Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Eesti Energia "KÕU" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 379, 380, 381  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Harmoonia
HV veteran
Harmoonia

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.09.2007 16:52:14 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

oeh, las ma nüüd kirjutan sulle uuesti, sest ilmselgelt ei jõudnud kohale. terve septembrikuu kuni eelmise reedeni oli kiirus üle 100KB/s surfates, kell 10 õhtul - kõige suurema kasutajate arvuga ajal üldse. hetkel on see kiirus alla 10KB/s. PRAEGU, kell 7.13 esmaspäeva hommikul.

Pöördu parem olemattu KÕU tehnilise toe poole, siin halamine ei aita sind ka kuidagi. Kui kiiresti kellelgi miskid lehed avanevad on tõesti väärt lugemine. 100lk ja pooled on kiirustestid.

Scart kirjutas:
iga kolmas päring on page not found ja need mis avab, venivad nagu tatt. kui sa tuled siia kaagutama, et see on p2p ja ei tea mis, oled pehmelt öeldes rumal.

Palun õpeta rumalat siis? Enda 12Mb DSL ühenduse puhul piisas ainult, kui naaber pani miski bitlordi käima ja alles jäi 0,4Mb ja lehed avanesid mõttekiirusel. Downloadi kiirust polnud torrentis ollagi aga upload ajas ürituse pange. Kõu on sama, nagu naabriga jagada. Palju on vaja, et KÕU upload ära ummistada? Igast emulad ja torrentid pangestavadki just kõige rohem. Pingi parem gatewayd ja siis netilehti saad rohkem aimu kuhu koer on maetud.
Kommentaarid: 193 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 173
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 25.09.2007 17:07:46 vasta tsitaadiga

Harmoonia kirjutas:
Enda 12Mb DSL ühenduse puhul piisas ainult, kui naaber pani miski bitlordi käima ja alles jäi 0,4Mb ja lehed avanesid mõttekiirusel.

äkki hangid endale siis reaalse 12mb ühenduse, mitte maja peale jagatud jura, mida kuulutatakse, kui jessu teist tulemist? mitte ükski sinu ega sinu naabri tegu ei saa mitte mingil moel teisel poole seina oleva venna netti mõjutada, kui tegu on normaalse xDSL ühendusega.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Atti
HV kasutaja
Atti

sõnum 25.09.2007 17:26:04 vasta tsitaadiga

Lugesin lehekülje mõttetut arutelu teemal õige ühendus vai mitte. Ega see Kõu peris "õige" ühendus ju pole. Maja peale jagatud jeesuse tuleku kohta pean ütlema, et oman maja peale vaid 4Mb ühendust ja jagan veel u. 30 arvuti vahel. Pisike OpenBSD jagajaks. Vaid vajalikud pordid lahti ja üles laadimine alla laad´imist erit ei mõjuta. Pealegi p2p proged ei tööta ka sisevõrgus (pordid läbi proxyde vai sootuks kinni).
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 25.09.2007 17:27:46 vasta tsitaadiga

Atti kirjutas:
Lugesin lehekülje mõttetut arutelu teemal õige ühendus vai mitte. Ega see Kõu peris "õige" ühendus ju pole. Maja peale jagatud jeesuse tuleku kohta pean ütlema, et oman maja peale vaid 4Mb ühendust ja jagan veel u. 30 arvuti vahel. Pisike OpenBSD jagajaks. Vaid vajalikud pordid lahti ja üles laadimine alla laad´imist erit ei mõjuta. Pealegi p2p proged ei tööta ka sisevõrgus (pordid läbi proxyde vai sootuks kinni).

just nimelt, sinul on korralikult konfitud/manageeritud ja tubli võrk. väita aga, et jagamata xDSL kukub kokku, kui naaber midagi jooksma paneb.... well, ma olen oma karjääris ka omapärasemat kuulnud.
tagasi üles
Harmoonia
HV veteran
Harmoonia

sõnum 25.09.2007 17:54:18 vasta tsitaadiga

Atti kirjutas:

Ei saa ju võrrelda miskit seebikarpi ja PC linuxi masinat. Enamus seebikarbid jooksevad suurema liikluse peale kokku.

