Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
past
HV kasutaja

|
27.09.2007 22:26:02
|
|
|
siis oleks mingi parem võim kasulikum vast.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
28.09.2007 04:03:59
|
|
|
Kui siin on keegi, kes supakate hingeelu lähemalt tunneb - see keegi võiks rääkida, kas poes müüdavatel passiivsupakatel (ehk ilma sisseehitatud võimendita supakatel) on ka vastav filter juba sees? Kui jah, siis ei pea sellega end vaevama. Kui aga ei, siis... Muidu Tevalo foorumis kunagi üks käis välja ka mõtte, et kui filtriga jamada ei saa või ei viitsi, saab supakat toitval võimendil lihtsalt kõrged maha ja bassid peale keerata. Pidi kah mõjuma... aga kui hea lahendus see on, ei oska ma öelda.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
trakt0rist
HV kasutaja

|
28.09.2007 18:53:50
|
|
|
Kassmees, tead mis subwooferit teemaalgataja omab? 100W Pioneer ei ütle mulle mitte kui midagi. Enamasti pole passiivsubwooferitel filtrit sees.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
28.09.2007 18:56:42
|
|
|
Osta aktiivsubwoofri võim, se on parim lahendus mis olla saab.
Neil filter ka sees juba!
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
28.09.2007 21:39:23
|
|
|
Kui teemaalgataja ise praeguse tulemusega rahul on, siis las olla - see on maitse ja võimaluste küsimus. Sel juhul saame meie omavahel teoretiseerima hakata teemal "bassifiltri vajalikkus supaka juures".
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
trakt0rist
HV kasutaja

|
29.09.2007 09:17:52
|
|
|
Kassmees kirjutas: |
Sel juhul saame meie omavahel teoretiseerima hakata teemal "bassifiltri vajalikkus supaka juures". |
Subwoofer mängib harilikult 150Hz-20Hz. Bassi peale keeramisest ja treble maha keeramisest läheb heli sootuks hullemaks kui ilma bassita kuulates. Filter on loomulikult vajalik, kuid kes kannatab sisutühja kuminat võib ka nii kuulata.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
29.09.2007 09:20:00
|
|
|
trakt0rist kirjutas: |
Kassmees kirjutas: |
Sel juhul saame meie omavahel teoretiseerima hakata teemal "bassifiltri vajalikkus supaka juures". |
Subwoofer mängib harilikult 150Hz-20Hz. Bassi peale keeramisest ja treble maha keeramisest läheb heli sootuks hullemaks kui ilma bassita kuulates. Filter on loomulikult vajalik, kuid kes kannatab sisutühja kuminat võib ka nii kuulata. |
Nii hull vast ei ole, mul oli 2 aastat 2 pasiivi nurgas, hääl oli timm aga siis ei saa sealt eriti seda võimsust kätte!
Ning jah eks see heli paraneb ka ikka tublisti filteiga!
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|