Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Grand Theft Auto: Vice City märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4 ... 31, 32, 33  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Piperider
HV kasutaja

sõnum 10.05.2003 18:31:24 vasta tsitaadiga

Vähemalt üks suur edasiarendus võrreldes GTA3-ga on - graafikamootor on palju parem, mäng jookseb igatahes palju paremini kui GTA3 jooksis. Draw Distance põhjas ja reso 1024x768 ning mitte mingit jõnksutamist. Mina olen rahul. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 11.05.2003 05:10:58 vasta tsitaadiga

einoo ma ikka oskan videokaarti täpselt oma lemmikmängu väljalaske päevaks tuksi keerata icon_cry.gif icon_cry.gif
oehh... kolmaüäev saan uue alles kätte ja ma pakun et hetkel ta mul 1mb atiga tööle ei lähe icon_cry.gif icon_razz1.gif

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Gil-Harris
HV kasutaja
Gil-Harris

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.05.2003 11:53:19 vasta tsitaadiga

mul jooxeb gta vc paremini kui gta 3 niiet ei ole põdemisex eriti poõhjust
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
TombcaT
HV kasutaja

sõnum 11.05.2003 15:21:09 vasta tsitaadiga

Gil-Harris kirjutas:
mul jooxeb gta vc paremini kui gta 3 niiet ei ole põdemisex eriti poõhjust
icon_biggrin.gif Ta jooxeb kõigil paremini kui GTA3.Ühesõnaga tegija mang.Kui ikke uurima hakata siis graf on ikke paremax lainud küll.Wesi paistab läbi ja sillerdab kenasti.Autodel on ilus läige.Ja mis eriti mõnna on see et walgusefektid on ka peris pallu kenamax muutunud.(NB. GTA3 jõnkas mul 600 resoga ja miinimum draw distansiga.GTA3 Vice City on aga kõik põhjas 1280 reso 32 bitti .Draw distans põhjas.Nagu sula wõi. icon_biggrin.gif )
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
degreal
HV veteran

sõnum 11.05.2003 18:28:14 vasta tsitaadiga

Proovisin ka selle Vice City arvuti peal ära. 3d mudelid on nagu mingil 6 aasta vanusel m2ngul aga muidu väga hea icon_biggrin.gif aga tahaks All Cities Unlocked Savegame icon_razz.gif ega ei tea kust saada?
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 12.05.2003 06:02:17 vasta tsitaadiga

degreal kirjutas:
Proovisin ka selle Vice City arvuti peal ära. 3d mudelid on nagu mingil 6 aasta vanusel m2ngul aga muidu väga hea icon_biggrin.gif aga tahaks All Cities Unlocked Savegame icon_razz.gif ega ei tea kust saada?

tänu sinule pannakse see teema lukku või prükkarisse icon_wink.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 13.05.2003 06:37:10 vasta tsitaadiga

... teema jääb lukku kuni mängu ametliku väljatulemise päevani, mis on 16. mai icon_exclaim.gif
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 16.05.2003 00:35:07 vasta tsitaadiga

Endal asi proovitud ja tegu on väga hea mänguga. Kõige rohkem häirib mind see autode süsteem, näed kauguses autot tulemas, siis pöörad pilgu kõrvale ja autot enam ei ole või vastupidi, näed, et samalt teelt kadus just auto.
Ei tea, kas seda saab ka kuidagi parandada? Mingi patch vms.
Kommentaarid: 213 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 184
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 16.05.2003 01:23:57 vasta tsitaadiga

esimene mulje võrreldes GTA3'ga on hea. esiteks mõningad asjad mida gta3's polnud. nimelt on motorattad ja motorollerid icon_biggrin.gif nendega ikka niiväga ei kihuta, laxu paned siis ikka lendad sadulast välja icon_wink.gif(muidugi arusaamatuks mulle jääb kuda harley tyypi riistaga ma saan veel raadiot kuulata icon_biggrin.gif) teine asi on mõnes majas sees käimine, pole just suur asi gta puhul kuna seda eriti ei lähe vaja aga ikkagi.
veel - saab kummid tyhjaks lasta, see on uus asi küll ja väga teretulnud. veel meeldiv oli see et kui missioonis läbi kuukusin(surma sain) siis hospitali juures ootas takso mis 9 raha eest viskas mind sinna kus vaja oli(mitte et see gta's nii vajalik oleks, vabalt ise sõidad kohale aga ikkagi uus asi). samuti autodes nüüd rohkem juppe lendab kyljest ära kui enne ja saab ka autod sodiks peksta suva melee riistaga... samuti mõnes autos istub kaks inimest ja mõlemaid pexad välja icon_wink.gif.. autode juhtimine on ka veidi muudetud... tunne on selline et autodel on nüüd ammordid pehmemad.
mis aga ei meeldinud...
inimesed räägivad et vice city jookseb paremini neil kui gta3... minule jääb selline mulje et vice city's on polygonide koha peal kokku hoitud. modellid on kandilisemad, peategelane on koledam kui gta3's minu arvates. samas aga lahe asi on see et peategelane vahetab riideid, lausa peab seda tegema, lisab veidi mitmekylgsust mängule.
muusika, lisaks sellele et nagu ikka saad oma mp3'si kuulata autos on ka uuendatud raadiokanalid ja seal saab kuulata nii mõndagi eesti inimesele tuttava hitti mis ka omakorda hea thumbs_up.gif
Kokkuvõtteks, see kes armastab gta seeriat, see kes hakkas seda armastama gta3 ajast(mina ei ole see ega teine kahjuks icon_question.gif )... see mäng on igal juhul teile ja ma kahtlen et see teile pettumust valmistab. igaljuhul hea järeltulija gta3'le isegi kui nö vana rasva peal raha tehakse ehk siis kasutades sama mootori ehitatakse uue linna ja uued modellid jms ja lastakse uue nime all välja icon_wink.gif

