tänavatel? ja miks need ühekordselt kasutatavad on, mis valemiga... et nagu disposable masinad on seintesse mountitud? kord kasutaja kohta? kord masina kohta? :/
- kastidest nänni võtmine. no kurat, kuni booze houndini kirusin maapõhja kaste, kus sees oli a la eve hypo ja 2 viskit... eraldi asjade võtmine oleks ju nice touch? consolitus?
- häkkimise ajal oli mäng pausi peal. väga nõme, reeglina sain poole madina peal miski 2 lendavat botti enda pool hoida. turretite jms häkkimisest rääkimata.
rohkem praegu lambist ei meenu.
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 01.10.2007 20:48:10, muudetud 1 kord |
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TanelJ
Kreisi kasutaja

|
01.10.2007 20:32:43
|
|
|
Ma isiklikult pole veel mängu läbi teinud aga tundub, et lõpp on lähedal
|
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
04.10.2007 11:46:30
|
|
|
| Infoks piraatidele ja fännidele, et steelbook versiooni enam Eestisse tulla ei tohiks. Praegu veel mõned jaemüügis laiali.
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
AFFmees
HV veteran

|
04.10.2007 14:42:04
|
|
|
Kui räägite DX9-sast siis jah ega see mäng midagi väga erilist ei tundu. Aga pange DX10 tööle ja siis efektid on küll 3 korda lahedamad. Näeb tüki maad fanci-m välja. Asjal on siis 2 erinevat lõppu. Üks "nn" hea ja teine halb. Aga vot näed ei ütle teile millised need lõpud on. Mängige läbi siis saate teada.
RAFFAS DX10-ga saab seda VISTA-s absoluutselt crash free-lt pelada. Sellega olen suht rahul. (seda ei sa öelda WIC-i kohta mis on crash fest)
|
|
| Kommentaarid: 132 loe/lisa |
   |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sprocket
Aeg maha 60
|
04.10.2007 14:52:31
|
|
|
| Timberg kirjutas: |
| Infoks piraatidele ja fännidele, et steelbook versiooni enam Eestisse tulla ei tohiks. Praegu veel mõned jaemüügis laiali. |
Ja üks on minul müügiks Xbox 360-le .
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
04.10.2007 15:20:40
|
|
|
| AFFmees kirjutas: |
Kui räägite DX9-sast siis jah ega see mäng midagi väga erilist ei tundu. Aga pange DX10 tööle ja siis efektid on küll 3 korda lahedamad. Näeb tüki maad fanci-m välja. Asjal on siis 2 erinevat lõppu. Üks "nn" hea ja teine halb. Aga vot näed ei ütle teile millised need lõpud on. Mängige läbi siis saate teada.
RAFFAS DX10-ga saab seda VISTA-s absoluutselt crash free-lt pelada. Sellega olen suht rahul. (seda ei sa öelda WIC-i kohta mis on crash fest) |
Irw @ 3x. Sellel mängul pole dx9 ja 10 peaaegu mingit vahet. Ainus erinevus, mis on dx10-l tõesti parem, on see, et vesi lainetab natuke reaalsemalt, selleasemel, et lihtsalt plärtsatused tekivad (kuigi "vista dx9" parandab ka selle probleemi).
vt. http://www.tweakguides.com/Bioshock_6.html
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
04.10.2007 19:54:21
|
|
|
| Timberg kirjutas: |
| Infoks piraatidele ja fännidele, et steelbook versiooni enam Eestisse tulla ei tohiks. Praegu veel mõned jaemüügis laiali. |
sai ka üks omale ostetud, eriti hea et hind oli sama mis kõrval plastkarbis 599.-
|
|
| Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
212 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
07.10.2007 12:07:40
|
|
|
Ma paar h ka seda mänginud nüüd. Alguses seal lennukirusude vahel ujudes tundus küll graafika kõva. Ei saanud arugi ,et "video" lõppes See oli ka meeldiv üllatus ,kui avastasin ,et mäng jookseb minu rondi peale 1280x1024 kõik max peale selle varjude värgi. Samas üsna kohe avastasin miks see nii on ka. Tekstuurid on ülekeskmise koledad Lugu tundub põnev ,aga selle paari h-ga pole peaaegu mitte midagi selgunud peale selle ,et ma olen veealuses linnas nimega Rapture ja siin müüakse vending machinedes geeni mutatsioone. Keskkond on väga mõnusasti tehtud ,aga tahaks ka natukene teada mängu loost.
