Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia E90 Communicator märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 15.09.2007 18:46:14 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Tahad öelda et operaatori kui suurtellija hääl maksab vähem kui minuoma või, et peaks nokia eesti uksetaha minema oma korpusega olgugi et ostsin telefoni elisast Ja kui loeksid lääne foorumit siis näeksid et on vahetatud välja küll ja küll. Sealjuures emt müüb juba ammu õige korpusega asju

JAH icon_exclaim.gif
Kirjuta pretensioon,mis kasu toob sinu halin siin,kas Elisa vastutav seltskond loeb HV foorumit doh.gif
>Aga vii siis garantiisse,nagu sa oleks enada-arust halvatud icon_question.gif
Jah sinu hääl on suht melots,võrreldes üldsusega(no hard feelings) icon_idea.gif
PS. Nokia imeb enivei oma viimase kolmaasstakutoodanguga icon_razz.gif
boss.gif
Win some lose some,logiline järeldus asjast thumbs_up.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KillerXP
HV Guru
KillerXP

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.09.2007 11:05:23 vasta tsitaadiga

hmm suhtlesin just elisaga täna hommikul huvi pärast. Nende tootejuhi vastus kõlas nii, et nemad ei tegele sellise asjaga kuna nokialt pole ametlikku teadaannet tulnud, samas öeldi, et kui tõesti on näha kahjustusi siis peaksin garantiisse pöörduma. No eks ma see nädal ehk pöördu kuna ka minul avaldusid siis täna need defektid. Jube mõelda, ostad 12 000 eest telefoni ja pooleteise nädalaga löövad defektid välja.

EDIT: praegu veel siiski jääb pöördumine ära, võtsin lcd monitori puhastamise lapi ja tõmbasin üle, hetkel oli tegemist ainult plekiga, kui siiski kriimud tekkima hakkavad siis on minek ka. Praegu teadmiseks, et pesta tihedamalt käsi ja aegajalt tõmmata niiske lapiga klaviatuur üle icon_biggrin.gif ebamugav küll aga parem, kui telefonist ilma jääda mõneks ajaks.

EDIT2: Tegelikult jäi mul küsimus, mu korpus näeb välja küll nagu esimese seeria oma - lapik. Samas kui ma valin *#0000# siis ma näen sea. RA-6, Nokia E90 03.

viimati muutis KillerXP 17.09.2007 11:30:20, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
priit777
HV vaatleja

sõnum 17.09.2007 11:17:25 vasta tsitaadiga

dreamx kirjutas:
JAH icon_exclaim.gif
Kirjuta pretensioon,mis kasu toob sinu halin siin,kas Elisa vastutav seltskond loeb HV foorumit doh.gif

Ära mine isiklikuks oma halisemise teemaga icon_evil.gif
Kuna mujal vahetatakse korpuse veaga telefone välja siis tundsin huvi kas seda ka Eestis tehakse.
Kui ostaksid ise läpaka hinnaga telefoni tunneks ka huvi miks sellised asjad juhtuvad, seda enam et ise töötad elisas.

Kuna see jutt kisub kahevestluseks siis kirjuta edaspidi privasse parem.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
kris
HV kasutaja

sõnum 17.09.2007 16:53:42 vasta tsitaadiga

Telefone ei vaheta keegi välja - selle jutuga võite puu taha minna.
Küll on aga Nokia väljastanud ametliku bulla, kus kirjeldatakseseda viga ning et see kuulub garantii alla. Ärge nüüd kõik kohe korraga hooldusesse tormake icon_lol.gif - võibolla ei ole neil veel uue versiooni korpusi sees jne, aga muretsemiseks ei ole põhjust - garantiiaja jooksul tehakse vahetus tasuta.

terv
kris.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
roostevaba
HV veteran
roostevaba

sõnum 17.09.2007 17:04:13 vasta tsitaadiga

kris kirjutas:
Telefone ei vaheta keegi välja - selle jutuga võite puu taha minna.
Küll on aga Nokia väljastanud ametliku bulla, kus kirjeldatakseseda viga ning et see kuulub garantii alla. Ärge nüüd kõik kohe korraga hooldusesse tormake icon_lol.gif - võibolla ei ole neil veel uue versiooni korpusi sees jne, aga muretsemiseks ei ole põhjust - garantiiaja jooksul tehakse vahetus tasuta.

terv
kris.

jeesh... vähemalt on seegi hea uudis, sest mingi puru mul ekraanile väheke kahju teinud küll...

priit777
HV vaatleja

sõnum 17.09.2007 21:19:31 vasta tsitaadiga

KillerXP kirjutas:

EDIT2: Tegelikult jäi mul küsimus, mu korpus näeb välja küll nagu esimese seeria oma - lapik. Samas kui ma valin *#0000# siis ma näen sea. RA-6, Nokia E90 03.

