Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World in Conflict märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
devilman
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 26.09.2007 12:33:49 vasta tsitaadiga

14 levelit oli
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rahulik
HV kasutaja
rahulik

sõnum 26.09.2007 12:43:02 vasta tsitaadiga

Sai ka prooviks demo versiooni mängitud nii single kui ka multi playerit. Ma ütlen ausalt, et mulle ei istunud. Selles mängus on väga ilus graafika ja tõepoolest uudne lähenemine RTS-ile, kuid mida ei ole on mängitavus. Esimene asi mis häiris, et mitte muhvigi ei jaga seal lahinguväljal enam ära kui kõva madistamine käib kuna graafika on nii detailne, lähemalt vaadates kaob jälle lahingu üldpilt silmist. Teiseks mis ei meeldi on see, et koguaeg võtad oma ainsad kolm neli unitit, mida saab ja hakkad nendega jälle lahingu poole tatsama, kui surma oled saanud (loe: väga ühekülgne). Suurim miinus (mis tegelikult on ka suurim pluss ja müügiargument) selle mängu juures tundubki olevat see, et tegijad on tahtnud väga detailseid ja peensusteni lihvitud lahinguid ning samas loovutamata mastaapsust. See on minu meelest saavutatud mängitavuse arvelt. See mäng hakkaks minu jaoks tööle ainult multiplayeris meeskonnatööle puhendatud kaaslastega. Mulle tundub, et siin enamus kommenteerijaid on lihtsalt pimestatud suurepärasest graafikast ja lahingute mastaapsusest. Teile müüakse ilusat pakendit, mille sisu on ausalt öeldes küsitav aga eks see kipub enamuses uuemate mängudega nii vist olema et vorm on tähtsam kui sisu. See ju polegi iseenesest paha, sest kui ühte sisukat mängu liiga pikalt mängima jääda siis ei ole ju huvi uut ja vingemat mängu osta icon_wink.gif

viimati muutis rahulik 26.09.2007 13:43:22, muudetud 4 korda
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 26.09.2007 13:01:03 vasta tsitaadiga

rahulik kirjutas:
Mulle tundub, et siin enamus kommenteerijaid on lihtsalt pimestatud suurepärasest graafikast ja lahingute mastaapsusest.

Eelarve > Reklaam > Müügiedu.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 26.09.2007 14:13:28 vasta tsitaadiga

rahulik kirjutas:
Selles mängus on väga ilus graafika ja tõepoolest uudne lähenemine RTS-ile, kuid mida ei ole on mängitavus. Esimene asi mis häiris, et mitte muhvigi ei jaga seal lahinguväljal enam ära kui kõva madistamine käib kuna graafika on nii detailne, lähemalt vaadates kaob jälle lahingu üldpilt silmist.

Mängitavus on väga hea, alguses võibolla natuke harjumatu, kuid kui asja käppa saad on mäng väga nauditav. Samas kuidas keegi, kuid enda jaoks pole veel pilt kirjuks läinud. Ilus graafika on väga TORE boonus, kuid gameplay on siiski see mis WiC hea mängu teeb(eriti MP).

rahulik kirjutas:
Teiseks mis ei meeldi on see, et koguaeg võtad oma ainsad kolm neli unitit, mida saab ja hakkad nendega jälle lahingu poole tatsama, kui surma oled saanud (loe: väga ühekülgne).

Suuremate üksuste juhtimiseks soovitan mängida Total War-i

rahulik kirjutas:
See mäng hakkaks minu jaoks tööle ainult multiplayeris meeskonnatööle puhendatud kaaslastega.

