Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Korrusmaja internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 38, 39, 40  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 07.09.2007 09:44:15 vasta tsitaadiga

Valtsweb, Elionil on välja arendamisel teise vaatajakohe võimalus, midagi jälle pekki ei lähe siis ehk oktoobri algusest thumbs_up.gif
daniel85, seadmed tuleb sl siis ka välja vahetada icon_wink.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jnt
HV Guru
jnt

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.09.2007 17:56:15 vasta tsitaadiga

Niih, nüüd on asi selge selle kiiruse tõstmisega:

Korrusmaja INTERNET'iga saab kiiruse tõsta max. 2/1 peale.
Korrusmaja LAHENDUS'ega saab kiiruse tõsta max. 4/1 peale.

Interneti ja lahenduse vahe on vaid see, et lahendus on internet+telefon. icon_wink.gif

Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 103
tagasi üles
Ardordo
HV kasutaja

sõnum 10.09.2007 16:56:07 vasta tsitaadiga

Võib-olla on ka plaanis korrusmaja interneti peale lülituda, aga tahaks teada, kui palju on sellega võimalik ise interneti ühendust seadistada? Näiteks, kas portide avamise võimalus selle ühendusega on?
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 10.09.2007 16:59:47 vasta tsitaadiga

Porte saab ise avada. Ja korrusmaja interneti saab ka 2/1 Mb peale lülitada. (algselt on 1/1) (Kõike seda saab teha iseteenindusest icon_wink.gif)
tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 10.09.2007 17:07:32 vasta tsitaadiga

Korrusmaja Lahendusega saab 4/1 icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
Ardordo
HV kasutaja

sõnum 10.09.2007 20:55:00 vasta tsitaadiga

Et siis ei ole mingisuguseid probleeme selle ühendusega ja setingutega? Mäletan, et sõber kunagi ütles, et tema küll porte sellega avada ei saa... ju ta siis ei olnud küllalt uurinud.

Aga kas iga kasutaja saab ka eraldi modemi?
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 10.09.2007 20:57:02 vasta tsitaadiga

modemit pole... ühendus läbi PPPoe... ehk arvutis peab olema võrgukaart ja siis tuleb sinna üks progejupp peale lasta ja ongi korras...

(nii olen mina aru saanud icon_biggrin.gif)

tagasi üles
Ardordo
HV kasutaja

sõnum 10.09.2007 21:04:28 vasta tsitaadiga

Kas seda oma Wifi-Ruuteriga jagada saab? Ja kas sellel on VPNPassThrough (Vms) lubatud?

viimati muutis Ardordo 10.09.2007 21:26:01, muudetud 1 kord
tagasi üles
daniel85
HV vaatleja

sõnum 10.09.2007 21:04:32 vasta tsitaadiga

Uurisin samal teemal Elionist ja mulle öeldi, et minu Interneti-kiiruse maksimum saab olla ainult 1 Mbit/s icon_sad.gif Seega, võin ju tellida küll Korrusmaja Lahenduse, aga kiiruse maksimum jääks ikka 1 Mbit/s... Väga nõme, eriti veel sellepärast, et maja, kus elan, ehitati aasta tagasi. Oleks ju loogiline, et siia oleks siis veetud ka kaabel, mis lubanuks suuremat kiirust? Aga, nohhh...Elioni puhul vist ei maksa imestada....
tagasi üles
vutt
HV kasutaja

sõnum 10.09.2007 21:07:52 vasta tsitaadiga

vutt kirjutas:
täna on 3x korrusmaja Internet mul ära kukkunud. Midagi sellist, mida Elioniga minu puhul pole juhtunud aastast 2003. Tõsi asi on pärast ruuteri restarti paari min pärast tagasi tulnud ja hetkel on veel lisaks üks kompenseeriv side effect icon_wink.gif
Elioni kiirustest:
Internetiühenduse kiirus on tõenäoliselt vahemikus 30.4 kuni 36.4 Mbps. icon_eek.gif
Tundub, et miski profileerimine on hetkel metsas.
Olen valguskaabliga majas muide.
manjana thumbs_up.gif

Eh, mu manjana (30+mbit download) sai läbi ja üsna karmilt.
Ise vist süüdi, et läksin surkkima. Nimelt potsatas mulle postkasti ilus CD karbis Elioni reklaam otsepostina minu nimele, et nüüdsest ma saan tellida Korrusmaja lahendust koos DigiTV-ga ja mina muidugi tellisin.
Täna nad vastasid, et ei ole võimalik, sest mul on majas Kaabel DigiTV. Huvitav kuidas see võib segada?
Hullem veel, nagu selgub ei saa ma enam tagasi ka 4mbit downloadi, mis mul on sees olnud selle aasta algusest.
Max oleks 2mbit.

