Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Swarza
HV vaatleja
|
31.08.2007 00:31:41
|
|
|
vaata nokia leheküljel ringi, sealt saad isegi anti viiruse endale tõmmata, endal on see mobla olemas, igati rahul...
_________________ S.W.A.R.Z.A |
|
tagasi üles |
|
 |
HannesH
HV kasutaja

|
31.08.2007 02:00:07
|
|
|
- nojah ongi väljas esimene nokia kommunikaator mis ei toeta enam GSM-fax teenust. (popid poisid enam fax'i ei kasuta)
+ igati asjalik kiiruse kasv wifi'ga netis kolades, 9300i ja 9500 olid ikka täiega "puuga pähe saanud" kui wifi'ga netti mindi.
- S60 EI OLE kommunikaatori OS, S80 oli
+ GPS rules!
+ eks igatsugu softiga saab asja käepärasemaks teha 8)
jääme siis esialgu 60/40 hinnangul pidama.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
priit777
HV vaatleja
|
04.09.2007 15:45:35
|
|
|
Kas teil on ka sisemise ekraani kraapimisega probleeme?
Minu telefon on vana korpusega, täna nägin uut korpust millel klaviatuuri äärne korpuse alumine serv oli kergelt tõstetud, mis peaks vältima klaveri ja ekraani kokkupuudet.
Igaljuhul ilma ekstreemsusi tegemata on tava kasutamise juures sisemine ekraan saanud omale osaliselt nupu laiused kriipsud peale.
Teine probleem on music playeriga mida avades tuleb teade: Application closed: MusiccollectionSrv USER22!
Kusjuures kui avada file managerist mp3 siis see music player siiski avaneb ja mängib loo ära.
Kuna ekraani kriipimise on põhjustanud korpuse viga siis sellega seisab ilmselt ees minek esindusse.
Kui keegi on music playeri probleemiga kokku puutunud ja oskab lahendust vihjata oleks tänulik.
Muidu on hea aparaat, töötanud laitmatult ja kokku jooksnud on ainult korra ja seda ka sobimatu softi pärast.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
murgens
HV vaatleja
|
05.09.2007 23:57:35
|
|
|
priit777 kirjutas: |
Kas teil on ka sisemise ekraani kraapimisega probleeme?
Minu telefon on vana korpusega, täna nägin uut korpust millel klaviatuuri äärne korpuse alumine serv oli kergelt tõstetud, mis peaks vältima klaveri ja ekraani kokkupuudet.
Igaljuhul ilma ekstreemsusi tegemata on tava kasutamise juures sisemine ekraan saanud omale osaliselt nupu laiused kriipsud peale.
Teine probleem on music playeriga mida avades tuleb teade: Application closed: MusiccollectionSrv USER22!
Kusjuures kui avada file managerist mp3 siis see music player siiski avaneb ja mängib loo ära.
Kuna ekraani kriipimise on põhjustanud korpuse viga siis sellega seisab ilmselt ees minek esindusse.
Kui keegi on music playeri probleemiga kokku puutunud ja oskab lahendust vihjata oleks tänulik.
Muidu on hea aparaat, töötanud laitmatult ja kokku jooksnud on ainult korra ja seda ka sobimatu softi pärast. |
Oli juhus, kus aparaat läks sassi, kui mõni pala oli üle 10mega. Kui on, lase maha ja vaata mis teeb ?
Endal oli, kasutasin ja rohkem ei taha (kuna puudub otsene vajadus ) - Liiga kobakas. Käes on ebamugav ( lai ). 9300i on parajas suuruses.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
06.09.2007 21:57:55
|
|
|
Sai siis föön soetatud ja nüüd olen segaduses, üritan saada gpsi tööle aga ei õnnestu. ütleb, et gps pole kasutatav.... oskab keegi aidata?
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
priit777
HV vaatleja
|
06.09.2007 22:03:33
|
|
|
murgens kirjutas: |
Oli juhus, kus aparaat läks sassi, kui mõni pala oli üle 10mega. Kui on, lase maha ja vaata mis teeb ?
Endal oli, kasutasin ja rohkem ei taha (kuna puudub otsene vajadus ) - Liiga kobakas. Käes on ebamugav ( lai ). 9300i on parajas suuruses. |
Ma ei näe seost loo suurusega, aga prooviks kustutasin maha kõik mp3-d aga seis on sama, jätsin enne ütlemata et sama veateade tuleb ka telefoni sisse lülitades.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
06.09.2007 22:06:39
|
|
|
KillerXP kirjutas: |
Sai siis föön soetatud ja nüüd olen segaduses, üritan saada gpsi tööle aga ei õnnestu. ütleb, et gps pole kasutatav.... oskab keegi aidata? |
Mul kah ei töötanud kuni mälukaarti seespolnud.Panin sisse ja kukkus kohe gepsutama Sellel peaks vist mingi kollane plaat kah kaasas olema,sealt saad ka mingit infi(võin ajada segamini 6110navigatoriga)
viimati muutis WäntWõll 06.09.2007 22:07:39, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
priit777
HV vaatleja
|
06.09.2007 22:07:03
|
|
|
Sai siis föön soetatud ja nüüd olen segaduses, üritan saada gpsi tööle aga ei õnnestu. ütleb, et gps pole kasutatav.... oskab keegi aidata? |
Kui ütleb GPS not available siis ära pööra sellele tähelepanu. Vali trip distance options ja start ja pane kusagile aknapeale vms, siis lockib kiiremini.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
06.09.2007 22:08:55
|
|
|
Toas ta muidugi ei tööta aga nagu öeldi vii akana peale,mul lockis miski 10 sekiga
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
07.09.2007 02:09:28
|
|
|
hmm rõdu peal ta nagu miskiseid sattelliite leidis aga miskit väga edukat ei suutnud saavutada, homme lähen jalutan nati ringi vaatan mis ma näen siis....