Tõsi, sest MP saad sa tõeliselt on 3-4 icon_razz1.gif unitit tööle panna ja mis iganes taktikat arendada. SP-s enamus ette öeldud mida teha icon_confused.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 26.09.2007 14:18:21 vasta tsitaadiga

WiCi reaalne väljund ongi ju MP, ega siis seda mängu ei loodud 14. missioonilise SP jaoks. SP on sissejuhatus reaalsele mängu mehhaanikale ja tehtud üllatavalt hästi - mis on ju tore boonus.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Marek114
HV kasutaja

sõnum 26.09.2007 14:32:24 vasta tsitaadiga

rahulik kirjutas:
Mulle tundub, et siin enamus kommenteerijaid on lihtsalt pimestatud suurepärasest graafikast ja lahingute mastaapsusest.

Seda lauset võid öelda Crysise teema all.
Mind see graafikaline pool jättis sügavalt külmaks kuna teadsin, et sellel gameplay on hea, betas sai seda kogetud ja see ongi praegu ainus põhjus miks mängin WiCi ise.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
KrikU
HV veteran

sõnum 26.09.2007 14:49:49 vasta tsitaadiga

Kellel kirju graafikaga probleeme, siis pildi lööb palju selgemaks kui optionsist panna "health bar always on", siis on koguaeg nähtav mis liiki unitid platsil ringi liiguvad. Ilma nendeta on mehi suht keeruline märgata ja samuti teha vahet kaugelt läheneval tankil (et kas on AA või hoopis heavy tank)
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
devilman
HV kasutaja

sõnum 26.09.2007 15:42:02 vasta tsitaadiga

rahulik kirjutas:
Sai ka prooviks demo versiooni mängitud nii single kui ka multi playerit. Ma ütlen ausalt, et mulle ei istunud. Selles mängus on väga ilus graafika ja tõepoolest uudne lähenemine RTS-ile, kuid mida ei ole on mängitavus. Esimene asi mis häiris, et mitte muhvigi ei jaga seal lahinguväljal enam ära kui kõva madistamine käib kuna graafika on nii detailne, lähemalt vaadates kaob jälle lahingu üldpilt silmist. Teiseks mis ei meeldi on see, et koguaeg võtad oma ainsad kolm neli unitit, mida saab ja hakkad nendega jälle lahingu poole tatsama, kui surma oled saanud (loe: väga ühekülgne). Suurim miinus (mis tegelikult on ka suurim pluss ja müügiargument) selle mängu juures tundubki olevat see, et tegijad on tahtnud väga detailseid ja peensusteni lihvitud lahinguid ning samas loovutamata mastaapsust. See on minu meelest saavutatud mängitavuse arvelt. See mäng hakkaks minu jaoks tööle ainult multiplayeris meeskonnatööle puhendatud kaaslastega. Mulle tundub, et siin enamus kommenteerijaid on lihtsalt pimestatud suurepärasest graafikast ja lahingute mastaapsusest. Teile müüakse ilusat pakendit, mille sisu on ausalt öeldes küsitav aga eks see kipub enamuses uuemate mängudega nii vist olema et vorm on tähtsam kui sisu. See ju polegi iseenesest paha, sest kui ühte sisukat mängu liiga pikalt mängima jääda siis ei ole ju huvi uut ja vingemat mängu osta icon_wink.gif

Aga MP ongi parim asi selle mängu juures imo.

edit-- damn, mainiti juba enne mind korduvalt ära icon_smile.gif
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 26.09.2007 19:03:10 vasta tsitaadiga

Kui ei saa aru, mis unit ja kelle oma ja värvikoodist ei piisa, siis vajuta "Alt" alla.
bbbb
Kreisi kasutaja
bbbb

