Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Mp3 filmi vaatamine? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
X
HV veteran
X

sõnum 16.09.2007 18:05:51 Mp3 filmi vaatamine? vasta tsitaadiga

Mp3 on Sandisk express 2GB http://www.sandisk.com/Products/Item(2387)-SDMX6R-2048K-A18-Sansa_Express_MP3_Player_2GB.aspx . Laadisin sinna, siis ühe avi filmi ja lootsin läbi dvd filmi näha, aga dvd ei näidanud, et see film üldse seal on! Dvd on http://www.pioneer.eu/eur/products/42/100/42/DCS-360/index.html . Ma arvan, et probleemiks saab vist see http://www.pioneer.eu/eur/products/42/100/tech/HomeCinemaSystems/USB.html . Nendest funktsioonidest ju sellest DVD rohkem funktsioone vist ei saa, et näiteks filmi vaadata, USB augu kaudu?
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ajnurm
Kreisi kasutaja
ajnurm

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.09.2007 19:54:06 vasta tsitaadiga

tsitaat:
If you connect a USB memory stick to your home cinema system, you can either play music or look at JPEG images with the JPEG Picture Viewer.

must-valgel kirjas ju, et saad USB mälupulgalt mängida muusikat ja vaadata JPEG formaadis pilte "JPEG Picture Viewer"-iga (mis asi see on, ma ei tea). muud midagi. filme USB kaudu mälupulgalt vaadata ei saa.

tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 16.09.2007 21:39:55 vasta tsitaadiga

MP3 on minuteada helifail... ma ei tea kuidas sealt filmi saaks vaadata... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
ajnurm
Kreisi kasutaja
ajnurm

sõnum 16.09.2007 21:50:52 vasta tsitaadiga

lu1de kirjutas:
MP3 on minuteada helifail... ma ei tea kuidas sealt filmi saaks vaadata... icon_rolleyes.gif

sedan´d küll, aga enamus inimesi nimetab mp3-ks ka mp3 peiereid ja X nimetas ju ära ka pleieri margi Sandisk express 2GB, mis peaks toimima ka tavalise mälupulgana

tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 16.09.2007 22:01:13 vasta tsitaadiga

ma lugesin naljapärast ainult pealkirja icon_lol.gif

ja kuidagi peab ju õpetama ka inimesi et nad saaks aru et MP3 on fail nende MP3 mängjas icon_razz1.gif

edit: oota aga tal on pioneeri DVD ka vä? icon_lol.gif
tagasi üles
X
HV veteran
X

sõnum 16.09.2007 22:05:06 vasta tsitaadiga

Jah, toimibki. Üks asi ,mis mind veel huvitab on see, et mp3 player jagab küll ise laule: artistide, albumite ,generes ja songs järgi, siis mina tahaksin ise ka teha oma foldereid ja panna siis neile oma nimed, nagu arvutiski teen. Mp3 mängijas mingi go-list on, aga see töötab ka ainult 1 folderina. Sandiski enda kaasa antud mingi muusika programm, mille nimeks Audible on täissaast, kuna nõuab kohe hullu summa maksmist ,et seda üldse kasutada, võibolla sellega saaks midagi teha. aga kasutada ma seda ju ei saa. Muidu on mõeldud see mp3 mängija töötama ka windows media playeriga, mida ta ka teeb, aga seal ma ei leia võimalust uusi foldreid teha, vaid saab lihtsat suvalt laule peale lasta. Ei aita ka see, kui manuaalselt foldereid tekitada, kui arvutiga ühendatud on ja minna sealt my computer ja mp3 mängija, kust hüppab välja siis kogu mp3 mängija kaust kuhu saab ka muid faile panna, mis mp3 mängijas endas kasutada ei saa!
tagasi üles
ajnurm
Kreisi kasutaja
ajnurm

sõnum 16.09.2007 22:08:29 vasta tsitaadiga

lu1de kirjutas:
ma lugesin naljapärast ainult pealkirja icon_lol.gif

ja kuidagi peab ju õpetama ka inimesi et nad saaks aru et MP3 on fail nende MP3 mängjas icon_razz1.gif

edit: oota aga tal on pioneeri DVD ka vä? icon_lol.gif

jep. pioneer jah. thumbs_up.gif
sain su märkusele pihta küll icon_biggrin.gif aga lõpetaks selle OT nüüd ära
X, kas manualist ei loe midagi folderitega majandamise kohta välja icon_question.gif

viimati muutis ajnurm 16.09.2007 22:12:24, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 36
tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 16.09.2007 22:11:30 vasta tsitaadiga