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 16.05.2003 02:24:09 vasta tsitaadiga

Nuh paneme oma muljed kah siis siia icon_smile.gif

Esiteks kogu see ootamine tasus ära icon_smile.gif <Gta maailma suurim fänn>
Niih mis siis meil uut on:
Näiteks mootorattad ja helikopterid on kõige lahedamad!Siis motikaga saab veel noka üles tõmmata ja veel esinokapeale pidurdada mis on eri COOL 8) siis näiteks saab lõhkuda autot näiteks pesapalli kurika abil juppideks või tee seda minumoodi 8) Saega,Mootorsaega 8) siis näiteks tänaval olevad inimesed sõidavad vahel rulluiskudega icon_smile.gif ja näiteks mõne motika peal istub 2 inimest ja mõnes autos 4inimest korraga icon_biggrin.gif siis näiteks kui sul on mõni relv käes ja näed mõnda autot mööda sõitmas siis lihtsalt tulista autojuhti ja mees saab surma ning auto kas kaotab juhitavuse või sõidab vaikselt veidike edasi kuni pidurdumiseni 8) siis näiteks saab käia klubides ja kasvõi tappa seal kõik icon_razz.gif siis saad sa OSTA MAJASI mis on eri COOL... ja kui ostad firma siis saad oma firma eest töötada.Näiteks ise ostsin sellise maja kus peale savemise saab panna 4autot garaa&#378;i ja maja katusel on Helikopter 8) Helikopteriga on jumala lahe näiteks Vice Cityt põhjalikult läbi uurida ja salakohti välja uurida.Siis näiteks võid minna politsei jaoskonda ja seal mente tapma hakata icon_razz.gif ning isegi mendi vormi saad selga panna!Nii et kui lähed sõjaväebaasi siis ei hakka sind keegi tulistama kui sul mendi vorm seljas on!Muidu jah saab osta erinevaid riideid isegi...
Aga üks kõige lahedamaid asju veel on see et saab POODE RÖÖVIDA icon_biggrin.gif lihtsalt tungid poodi relvaga sisse ja vaatad müüjale veidike aega otsa ja see hakkab sulle pappi lauale panema icon_smile.gif aga seejärel läheb alarm tööle ja kohe pead 2tärni mentide eest jooksma hakkama... nende kaotamiseks pead kas Paint Shopi leidma või lihtsalt riided ära vahetama 8)
Hmm siis tapmis viis on vist kõige ägedam ikka minna kellelegi mootorsaega kallale icon_lol.gif mõnusalt verd lendab ikka... nii et ekraanile punased verelapiisad tulevad.
Ja veel vihmane ilm on reaalsem kah nüüd kuna kui vihma sajab lendab ekraanile vihmapiisku icon_wink.gif siis veel näiteks saab autokumme tühjaks lasta.Eriti mõnus oli see kui ühes missioonis pidin ühte kuritegelast motikaga taga ajama aga mu motika tagukumm oli lõhki ja jälitamisest ei tulnud midagi välja kuna iga sekund panin vastu posti icon_smile.gif
Siis veel AI on palju parem!Näiteks kõndisin tänaval kui äkku kimades tõmbas mingi auto must mööda.. äärepealt oleks pihta saanud ja siis kihutas kohe üks ment sabas talle järgi thumbs_up.gif
Siis tänavatel asetsevad mõningais alevites ka gangid ehk siis nii 5,6 inimest koos puntis et kui kallale lähed pead kõigiga kaklema või näiteks teeme ikka asja lihtsaks ja sõidame neist lihtsalt üle icon_smile.gif
Siis näiteks veel kui sõitsin mootorpaadiga nägi kalasi ujumas icon_smile.gif kena delfiin ja hai icon_lol.gif
Mis ma siis veel unustan... hmm...
Näiteks hea on see et ma olen 80ndate muusika friik :- ) sest mängus on niipalju tuttavaid häid 80ndate lugusi et oioioi...
Ja missioonid on kah nüüd sellised et võivad lõppeda erinevalt icon_biggrin.gif <paar sellist juhust olnud>
Jajah et kui surma saad siis ootab kenasti takso sind hospitali ees kes viib sind kohe sinna kelle juures sa viimati missiooni täitsid.

