Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Linksys WRT54GS märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 33, 34, 35, 36  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mks
HV veteran

sõnum 26.08.2007 14:03:54 vasta tsitaadiga

heikis kirjutas:
mis kuradi nali see veel on, et ruuterit ruuterina kasutades see maha sureb icon_question.gif

see on tavaline, et linksysi uuemad asjad pangestuvad suurema ühenduste arvu puhul (ja uuemate all mõtlen ma kõike, mis on tulnud alates wrt54g ver 4-st)... aitab ruuteri restart ja p2p programmides ühenduste arvu piiramine icon_wink.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
heikis
HV Guru

sõnum 26.08.2007 14:29:17 vasta tsitaadiga

mks kirjutas:
heikis kirjutas:
mis kuradi nali see veel on, et ruuterit ruuterina kasutades see maha sureb icon_question.gif

see on tavaline, et linksysi uuemad asjad pangestuvad suurema ühenduste arvu puhul (ja uuemate all mõtlen ma kõike, mis on tulnud alates wrt54g ver 4-st)... aitab ruuteri restart ja p2p programmides ühenduste arvu piiramine icon_wink.gif

uuem firmware aitab?
natuke imelik, et ma maksan 1100eek ruuteri eest ning seda ei saa kasutada selleks, milleks ta mõeldud on
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.08.2007 14:44:32 vasta tsitaadiga

mks, ei tea, ma oma WRT54G'd h**rasin p2p progedega nii mis jube, pordid olid ka avatud, niiet ühendusi võis olla päris kõvasti. Pange pole ta veel kunagi pannud. Suvel sai selle järele pandud 4 arvutit ja kõik kasutasid ka p2p programme päris kõvasti. Pangestumisi ei olnud.

Küll aga pangestus p2p peale vana trendnet TW100-S4W1CA.
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 26.08.2007 14:47:02 vasta tsitaadiga

MiXeR kirjutas:
mks, ei tea, ma oma WRT54G'd h**rasin p2p progedega nii mis jube, pordid olid ka avatud, niiet ühendusi võis olla päris kõvasti. Pange pole ta veel kunagi pannud. Suvel sai selle järele pandud 4 arvutit ja kõik kasutasid ka p2p programme päris kõvasti. Pangestumisi ei olnud.

Küll aga pangestus p2p peale vana trendnet TW100-S4W1CA.

mis versioon WRT54G?

mina näiteks olen märganud, et mingi ühenduste arvu täitudes saab ruuteril mälu otsa icon_biggrin.gif... vähemalt DD-WRT staatuse leht nii mulle näitab icon_biggrin.gif... ja firmware uuendus wag54g puhul ei aidanud, wrt puhul ei oska öelda...
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 26.08.2007 14:47:41 vasta tsitaadiga

wrt54gl on mul
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 26.08.2007 14:58:15 vasta tsitaadiga

mks, vers. 5 on.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 18.09.2007 17:03:09 vasta tsitaadiga

nii, mul on ühendatud järgmiselt:
elioni modem/ruuter - wrt54gs

wrt siis jagab wifit. ainult, et téma jagamise kiirus jääb max 7 mbit juurde. mida ma peaks seadistama, et ma saaksin ta andmeid kiiremini edastama. arvutis näitab ta koguaeg ühenduse kiirust 54mbit, aga seda ta ju ei ole. net on 12-13mbit kui kaabliga otse ruuterist võtan, üle wifi aga max 7. vahemaa 3m teisi signaale siin ei ole.

Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 18.09.2007 17:11:12 vasta tsitaadiga

carlking, võib ju olla 54mbit aga reaalselt saab siiski 7mbit kanti. thumbs_down.gif
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 18.09.2007 18:16:55 vasta tsitaadiga

samas varem oli mul selle ruuteri taga veel lauaarvuti cat5 kaabliga ning siis läpakast faile lauaarvuti kõvakettale andis bandwidth meter lugemiks pea 49 mbit. hakkan praegu proovima, kas wrt taha läpakas kaabliga pista, annab 12 mbit välja, siis on asi wifis, kui ei, siis tuleb sellest speedtouch ruuterist midagi suunata/seadistada äkki. proovin erinevad pordid jne läbi igaksjuhuks

E: wrt taha kaabliga ühendades annab ka täisneti kiiruse 10-13 mbit erinevad testid. seega peab olema asi wifi mingites seadetes ja läpakas ei tohiks ka pudelikaelaks olla kuna koolis saan kuni 30 mbit erinevate testidega. kas wep kasutamine ei tõmba kiirust alla? (ruuteris endas on ka ju päris palju erinevaid seadistamisvõimalusi. MTU size etc...)http://carl.pri.ee/wrt.png

ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

sõnum 19.09.2007 22:50:53 vasta tsitaadiga

wrt54xx ja muud broadcomi kivi peal ruuterid tavaliselt originaal softiga pangestuvadki p2p rakendusi kasutades. Abiks on dd-wrt (soovitatavalt mini) ning max ip lubada 4096 ning timeout'id 160. niiviisi ei pangestu ta.
Mis wifi kiirusesse puutub, siis mida suurem krüpt peal, seda aeglasem. Kõige kiirema ühenduse saab open'iga, aga ära siis imesta kui mõni minusugune su ruuterit näpib ja kiiruseid omale suunab.
Mis puudub nende ruuterite kvaliteeti, siis antud hinnaklassis paremat ei ole. Parema saab kui mõne routerboardiga ise kokku panna. Suvel muidugi need wrt'd tahavad omale ventilaatorit peale, sest kipuvad kuumenedes wifit kaotama.
Hea nende 54'd puhul veel see, et töötavad edumeelselt ka 5v pingepeal, seega sain ühte rahumeeli toita läbi usb ning kasutada docki juures kliendina.
Mida iganes teede, ärge kasutage linksysi speedboosterit. Kiirus langeb umbes poolepeale ning tekivad meeletud lag'id sisse. (Seda siis wrt54g v3.11 või wrt54gsv4 hostis ja wmp54gs cliendid).
Mul loenguruumis jagas wifit 54gl mis pidevalt pangestus kui ma torrentasin mõlemas suunas mingi paari megabaidisekundisega. Lahenes siis, kui ma selle julmalt resettisin ning talle dd-wrt peale lasin ning ülalmainitud näppimised tegin.

carlking, lase dd-wrt v23sp1 micro soft peale
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 20.09.2007 11:00:12 vasta tsitaadiga

tõstsin ruuteri oma tuppa ja ühendasin kaabliga, nüüd oleks vaja aga mingit lisaantenni panna talle juurde, et kogu majas oleks normaalne levi. millist soovitate?
äkki saaks mingit linki vms

wifi.ee
Kreisi kasutaja

sõnum 20.09.2007 14:03:43 WiFi antenn vasta tsitaadiga

Kui WiFi -seade paikneb maja keskel siis lisa X dB omni antenn.
Kui WiFi seade asub hoone ühes tiivas siia lisa X dB paneelantenn, mis pildil.
Seade reguleeri viisil, et WiFi levib hoones, kui kaugemal ei levi. siis pole tülitamist karta.
Antennid leiad www.tevalo.ee

Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 25.10.2007 11:42:27 vasta tsitaadiga

tevalos on 2 omni antenni, mina rohkem ei näinud. lähen mingipäev kohale ja uurin täpsemalt. kas see paneelantenn peab kindlasti seinal olema? mul on olukord kus ruuter on majas teisel korrusel ja maja teises otsas on vahest leviga probleeme esimesel korrusel kui keegi liiga palju sagib kuskil vahepeal vms. st heameelega jätaks põranda peale selle antenni endal.(ruuter enda voodi all icon_biggrin.gif )

nii, huvipärast proovisin kiirustesti teha teise läpakaga ning too saab üle wifi kõik täiskiirusel kätte, minu laptop aga max kuni 7 mbit ikkagi. ruuteris on seadistatud, et kasutab ainult G protokolli ning lähedal ei ole ühtegi teist leviala. (wifi app ise näitab lingi kiiruseks 54 Mbit/s)
kaabliga: 11.8Mbit/s
juhtmeta: 5.9 Mbit/s
juhtmeta teine läpakas (T43) 10.9Mbit/s

asub saatjast 4m kaugusel NS S/N Ratio on -60 kanti.

teistes wifi võrkudes kütab nii kuidas sealsetest torudest tuleb

unn
HV kasutaja

sõnum 25.10.2007 13:39:49 vasta tsitaadiga

Äkki proovid seda- http://arvutikeskus.ee/Another/more_info.php?web=1205 ,hind 375.- ? Antenni alus on magnetiga-seega saad seda kinnitada ka seinale.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 25.10.2007 15:02:59 vasta tsitaadiga

Ei proovi, mind huvitab, et miks just minu, Inteli wifi kaardiga läpakas näitab poole madalamaid kiiruseid näitab. Seadistasin ruuteri korraks ka B standardile ning siis näitas ta 3Mbit/s kiirusi.

Ja see kiirus on olenemata asukohast. Wifi levib kogu majas mul ilusti, pole vahet, kas teen kiirustesti köögist või kõrvaltoast või ruuteri vahetust lähedusest.

ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

sõnum 26.10.2007 15:57:47 vasta tsitaadiga

mis kiirustesti?
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 26.10.2007 16:55:09 vasta tsitaadiga

Tahaks oma WRTle kaugemalt ligi saada. Süsteem siis selline, et Elioni SpeedTouch -> Linksys WRT54G ja SpeedTouchi taga on ka juhtmega üks arvuti. Elioni ruuteri IP sisevõrgus on 192.168.1.254, Linksys on 192.168.1.63. Elioni ruuteri DHCP vahemik on lõppudega .64-.253, Linksys annab IPd lõpuga .11-.62. Ühenduse pordid on avatud. Väljast saan Remote Desktopiga oma arvutile ligi, kui sisestan oma välise IP. Kuidas aga ligi saada Linksysi ruuterile? Oma peaga üritasin küll midagi näppida, kuid ei jaganud välja. Elioni ruuterile saan ka https://IP ligi. Linksysi aga ei oska ligipääsetavaks teha. Ehk on kellelgi sama probleem olnud?
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 26.10.2007 20:15:04 vasta tsitaadiga

Pole pagana kaua WRT originaalsofti näppinud, kuid ilmselt on seal ka võimalus seadistamisliidest internetipoolt ligipääsetavaks teha. Speedtouchist pead tegema pordi suunamise ning selleks valima mõne teise pordi, kui speedtouchil (80 ilmselt?) kasutusel on. Speedtouchist suunad näiteks pordi 81 linksysi pordile 80 (oletame, et selle pordi peale seadistad linksysi ligipääsu neti poolt) ja siis väisvõrgust browserisse http://sinuvälisip:81/
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 75
tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 27.10.2007 12:57:12 vasta tsitaadiga

Proovisin tekitada SpeedTouchis mingi suunamise. Port 63 pordile 63 ning IP panin Linksysi oma. Linksysis määrasin ka remote management pordiks 63.
Tekitasin sellise asja Speedtouchis:
Protocol Port Range Translate To ... Trigger Protocol Trigger Port
Any 63 - 63 63 - 63 Any 63
Ja määrasin ta oma Linksysi IPle.
Proovin Speedtouchip:63, siis jääbki ootama ja taimaut. Väline IP teeb sama. Https ka ei aita.
Siin vist rohkem Speedtouchi kala... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
ebardkonn
HV kasutaja
ebardkonn

sõnum 18.11.2007 22:37:44 vasta tsitaadiga

Tervist.
Ühe WRT54gs'iga selline mure, et asi pmst reboodib ennast vahetpidamata. Sai tehtud talle hard reset, et siis upgrade wizrdi kaudu uus soft peale lasta kuid seegi on võimatu. Ühendus ruuteri ja masina vahel püsib nii kaua kuni üritan uus firmwaret ruuterisse saata. Peale seda tuleb plõksti low connectivity ja kogu moos.

Endal suht juhe koos, kahtlustan mõnda pooleldi läbi kypsenud detaili või vigaselt pealelastud softi. Kahjuks ei tea ruuteri minevikust mitte midagi.
On ehk kellelgi arvamusi?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 18.11.2007 22:44:09 vasta tsitaadiga

No näiteks speedtouch hakkab siis resama kui näiteks on vana firmware ja lased uue peale, aga uue ja vana firmware confid ei sobi kokku.
tagasi üles
ebardkonn
HV kasutaja
ebardkonn

sõnum 18.11.2007 22:59:05 vasta tsitaadiga

MiXeR kirjutas:
No näiteks speedtouch hakkab siis resama kui näiteks on vana firmware ja lased uue peale, aga uue ja vana firmware confid ei sobi kokku.
Noo jah peale hard reseti pole vanast confist haisugi üldiselt.
Aga jah ilmselt on see ront ühelpool ja läheb prügimägesid kaunistama.
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 19.11.2007 14:25:05 vasta tsitaadiga

jtag'iga proovima.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
ebardkonn
HV kasutaja
ebardkonn

sõnum 23.11.2007 23:31:24 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
jtag'iga proovima.

Njaa see on tõesti üks viimaseid variante. Veider aga asja juures see, et WRT54GS v6 ei ole enam sellist mõnusat JTAG connectorit kuhu seda kaablit ühendada. Ilmselt tulex see JTAG kaabel kuidagi ajutiselt plate kylge joota, aga momendil ei leidnud selle isendi kohta täpseid koordinaate.
tagasi üles
scorp
HV kasutaja

sõnum 22.01.2008 22:46:45 vasta tsitaadiga

Mudeliks WRT54GS v 1.1
Tekkis selline jama et ei saa enam rondile sisse.Ühenduse loob,aadressi saab aga sisestades aadressi browserisse siis ütleb et ei leia midagi?Resetti tegin ka lõpuks aga midagi ei aita.
Kas keegi teab midagi omast kogemustest?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Linksys WRT54GS mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 33, 34, 35, 36  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.