_________________ Tere. |
|
| Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
07.10.2007 12:54:44
|
|
|
Mhh..
No sorry, aga miks peab iga kuradi tellis ja muu jubin LÄIKIMA nagu juudi muna!!!
Esimese hooga pidin peaaegu pimedaks jääma.
Kogu mu emotsioon esialgu selle mängu koha pealt
_________________ KASS |
|
| Kommentaarid: 170 loe/lisa |
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
07.10.2007 13:06:02
|
|
|
inca, 100% nõus,mul oli täpselt sama emotsioon,kahjuks.
_________________ Ära siia kliki |
|
| Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
210 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
07.10.2007 13:14:31
|
|
|
see on nextgen... seal peabki kõik läikima ja bloomima kuna siis on ju kena graafika... ja kui minusugune tuleb ütlema et "veider" graafika siis antakse tappa.
aga jah... minuarust mängitavus ja story on päris mõnus/hea aga graafika on suht jura
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
07.10.2007 13:23:06
|
|
|
| Kui tekstuur on ikka p*sk, siis on mäng ka jama (Totu user ütles, et tekstuur on kole). Kas HDR'i ei kasuta see mäng ?
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
07.10.2007 13:55:16
|
|
|
| hmph.... Mõtlesin peale Halo3 läbi tegemist, et võiks Bioshocki kah ükskord läbi teha... panin siis plaadi sisse, ning esimesel minutil oli juba igav.... abosuutselt ei tõmba see mäng enam mängima...
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
07.10.2007 20:18:32
|
|
|
| amddude kirjutas: |
| hmph.... Mõtlesin peale Halo3 läbi tegemist, et võiks Bioshocki kah ükskord läbi teha... panin siis plaadi sisse, ning esimesel minutil oli juba igav.... abosuutselt ei tõmba see mäng enam mängima... |
Aga äkki laseks videol ka lõpuni mängida enne? lol
aga räägi mis sind mängima ei tõmba siis?
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
07.10.2007 20:24:04
|
|
|
mulle pakub igatahes story huvi... kui aega saan siis taon edasi. Asi jäi vahepeal pooleni kuna format c ja asi pani pange ükskord kui mängisin. Kuule on kah kuramuse vähe mul seega raskusi nende suurte "issidega" seal.
ainult kohati tundub tikutopsi sees ronimise tunne ehk siis sutsu avaram võis asi olla
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dumbass
HV kasutaja

|
07.10.2007 20:47:45
|
|
|
Ma ei saa aru mida kõik nutavad, et laskemoona vähe. Ma ei saanud pidevalt rohkem kaasas kanda. Puudust nagu küll ei tekkinud. Kuigi samas võis asi ka selles olla, eh hardiga mängides oli kõik juba tuttav.
_________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ). |
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
07.10.2007 20:52:04
|
|
|
ma taon normaliga ja esimest korda... ja see minul teada viga et ma jubedalt raiskan laskemoona
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
07.10.2007 21:02:59
|
|
|
| redenergy kirjutas: |
| amddude kirjutas: |
| hmph.... Mõtlesin peale Halo3 läbi tegemist, et võiks Bioshocki kah ükskord läbi teha... panin siis plaadi sisse, ning esimesel minutil oli juba igav.... abosuutselt ei tõmba see mäng enam mängima... |
Aga äkki laseks videol ka lõpuni mängida enne? lol
aga räägi mis sind mängima ei tõmba siis? |
heh... ei.. esimene minut ikka peale mängu loadimist... mis mind siis mängima ei tõmba?... jumal seda teab... Bioshock ise ei tõmba... eks ma kunagi pean ikka selle läbi kargama achievementite pärast, ning siis ta jääb mu riiulile pikaks ajaks. Või kui tuleb DLC sellele, mis midagi huvitavat lisaks.. näiteks mingi plasmid, mis lubab vastastel pead otsast ära rebida, või teeb neid "ükskõikmillekindel" aknaid lahti... jumala pull oleks vaadata, kuidas mingi splicer lendab vastu baariletti sodiks, kuna mina lõhkusin veealuse akna ära...
Kui keegi viitsiks öelda, et lõpp on väärt mingit pingutust, siis ma võin ju ta läbi mängida...
Ja kumb lõpp on vingem? Paha või hea?