Scart kirjutas:
just nimelt, sinul on korralikult konfitud/manageeritud ja tubli võrk. väita aga, et jagamata xDSL kukub kokku, kui naaber midagi jooksma paneb.... well, ma olen oma karjääris ka omapärasemat kuulnud.

Ja KÕU on korralikult konfitud/manageeritud ja tubli võrk? Kust sa nüüd seda välja lugesid, et mul võrk välja jagamatta oli?
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 25.09.2007 17:57:50 vasta tsitaadiga

Harmoonia kirjutas:

Ja KÕU on korralikult konfitud/manageeritud ja tubli võrk? Kust sa nüüd seda välja lugesid, et mul võrk välja jagamatta oli?

ise räägib meile juttu oma dslist....

õpeta oma kallile naabrile selgeks selline asi, nagu uploadi piirang. ei ole vaja 100 kiloga uppida 24/7. linnas oli mul täiesti tavaline 15mb Tähemehe nett jagatud kolme masina vahele üle korteri - sai wowitud ja peertoopeeretatud ja oma töö kah tehtud, kõik samal ajal.
tagasi üles
Harmoonia
HV veteran
Harmoonia

sõnum 25.09.2007 18:03:49 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Harmoonia kirjutas:

ise räägib meile juttu oma dslist....

õpeta oma kallile naabrile selgeks selline asi, nagu uploadi piirang. ei ole vaja 100 kiloga uppida 24/7. linnas oli mul täiesti tavaline 15mb Tähemehe nett jagatud kolme masina vahele üle korteri - sai wowitud ja peertoopeeretatud ja oma töö kah tehtud, kõik samal ajal.

Teemaks ei ole siin minu kodu võrk või naabri tegevus. Proovi sa oma sadatele naabritele, kes sama masti taga on see asi selgeks teha. Lammas, sa ei taha aru saada, kuidas kõu võrk toimib ja mis on tema eripärad, hakkad siin näpuga näitama hoopis. Shame.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 25.09.2007 18:27:09 vasta tsitaadiga

Harmoonia kirjutas:

Teemaks ei ole siin minu kodu võrk või naabri tegevus. Proovi sa oma sadatele naabritele, kes sama masti taga on see asi selgeks teha. Lammas, sa ei taha aru saada, kuidas kõu võrk toimib ja mis on tema eripärad, hakkad siin näpuga näitama hoopis. Shame.

oeh, lasteaed icon_rolleyes.gif

kas sa üldse oled mu teksti lugenud, mida enne kirjutasin? öisest liiklusest on mul täiesti suva, peale KÕU raua uuendamist oli kuni reedeni kõik täiesti super, isegi aeglustumise märke polnud, rääkimata mingist seisakust, mis toimub praegu. mismoodi sai järsku üks päev nett lihtsalt maha surra? kõik tädi maalid ja onu kaabid panid käsu korras ühel hetkel uusima Prison Brake'i tõmbama ja nüüd sharevad nad seda kõik, et ratio ikka 1:1 oleks? ma ütleks, et sina oled see lammas, kes selle idiootsusest aru ei saa. praegusel kiirusel pole mingi mitte mingit vahet, kas kell on 10 õhtul või 7 hommikul - kui sa KÕUst midagigi teaks, mõistaksid et kasutajatepoolne asja nässukeeramine on sellisel kujul lihtsalt võimatu.

aga mida siin ikka imestada, sa jagad 12 megast netti nii, et pole võimeline oma naabri torrentiklienti ära konfima.
---

mõttetu möla kõrvale jättes: olen testinud nüüd sama downloadi zone serverist eri aegadel ja päevadel ja tulemus on koguaeg sama, DL on capitud 30kb/s ehk siis minu jaoks on tagasi too tore aeg, mis saabus juuli lõpus, kus igasugune aktiivsus oli rängalt piiratud ja see sama foorum siin vihaseid kasutajaid täis. TV suppordiga ei vaevu ma enam kirju vahetamagi, jäävad viimased närvid alles.

miks on selline testimine tähtis? lihtne, selle kaudu näeb ära reaalse võrgu kiiruse. normaalsel ajal lendasid 2-3 megased lehed ette täies mahus ~10 sekundiga ning Youtube'i videod sai nii päeval kui õhtul vaadata normaalselt reaalajas, nüüd laeb 1 videominutit sisse ~3 ootamise minutit. WoWi armouryt vaadates võib vahepeal hommikukohvi ära juua, enne kui itemid sisse loetakse.