Kokkuvõtteks oli see mäng ikka VÄGA OOTAMIST VÄÄRT!
Kindel 5+
Mitte mingit miinust... vaid graafika võiks parem olla ja maailm mingi 4korda suurem icon_eek.gif icon_biggrin.gif
Ahjah loeb paremini kui GTA3 icon_wink.gif lol

tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 16.05.2003 02:32:55 vasta tsitaadiga

njah...minuarust on see vice city eriti |perse| kukkunud...gta3 lihtsalt oli kah parem...aga mafiaga asja ikka võrrelda ei saa...väga mõttetu gameplay ja story tollel gta3'el..
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 16.05.2003 02:37:34 vasta tsitaadiga

njah... Mafia Stoori oli põnev küll... VÄGAGI!Ma ple veel oma elujooksul ühtegi niipõnevat mängu mänginud kui Mafia aga Mafia oli nii ükskõlgne et ainult pidi seda stoorit täpselt nii tegema nagu tegijad seda ees pidasid... GTA aga on niipikk et pea võimatu läbi teha 100% thumbs_up.gif icon_smile.gif
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 16.05.2003 07:05:30 vasta tsitaadiga

... tjah, ega polegi suurt lisada, kõik siin juba suht kenasti kirjeldatud, palju huvitavat on juurde tulnud nii,
et mitmekesisuse puudumise üle mängitavuses, küll keegi kurta ei tohiks. Samas, valmistas mulle totaalse
pettumuse mängu graafika, kuna see on võrreldes GTA3-ga tunduvalt lahjem, mis ilmselt ongi põhjus miks
nõrgemate masinate omanikud mängust täit rõõmu tunda saavad, aga kui masinas ikka vähemalt üle 1.5Gh
XP või P4 ja gfx Ti4200 või R9500 siis tahaks nagu midagi paremat näha icon_neutral.gif Raske on võtta seda mängu,
kui GTA3 edasiaarendust, pigem kui paralleelset projekti, mis oli mõeldud konsoolile. Nõudlus PC maailmas
tõi ta muidugi ka arvutile, kuid niivõrd 1:1 konsooligraafikat ma küll ei oodanud. Samuti on müngus mitmeid
uusi vigu n. textuurid ilmuvad alles peale mõningast viivitust ja mängitavust rikub mängu loogika, mis lubab
liikuvaid objekte suht kaootiliselt juurde tekitada n. mõne kähmulse ajal lööd 10 võmmi maha, pöörad selaja
ja kui tagasi vaatad on jälle nagu imeväel 10 matsi platsis icon_confused.gif Sama ka autodega nagu IceUul juba mainis ...

axis
HV kasutaja

sõnum 16.05.2003 07:44:07 vasta tsitaadiga

Mingi jama resoga. nimelt ei saa reso muuta on kogu aeg 640.... tra mingi kammm, ütleb et teised resod N/A.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
MelesMeles
HV Guru

sõnum 16.05.2003 16:02:12 vasta tsitaadiga

võrreldes GTA3'ga on graafika tõesti väääga icon_evil.gif
Insidefake
HV kasutaja

sõnum 16.05.2003 16:08:00 vasta tsitaadiga

ma tegin läbi asja ja noh minu arvamus see et story oli kõva... ja mudugi see et neid maju jne osta sai thumbs_up.gif
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
silver
HV kasutaja

sõnum 16.05.2003 21:09:30 vasta tsitaadiga

axis kirjutas:
Mingi jama resoga. nimelt ei saa reso muuta on kogu aeg 640.... tra mingi kammm, ütleb et teised resod N/A.