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
07.10.2007 21:37:02
|
|
|
| Ma sain selle paha lõpu. Midagi erilist küll ei olnud. Rohkem meeldis mulle mäng ise.
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TanelJ
Kreisi kasutaja

|
08.10.2007 00:50:24
|
|
|
| Ise sain vist ka halva lõpu osaliseks. Suht hea mäng oli...
|
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
machoman
HV vaatleja

|
08.10.2007 01:09:13
|
|
|
Ise tegin mängu kaks korda esimest korda mediumi peal siis oli küll kuulidest puudus. Easy peal oli nagu kuule nii palju et .... Esimest korda sain halva lõpu aga siis tegin easy peal läbi ja sain hea lõpu. Hea lõpp oli küll nagu lame Halb lõpp oleks võinud nagu edasi minna et mis edasi juhtub.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
08.10.2007 10:11:28
|
|
|
Proovisin seda demot mis Steamis tõmmata on, aga tundub, et mäng ei toeta x64bit Vistat Nii uus mäng peaks ju ikka veidi kaasaegsem olema. Kas ainult minul on sellega probleeme olnud või keegi on käima ka saanud?
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
08.10.2007 10:16:17
|
|
|
sai testitud bioshocki Windows Vista 64Bit all ja asi töötas. V.a ühes kohas pani asi pange ja viskas mängust välja. Võimalik et midagi mängule ei meeldinud või siis on pätsi oodata.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
08.10.2007 10:27:31
|
|
|
angel, tikutopsi tunne on sihilik muuseas. tehniline puudulikkus või mitte, aga see on õhkkonnas ja storys tikutopsina välja mängitud.
minul on muidugi ka omad kiiksud. eriti see, et wtf on lood respawnivate vastastega? ma ausalt mängiks parema meelega mängu, kus valest uksest sisse minnes miski tontide kasarmusse jõuad. mitte sellist, kus vastased aina tulema jäävadki. fort frolic oli täpselt see koht, kus ma suurusjärk 2h seal treppide ja poodidega otsas madistasin. lihtsalt jäi tulema vastaseid ja tulid ja tulid ja tulid...
mediumi peal kuulidest puudus küll ei olnud, peale suuremaid madinaid paar korda said praktiliselt otsa küll ka, aga laibad läbi sorades oli jälle täiesti arvestataval tasemel. peaks hardiga mängima, kuigi nüüd on teada, mis ja kus, et kuule läheb ilmselt mõneti vähem.
64-bit vista all töötamine on minu teada games for windows üks nõuetest. seega need kokkujooksmised peaksid kõigi eelduste kohaselt pigem konkreetse masina kalad olema. netist pole ka suuremat kurtmist silma jäänud. steam on muidugi iseküsimus, see ise üldse toetab 64-bit opsüsteeme?
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
08.10.2007 10:45:00
|
|
|
Ise pelan asja 64-bit vistal ja kõik täiesti tip-top Igast ammunisatsiooniga ei tohiks probleeme küll tulla kui mitte laristada ja kasutada nö. õiget asja õige vastase vastu. Näiteks big daddysid pole mingit pointi lasta mingi tavaammoga vaid ikka automadiga ja AP ammo.
PS: Endale see just meeldib, et vastaseid vaikselt uusi ka tekib, muidu nagu muutuks rahasaamine ja vanadest kohtadest läbikäimine jõle igavaks.
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
08.10.2007 10:54:35
|
|
|
ma rohkem sedasorti mängija kes armastab reeglit: kui üks kord platsi puhtaks teen siis nii see ka jääb.
Ise alguses ei jaganud matsu ära mis värk on kui pidin üht ja sama big daddy jurakat 3x ära tapma järjest ühes ja samas kohas. Siis alles taipasin, et suht kuulide ja elude raiskamine see tegevus ja mõttekam on neist mööda joosta (kui just tal seda tüdrukut kaasas ei ole). Sama moodi juhtunud paaris kohas kus alguses ei jaganud matsu ära, et ei ole mõtet vastaseid X olukorras tappa kuna neid jääbki tulema. Seega sageli nüüd jooksen vastastest mööda ja ignoreerin neid.. pole mõtet jamada kui nagunii neid tuleb juurde. Mõned kohad ainult kus enne edasi ei lasta kui kõik kutud vaevan end vastaste taga ajamisega.