viimati muutis Scart 25.09.2007 18:39:49, muudetud 1 kord
tagasi üles
Harmoonia
HV veteran
Harmoonia

sõnum 25.09.2007 18:39:15 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
kõik tädi maalid ja onu kaabid panid käsu korras ühel hetkel uusima Prison Brake'i tõmbama ja nüüd sharevad nad seda kõik, et ratio ikka 1:1 oleks? kas sa üldse oled mu teksti lugenud, mida enne kirjutasin? mõistaksid et kasutajatepoolne asja nässukeeramine on sellisel kujul lihtsalt võimatu.

Oot, ei olegi võimalik kasutajatel jaama üle koormata? Et see omakorda pange jookseks ja info liigutamise võimatuks teeks? Poleks kasutajaid, poleks ka probleemi. Pole küll mingi tehnik aga midagi loogikavastast siin küll ei ole.

Scart kirjutas:
aga mida siin ikka imestada, sa jagad 12 megast netti nii, et pole võimeline oma naabri torrentiklienti ära konfima.

Jobu oled või lihtsalt meeldib tüli norida? Mul pole vaja seletada, siin kuidas naabril kanalid kinni keerasin ja ise samal aja wowi mängisin. Kõvatamine on moes?

viimati muutis Harmoonia 25.09.2007 18:40:48, muudetud 1 kord
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 25.09.2007 18:39:53 vasta tsitaadiga

Harmoonia, juu jäi tema siis kolmanda hooaja teisest osast ilma eile
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 25.09.2007 18:45:50 vasta tsitaadiga

Harmoonia kirjutas:
Oot, ei olegi võimalik kasutajatel jaama üle koormata? Et see omakorda pange jookseks ja info liigutamise võimatuks teeks? Poleks kasutajaid, poleks ka probleemi. Pole küll mingi tehnik aga midagi loogikavastast siin küll ei ole.

KUI oleks nett üle koormatud, oleks kõik Kohila masti otsas olijad märganud igapäevaselt neti aeglustumist ning probleemide teket, mitte ühel päeval asja surnukskukkumist - elementaarne loogika ftw? Ning ma kordan ennast, download Save As vormis on zõuni serverist ning ka paarist teisest kohast, kuhu lasin megase faili uppida, täpselt ühe kiirusega - 30kb/s. mitte bittigi rohkem - proovisin just kahest kohast. midagi on kapitaalselt piiratud. P2P ei saa kohe mitte süüdi olla, torrent on ammu siinkandis suletud ning igasugune liigutamine võimatu.
tagasi üles
Evil14
HV Guru
Evil14

sõnum 25.09.2007 18:48:50 vasta tsitaadiga

Scarti ja Harmoonia vahel Kõmistab küll päris kõvasti, ju siis nende vahel harmoonia puudub...
Kommentaarid: 222 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
ottocar
HV vaatleja

sõnum 25.09.2007 19:13:38 vasta tsitaadiga

No kuulge mis Te klähvite? Ei ole vaja midagi tirida ja veel mängida läbi neti! Minul net korras ja ei ole siin midagi aeglasemaks läinud! Ega see KÕU mingi mängu asi ole..... Lugege lehti, maili, jne. Töö asjad saab ka aetud. Ärge vaevake pead mingisuguste kiiruste peale mõelge parem kuidas ühe leiva asemel jõuad kaks leiba osta. Kasutage seda raha masinat mõistlikult (mitte tirimiseks ja mängimiseks). See kui saate siia juba midagi kirjutada on suur asi, mõelge teise poolepealt. Vahetage teenuse pakkujat! Jääb mulle ja teistele kasutajatele rohkem. Müüge veel mõni mälu või midagi! Testimise aeg on läbi, selle aja eest ka raha ei võetud ja kui ei sobi lõpeta leping.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 25.09.2007 19:23:42 vasta tsitaadiga

