praegune kellaaeg 21.06.2025 09:16:02
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tom1245
HV veteran
|
19.09.2007 14:51:36
probleem optilise spdif out-iga |
|
|
Emaplaadil gigabyte GA-P35-DS3L on integreeritud HD audiokaart, millel ka optiline spdif out. Optilisest outist läheb toslink kaabel ilusti ressiiverisse. Probleem seisneb selles, et heli ei jõua kuidagi ressiiverisse enne, kui olen toslink kaablit ressiiveri juurest sisse-välja liigutanud. Siis heli töötab ilusti. Kui ressiiveri välja lülitan ja uuesti sisse, siis heli jälle pole. Eelmise emaplaadiga (P5B) toimis optiline spdif probleemideta. Oskab keegi mingit lahendust pakkuda? Draiverid lasin ka uusimad peale, mis gigabyte kodukal olid. OS on Vista Business 32-bit.
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
19.09.2007 21:46:11
|
|
|
mina saan resiiveril valida kas ta eelistab analoog või digitaal sisendit. Kui eelistud on analoogi peal siis ta sisselülitades ei hakka toimima!
Ühesõnaga ole kindel et sul on digi-in primarne resiiveril!
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran
|
19.09.2007 22:46:32
|
|
|
Cb4 kirjutas: |
mina saan resiiveril valida kas ta eelistab analoog või digitaal sisendit. Kui eelistud on analoogi peal siis ta sisselülitades ei hakka toimima!
Ühesõnaga ole kindel et sul on digi-in primarne resiiveril! |
valik ressiiveril kohe OPTI ja P5B peal kõik töötas. Töötab nüüdki, kui kaablit liigutada sisse-välja.
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|