See suht vana ja jura nipp et vastased spawnivad igast august vms lõpmatu ressurss neil seal...
Ehk siis sellepärast ongi mul kuule vähe, et ma liiga palju eemaldan vastaseid valel ajal. Nüüd targem ja kasutan neid botte ehk siis häkkin nad enda poole peale.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
08.10.2007 10:59:59
|
|
|
| angel kirjutas: |
ma taon normaliga ja esimest korda... ja see minul teada viga et ma jubedalt raiskan laskemoona  |
Kasuta headshotte. Või paralüseerid kõigepealt vastase ära ja kihutad siis püstolist või shotgunist kuuli pähe. Ja kui "heana" mängid siis Big Daddy vastu pole paremat rohtu kui teine Big Daddy. Praegu mängin hardiga ja padukurjana ja ikka on kogu aeg laskemoona tapvalt üle.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
08.10.2007 11:15:53
|
|
|
| Auron kirjutas: |
Igast ammunisatsiooniga ei tohiks probleeme küll tulla kui mitte laristada ja kasutada nö. õiget asja õige vastase vastu. Näiteks big daddysid pole mingit pointi lasta mingi tavaammoga vaid ikka automadiga ja AP ammo.
PS: Endale see just meeldib, et vastaseid vaikselt uusi ka tekib, muidu nagu muutuks rahasaamine ja vanadest kohtadest läbikäimine jõle igavaks. |
big daddy vastu sobib suvaline antiarmor ammo. pumba explosive matsud olid mu isiklik lemmik
vastaseid ei teki juurde kaugeltki mitte vaikselt. kogu täiega tulevad. muide, miskit modi pole kellelegi ette jäänud, mis respawni ära lõpetaks?
paralyze + headshot paistis see key olema. või siis foorumitest lugedes võtmeplasmid - decoy
tegelikult peaks hardiga mängides võtma ka padukuri olemise ette ja wrench-only mängu tegema
selle pihta ma juba jõudsin viriseda, et kuni booze houndini käis ilgelt närvidele see asi, et laipu läbi otsides pidi kõik asjad korraga üles korjama ja ära tarbima. eriti meeldiv oli siis igasugune alkohol...
edit:
wrench-based gameplay:
* physical:
- bloodlust (+health, +eve with hit),
- natural camouflage,
- sportboost 1&2 (movement speed +10%+20%, wrench speed +25%+50%)
and maybe security evasion 1&2 (security +2+4 sec to see you).
* combat:
- frozen field 1&2 (cold damage received -15%-30%, wrench does +10+20 cold damage and has +10%+20% chance to freeze),
- wrench jockey 1&2 (wrench damage +350%+550%),
- wrench lurker 1&2 (quiets footsteps, +150%+200% damage against unaware opponents ).
ja noh, see freezimise plasmid sinna juurde siis näiteks.
Spoiler 
fontaine tapmine käis umbes nende asjadega pluss siis big daddy +25% armor/everything.
freeze ja wrenchiga ribadeks x4. paar minutit. töö kiire ja korralik.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
08.10.2007 13:28:09
|
|
|
| londiste kirjutas: |
64-bit vista all töötamine on minu teada games for windows üks nõuetest. seega need kokkujooksmised peaksid kõigi eelduste kohaselt pigem konkreetse masina kalad olema. netist pole ka suuremat kurtmist silma jäänud. steam on muidugi iseküsimus, see ise üldse toetab 64-bit opsüsteeme? |
No teiste mängudega pole nagu probleeme olnud (ainult Episode One on paar korda välja visanud). Eks ma sikutan selle demo siis mujalt. Äkki oli mingi muu kala miks ta ei tahtnud minu masinaga koos töötada. See oli alles esimene takistus
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
09.10.2007 08:22:33
|
|
|
Gap.
*Spoiler*
Selle hääle värgi saab mingist "subject testing" või miskit taolist ruumist. Mööda minna eriti ei saa kuna seinapeal mitu tükki neid ja nagu ikka momendil võetavad asjad helendavad kollaselt.
Enivei sain siis ise kahh eila asja läbi ja kuidagi nagu laemar lõpp oli - goody two shoes ending siis. Samas mäng ise ikak äärmiselt haige ja üle tüki aja parim asi mida peland.
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
09.10.2007 23:19:04
|
|
|
| Auron kirjutas: |
Gap.