Mul oli selle asjaga nii, et kui paned mängu tõõle ja uut mängu ei alusta või vanat ei loadi, lähen kohe optionsitesse. Siis laseb muuta. Mängu ajal ei lase.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 17.05.2003 03:42:32 vasta tsitaadiga

Hallq kirjutas:
võrreldes GTA3'ga on graafika tõesti väääga icon_evil.gif

WTF?
Minuarust normaalselt parem graafika kui vanas GTA3s icon_evil.gif
Linn on lihtsalt tehtud juppideks selleks loeb paremini... vahel meibi märkad et tuleb kiire loading ekraanile korraks

tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 17.05.2003 10:48:29 vasta tsitaadiga

graafika b......t, keegi rääkis siin et autod ilusti säravad jne. mina küll seda ei täheldanud. Kas on peale mängu sisese optionsi veel mõni koht kust sättida graafikat vice cityl, mina küll ei leidnud. Aga iseenesest jälle uus vaheldus kõigele muule. Kuigi ma ootan juba ammu millal tuleb mäng mis MAFIA troonilt tõukab, kahetsusega tuleb tõdeda et vice city pole seda kohe mitte. Seal oleks võinud olla cruise control nagu mafias ja mehega võiks kõndida ka saada, oleks sheffim, ning autode juhitavus (klaveriga) alla igasugust arvestust.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 17.05.2003 13:46:08 vasta tsitaadiga

graafika on lahjem kui gta3, autod nagu läikivad küll minul... aga modellide polygonide arv on vähendatud, seega on nad kandilisemad.
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 17.05.2003 17:24:01 vasta tsitaadiga

no olen seda nüüd mõnda aega mänginud, muusika on muidugi väga hea eriti "flash fm", mihkel jaakson laulab ja puha ja ka teised tuntud laulud, noorusaeg tuleb meelde, iseenesest see kehvavõitu graafika nii väga ei häirigi, võibolla ongi parem et jookseb ka nõksa kehvema kaaridga täisgraafika ja 1024x768@32 siledalt. ainuke asi mis ajab närvi , see osa kus väikse helikopteriga tuleb neid pomme panna, kes krt need nupud nii sättis ja muuta ka ei saa optionsist helikopteri juhtimist, ja mul pole oma joystikut ka kuhugi toppida, olen seda osa juba mingi 6x teinud ja närv must ausalt öeldes.
tagasi üles
sloshes
HV vaatleja

sõnum 17.05.2003 17:43:48 vasta tsitaadiga

ma küll aru ei saa ,et gta3 -es oleks rohkem polygone ,autod on peaaegu samasugused kui gta3 -es.Vice City -s on paremad efektid ka minuarust ja kui antialiasing peale panna siis on graafika ikka päris hea
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 17.05.2003 17:47:13 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:
no olen seda nüüd mõnda aega mänginud, muusika on muidugi väga hea eriti "flash fm", mihkel jaakson laulab ja puha ja ka teised tuntud laulud, noorusaeg tuleb meelde, iseenesest see kehvavõitu graafika nii väga ei häirigi, võibolla ongi parem et jookseb ka nõksa kehvema kaaridga täisgraafika ja 1024x768@32 siledalt. ainuke asi mis ajab närvi , see osa kus väikse helikopteriga tuleb neid pomme panna, kes krt need nupud nii sättis ja muuta ka ei saa optionsist helikopteri juhtimist, ja mul pole oma joystikut ka kuhugi toppida, olen seda osa juba mingi 6x teinud ja närv must ausalt öeldes.

nupud saad ju ise ka ära muuta icon_exclaim.gif ise ka muutsin ära, siis sai tehtud missiooni
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
Loom
Kreisi kasutaja

sõnum 18.05.2003 09:32:12 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:

See on parajalt jama missioon jah, aga veidi harjutamist ja saab tehtud küll. Nuppudel pole häda midagi minu meelest. Ühe käe hoiad 6 ja 9 peal ja teise vasakul q, w, e, s, a, d peal. Ja graafika nüüd viletsam küll ei ole. Alguses see roosa toon natuke häirib ja tundub labane, aga mida rohkem mängid, seda rohkem hakkab meeldima. Minu meelest tunduvalt parem kui GTA 3, eriti just see oma äride asi, võimalus on areneda.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 18.05.2003 11:07:55 vasta tsitaadiga

To: Loom, mul sama siin, mida rohkem mänin seda rohkem arvuti taha naelutatud olen, esmamulje oli kuidagi kehv aga tegeltikult päris hea pela, eriti kui neid rokkarite osasid hakkasin tegma, cool ikka Harleyga mööda linna chillida. Ainult mis häirib: tapsin selle Diaze juba suh algul ära ja seega elan tema villas ja nagu uus boss peaks olema aga siis hakkasin tegema neid kuuba ja Haiti osasid ja krt ega need jooksupoisi ja tankisti osad enam sobi küll nii tähtsale mehele icon_wink.gif no ja siis muidugi see ellepool mainitud autode kadumisvärk ja politseide tekkimise asi.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Grand Theft Auto: Vice City mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4 ... 31, 32, 33  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.