sõnum 26.09.2007 19:25:53 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Sai ka prooviks demo versiooni mängitud nii single kui ka multi playerit. Ma ütlen ausalt, et mulle ei istunud. Selles mängus on väga ilus graafika ja tõepoolest uudne lähenemine RTS-ile, kuid mida ei ole on mängitavus. Esimene asi mis häiris, et mitte muhvigi ei jaga seal lahinguväljal enam ära kui kõva madistamine käib kuna graafika on nii detailne, lähemalt vaadates kaob jälle lahingu üldpilt silmist. Teiseks mis ei meeldi on see, et koguaeg võtad oma ainsad kolm neli unitit, mida saab ja hakkad nendega jälle lahingu poole tatsama, kui surma oled saanud (loe: väga ühekülgne). Suurim miinus (mis tegelikult on ka suurim pluss ja müügiargument) selle mängu juures tundubki olevat see, et tegijad on tahtnud väga detailseid ja peensusteni lihvitud lahinguid ning samas loovutamata mastaapsust. See on minu meelest saavutatud mängitavuse arvelt. See mäng hakkaks minu jaoks tööle ainult multiplayeris meeskonnatööle puhendatud kaaslastega. Mulle tundub, et siin enamus kommenteerijaid on lihtsalt pimestatud suurepärasest graafikast ja lahingute mastaapsusest. Teile müüakse ilusat pakendit, mille sisu on ausalt öeldes küsitav aga eks see kipub enamuses uuemate mängudega nii vist olema et vorm on tähtsam kui sisu. See ju polegi iseenesest paha, sest kui ühte sisukat mängu liiga pikalt mängima jääda siis ei ole ju huvi uut ja vingemat mängu osta

tnx kirjelduse eest. just seda ma teada tahtsingi. üldiselt ei istu mulle nn strateegiamängud mille sisu on etteantud bandega go and kill. eelistan ikka warcraft 1 ja 2 tüüpi rts'e. vist ei hakka seda proovimagi.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 26.09.2007 20:04:28 vasta tsitaadiga

bbbb kirjutas:

tnx kirjelduse eest. just seda ma teada tahtsingi. üldiselt ei istu mulle nn strateegiamängud mille sisu on etteantud bandega go and kill. eelistan ikka warcraft 1 ja 2 tüüpi rts'e. vist ei hakka seda proovimagi.

sul ei ole mitte mingit etteantut bandet. ise valid oma unitid, kutsud nad sinna kuhu tahad ja lammutad nii, nagu tahad. WiCi mastaapne sõda on igal ajal parem, kui 10 unitiga manageerimine mõnes muus "RTSis" ala C&C3
tagasi üles
KrikU
HV veteran

sõnum 26.09.2007 20:05:14 vasta tsitaadiga

Endal nüüd retail käes icon_biggrin.gif
Igatahes Euroopa MP serverid on rahvast täis ja mängulusti jätkub nüüd aastaks kindlasti thumbs_up.gif
Kaasa tuli ka 10 päevane TRIAL (ainult multiplayer) versiooni DVD + cdkey. Hetkel mõtlen kas seda hakkan turustama või pigem hoian esimese suurema LAN-ini, et saaks kellegagi koos MP-s lammutada 8)

Andsin ka ühe maaletooja tootejuhile mõista, et mängu Selveritesse ja Prismadesse paisata nii pea kui võimalik 8)
Andricol on nende veebilehe andmetel mäng laos olemas, aga kas ka reaalselt, ei tea. Aga väljaspoolt Tallinna oleks abiks just suvalisel arvutipoel lasta tellida mäng.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 26.09.2007 20:11:23 vasta tsitaadiga

Mis kuradi värk nVidia kaartidel selle mänguga on? Forceware 163.71 ja artefakte terve ekraan täis 8800 GTXiga icon_evil.gif

Scart, sa seal eespool kekutasid kuidas jookseb 16x AA ja värki - mis imedriverid siis sul on või said sa 16xAA lihtsalt seepärast peale lükata, et settingud mediumile kukutasid? icon_neutral.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 26.09.2007 20:21:19 vasta tsitaadiga

erick, 163.71 on aiataha läind drivu,163.69 palju parem,vähemalt crysise MP betas on nii. icon_wink.gif
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 26.09.2007 20:42:22 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Mis kuradi värk nVidia kaartidel selle mänguga on? Forceware 163.71 ja artefakte terve ekraan täis 8800 GTXiga icon_evil.gif