X, minu teada sorteerib Windows Media Player syncides failid nendesse kaustadesse - albumi ja artisti järgi... icon_idea.gif
tagasi üles
386
Kreisi kasutaja
386

sõnum 16.09.2007 22:17:10 vasta tsitaadiga

Uhh. Jama kui palju... Üldiselt kui sinu pioneer tunneb windows meediplayer 10, siis saab ka selle pioneeriga filme vaadata. Ehk siis, et sinu arvuti tunneks ära SansaEkspressi, peab arvutil olema Mediaplayer 10. Ise lasin selle jubeduse oma masinasse(arvutisse) ainult selleks, et saaksin seda SansaEkspressi kasutada...
X
HV veteran
X

sõnum 16.09.2007 22:21:54 vasta tsitaadiga

No ta tunneb ka media player 11 ära, seda ma ju kirjutasin, aga ma ei saa oma foldereid teha. Albumite ja artistide kaudu ta oskab sorteerida küll, aga ma tahaks oma kaustu teha ja sinna mussi panna. Ja teiseks, kuidas ma selle windows media playeri peaksin pioneeri saama?
tagasi üles
386
Kreisi kasutaja
386

sõnum 16.09.2007 22:58:09 vasta tsitaadiga

Vabandused. Juhul kui sa oma arvutist MP3 mängija sisu nägid, siis peab sul olema jah see tingimus täidetud. Loogiline ju. Aga kuna ise olen ainult seda mängijat arvuti taga kasutanud, siis rohkemat kommenteerida ei oska. Aga ise järeldan seda, et igatahes on seda mängijat jama mälupulgana kasutada. Kui ikka teises arvutis miinimum Medi Player 10 pole, siis on see mp3 mängija jaoks surnud. Kardan, et sama asi on sinu pioneeriga. Ehk siis ühilduvuse probleemid. Tegelikult ei tahagi MP3 mängija meediaplayerit vaid mingit osa sellest. Mingeid koodekeid või midagi sellesarnast. Ning kahjuks tuleb see kaasa ainult Meedia Playeriga.

Minul pole kaustade tegemisega probleeme olnud. Muusika panen "My Computer\Sansa Express - Internal Memory\Media\" Sinna võin teha ka alamkatalooge. Ja neisse mussi panna. Kõik muu mis ei ole MP3 playeriga seotud peaks vist minema näiteks "My Computer\Sansa Express - Internal Memory\Data" kataloogi. Ehk siis need failid mis paned pleierisse nagu mälupulgale.

M00t
HV Guru
M00t

sõnum 16.09.2007 23:03:04 vasta tsitaadiga

minu teada on Win. Media Playerit ainult selleks vaja et syncida... icon_razz1.gif
tagasi üles
X
HV veteran
X

sõnum 16.09.2007 23:12:17 vasta tsitaadiga

No tegelikult saab ka ilma selleta hakkama. Tõstad lihtsalt muusika failid ühest kaustast teise!
tagasi üles
386
Kreisi kasutaja
386

sõnum 16.09.2007 23:29:12 vasta tsitaadiga

Ei tegi mis asi see süncimine. Pole kasutanud. Nagu aru saan on vaja SanasExpressi tööle saamiseks mingi MTP-d. See tuleb ainult mediapleieriga kaasa.
http://en.wikipedia.org/wiki/Media_Transfer_Protocol

Oleks te teadnud kuidas ma ühe võõrama masina taga nutsin, et Sansaexpressi tööle saada. Siis õppisin ära, et antud masina XP-l pole seda uuemat meediaplyerit. Edasi läks asi juba libetamalt...

X
HV veteran
X

sõnum 16.09.2007 23:40:33 vasta tsitaadiga

Aga hetkel on mul selle masinaga hoopisiki selline probleem, et ei lähe üldse käima. Juhtus see mul nii, et selle mp3 on ju mingi lisa usb ühendus, mille külge saab seda mp3 panna. Ühendasin algul sellega arvuti, siis võtsin välja ja panin ainult mp3 ja siis enam ei näidanud mingit pilti. Kusjuures ma üritasin ennem mingit firmware update ka teha, aga ta ei teinud, kuna ei olnud uuemat versiooni. Kui mp3 arvutist välja võtsin ja mp3 start nupule vajutasin, hüppas korra Sandiski tekst ette ja pilt läks lihtsalt mustaks. Üritasin korra riistvara restarti teha(mingi 2 nupu allhoidmine) endiselt ei midagi?
tagasi üles
Maldur
HV veteran

sõnum 17.09.2007 00:07:05 vasta tsitaadiga

Äkki vaataksid mis formaadis sul mälupulk vms on? Pioneer majandab meelsasti FAT32 formaaditud asjadega. Näiteks võid oma .avi ka USB kõvakettale ajada ja Pioneerist vaadata. Toimib DV-600AV peal edukalt. Pakun et sul on formaaditud hoopis NTFS.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
X
HV veteran
X

sõnum 17.09.2007 00:30:51 vasta tsitaadiga

nojah, aga seda formaati ma muuta ei saa vist, aga hetkel see asjandus ei lähe üldse käima nii et jama majas.
tagasi üles
Maldur
HV veteran