ottocar kirjutas:
No kuulge mis Te klähvite? Ei ole vaja midagi tirida ja veel mängida läbi neti! Minul net korras ja ei ole siin midagi aeglasemaks läinud! Ega see KÕU mingi mängu asi ole..... Lugege lehti, maili, jne. Töö asjad saab ka aetud. Ärge vaevake pead mingisuguste kiiruste peale mõelge parem kuidas ühe leiva asemel jõuad kaks leiba osta. Kasutage seda raha masinat mõistlikult (mitte tirimiseks ja mängimiseks). See kui saate siia juba midagi kirjutada on suur asi, mõelge teise poolepealt. Vahetage teenuse pakkujat! Jääb mulle ja teistele kasutajatele rohkem. Müüge veel mõni mälu või midagi! Testimise aeg on läbi, selle aja eest ka raha ei võetud ja kui ei sobi lõpeta leping.

sa vist ilmselgelt ei tea, misasi on internet aastal 2007. aga okei.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 25.09.2007 19:28:53 vasta tsitaadiga

cdma on 2007a. leiutis? icon_lol.gif

kui ei meeldi, ära kasuta, mitte ära hakka siin nõudma midagi ulmelist.

internet aastal 2007 on samamoodi, nagu oli ta ka aastal 2006. tuleb üle kvaliteetse vaskpaari ja on adsl2 kasutajatel kuni 20mbit/s.

ottocar
HV vaatleja

sõnum 25.09.2007 19:31:29 vasta tsitaadiga

Scart ära erutu! Mine kinno seal kindlasti mingi uus joonisfilm jookseb.
tagasi üles
Harmoonia
HV veteran
Harmoonia

sõnum 25.09.2007 19:34:04 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
KUI oleks nett üle koormatud, oleks kõik Kohila masti otsas olijad märganud igapäevaselt neti aeglustumist ning probleemide teket, mitte ühel päeval asja surnukskukkumist - elementaarne loogika ftw? Ning ma kordan ennast, download Save As vormis on zõuni serverist ning ka paarist teisest kohast, kuhu lasin megase faili uppida, täpselt ühe kiirusega - 30kb/s. mitte bittigi rohkem - proovisin just kahest kohast. midagi on kapitaalselt piiratud. P2P ei saa kohe mitte süüdi olla, torrent on ammu siinkandis suletud ning igasugune liigutamine võimatu.

Terve kohila saabki siin kokku ja annab sellest teada, kui neil probleemid on. Ja jaama kiilumine toimub ka nädal aega, et sa ikka märkaksid probleeme tulemas.
Kukkuskil ühel päeval suurest koormusest kokku. Nüüd surutigi vägisi piirang peale, kuna varsti oleks sul jälle iga kolmas request timed out ja kiirus alla 10kb/s. Huvitav, kas piirang sellpärast, et kasutajatel avanesid liiga kiiresti neti lehed ja keegi ei tõmmanud midagi. yeah right.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 25.09.2007 19:39:04 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
cdma on 2007a. leiutis? icon_lol.gif

Miks küll on mul tunne, et I'm surrounded by morons sometimes...

Halloo, mõistus kodus? Mis asi on internet aastal 2007? Internet aastal 2007 on Youtube, reaalajas stocki numbrid, korraga lahti olevad 4-5 foorumit, paar uudistesaidi RSS feedis ning tööprogrammid, mis ofkoors eeldavad kõik peaserverisse ühendumist - see on on nett aastal 2007. Nett aastal 2007 ei ole "ärge hoidke korraga lahti üle 2 akna, juhe jookseb kokku!" "Ärge jumala eest MMOd mängige, see tapab tädi maali SLÕ ära, mis siis, et BW req on 5kb alla ja 2kb üles" "Ärge jumala eest tehke midagi muud peale oma kahe kirja saatmise päevas, nett ei pea vastu, KÕU ei ole internet!"

carlking kirjutas:

kui ei meeldi, ära kasuta, mitte ära hakka siin nõudma midagi ulmelist.