praeguseks on telefonil juba päris mitu miinust silma jäänud erinevalt mu eelmisest telefonist E90....aga seda ehk räägin kui peaksin viitsima mingi hetk review kirjutada...
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
roostevaba
HV veteran

|
07.09.2007 07:25:03
|
|
|
hmm rõdu peal ta nagu miskiseid sattelliite leidis aga miskit väga edukat ei suutnud saavutada, homme lähen jalutan nati ringi vaatan mis ma näen siis....
praeguseks on telefonil juba päris mitu miinust silma jäänud erinevalt mu eelmisest telefonist E90....aga seda ehk räägin kui peaksin viitsima mingi hetk review kirjutada... |
koha peal olles ta ei taha jah eriti ilusti neid satelliite kätte leida. kui liikumist on, tuleks nagu kiiremini satelliidid taha..
_________________ White Powwa! |
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
08.09.2007 02:23:35
|
|
|
hmm jah sai korra poes käidud ja siis nägin isegi oma kordinaate ning kiirust...kiiruse võtab täitsa kenasti 0,1km/h täpsusega isegi sisse ja nätiab ilmakaart ka veel millesse ma suundusin....sain oma lonkimise kiiruseks 4,4km/h Hiljem õhtul proovisin kaarti otseselt ka autos..päris hea oli, töötas nii nagu pidi, vahepeal küll miskit "lagi" täheldaisn kaardil aga see võis ka väga lähedal olevast hoonestusest ja vahetänavatest tingitud olla...eks ma vaikselt uudista
Küsimus aga selline, kas seda telefoni gpsi on võimalik näiteks läpakal kasutada - st ühendan telefoni ära arvutiga ja panen mõne gps toega kaardiprogrammi tööle...on selline asi võimaliK?
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
priit777
HV vaatleja
|
09.09.2007 14:26:12
|
|
|
Küsimus aga selline, kas seda telefoni gpsi on võimalik näiteks läpakal kasutada - st ühendan telefoni ära arvutiga ja panen mõne gps toega kaardiprogrammi tööle...on selline asi võimaliK? |
Mul pole läpakas head eesti kaarti niiet pole järgi proovinud, aga võibolla saab nii kui aktiveerid position setings alt bluetooth gps-i.
Põhimõtteline küsimus on selles et kas ta hakkab siis ise läpaka jaoks tööle bluetooth gps-ina või antakse sellega võimalus ühendada talle endale külge väline bluetooth gps. Esialgu see teine variant ei tundunud loogiline, aga võibolla siiski on kasu juhul kui viskad välise gepsu auto/bussi aknapeale ja ise loed telefonilt kaarti kusagil tagaistmel vms kohas kus pole otsenähtavust satidega.
menu/gps/gps data/options/positioning settings/bluetooth gps
Kui saad targemaks jaga teistega ka.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
09.09.2007 15:49:04
|
|
|
See funktsioon on siiski jah kahjuks eraldiseisva bluetooth gps seadme ühendamiseks telefoniga, mitte sisese pakkumiseks arvutile.
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
priit777
HV vaatleja
|
11.09.2007 11:09:01
|
|
|
See sisemise ekraani kraapimine ei leidnud vastukaja. Vaadake uuesti vastu valgust kui sisemine ekraan on kustus. Enne seda soovitav ekraan ära puhastada muidugi.
Kui kasutada screen protectorit suruvad nupud seda enam vastu ekraani.
Paar seda teemat puudutavat linki ka, kus juttu vana ja uue korpuse erinevustest.
http://allaboutsymbian.com/forum/showthread.php?t=63372
http://my-symbian.com/forum/viewtopic.php?t=33100
Väidetavalt hakkab pidev ekraani puutumine ( plaksuga klappi kinni lüües ) ekraanile "tühikuid" tekitama.
Ei tea kas on juba Eestis ka pretsedenti vana korpusega telefonide välja vahetamise osas.
