Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
portman
HV kasutaja

|
16.08.2007 00:21:47
|
|
|
seal samuses tammi missioonis avastasin pärast kopterite alla laskmist ühe toreda bugi,mingit moodi oli mu oma mees sealt tammi otsast alla kukkunud ,kuidas??? seda küsige ubisofti käest.sinna kinni jäi ta kuni missiooni lõpuni,täpselt sellel hetkel kui kopterisse astusin ilmus mees automaatselt ise kopteri sisse
paar pilti tõestuseks
[img]http://img442.imageshack.us/img442/4312/graw22007081521005193kb0.jpg
[img]http://img442.imageshack.us/img442/6699/graw22007081521014339sa3.jpg
[img]http://img113.imageshack.us/img113/532/graw22007081521253454nu8.jpg
nice1 UBICRÄPP
Timberg: ÕPIME LINKE POSTITAMA~!
_________________ ..................  |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
16.08.2007 09:31:19
|
|
|
portman kirjutas: |
seal samuses tammi missioonis avastasin pärast kopterite alla laskmist ühe toreda bugi,mingit moodi oli mu oma mees sealt tammi otsast alla kukkunud ,kuidas??? seda küsige ubisofti käest.sinna kinni jäi ta kuni missiooni lõpuni,täpselt sellel hetkel kui kopterisse astusin ilmus mees automaatselt ise kopteri sisse
paar pilti tõestuseks
nice1 UBICRÄPP  |
khmm Ghost Recon khmm
Ei, väga omapärane. Ja tüüp oli elus veel? Norm
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
ak47
Kreisi kasutaja
|
17.08.2007 19:35:05
|
|
|
softis kirjutas: |
portman kirjutas: |
paar pilti tõestuseks
nice1 UBICRÄPP  |
khmm Ghost Recon khmm
Ei, väga omapärane. Ja tüüp oli elus veel? Norm  |
Õnnesärgis sündinud
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
EnnH
HV kasutaja

|
18.08.2007 18:32:31
|
|
|
Haha, just mängisin ja juhtus midagi, mida ei oodanud.
Panin teammate kuhugi nurga peale coverima.
Seal oli piklik kast seina najal püsti, tüüp lükkas kasti külili ja kükitas selle taha maha.
Kas ma nägin midagi valesti või?
Päris tase kui nad nii teevadki ju
Muidu, kui on rohkem kui 2 waypointi, siis nad jäävad esimese taha pidama, ütle palju tahad "execute all".
Või teen ma midagi valesti.
_________________ Lalalalalala |
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
18.08.2007 18:50:41
|
|
|
EnnH kirjutas: |
Haha, just mängisin ja juhtus midagi, mida ei oodanud.
Panin teammate kuhugi nurga peale coverima.
Seal oli piklik kast seina najal püsti, tüüp lükkas kasti külili ja kükitas selle taha maha.
Kas ma nägin midagi valesti või?
Päris tase kui nad nii teevadki ju  |
Asjad kukuvadki seal lihstalt maru kergelt ümber ma arvan, et ta lihtsalt kõndis vastu ja kui kast oli juba pikali noh eks ikka, et katet saada kükitas kasti taha
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
EnnH
HV kasutaja

|
21.08.2007 09:29:13
|
|
|
Oh hell, olen nüüd seda GRAW2'te päris palju mänginud.
Ja teate, ma armastan seda mängu.
On jah mõned asjad valesti ja ta on natukene esimese versiooni patchina tunduv, kuid kuradi hea patch!
See mäng võiks mitte kunagi läbi saada. Ma praegu ei tahagi eriti mängida, sest ei taha, et see läbi saaks.
