Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Windows soovib minu teist 300GB kõvaketast formatida, kuid tegelikult on seal andmed peal. Mida teha? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
finalfanta
HV kasutaja
finalfanta

sõnum 18.09.2007 16:15:33 Windows soovib minu teist 300GB kõvaketast formatida, kuid tegelikult on seal andmed peal. Mida teha? vasta tsitaadiga

Tere,

Üks ketas läks katki ning viisin arvuti garantiisse. Katkine ketas vahetati välja ja terve 300GB ketas, kus mul muud failid ja andmed on jäi alles. Installisin XP uuele kettale, aga nüüd windowsis 300GB kettaga jama ja sellele topeltklõpsu tehes kuvatakse teade: this harddrive is not formatted. Format drive d:

Mis võiks olla viga ja kas on võimalik 300GB ketas korda teha ilma formatimata? Tegu on siis IDE ketastega.

Tänan.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Radiaator
HV kasutaja

sõnum 18.09.2007 18:35:48 vasta tsitaadiga

Olemas veel hulk teisi operatsioonisüsteeme mida võiks proovida.
tagasi üles
toivos
Kreisi kasutaja
toivos

sõnum 18.09.2007 21:28:51 vasta tsitaadiga

Radiaator kirjutas:
Olemas veel hulk teisi operatsioonisüsteeme mida võiks proovida.
Mille poolest teised operatsioonisüsteemid paremad on?
Estnx
HV Guru
Estnx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.09.2007 21:46:48 Re: Windows soovib minu teist 300GB kõvaketast formatida, kuid tegelikult on seal andmed peal. Mida teha? vasta tsitaadiga

finalfanta kirjutas:
Tere,

Üks ketas läks katki ning viisin arvuti garantiisse. Katkine ketas vahetati välja ja terve 300GB ketas, kus mul muud failid ja andmed on jäi alles. Installisin XP uuele kettale, aga nüüd windowsis 300GB kettaga jama ja sellele topeltklõpsu tehes kuvatakse teade: this harddrive is not formatted. Format drive d:

Mis võiks olla viga ja kas on võimalik 300GB ketas korda teha ilma formatimata? Tegu on siis IDE ketastega.

Tänan.

Ise kaldun arvama, äkki keerasid sulle tehnikud käkki ja formatisid või vahetasid sul selle ketta ka ära icon_confused.gif

AJ
HV Guru
AJ

sõnum 19.09.2007 11:05:12 Re: Windows soovib minu teist 300GB kõvaketast formatida, kuid tegelikult on seal andmed peal. Mida teha? vasta tsitaadiga

Estnx kirjutas:

Ise kaldun arvama, äkki keerasid sulle tehnikud käkki ja formatisid või vahetasid sul selle ketta ka ära icon_confused.gif

Tundub küll sedasi. Oleksid pidanud selle ketta enne remonti viimist arvutist välja võtma.

oswald
Kreisi kasutaja

sõnum 19.09.2007 18:00:39 vasta tsitaadiga

kui veab, sis on ainult Win ise lolliks läinud. Kui ei vea, sis on ainus võimalus andmete taastamine easyrecovery vms abil.

a) proovi linuxi live-cd`ga. äkki näitab midagi.
b) proovi teise arvuti taga, milles on Win
c) võib vaadata, mida näiteks partition magic sellest kettast arvab
d) lase üle Wini scandiskiga

Kui nende tulemus on 0, sis hakka andmeid ise vastavate programmidega taastma või pöördu mõne HV tegelase poole, kes sellega leiba teenib. Oleneb andmete väärtusest

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Windows soovib minu teist 300GB kõvaketast formatida, kuid tegelikult on seal andmed peal. Mida teha?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.