Üks korpuse defekt väärib veel mainimist, see on nagin kaamera ja kõlarite ümbruses mis häirib trükkides kui kommut kahe käega kinni hoida.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
12.09.2007 01:07:18
|
|
|
hmm...ma olen kasutanud seda telefoni kusagil eelmise nädala neljapäevast vist või nii...hetkel ei märka miskit ekraanil. teiselt lingilt leidsin väheke võrdlust erinevate mudelite vahel ja sain teada, et mul peaks olema vanem versioon.... Varsti mul siis oodata erinevaid jälgi sisemisel ekraanil? Kuda nokia garantii sellesse suhtub?
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Westswamp
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
priit777
HV vaatleja
|
12.09.2007 17:33:14
|
|
|
....ja sain teada, et mul peaks olema vanem versioon.... Varsti mul siis oodata erinevaid jälgi sisemisel ekraanil? Kuda nokia garantii sellesse suhtub? |
See tundub olevat kõigi vana korpusega telefoniomanike probleem. Osadel ( nagu mina ) avaldub see võibolla sellepärast enam et kui kaan on kinni siis hinged lubavad displaypoolset osa korpuse suhtes paralleelselt liigutada uymbes 1mm. ulatuses ja kui kasutada vöökotti kuhu telefon tihedalt sisse läheb siis kotti pannes on lihtne seda display osa tahtmatult liigutada.
Minu ekraanil olevad nupu kriipsud ongi umbes sama pikad kui palju displayd korpuse suhtes liigutada annab.
Imelik on see et nii mitmeski elisa poes on veel letis vana korpusega telefonid.
Ei tea kas elisa eesti esindus on endale seda telefoni probleemi juba teadvustanud ja kui tõsiselt sellesse suhtub?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
12.09.2007 17:48:14
|
|
|
no kui mulle hakkavad ekraanile jutid tekkima, siis mina lähen arvatavasti elisasse seda asendust nõudma...ma küll jutilise ekraaniga telefoni kasutada väga ei soovi, eriti kui see tootja viga. Jube suure põntsu ikka nokia teinud oma kommunikaatori lipulaevale...
ahja, selline küsimus, et on mõni inimene normaalse HF'i ka sellele telefonile leidnud? nokia leht eriti ei paku valikuid. Eelistaks just adapterit puldiga, kuhu ma saaks toppida tavalised kõrvaklapid. POP pordile on selliseid olemas küll ja endalgi 2tk eelmisest telefonist seisavad aga kahjuks E90 pole veel näinud.... See kaasatulev HF on üpriski juust kuna ta jääb igalepoole rippuma...
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
12.09.2007 18:17:20
|
|
|
KillerXP, ära saa juttidest valesti aru. Need pole mingid ekraani defektid, vaid pigem nagu mustusest vms. Motorola V3'l näiteks tekib samamoodi.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
priit777
HV vaatleja
|
12.09.2007 20:38:01
|
|
|
MiXeR kirjutas: |
KillerXP, ära saa juttidest valesti aru. Need pole mingid ekraani defektid, vaid pigem nagu mustusest vms. Motorola V3'l näiteks tekib samamoodi. |
Jutt käib nendest juttidest mis jäävad alles ka peale ekraani puhastamist ja on hõõrutud ekraani sisse klaviatuuri nuppude poolt.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
12.09.2007 23:44:57
|
|
|
ei ega ma ei mõelnudki, et ekraanile miskit sisse pressitakse, sain väga hästi aru millest jutt...näpud ikka rasvased ja mustust täis
HF küsimus siiski painab mind
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
roostevaba
HV veteran

|
13.09.2007 08:03:33
|
|
|
jep, mul ka tekivad need jäljed juba. et võib siis garantiisse minna sellega???
_________________ White Powwa! |
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
13.09.2007 11:46:00
|
|
|
priit777,
tsitaat: |
Imelik on see et nii mitmeski elisa poes on veel letis vana korpusega telefonid.
Ei tea kas elisa eesti esindus on endale seda telefoni probleemi juba teadvustanud ja kui tõsiselt sellesse suhtub?
|
Mis siin imelikku on. Eesti operaatorid müüvad seda mida Nokia Eestisse pakub
Kui seisukoht on võetud selline ja väljavahetust ette ei näe tehas siis jäävadki müüma neid nö. piixus korpusega versioone
See mida müükase ei sõltu kuidagi operaatoritest,pigem tuleks kisada ja viriseda tarniatele või Nokia Eestisse
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
priit777
HV vaatleja
|
15.09.2007 17:58:24
|
|
|
dreamx kirjutas: |
Mis siin imelikku on. Eesti operaatorid müüvad seda mida Nokia Eestisse pakub
Kui seisukoht on võetud selline ja väljavahetust ette ei näe tehas siis jäävadki müüma neid nö. piixus korpusega versioone
See mida müükase ei sõltu kuidagi operaatoritest,pigem tuleks kisada ja viriseda tarniatele või Nokia Eestisse
 |
Tahad öelda et operaatori kui suurtellija hääl maksab vähem kui minuoma või, et peaks nokia eesti uksetaha minema oma korpusega olgugi et ostsin telefoni elisast Ja kui loeksid lääne foorumit siis näeksid et on vahetatud välja küll ja küll. Sealjuures emt müüb juba ammu õige korpusega asju.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|