Täitsa piixus üritus ma ütlen. Eriti imelik tundub see seoses sellega, et ma üritasin asja juba augustis tellida ja siis saime üksteisest valesti aru, sest tehnik tuli minu ukse taha ADSL modemige mulle Interneti lahendust IpTVga sisse panema.

Krt. kas kellelgi ei ole mingit oma jopet Elionis, kes asja lõplikult selgeks teeks. Aadress on Kase 68, Tallinn.
Ma ei usalda enam seda 165, sest aasta alguses, kui mul õnnestus 4/1 sisse saada, vastas infotelefon alguses eitavalt. Järgmine päev Elioni ametlikus esinduses kohal käies, aga ei olnud mingeid probleeme 4/1 saada.

UPDATE! Käisin täna ise igaks juhuks esinduses ise kohal ja selgus, et probleeme pole. Andsid seadmed ja 3 päeva jooksul lülitatakse sisse. Lihtsalt see mõttetu telefonimutt, kes mulle helistas, pani puusse.

viimati muutis vutt 11.09.2007 14:35:04, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 10.09.2007 23:40:23 vasta tsitaadiga

daniel85, no nemad seal ütlevad jah, et 1Mb max... icon_lol.gif
tagasi üles
Ardordo
HV kasutaja

sõnum 12.09.2007 19:01:44 vasta tsitaadiga

Täna helistasin Elion, vastasid ka mulle, et 1MB on maksimum download, ja DigiTV'ga ühendust pole võimalik panna. Samas, tehes "Tehnilise võimaluse kontrolli" andis vastuseks, et on võimalus tellida Kodulahendus telefoni, interneti ja TV'ga.
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 12.09.2007 20:03:16 vasta tsitaadiga

Ardordo, järelikult pole sinu maja korrusmaja internet optika peal icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
lamp
HV Guru
lamp

sõnum 12.09.2007 20:26:06 vasta tsitaadiga

Ardordo kirjutas:
Täna helistasin Elion, vastasid ka mulle, et 1MB on maksimum download, ja DigiTV'ga ühendust pole võimalik panna. Samas, tehes "Tehnilise võimaluse kontrolli" andis vastuseks, et on võimalus tellida Kodulahendus telefoni, interneti ja TV'ga.

just nimelt kodulahendus on võimalik, mitte korrusmaja lahendus icon_razz1.gif
ise elan optikaga majas ja võrdlemisi uues ja kesklinnas asuvas sellises.. aga pole ka võimalik digitv-ga varianti..
vahetan esialgu 2/1 selle lahenduse vastu välja ja loodan, et 4/1 avatud pordid ikka tööle lähevad.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Ardordo
HV kasutaja

sõnum 12.09.2007 22:23:28 vasta tsitaadiga

Erm, Selle all mõtlesingi korrusmaja ühendust. See on kontrolli vastus:

Valitud aadressil saad kasutada teenust KORRUSMAJA LAHENDUS , milles sisalduvad:
TELEFON
KORRUSMAJA INTERNET
TV
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 12.09.2007 23:04:32 vasta tsitaadiga

See on esialgne tehniline selgitus, tuleb esitada Elioni taotlus ja siis tehakse reaalne tehniline selgitus. Enamasti annab ants automaat vastuse. Kellel soovi võib PSi teel täpsustada oma tehnilisi võimalusi.

Tehnilise selgituse vastus tuleb Elionist max 9 tunniga.

vutt
HV kasutaja

sõnum 15.09.2007 13:54:55 vasta tsitaadiga

Huvitav, kas see Opera,millega läbi TV surfata, on füüsiliselt Amino boxis või kasutatakse mingit remote desktop/VNC laadset lahendust, kus browser kuskil Elioni serveris?