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
sushimees
HV kasutaja
|
25.08.2007 20:33:37
|
|
|
Miks nad X-box 360 versiooni ei võinud lihtsalt arvutile panna? Mängisin seda, aga viskab suht tihti üle. Tiimikaaslased on lollakad, kui tahad nurga taha saata, siis mõni on ikka nii loll ja peab nurga tagant välja minema ja siis seisma jääma. Kui vaenlast oled tagginud ja tiimikaaslased ei ole laskmisulatuses või lihtsalt ei näe vaenlast, siis ei hakka tapma ka kui annad "attack" käsu. Lihtsalt seisavad seal ja lõugavad, et ei saa lasta vaenlast. Enam jaolt teen ma kõik ise ära mängus. X-box 360 versioonis oli ka cover system, mis on tegelt väga lõbus, sest Rainbow Six: Vegas's oli see väga efektiivne. Mainin ka selle ära, mida paljud juba teavad, et graafika mootor on paras saast. Vahel ei kannata isegi kõik low peal mängida.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
26.08.2007 00:31:34
|
|
|
Mario153 kirjutas: |
Krt jäin sinna tammiga map-i toppama....lõpus tuleb 2 helikat....ühe lasen omal kaasas oleva bazookaga alla, aga mis teisega teha? Need bazookad mis seal vedelevad kaovad ära  |
Seda on vist siin juba mainitud ka. Tiimikaaslasel peab ka see olema. |
mul oleks selline mure et olen ise ka momendil seal kohas et pean need 2 kopterit alla laskma aga teist ei saa kuidagi et sain seal ühest majakesest selle bazooka aga see on teistsugune kui see mis mul kaasas on et tal on selline ruudukujuline võrk nagu (loodan et saate aru ) ja siis on see sihik nagu see rist eks 8) aga mismoodi see sihik peab täpselt olema helika pihta et ükskõik mismoodi ma ka ei sihi ega proovi ikka ta laseb mööda et kord lasen nii et see rist on helika peal ja kord see ruudukujulone võrk nagu ? aga ikka ei saa pihta :S nii närvi ajab teen seda kohta mingi 100 korda juba vist oleks keegi nii kena ja viitsiks õpetada täpsemalt kuidas õigem on ?
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
26.08.2007 19:30:35
|
|
|
ZEUS sihib automaatselt kui sul on sihtmärk selgelt näha. Ootad natuke kuni see sihik lukustub kopteri peale ja siis lased raketi välja.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
26.08.2007 23:48:12
|
|
|
ZEUS sihib automaatselt kui sul on sihtmärk selgelt näha. Ootad natuke kuni see sihik lukustub kopteri peale ja siis lased raketi välja. |
ei tänud aga ma ei mõtle Zeuzi see teine millel on nagu selline nagu ruudud ja siis üleval on rist.... sellega ei saa pihta mitte kuidagi ma sain selle sealt putkast kohe sela kus see Empd või mis iganes värk on sealt lähedalt... ühe kopteri saan jah zeuziga alla aga teist ei saa ?? olen walktroughidest lugenud et vist käsid tiimil teine kopter alla lasta aga mul ei ole ühtegi mees kõik said surma kui sinna jõudsin :S nad on ju nii vigased lasevad ennast maha lasta :S
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vello.
HV kasutaja

|
27.08.2007 08:58:45
|
|
|
PSP peal on see mäng ka päris lõbus
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
27.08.2007 11:00:36
|
|
|
Gap kirjutas: |
ZEUS sihib automaatselt kui sul on sihtmärk selgelt näha. Ootad natuke kuni see sihik lukustub kopteri peale ja siis lased raketi välja. |
ei tänud aga ma ei mõtle Zeuzi see teine millel on nagu selline nagu ruudud ja siis üleval on rist.... sellega ei saa pihta mitte kuidagi ma sain selle sealt putkast kohe sela kus see Empd või mis iganes värk on sealt lähedalt... ühe kopteri saan jah zeuziga alla aga teist ei saa ?? olen walktroughidest lugenud et vist käsid tiimil teine kopter alla lasta aga mul ei ole ühtegi mees kõik said surma kui sinna jõudsin :S nad on ju nii vigased lasevad ennast maha lasta :S |
kui ma ei eksi , valid mingi mehe kellel on zeus ja kui näed kopterit , siis sihid seda ja vajutad mouse(vist? või oli mingi muu mouse) ja sealt valid attack ja vajutad jälle mingit mouse buttonit.
kui ei ole enam zeusi siis on jama.. kuidas sul tiim ära suri ? mul ei surnud terve mängu jooksul keegi ära
lihtne lahendus on sellele , alustad missiooni algusest peale
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
27.08.2007 22:13:21
|
|
|
DrZ kirjutas: |
ei tänud aga ma ei mõtle Zeuzi see teine millel on nagu selline nagu ruudud ja siis üleval on rist.... sellega ei saa pihta mitte kuidagi ma sain selle sealt putkast kohe sela kus see Empd või mis iganes värk on sealt lähedalt... ühe kopteri saan jah zeuziga alla aga teist ei saa ?? olen walktroughidest lugenud et vist käsid tiimil teine kopter alla lasta aga mul ei ole ühtegi mees kõik said surma kui sinna jõudsin :S nad on ju nii vigased lasevad ennast maha lasta :S |
kui ma ei eksi , valid mingi mehe kellel on zeus ja kui näed kopterit , siis sihid seda ja vajutad mouse(vist? või oli mingi muu mouse) ja sealt valid attack ja vajutad jälle mingit mouse buttonit.