Mul on korpus sama "lapik" ja *#0000# näitab täpselt sama koodi. Kas selle koodi järgi peaks saama mingeid järeldusi teha?
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 21.09.2007 14:41:40 vasta tsitaadiga

Äkki keegi räägib mulle siiski handsfreedest?

Elisast mainiti mulle, et on pakkuda 2 handsfreed neil aga mõlemad tuleb tellida ja 50% ettemaksu..... Praegu suhtlesin tevaloga ja neil on olemas 2,5mm isa, 3,5mm ema adapter.....kas see adapter läheks tööle?
tagasi üles
kris
HV kasutaja

sõnum 21.09.2007 14:45:25 vasta tsitaadiga

Jah läheb, ka Nokial on selline olemas kuid ilmselt on Tevalo oma odavam.

terv
kris.
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 21.09.2007 15:34:20 vasta tsitaadiga

kris kirjutas:
Jah läheb, ka Nokial on selline olemas kuid ilmselt on Tevalo oma odavam.

terv
kris.

räägi lähemalt sellest nokia adapterist, ma pole sellise kohta miskit kuulnud siiamaani
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 21.09.2007 15:47:32 vasta tsitaadiga

KillerXP, Sama jubin on Nokia muusika telefonidega kaasas.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
kris
HV kasutaja

sõnum 21.09.2007 15:48:25 vasta tsitaadiga

Nokia AD-50. Hinda ei oska hetkel öelda, võin uurida.

terv
kris.
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 26.09.2007 01:04:00 vasta tsitaadiga

ostsin jah tevalost ära sarnase jublaka, sain 18 krooniga kätte....täitsa kenasti töötab...

Tekkis aga telefoni kasutamisel teine küsimus. Tahtsin excelis koostada valemeid...eelkõige siis ruutvõrrandi lahendamisvalem. Endise telefoniga (E70) sain ma kenasti saelses excelis või tabelitöötlusprogrammis asja valmis kirjutada ja seda kasutada. Nüüd praegusel E90 on quickoffice peal ja see asjandus ei suuda ei minu telefonis kirjutatud funktsioone mõista ega ka juba töötavat office 2003-s valmis kribatud valemit mõista, jätab tühja koha valemi alla... On kellelgi miskit head lahendust?
tagasi üles
bloodraven
HV vaatleja

sõnum 26.09.2007 12:33:20 vasta tsitaadiga

tekkis küsimus .. äkki keegi vastab ..
mida siis see tähendab .. kas see HSDPA on sama mis see 3.5g asi .. ja kas see eestis toimib ka ??
"Sirvi veebi ja lae suuri meediafaile kiire mobiilse lairibaühenduse kaudu: HSDPA (kuni 3,6 Mbit/s) ja 3G."
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 26.09.2007 12:37:25 vasta tsitaadiga

bloodraven kirjutas:
tekkis küsimus .. äkki keegi vastab ..
mida siis see tähendab .. kas see HSDPA on sama mis see 3.5g asi .. ja kas see eestis toimib ka ??
"Sirvi veebi ja lae suuri meediafaile kiire mobiilse lairibaühenduse kaudu: HSDPA (kuni 3,6 Mbit/s) ja 3G."

HSDPA = 3,5G ja vähemalt EMT'il on selle toega maste Tallinna kesklinnas olemas. Võimalik et ka teistel ja teisteski linnades.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
bloodraven
HV vaatleja

sõnum 26.09.2007 12:43:56 vasta tsitaadiga

samas kui võtad emt lehe ja sealt poe .. sealt otsid telefone 3,5g järgi siis seal ta e90 ei paku .. .. endal lihtsalt soov osta aparaat aga tahan kindel olla et 3,5g toimib ... (vähemalt tallinnas ... ) ps nad olid laiendanud selle leviala ka nüüd ...
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 26.09.2007 13:55:38 vasta tsitaadiga

Aga selleks et tal raadio töötaks - kas ainult originaalne handsfree sobib või ka suvaline audio adapter + suvalised kõrvaklapid?
Mul oli üks Sony Ericsson enne kus raadio töötas ainult kui telefon tuvastas, et originaalne handsfree ühendatud icon_cry.gif
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 63
tagasi üles
k41
HV vaatleja
k41

sõnum 26.09.2007 15:11:52 vasta tsitaadiga

Lugesin siinse teema läbi aga keegi pole kommenterinud video vaatamist. Mis formaate toetab ja kas peab ennem konvertima ka?
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 26.09.2007 15:59:13 vasta tsitaadiga

k41 kirjutas:
Lugesin siinse teema läbi aga keegi pole kommenterinud video vaatamist. Mis formaate toetab ja kas peab ennem konvertima ka?