Scart, sa seal eespool kekutasid kuidas jookseb 16x AA ja värki - mis imedriverid siis sul on või said sa 16xAA lihtsalt seepärast peale lükata, et settingud mediumile kukutasid? icon_neutral.gif

icon_eek.gif

tüürelid on mul viimased ametlikud nvnewsi lehelt (date on 6.07.2007) ja mängu seest kogu kraam peale keeratud - 16x fsaa ja af. ja on reaalselt peal kah, 4x ja 16x AA fpsi vahe on ~5-6 kaotust keskmises framerates testi jooksutades.
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 26.09.2007 20:53:17 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Sa oma tempi oled vaadanud kaardil? sul suht asine clock ka seljas mul ilma clockita läheb kaart 90-100 ja rohkem kraadini vahest icon_neutral.gif
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 26.09.2007 22:03:20 vasta tsitaadiga

omgwtf kirjutas:
erick kirjutas:

Sa oma tempi oled vaadanud kaardil? sul suht asine clock ka seljas mul ilma clockita läheb kaart 90-100 ja rohkem kraadini vahest icon_neutral.gif

Sel kaardil ongi see default klokk icon_razz1.gif

Aga uurin järele.

EDIT: Panin peale need WHQL driverid mida Scart soovitas. Rivatuneriga mõõtsin tempi, kümneminutilise koormuse all veel üle 65 C ei lähe. Aga nüüd WiC hangub niipea, kui esimene missioon käima läheb icon_cry.gif
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 26.09.2007 22:30:28 vasta tsitaadiga

Scart, mis sul C&C 3 vastu on ? Igati tore mäng.
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 26.09.2007 23:02:39 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

EDIT: Panin peale need WHQL driverid mida Scart soovitas. Rivatuneriga mõõtsin tempi, kümneminutilise koormuse all veel üle 65 C ei lähe. Aga nüüd WiC hangub niipea, kui esimene missioon käima läheb icon_cry.gif

väga imelik, et selline jama. kaart ikka elus ja terve ja süsteem ja muud asjad?
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 27.09.2007 00:31:33 vasta tsitaadiga

WiCis on mingi kala üsna paljudel(va HV foorumis pole näinud väga), et olenemata arvutist, draiveritest vms. pilt hangub, kuid mäng ise jookseb edasi. Kiireim võimalus on ALT-TAB ja task managerist kinni. Niipalju kui ma tean siis Dev-id pidid asjaga tegelema ja loodetavasti tuleb lähiajal patch välja mis tolle jama lõpetaks. icon_evil.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 27.09.2007 01:37:01 vasta tsitaadiga

Huvitav, minul eemaldas 163.71 Beta kõik artefaktid, mies 162 ekraanile tekkisid. Nendest pidi alt-tabbides välja ja sisse minnes üle saama ka. Muid probleeme pole.

Nooh, kas siin juba HV klann püsti ka seatud teil?
Rahvas võiks oma MP nimed kirja panna, saaks lisada sõprade hulka ja kui liinil näme siis koos majandada.
Ise nime all KristianSax
Ise pole SP juurde veel jõudnudki (peale demo siis).

Tule ja kiika minu fotomaailma.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 27.09.2007 07:21:59 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
erick kirjutas:

väga imelik, et selline jama. kaart ikka elus ja terve ja süsteem ja muud asjad?

Teistes mängudes ja benchides probleeme pole, niiet eeldan, et on ok.
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 27.09.2007 13:24:11 vasta tsitaadiga

No, miks rahvas ei võta ühendust Massgate'i supportiga? Mängu eest olete maksnud, siis võiks ju abi küsida küll icon_smile.gif Enne seda võiks muidugi ka nende foorumitesse vaadata.