Kas keegi siin üldse omab lugemisvõimet? ma kirjutan nüüd siis kolmas kord, seekord boldis: kuni eelmise reedeni oli kõik töötav ja oma asjade tegemine kiire ja korralik. reedest saadik enam nii ei ole. ei, ma ei tiri torrenti kaudu saasta ja ei oma ulmelisi nõudmisi. ma olen pissed off, sest isegi delfi lugemine on piin, töötegemisest rääkimata

Harmoonia kirjutas:
Kukkuskil ühel päeval suurest koormusest kokku.

ma täitsa kujutan ette: elektronid ja bitid lendasid mööda Kohila masti, kapten Aatom karjus torusse: "Neutron, give me warp speed for torrent!" ning vastuseks kõlas: "I'm giving you all she's got!" ja pauguga langes mast kokku. niipalju elementaarset mõistmist võiks olla, et kui kiirus on kuu aega muretult 100kb/s+, ei lange see 10 peale lihtsalt sellest, et paar tolvanit kuskil panid torrenti jooksma.

viimati muutis Scart 25.09.2007 19:42:06, muudetud 1 kord
tagasi üles
ottocar
HV vaatleja

sõnum 25.09.2007 19:47:42 vasta tsitaadiga

Mõned siin peavad endale ikka aru andma, et KÕU ei ole kohustuslik! Mängude tirimise nimel seda nagu ei arendata ka või mis?
To Scart: Naca oskan lugeda aga mitte eriti palju.... Keda see huvitab, et sul net paarpäeva ei jookse? Ega see siin ole mingi televõrgu klienditeenindus. Saad aru võta telefon ja helista kurda oma muret sinna.
Kindlasti usun ma seda, et sul seal mitu uudiste portaali on lahti ja jumal teab mis kõik veel (ilmselt üks neti põhine mäng mis hästi ei jookse).
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 25.09.2007 19:47:53 vasta tsitaadiga

Scart, sinu toodud kirjeldus on pigem "mida ma ootan netilt aastal 2007" mitte midagi muud. ffs, surfipakett ei ole mõteldud sellisteks tegevusteks, mis sest, et siiamaani oli kiirem, enam ei ole. mott.
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 25.09.2007 19:50:32 vasta tsitaadiga

Scart ei saa aru mis sul nii viga on selle netiga. Endal nett küll pidevalt 1mb ja öösiti isegi 1.7mb ja rohkemgi.
Sul endal seal mingi jama.

Kohila masti siis kasutan. thumbs_up.gif

Ütle palju su neti kiirus siis hetkel on?

viimati muutis haldz 25.09.2007 19:51:36, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 138
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 25.09.2007 19:51:29 vasta tsitaadiga

ottocar kirjutas:

To Scart: Naca oskan lugeda aga mitte eriti palju.... Keda see huvitab, et sul net paarpäeva ei jookse? Ega see siin ole mingi televõrgu klienditeenindus. Saad aru võta telefon ja helista kurda oma muret sinna.

Peaksid ju isegi teadma, milline on meie kodumaal selliste helpdeskide tase. Eriti meenutades seika, kui sai Elioni privaatadminnile helistatud, kui valguskaabel maas. Teda polnud tol päeval ametis ja anti keegi teine, kelle esimene küsimus oli: "kas modem teie laua all ikka on põlevate tuledega?" icon_razz1.gif
tagasi üles
ottocar
HV vaatleja

sõnum 25.09.2007 19:53:53 vasta tsitaadiga

Jällegi ei saa üldistada ja kõiki helpdeski tublisid töötajaid ühte patta panna. Proovi uuesti äkki seekord on positiivsem kogemus.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 25.09.2007 19:56:44 vasta tsitaadiga

Mul on kah Kohila mastist kõu-d kasutavaid tuttavaid - keegi pole ei helistanud ega kirjutanud, et ühendus ei toimi icon_biggrin.gif

Jääb üle Sügavate Metsade Keskel vesistav Scart, kes ei viitsi antenni 20-30 meetrit taevasse tõsta, et Kohilas oleva madala masti signaali veavabalt kinni püüda icon_wink.gif Ja kes ei taha läbi ajada selle kiirusega, mida kätte saada õnnestub ja loodab ulmelisi kiiruseid ulmelise interneti tarbeks thumbs_up.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
ottocar
HV vaatleja

sõnum 25.09.2007 19:58:05 vasta tsitaadiga

Aga äkki Ta tahabki ainult viriseda?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Eesti Energia "KÕU" mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 379, 380, 381  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.