Ta peaks näitama tavalisi DivX jne. filme ilma selleta et peaks konvertima - aga mitte eelinstalleeritud Real Playeriga loomulikult, mingi Core Player vms peaks eksisteerima, ma alles ostsin ja ei jõundud veel põhjalikult uurida, vt. näiteks siin (inglise keeles seal vist sama artikkel kah oli, aga kohe ei leidnud):

http://www.mobile-review.com/soft/2007/e90-video.shtml
tagasi üles
kris
HV kasutaja

sõnum 26.09.2007 16:22:29 vasta tsitaadiga

globostrat kirjutas:
Aga selleks et tal raadio töötaks - kas ainult originaalne handsfree sobib või ka suvaline audio adapter + suvalised kõrvaklapid?
Mul oli üks Sony Ericsson enne kus raadio töötas ainult kui telefon tuvastas, et originaalne handsfree ühendatud icon_cry.gif

Pakun 99,9% kindlusega, et raadio töötab koos suvaliste kõrvaklappidega.

terv
kris.

viimati muutis kris 26.09.2007 17:12:49, muudetud 1 kord
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 26.09.2007 16:44:05 vasta tsitaadiga

kris kirjutas:
globostrat kirjutas:

Pakun et 99,9% kindlusega, et raadio töötab koos suvaliste kõrvaklappidega.

terv
kris.

Miks arvad nii?
Mina millegipärast optimistlikult oletan et samad piirangud eksisteerivad nagu SE puhul,
et ainult kui telefon näeb, et originaalne HF ühendatud, siis hakkab raadio töötama icon_mad.gif
tagasi üles
kris
HV kasutaja

sõnum 26.09.2007 17:34:41 vasta tsitaadiga

globostrat kirjutas:
kris kirjutas:
globostrat kirjutas:

Pakun et 99,9% kindlusega, et raadio töötab koos suvaliste kõrvaklappidega.

terv
kris.

Miks arvad nii?
Mina millegipärast optimistlikult oletan et samad piirangud eksisteerivad nagu SE puhul,
et ainult kui telefon näeb, et originaalne HF ühendatud, siis hakkab raadio töötama icon_mad.gif

Mina jälle loodan et Nokia ei ole nii loll kui SE icon_lol.gif .
Proovin homme järgi, siis saan loodetavasti ka puuduva 0,1% lisada ... või siis mitte icon_wink.gif.

terv
Kris.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 26.09.2007 19:59:55 vasta tsitaadiga

globostrat kirjutas:

Huvitaks et mis SE see selline oli. Ise olen küll kasutanud ka näiteks vuhvelüleminekut tavalistele kõrvaklappidele ning telefonil pold mingit orginaali eristamist - kui tuvastab et on handsfree taga siis on antenn olemas ja võib mängida, küsimus ju lihtsalt mingite klemmide ühendamises.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
priit777
HV vaatleja

sõnum 26.09.2007 23:32:23 vasta tsitaadiga

Proovisin järgi, mul igaljuhul raadio töötas 2,5/3,5 ülemineku ja tavaliste kõrvaklappidega. Mugavam oleks kasutada muidugi kui telefoni küljes oleks kohe 3,5mm. väljund, või siis see variant et 3,5mm. pesa on handsfree mikrist, et ka handsfreed suvaliste klappidega kasutada.
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 26.09.2007 23:48:19 vasta tsitaadiga

Huvitav kus see Nokia Audio Adapter oleks kohe saadaval, peaks vist kah investeerima...
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 26.09.2007 23:53:58 vasta tsitaadiga

priit777 kirjutas:
Proovisin järgi, mul igaljuhul raadio töötas 2,5/3,5 ülemineku ja tavaliste kõrvaklappidega. Mugavam oleks kasutada muidugi kui telefoni küljes oleks kohe 3,5mm. väljund, või siis see variant et 3,5mm. pesa on handsfree mikrist, et ka handsfreed suvaliste klappidega kasutada.

jamh proovisin ka ise üle..töötab täitsa kenasti, panin ühed philipsi klapid taha ja 2,5/3,5 ülemineku....

BTW, kes siin divx'ist rääkis siis tasulise programmine pakutakse LCG-si poolt smartmoviet ja samas on täpselt sama funktsionaalsusega pm olemas ka tavaline divx playeri nime kandev programm, mis siis tasuta

Küsimus jäi siiski, kas mõnda normaalset office'i taolist programmi ka saadaval on?

viimati muutis KillerXP 27.09.2007 00:19:36, muudetud 1 kord
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia E90 Communicator mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.