praegune kellaaeg 22.06.2025 10:19:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kutu
HV vaatleja

|
14.09.2007 22:22:19
|
|
|
frame'ga on kõik korras 2 on peal uuendused tehtud, üldse püüan kõike siiski värske hoida, kui just mingi pahalaseuss ei keera jälle kõike pea peale...
P.S. enne oli mul kasperskiga tore koostöö, kuid pärast üht korralikku pauku vahetasin nodäi vastu, ning mitte rahul olles on nüüd avast!
_________________ Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab... |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
15.09.2007 14:01:29
|
|
|
kutu kirjutas: |
P.S. Pärast restarti ei olnud kohe aeglane, võttis aega kuskil pool tundi, siis olid ilmingud juba olemas, kuna ei tegelenud ka arvutiga siis tätis omapäi mälu jälle! |
võin ma eeldada et need 2 pilti on tehtud siis sel hetkel, kui arvuti juba aeglane on ?
Lisaks võid panna peale Context Switch Delta elemendi Process Performance saki alt ning selle järgi reastada
Context Switch Delta näitab protsessi haru loomiste korda iga uuenduse vahel
see on näiteks kasulikum osadel juhtudel jälgida kui CPU usage, kuna osadel programmidel jooksevad harud nii kiirelt (käivituvad ja sulguvad) et neid ei jõuta arvestada protsessorikasutuse alla
edit: mõtet on pilti muidugi teha alles siis, kui asi aeglane on
viimati muutis mikk36 16.09.2007 11:19:55, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
kutu
HV vaatleja

|
15.09.2007 22:48:03
|
|
|
Sain alles praegu mahti arvuti taha tulla... Ei olnud veel nii aeglane, alles oli restart tehtud (umb pool tundi). Jah see on tõsi, ega nii ei näe kiireid muutusi küll. Proovin pildi võtta nii nagu soovitasid, mikk36!
_________________ Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab... |
|
tagasi üles |
|
 |
taifunk
HV Guru

|
02.02.2011 23:31:14
|
|
|
Mul on samuti viimastel päevadel tekkinud ulmeline mäluprobleem. Kohati üle mõne tunni ei saagi arvuti taga olla kui juba mälukasutus 93%.
Ma ise mõtlesin, et kas mingit võimalus oleks jälgida graafikuga mälukasutuse tõusu? Erinevaid programme avades ja kasutades peaks äkki sealt suutma põhjuse üles leida.
Või oskaks keegi targem process exploreri infost midagi kasulikku välja lugeda?
Arvutiks siis profiilis olev Thinkpad T61p.
_________________ Remember this day, men, for it will be yours for all time. |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtro
HV veteran

|
04.02.2011 11:47:55
|
|
|
1) Testi kettas üle HDTune-ga.
2) Toide on korralik? Pooletoobise toitega olen näinud kalasid mida algselt ei oska toitega isegi seostada.
Kui on teist ketast, proovi win xp puhas install teha ja vaata kas ka siis anomaalia esineb
_________________ 30+ tarantlit mu magamistoas ei tähenda veel, et ma hull oleks... vist? |
|
Kommentaarid: 451 loe/lisa |
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
HannesN
HV kasutaja

|
09.02.2011 17:29:19
|
|
|
Kurdan ka oma muret, mis sarnaneb eelneva teemaga. Mingist päevast alates on lihtsalt 80-98% mälu kasutuses. Isegi kohe peale restarti, kui pole midagi jõudnud avadagi. Olen kõik ad-aware, ccleaner, spybot üle lasknud. Startup mangeriga sai ka kord majja löödud aga ei midagi. Hakkasin juba leppima sellega kui täna andis õde teada, et tema uuel läpakal on ka ühtäkki 90% mälust pidevalt kasutuses. On kellelgi sama mure lähiajal olnud ning lahenduse leidnud?
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
smurfer
HV Guru

|
09.02.2011 20:22:57
|
|
|
HannesN kirjutas: |
Kurdan ka oma muret, mis sarnaneb eelneva teemaga. Mingist päevast alates on lihtsalt 80-98% mälu kasutuses. Isegi kohe peale restarti, kui pole midagi jõudnud avadagi. Olen kõik ad-aware, ccleaner, spybot üle lasknud. Startup mangeriga sai ka kord majja löödud aga ei midagi. Hakkasin juba leppima sellega kui täna andis õde teada, et tema uuel läpakal on ka ühtäkki 90% mälust pidevalt kasutuses. On kellelgi sama mure lähiajal olnud ning lahenduse leidnud? |
Vaata Task Managerist, mis protsess sul mälu "kuritarvitab".
|
|
Kommentaarid: 351 loe/lisa |
   |
299 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|