*Spoiler*
Selle hääle värgi saab mingist "subject testing" või miskit taolist ruumist. Mööda minna eriti ei saa kuna seinapeal mitu tükki neid ja nagu ikka momendil võetavad asjad helendavad kollaselt.
Enivei sain siis ise kahh eila asja läbi ja kuidagi nagu laemar lõpp oli - goody two shoes ending siis. Samas mäng ise ikak äärmiselt haige ja üle tüki aja parim asi mida peland. |
oi vabandust ma tõesti ei teadnud andke andeks ma nii enam ei tee ... 8) ma ei teadnud ega ei tulnud sellise asja peale ...
Auron aitäh siiski 8)
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
09.10.2007 23:22:48
|
|
|
BioShock sai "Digi" ülevaates 10/10/10/10 8)
|
|
| Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
09.10.2007 23:37:55
|
|
|
| liiga palju sai siis selle tikutopsivaate ja hullumeelselt karglevate vastaste eest, minuarust oli condemned ka rohkem väärt mäng kui see soperdis aga ilu on vaataja silmades.
|
|
| Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
212 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MarekSäde
HV veteran
|
10.10.2007 00:00:13
|
|
|
| gj kirjutas: |
| liiga palju sai siis selle tikutopsivaate ja hullumeelselt karglevate vastaste eest, minuarust oli condemned ka rohkem väärt mäng kui see soperdis aga ilu on vaataja silmades. |
Täpselt sama arvamus minu poolt, pole isegi viitsinud peale tunnist mängimist edasi ronida. Iseenesest meeldib, et saab kasutada palju erinevaid relvi ja kätt aga jahh, vastased on liiga hullumeelsed, kiired ja ma ei saa aru ka, milles see kogu stoori seisneb. Kui ma peaks sellisesse hullumajja päriselt sattuma siis vist läheks ise ka lolliks kätte.
|
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
10.10.2007 10:10:07
|
|
|
| liiga palju sai siis selle tikutopsivaate ja hullumeelselt karglevate vastaste eest, minuarust oli condemned ka rohkem väärt mäng kui see soperdis aga ilu on vaataja silmades. |
Tänapäevase mängunduse suurim probleem. Hea mäng on Joe Keskmiku jaoks liiga keeruline ja nii toodetakse praktiliselt ainult saasta.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
10.10.2007 10:39:24
|
|
|
| sukelduja kirjutas: |
Tänapäevase mängunduse suurim probleem. Hea mäng on Joe Keskmiku jaoks liiga keeruline ja nii toodetakse praktiliselt ainult saasta. |
väga vähesed mängud on "mõtleva aju jaoks" tehtud aga needki tulevad tavaliselt bugisena kuna asja kiirustatakse liialt. Seega päris lootusetu asi veel ei ole. Aga isegi vahest leian end mängimast vanu häid mänge ja on näha et osad "uued" on täpselt nagu vana aga viletsam, kergem ja läikiva graafikaga (mis lisab ebareaalsust)
varste on nõnda et mäng koosneb paarist väiksest ruumist... vägev graafika ja ülesanne on seina passida. See piisavalt lihtne tegevus (tutorial on kaasas).
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
10.10.2007 12:29:33
|
|
|
Tänapäevase mängunduse suurim probleem. Hea mäng on Joe Keskmiku jaoks liiga keeruline ja nii toodetakse praktiliselt ainult saasta. |
ma ei saa aru kui ei meeldi see mäng siis ära mängi seda lihtsalt keegi ei sunni sind ju selleks ega kõigile ei peagi meeldima see mis meeldib massidele... minu meelest on see väga lahe mäng haiglaslik on see olustik seal küll aga see ongi just selline lahe minumeelest... selline salapärane ja õudne ... 8)
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
10.10.2007 14:36:54
|
|
|
| Gap kirjutas: |
ma ei saa aru kui ei meeldi see mäng siis ära mängi seda lihtsalt keegi ei sunni sind ju selleks ega kõigile ei peagi meeldima see mis meeldib massidele... minu meelest on see väga lahe mäng haiglaslik on see olustik seal küll aga see ongi just selline lahe minumeelest... selline salapärane ja õudne ... 8) |
Ma kommenteerisin eelkõige eelmist kommentaari. Bioshock on ka võrreldes eelkäijatega ka karmilt lihtsustatud ja ikka on hunnikus rahvast, kelle jaoks on see liiga keeruline.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|