Mul näitab igaljuhul erinevatelt kiirustesti lehtedelt Eestis orienteeruvatlt 18-20 mbit/s downloadi kiirust. icon_smile.gif
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 15.09.2007 14:32:23 vasta tsitaadiga

nonii vutt, kase 68, kohe vaatan, kesse seal niipalju tarbib icon_razz.gif
vutt
HV kasutaja

sõnum 17.09.2007 23:02:08 vasta tsitaadiga

Hm, too korrusmaja interneti lahendusel baseeruv TV lahendus tundub päris perspektiivikas olema.
Testisin ribalaiust. Läbi Amino karbi tuli ETV 5 megase bitratega ja samal ajal läbi arvuti VLC Elioni sikrit HD 1080i resoga testsignaal. Very smoooth. HD signaali bitrate oli muidu seal 16-17 mega ringis ja mitte ainumastki jõnksu. icon_smile.gif

Asjal on tehiliselt jumet. Kui nüüd maarjamaale normaalset contenti ka HD-s tuleks peaks hakkama vaikselt mõtlema teleka upgrade-le. Hea algus oleks näiteks Discovery HD kanal. Ja üleüldse oleks ETV-l ka aeg jalad p*rse alt välja võtta selles osas. Infrastruktuur hakkab ju juba massidesse jõudma.
tagasi üles
vutt
HV kasutaja

sõnum 25.09.2007 22:01:40 vasta tsitaadiga

Pailaps, ütle kuhu ja kui palju maksma peaks, et pärast 2 nädalat "sisselülitamise katseid" ma ikka veel oma 10/2 ühendusest unistama pean. 165 ja 6069966 ütlevad, et ära enam helista. Et probleemiga tegeletakse ja "pushimisest" asi kiiremaks ei lähe.
Sügav iroonia antud situatsioonis seisneb selles, et mul oli pea 3 nädalat tänu Elioni poolsele veale "unlimited" 30+ megane download. Mingi hetk otsustasin siiski asja legaliseerida, kuna 2 mega upstreami pakuti. Krt. ma ei ole üldiselt paranoiline, aga hetkel on küll tunne, et Elion karistab mind selle eest, et ei andnud ennast välja kohe... icon_lol.gif
tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 25.09.2007 22:12:31 vasta tsitaadiga

a kuidas see võimalik on et mõnedele "kogemata" megakiire internet satub? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
dino
HV vaatleja

sõnum 26.09.2007 11:12:31 vasta tsitaadiga

Siin oli miskine nimekiri, et kus on võimalik ja kus ei ole võimalik korrusmajaga DigiTV-d saada ...
Ega see nimekiri Tallinnas Kadaka tee maju 165 ja 173 ei sisalda?
4/1 võimalus on olemas aga Digi kohta pidavat olema kuude küsimus ... ?
Oskab keegi targematest valgustada ?

Dino
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 26.09.2007 11:54:19 vasta tsitaadiga

vutt kirjutas:
Pailaps, ütle kuhu ja kui palju maksma peaks, et pärast 2 nädalat "sisselülitamise katseid" ma ikka veel oma 10/2 ühendusest unistama pean. 165 ja 6069966 ütlevad, et ära enam helista. Et probleemiga tegeletakse ja "pushimisest" asi kiiremaks ei lähe.
Sügav iroonia antud situatsioonis seisneb selles, et mul oli pea 3 nädalat tänu Elioni poolsele veale "unlimited" 30+ megane download. Mingi hetk otsustasin siiski asja legaliseerida, kuna 2 mega upstreami pakuti. Krt. ma ei ole üldiselt paranoiline, aga hetkel on küll tunne, et Elion karistab mind selle eest, et ei andnud ennast välja kohe... icon_lol.gif
ol

anna mõnele andmesideklientide administraatorile altkäemaksu icon_wink.gificon_biggrin.gif
Antud olukorraga ei ole ise tutvunud, neljapäeval uurin.

Dino, anna taotlus sisse, vaata, mida öeldakse.

vutt
HV kasutaja

sõnum 26.09.2007 21:40:22 vasta tsitaadiga

Ok, Pailaps, palju ma sulle võlgu siis olen. Täna tuli Elionist päeval sms, et on korras. Ja nii ta ka on.

PS! Muide leidis kinnitust fakt, et Korrusmaja Interneti Lahendse paketis IpTV samal ajal vaatamine ei mõjuta neti kiirust - Internetiühenduse kiirus on tõenäoliselt vahemiku 8.6 kuni 10.3 Mbps beer_yum.gif
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 26.09.2007 22:59:06 vasta tsitaadiga

Pailaps, oskad öelda, miks ei saa Sipelga 7 (Mustamäel) uues korterelamus digiTV-d võtta. Korrusmaja Lahendus muidu on olemas, aga digiTV ei saa võtta.
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Korrusmaja internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 38, 39, 40  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.