Proovisin ka SP ära, päris norm ... kuid Hard on kergevõitu kuidagi ... võibolla olen juba liiga palju MP-d mänginud.

tagasi üles
KrikU
HV veteran

sõnum 27.09.2007 14:53:26 vasta tsitaadiga

monty11, lisasin sind oma friendsi. Omal klanni pole aga täitsa huvitav oleks organiseeritult MP-d teha. Mu kasutajanimi sama mis siin HV-s

Muidu endal probleeme mänguga pole. FPS tõesti vahest langeb liiga madalale, eile mängides mingis linnakaardis täis serveris actioni ajal kukkus lausa 20-ni. Samas lagedates mappides nagu farmlands fps alla 40 eriti ei kuku.

Sellised settingud:

Mäng detectis automaatselt "Very High" ja 1600x1200 reso, muutsin niipalju, et reso enda monitorile sobivaks 1280x960, "physics LOW", "shadows OFF" "destruction FX OFF" ning AA kärpisin 2x peale. Shadows "off" toob selle kaasa, et DX10 cloud shadoweid pole ja samuti veel mõned varjudega seotud optionid ei tööta nagu soft shadows. Kõik muu on siis sisse lülitatud või maksimum.

See mäng pani küll ikka core2 baasil masinale mõtlema, CPU on täiega blokkar ikka, selgelt näha. Vaatamata 2.8Ghz peal jooksvale dual-core opteron 165-le jääb perfomance sellistes linnakaartides ja actionis liiga kehvaks. Võibolla saaks tegijad veel CPU koodi vähe optimiseerida ja dual-core võimalust paremini ära kasutada, aga see on ainult unistus ilmselt.
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 27.09.2007 15:50:49 vasta tsitaadiga

@KrikU
Mul klanniks Betas ... jäänud beetatestimise ajast juba.
Meil selline suuremaks kommuuniks http://www.battlefield-command.com. Kuigi põhiteema on BF2, on seal eraldi osa pühendatud ka WiCile. Kui klanni ei soovi leiab sealt rahvast kellega koos majandada.

tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 28.09.2007 02:51:08 vasta tsitaadiga

KrikU kirjutas:
monty11, lisasin sind oma friendsi. Omal klanni pole aga täitsa huvitav oleks organiseeritult MP-d teha. Mu kasutajanimi sama mis siin HV-s

Muidu endal probleeme mänguga pole. FPS tõesti vahest langeb liiga madalale, eile mängides mingis linnakaardis täis serveris actioni ajal kukkus lausa 20-ni. Samas lagedates mappides nagu farmlands fps alla 40 eriti ei kuku.

Sellised settingud:

Mäng detectis automaatselt "Very High" ja 1600x1200 reso, muutsin niipalju, et reso enda monitorile sobivaks 1280x960, "physics LOW", "shadows OFF" "destruction FX OFF" ning AA kärpisin 2x peale. Shadows "off" toob selle kaasa, et DX10 cloud shadoweid pole ja samuti veel mõned varjudega seotud optionid ei tööta nagu soft shadows. Kõik muu on siis sisse lülitatud või maksimum.

See mäng pani küll ikka core2 baasil masinale mõtlema, CPU on täiega blokkar ikka, selgelt näha. Vaatamata 2.8Ghz peal jooksvale dual-core opteron 165-le jääb perfomance sellistes linnakaartides ja actionis liiga kehvaks. Võibolla saaks tegijad veel CPU koodi vähe optimiseerida ja dual-core võimalust paremini ära kasutada, aga see on ainult unistus ilmselt.

Prose nõrgaks jäämist ise küll ei märganud, sai betat pelatud hetke rondiga mis profiilis. Pigem jäi asi graafa taha kinni.

Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
KNIHT
HV vaatleja

sõnum 29.09.2007 12:27:20 vasta tsitaadiga

tervist kamraadid.
mul tekkis huvitav probleem. nimelt kui ma mängima hakkan, siis pilt 1 hetk hangub, samas mängu tegevus läheb edasi. Oskab keegi öelda milles asi võiks olla.
?
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 29.09.2007 14:51:18 vasta tsitaadiga

Yleval postitustes sellest juttu juba tegelt icon_wink.gif
Endal mul seda prob pole a paljudel on. Video drivudes vist asi thumbs_up.gif
tagasi üles
KNIHT
HV vaatleja

sõnum 29.09.2007 15:00:09 vasta tsitaadiga

lugesin eelolevad postid läbi ning siis selline küsimus, millal see patch välja tuleb mis ravib tolle nõmeda haiguse ära.
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 30.09.2007 21:40:14 vasta tsitaadiga

Mine tsekka Massgate'i foorumeid, ehk sealt leiad abi.

tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 01.10.2007 23:23:34 vasta tsitaadiga

Krdi mis jama selle mänguga on, minu masinaga mängida võimalik pole, Seaded kõik VERY LOW, 1024x768 resoga ja kohati fps alla 20. mängida ei ole võimalik thumbs_down.gif
tagasi üles
Subu
HV veteran
Subu

sõnum 01.10.2007 23:25:01 vasta tsitaadiga

Noname kirjutas:
Krdi mis jama selle mänguga on, minu masinaga mängida võimalik pole, Seaded kõik VERY LOW, 1024x768 resoga ja kohati fps alla 20. mängida ei ole võimalik thumbs_down.gif

Arvan et see on su prose pärast. WiC nõuab võrdlemisi head prose ning AMDl on uuemate mängudega probleeme olnud ( näiteks fury).
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 56
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 02.10.2007 09:32:32 vasta tsitaadiga

krt nii lahja ka olla ei saa, teised pelad küll kõik jooksevad väga hästi, ainuke mängi mis joosta ei taha thumbs_down.gif
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 02.10.2007 09:53:12 vasta tsitaadiga

Endal profiilis oleva masinaga tekkis ainuke tõsisem probleem lõpus, kui näidati videot kus need lennkuid lendasid, seal tõmbas ikka korralikult hinge kinni mängul. teistkordsel vaatamisel hakkis video, kuid näitas ilusti lõpuni. Ülejäänud mäng jooksis kenasti 1280*1024 @ medium (või oli isegi high, ei mäleta enam)

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 02.10.2007 18:47:09 vasta tsitaadiga

S*tt mäng sel juhul, kui nõuded nii püsti aetakse.
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 03.10.2007 11:30:55 vasta tsitaadiga

mäng on super. graafika on hea, aga natuke liiga koormav veel hetkel thumbs_down.gif
tagasi üles
Stabby
Kreisi kasutaja

sõnum 03.10.2007 14:38:24 vasta tsitaadiga

Seda küll, kuid kui esimest korda mängisin WICi ja tulid need plahvatused....Tõesti ilusad ikka, võiks kõikides mängudes sellised või kasvõi paremad olla thumbs_up.gif
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 03.10.2007 16:35:38 vasta tsitaadiga

Ei saa aru mis prose nõrgaks jäämisest siin räägitakse, endal jookseb WiC 1600x1200 mediumi peal täitsa kenasti. Ei ole märanug mingit slowdowni olenemata resost ega pole ka kokku puutunud mingite mängi lõhkuvate bugidega.
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 04.10.2007 10:37:17 vasta tsitaadiga

Antikrist kirjutas:
Ei saa aru mis prose nõrgaks jäämisest siin räägitakse, endal jookseb WiC 1600x1200 mediumi peal täitsa kenasti. Ei ole märanug mingit slowdowni olenemata resost ega pole ka kokku puutunud mingite mängi lõhkuvate bugidega.
las ma siis selgitan sulle, kui sa aru ei saa.

mäng ei oska kahte tuuma ära kasutada ja kasutab ainult poolt proset nomaalselt.
ühetuumaga kõrgemal taktil on sel juhul parem variant

tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 04.10.2007 17:32:05 vasta tsitaadiga

Kasutab kõike 4 tuuma mul kuna multicore support olemas ei kasuta küll kõiki võrdselt kuid siiski icon_wink.gif
tagasi üles
Subu
HV veteran
Subu

sõnum 04.10.2007 17:52:46 vasta tsitaadiga

Lühidalt :