kui ei ole enam zeusi siis on jama.. kuidas sul tiim ära suri ? mul ei surnud terve mängu jooksul keegi ära
lihtne lahendus on sellele , alustad missiooni algusest peale  |
no suured tänud sulle abi eest 8) ju vist nii peab tegema et seda missiooni otsast peale hakkama ma ei tea mäng on iseenest lahe küll ja kõik muu värk pidu ja möll aga ma ei tea et ise mitte surma saada pean vaatama et tiimikaaslased ka surma ei saaks ma ei tea see A.I on seal nii halvasti programmeritud et jube... nagu siin eespool ka mainiti sellest.... aga noh pole hullu eks teen uuesti siis .... suured tänud sulle veelkord et püüdsid aidata
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
30.08.2007 00:07:01
|
|
|
leidub kedagi kes graw2-te läbi hamachi mängib? pole veel ühtegi korralikku networki leidnud kus oleks aktiivseid mängijaid
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
13.09.2007 15:15:08
|
|
|
Ma ei tea hakkasin seda missiooni siis otsast peale jälle aga ikkagi ei anta mulle sellel missioonil ühtegi meest kaasa ? ja ma ei saa ikka seda 2 helikopterit mitte kuidagi alla saab palun keegi aidata milles probleem või mis tegema peaks ? see teine rocket launcheri sihik on siis selline : http://img371.imageshack.us/my.php?image=untitledxh2.jpg millest eelmine kord rääkisin kui keegi äkki minust aru ei saanud... selle leidsin ühest seal samas lähedalt putkast kas teil olid seal missioonis mehed olemas ?? saab keegi palun aidata kuidas ma pean selle rocket launcheriga sihtima mis pildil on ?? või sellega ei saa siiski ?? tahaks ikka lõpuni selle mängu teha ... vihale ajab juba
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
EnnH
HV kasutaja

|
13.09.2007 15:35:55
|
|
|
Ma ei tea hakkasin seda missiooni siis otsast peale jälle aga ikkagi ei anta mulle sellel missioonil ühtegi meest kaasa ? ja ma ei saa ikka seda 2 helikopterit mitte kuidagi alla saab palun keegi aidata milles probleem või mis tegema peaks ? see teine rocket launcheri sihik on siis selline : http://img371.imageshack.us/my.php?image=untitledxh2.jpg millest eelmine kord rääkisin kui keegi äkki minust aru ei saanud... selle leidsin ühest seal samas lähedalt putkast kas teil olid seal missioonis mehed olemas ?? saab keegi palun aidata kuidas ma pean selle rocket launcheriga sihtima mis pildil on ?? või sellega ei saa siiski ?? tahaks ikka lõpuni selle mängu teha ... vihale ajab juba  |
No, mul olid seal kõik mehed veel alles muidugi, sest ma kamandasin neid nii, et alati oleks kõik nurgad kaetud. See on minu jaoks selle mängu fun aspekt enivei.
S.t taktika.
Aga, seal sillal, kus kaks helot. Mina võtsin esimese oma tseusiga maha ja teise lindikaga, mis seal kusagil asfaldil vedeleb ikka.
S.t tavaline ammo hakkab sellele ka peale, aga sa pead ettevaatlik olema, püsima kohas, kus saad varjuda ja sihikindlalt teda kõmmutama ja mitte surma saama.
Kuigi, sinu asemele, ma loadiks mingi kauge koha vmt, kus sul veel mehed elus ja liigutaksin neid nii, et keegi ei saa surma.
Tegelikult pole AI'l nii väga midagi viga, olen näinud selle mängu AI pihta hädaldavat, kuid tegelikult said mehed surma kehva inimpoolse taktika tõttu hoopis.
Seega mõned nipid:
- Jälgi näiteks mööda pikka tänavat minnes, et tulejooned meestel ristuksid - see tähendab, et vasakul tänava ääres olev mees kataks parempoolseid avausi ja paremal olev mees kataks vasemal olevaid avausi.
- Kui sa oma mehi liigutad, siis jälgi neid kohti, kust vaenlane võib tulla ja hoia need sektorid kaetuna.