sõnum 17.09.2007 00:41:54 vasta tsitaadiga

Kas arvutis valides mälu Propertis ei saa näha kas on NTFS või FAT? Arvutis kasutades on suht poogen kumb on kuid raudvaralised asjad tunnevad reeglina vaid FAT mälusid ja kõvakettaid.
Kas firmware update oli korralikult lõpetatud? Täielik restart kaasneb sellega tavaliselt, ka siis kui uuemat polnud võtta. Kui panid update lõpetamise ajal midagi juurde siis võib olla tulemuseks vigane soft. Seda saab ravida enamasti serial juhtme ja vastava kontrolleriga - mida sul käepärast nagunii ei ole. Seega jääb üle mõni Pio teenindaja üles otsida. Kahjuks ei tunne selle isendi hingeelu lähedalt- võib olla on veel variante. Kuid esmalt tõmba tal minutiks-paariks saba seinast lihtviisiliselt.
tagasi üles
X
HV veteran
X

sõnum 17.09.2007 22:38:49 vasta tsitaadiga

tal pole ju midagi ära tõmmata, aku tal ju sisseehitatud ning voolu saab ka läbi USB augu. Aga see, kui ma teise arvutisse panen, st sülearvutisse, siis ta ajab mingist MTP modest ja kogu moos. 3ndas lauaarvutis, näitab mp3, et ühendus olemas, aga arvuti näitab lihtsalt tühja cd-rw vms seadet nagu. Ja esimeses, ehk minu arvutis ta näitab ka mingit MTP mode, aga mõnikord ei näita üldse midagi. Ja kui tahan software uuesti uuendada, ütleb ta, et mine MTP modes MSC mode?

Edit: mul tekkis selline mõte, et ma sansa foorumitest lugesin, et kui panna sisse microSD kaart, et siis võib see masin tööle minna!
tagasi üles
Maldur
HV veteran

sõnum 18.09.2007 01:13:47 vasta tsitaadiga

Nu siis järeldus - rääkisime üksteisest mööda. Ma arvasin et jutt käib Pioneerist, mis tõrkus pilti näitamast...
tagasi üles
X
HV veteran
X

sõnum 18.09.2007 16:12:44 vasta tsitaadiga

jah, õige järeldus, ma mõtsin miks sa pio teenindajat soovitasid icon_lol.gif. Aga jah mp3 mängija andis saba, st korraks tuleb sandiski pilt ette ja siis kõik. Ausalt öeldes oma mäletamise järgi pärast firmware kontrollimist ta mul läks veel käima, aga siis kui võtsin korra arvutist välja ja panin sisse tagasi, ei näita midagi enam? Riistvara restart, mis on mingi 2 nuppu 30sek all hoida, ei mõika ka üldse midagi. Selline tunne, et kas software on täiesti sassis või seda enam polegi mp3 mängija peal.
tagasi üles
386
Kreisi kasutaja
386

sõnum 20.09.2007 13:06:35 vasta tsitaadiga

Mul oli sansaExpressiga halenaljakas juhus. Kõrvaklappidest hakkas mingi hetk jubedat häält tulema. Proovisin kodus teisi klappe ka ja ikka jube hääl. Viisin garantiise. Sain uuema vastu(tegelikult ei saadud kokkulepitud ajaks mu playerit tagasi ja müüja andis lambist uue) Kodus tuli klappides ikka jubedat häält. Siis mõikasin, et asi peab olema klappides. Proovisin teisi klappe. Need olid mingid odavad 49 kroonised. Järldasin, et sealt peabki 49 krooni eest kvaliteeti tulema. Kolmandad olid jube suured klapid, mida arvatavasti mp3 mängija ei suutnud 'ära toita'. Ostisin siis uued keskpärased klapid ja elu läeb edasi.

Aga... Siis kui viisin oma playeri garantiise , küsisin, et kas minu viga(eeldasin, et kõrvaklapi pistik kalab) on tavaline, siis vastati, et selle mudeli probleem on hoopis softis. Uuem player kalabki nüüd mul softiga. Vajutad palyeri tööle ja mingi hetk sissejuhatav demo hangub ja ei saa ei edasi ega tagasi(ei lase end välja lülitada jne.). Ainus lahendus: player usb porti ja player töötab edasi korrekselt. Kunagi musta ekraani ei ole näinud. Nüüd kui kavatsen playerit kuulata, siis alati üritan seda teha mingi arvuti juures.

Mingi 2 nuppu 2 sekki all hoidma?! Peab proovima kui järgmine kord palyer pangestub.

NB Ärge ostke 4GB microSD kaarte sellele masinale. Need ei lähe käima. Arvatakse, et 4GB käima saada on vaja firmupdatet (mida veel ei ole tehtud).

EDIT: typod

viimati muutis 386 24.09.2007 14:29:44, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 8
tagasi üles
X
HV veteran
X

sõnum 04.10.2007 21:55:44 vasta tsitaadiga

Niimoodi, et saatsin asja garantiise ära. Aga ehk siis keegi sansa expressi kasutajatest teab öelda nende musa kaustade kohta, et kas mp3 enda menüüsse saaks teha mingid enda kaustad? Näiteks mingi: 1)Lemmik laulud 2) Rahulikud laulud 3)Hip-hop 4)Tümpsu musa jne.

Edit: Seda kõike saab teha, kasutades windows media playerit!
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Mp3 filmi vaatamine?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.