AMD mitmetuumaline = palju probleeme
inteli mitmetuumaline = kõik korras

Ja see pole ainuke mäng millel asi nii.
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 04.10.2007 18:19:21 vasta tsitaadiga

Subu kirjutas:
Lühidalt :

AMD mitmetuumaline = palju probleeme
inteli mitmetuumaline = kõik korras

Ja see pole ainuke mäng millel asi nii.
päris nii ikka ei ole küll icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
seal kus amdl jamad seal intelil samamoodi ja vastupidi

tagasi üles
Subu
HV veteran
Subu

sõnum 04.10.2007 19:18:04 vasta tsitaadiga

Võib ju täitsa olla, aga senini olen kohanud kolme mängu millel probleemid AMD mitmetuumalisega. Samas seda et mõni mäng inteli mitmetuumiku peal ei funka pole veel kohanud. Ise jooksutan WiC maksimumgraafikaga 1280x1024 ja nõksumisprobleeme pole. Lausa imestasin kuidas mäng nii kiiresti mu masina peal jookseb.
tagasi üles
inca
HV Guru
inca

sõnum 04.10.2007 19:26:28 vasta tsitaadiga

Noname, aga kui asja ühe tuuma pääl jooksma ajad, kas siis on parem või halvem?
Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 05.10.2007 11:59:23 vasta tsitaadiga

Keegi kommenteerida oskab, et kas Singel Playeri mapid ongi Multiplayeris kasutusel?
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 05.10.2007 15:51:41 vasta tsitaadiga

Subu kirjutas:
Võib ju täitsa olla, aga senini olen kohanud kolme mängu millel probleemid AMD mitmetuumalisega. Samas seda et mõni mäng inteli mitmetuumiku peal ei funka pole veel kohanud. Ise jooksutan WiC maksimumgraafikaga 1280x1024 ja nõksumisprobleeme pole. Lausa imestasin kuidas mäng nii kiiresti mu masina peal jookseb.
njah su kaart ei toeta DX10 seega ei jookse maksimumi peal. kui su kaardile max peale väänata (dx10) sureks see väga haledalt ära.
tagasi üles
KrikU
HV veteran

sõnum 05.10.2007 16:04:53 vasta tsitaadiga

Testisin endal siis seda CPU kasutust. AMD64 baasil opty dualcore. Üks tuum on koguaeg 100% kasutusel ja teine kõigub nii 15-30% juures multiplayer täis serveris mängu ajal. Tegu oli Farmlandsi mapiga kus fps üsna hea icon_rolleyes.gif Rahvas võiks veel oma tulemusi anda.
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 05.10.2007 19:23:58 vasta tsitaadiga

Dualcore opty ning pelamise ajal 1600x1200 mediumi peal on mõlemad tuumad kasutusel, koormus kõigub 70-90% vahel. Inimestel kel need probleemid esinevad, kas dualcore optimizer ikka on installitud?
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 05.10.2007 19:54:51 vasta tsitaadiga

Killhoven kirjutas:
Keegi kommenteerida oskab, et kas Singel Playeri mapid ongi Multiplayeris kasutusel?

Nii ta on jah.
Kaardid on kõik siin enamvähem puhastatud kujul (mul sai kannatus otsa, pilved liiguvad kaardi vaates ja ei saa korralikku pilti) ... iga teema all vastavalt ka kaart.

tagasi üles
KrikU
HV veteran

sõnum 07.10.2007 03:54:23 vasta tsitaadiga

No väga kahtlane teema. Mul AMD dual-core optimizerit pole kuna kasutan Vistat icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
Win XP-ga jooksis tiba paremini küll ja dual-core optimizer oli peal. Muidu see tegelt fixis miski timing issue vms. mis avaldus teatud mängudega.
Aga kui ükski core pole 100% see ka kahtlane... ju siis on graafika taga ikka asi kinni antud settingutel.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World in Conflict mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.