- Liiguta mehi ükshaaval või vähemalt mitte kõiki korraga. Kui te kõik nagu kanad parjasti ringi jooksete parajasti ning vaenlane peale satub, siis saab väga tõenäoliselt keegi pihta.
- Suru vastane maha, enne kui oma meestele liikumiskäske jagad.
- Ära saada mehi frontaalrünnakule vaid kasuta granaate ning võimalusel tiiba, tiibamine on üks GRAW's töötavaid väga efektiivseid meetodeid. S.t oma mehed paned kusagilt kaugelt tuld avama, ohutust kaugusest ja ise lähened siis küljelt. Töötab.
- Kui näiteks olete maja seina ääres ning kohe ees on ristmik. Kujuta ette et ristmikule jõudes on vastane vasakul n.t 50 m peal. Tegutse nii: pane meestele waypoindid paika tiimi poolsesse seina ning enne kui käsu annad, et mingu sinna passima, lippa ise täie itsiga üle tee ja tõmba tuli endale ning seejärel anna oma meestele käsk välja vaadata ja tuli avada. - see ei pruugi alati töötada muidugi, kasuta oma tervet mõistust selle taktika rakendamisel ka.
- Väga rasketele postitsioonidele lähene ise ees, AI on lihtsalt natukene uimane, kui on kiireid reaktsioone vaja, kuid pane mehed võimalusel siiski katma.
JPMT, igal juhul, mina sellest mängust ilma tiimita naudingut ei saa.
loodan et oli abi
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
13.09.2007 15:47:33
|
|
|
EnnH kirjutas: |
Ma ei tea hakkasin seda missiooni siis otsast peale jälle aga ikkagi ei anta mulle sellel missioonil ühtegi meest kaasa ? ja ma ei saa ikka seda 2 helikopterit mitte kuidagi alla saab palun keegi aidata milles probleem või mis tegema peaks ? see teine rocket launcheri sihik on siis selline : http://img371.imageshack.us/my.php?image=untitledxh2.jpg millest eelmine kord rääkisin kui keegi äkki minust aru ei saanud... selle leidsin ühest seal samas lähedalt putkast kas teil olid seal missioonis mehed olemas ?? saab keegi palun aidata kuidas ma pean selle rocket launcheriga sihtima mis pildil on ?? või sellega ei saa siiski ?? tahaks ikka lõpuni selle mängu teha ... vihale ajab juba  |
No, mul olid seal kõik mehed veel alles muidugi, sest ma kamandasin neid nii, et alati oleks kõik nurgad kaetud. See on minu jaoks selle mängu fun aspekt enivei.
S.t taktika.
Aga, seal sillal, kus kaks helot. Mina võtsin esimese oma tseusiga maha ja teise lindikaga, mis seal kusagil asfaldil vedeleb ikka.
S.t tavaline ammo hakkab sellele ka peale, aga sa pead ettevaatlik olema, püsima kohas, kus saad varjuda ja sihikindlalt teda kõmmutama ja mitte surma saama.
Kuigi, sinu asemele, ma loadiks mingi kauge koha vmt, kus sul veel mehed elus ja liigutaksin neid nii, et keegi ei saa surma.
Tegelikult pole AI'l nii väga midagi viga, olen näinud selle mängu AI pihta hädaldavat, kuid tegelikult said mehed surma kehva inimpoolse taktika tõttu hoopis.
Seega mõned nipid:
- Jälgi näiteks mööda pikka tänavat minnes, et tulejooned meestel ristuksid - see tähendab, et vasakul tänava ääres olev mees kataks parempoolseid avausi ja paremal olev mees kataks vasemal olevaid avausi.
- Kui sa oma mehi liigutad, siis jälgi neid kohti, kust vaenlane võib tulla ja hoia need sektorid kaetuna.
- Liiguta mehi ükshaaval või vähemalt mitte kõiki korraga. Kui te kõik nagu kanad parjasti ringi jooksete parajasti ning vaenlane peale satub, siis saab väga tõenäoliselt keegi pihta.
- Suru vastane maha, enne kui oma meestele liikumiskäske jagad.
- Ära saada mehi frontaalrünnakule vaid kasuta granaate ning võimalusel tiiba, tiibamine on üks GRAW's töötavaid väga efektiivseid meetodeid. S.t oma mehed paned kusagilt kaugelt tuld avama, ohutust kaugusest ja ise lähened siis küljelt. Töötab.
- Kui näiteks olete maja seina ääres ning kohe ees on ristmik. Kujuta ette et ristmikule jõudes on vastane vasakul n.t 50 m peal. Tegutse nii: pane meestele waypoindid paika tiimi poolsesse seina ning enne kui käsu annad, et mingu sinna passima, lippa ise täie itsiga üle tee ja tõmba tuli endale ning seejärel anna oma meestele käsk välja vaadata ja tuli avada. - see ei pruugi alati töötada muidugi, kasuta oma tervet mõistust selle taktika rakendamisel ka.
- Väga rasketele postitsioonidele lähene ise ees, AI on lihtsalt natukene uimane, kui on kiireid reaktsioone vaja, kuid pane mehed võimalusel siiski katma.
JPMT, igal juhul, mina sellest mängust ilma tiimita naudingut ei saa.
loodan et oli abi |
Suured Suured Tänud sulle teen proovi ega ma nii ei ole muidugi teinud et lähen nagu kanakarjaga peale aga millegipärast on nad mul paratamatult surma saanud eks olen kuskil mingi vea ikka teinud.... aga enivei teen proovi
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
15.09.2007 21:15:28
|
|
|
Jep, maas vedeles piisavalt relvi, et teine kopter alla täristada - mulle tundus zoomiga automaat parem - lint lasi liiga laiali.
Kuid mäng on väga hea seni, kuni liigud mängutegijatele sobivas suunas. Ehk kui lähened sihtmärgile "valelt poolt" siis on vaenlased suht pimedad.
Kaaslastest on abi vaid "hold position" missioonide puhul ja neid tuleb hoolikalt paigutada, et surma ei saaks.
Minu ront liigutab resol 1280x1024 suht edukalt - efekte on loomulikult maha võetud.
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
15.09.2007 21:38:09
|
|
|
irww ma olen ikka täitsa saabas ma loll unustasin seal missiooni alguse menüüs endale mehed palgata et seal on midagi sellist et assigment vms ja kui alustasin uuesti siis sain endale mehed ka nüüd nii et vabandust oma lollust nüüd hoian oma mehi hoolikalt aga kas siis saan teise bazooka tiimi kaaslase käest ja mis nupuga see käis ? ette tänades
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
15.09.2007 22:53:59
|
|
|
Jooksutad ta sobivale positsioonile ning näitad kopteri peale, et ta selle alla laseks.
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
26.10.2007 17:04:40
|
|
|
sai siis ka lõpuks SP käsile võetud ja läbi tehtud ,nendele kes mõnes missionis hätta jäävad väike Game Guide abiks, kõikkide missionide detailne ülevaade, liikumise skeemid, pildid jne
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
machoman
HV vaatleja

|
27.10.2007 19:29:52
|
|
|
Proovisin ka siis seda mängu mängida ja peale 15 min. mängimist andsin alla see nagu elu raske. Isegi Rainbow Six Vegas Hard peal polnud nii raske kui see easy peal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
27.10.2007 20:47:08
|
|
|
raske ? Snaiper kätte ja step by step plats puhtaks.
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
27.10.2007 21:08:34
|
|
|
marcor1 kirjutas: |
raske ? Snaiper kätte ja step by step plats puhtaks. |
just, 15min on liiga vähe et mängu korralikumalt tundma õppida, eriti just siis kui pole seda ennem mänginud
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vana Tola
HV vaatleja
|
29.10.2007 13:13:59
|
|
|
No on hea mäng! Tegin kaks korda järjest läbi.
Liiga lühike aga siiski väga hea. Mu "palveid" võeti kuulda ja anti vähemalt osaline kiirseivi võimalus. See on isegi parem variant, et ei saa iga kuuli järgi salvestada.
Esimest osa teist korda mängima ei kipu kuna suvaline kuul lõpetab elupäevad ja hakka jälle otsast oma rada astuma. Ka juhitavus ja meeste arunatuke oli teises osas parem. Võibolla aitas kaasa ka vahepealne arvuti upgrade.
Siiski on parem ise ees minna ja võimalikult palju ära teha, hiljem mehed coveriks kaasa vedada.
Maiuspala oli muidugi sild, mis vahepeal ajas nii närvi, et tegin paar tihi spider solitairet ja siis alustasin mitmeteistkümnendat korda silda ületavate gaballerode küttimist.
Kahe mängukorra jooksul crashis kaks korda. Erinevate kohtade peal. Muid probleeme ei täheldanud. Peaks vist patchi laadima ja siis kolmanda ringi tegema.
Hea mõte.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|