Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Elric
HV kasutaja
|
10.09.2007 18:37:06
|
|
|
mks kirjutas: |
taurip kirjutas: |
mikk36 kirjutas: |
carlking kirjutas: |
kodused ülesanded? need on nii labased ülesanded seal ju, et jõuad alati tunnis valmis. ainuke mida ma info2 ei jõudnud tunnis ja mis antigi vist koju, oli accessi ülesanne. http://zaurus.ttu.ee on abiks MS softi tõmbamiseks (MSDNAA) |
seal on ka MS Office ? (itk omas ei märganud office't) |
seal ei ole office´i |
Office täiskomplekti seal tõesti ei ole, küll leiab sealt Accessi, Infopathi ja Visio... |
MS Windows sundinstall?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
10.09.2007 18:46:31
|
|
|
kui muidu ei taha pane vmware alla jooksma
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
10.09.2007 19:20:31
|
|
|
Elric kirjutas: |
kodused ülesanded? need on nii labased ülesanded seal ju, et jõuad alati tunnis valmis. ainuke mida ma info2 ei jõudnud tunnis ja mis antigi vist koju, oli accessi ülesanne. http://zaurus.ttu.ee on abiks MS softi tõmbamiseks (MSDNAA) |
seal ei ole office´i |
Office täiskomplekti seal tõesti ei ole, küll leiab sealt Accessi, Infopathi ja Visio... |
MS Windows sundinstall? |
Virtuaalmasinad on ju ka millekski mõeldud... aga jah, Office programme ei saa õppida ilma Windowsit installimata (Windowsid saad ka MSDNAA-st kätte)...
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
10.09.2007 19:24:10
|
|
|
Elric kirjutas: |
seal ei ole office´i |
MS Windows sundinstall? |
Virtuaalmasinad on ju ka millekski mõeldud... aga jah, Office programme ei saa õppida ilma Windowsit installimata (Windowsid saad ka MSDNAA-st kätte)... |
OpenOffice eksisteerib juba hulk aastaid ja ainus mida seal pole on Access
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KaUR-
HV kasutaja
|
10.09.2007 20:54:45
|
|
|
morgoth kirjutas: |
Teil seal TTÜ-s ikka füüsikaga vedanud...
TÜ infotehnoloogia/informaatika erialadel on hea füüsika - Füüsikaline Maailmapilt, mida kuulab lausa huviga. |
Et nüüd TTÜ inimesi veel kadedamaks teha, siis UT-st ei ole esimesel semestril mat. analüüsi ka, selle asemel on elementaarmatemaatika, mis kordab kiirelt üle gümnaasiumi mata ja peaks soodustama "pehmemat maandumist" ülikooli.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
10.09.2007 20:57:19
|
|
|
värdjad, õnneks saab selle anaaliga ja füüsikaga venitada kuni viimase aastani, ja siis saab veel venitada
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
e-Thug
HV Guru

|
10.09.2007 22:08:22
|
|
|
Ei no täna oli igati päev ju, nalja sai, aga targemaks küll mitte.
|
|
Kommentaarid: 230 loe/lisa |
   |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
Volthezz
HV kasutaja
|
10.09.2007 22:14:38
|
|
|
e-Thug kirjutas: |
Ei no täna oli igati päev ju, nalja sai, aga targemaks küll mitte. |
Värske õhk puudus ning ega ikka analüüsist füüsikasse kuidagi normaalselt üle ei lähe.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
10.09.2007 22:27:51
|
|
|
Homme hommikul on lahe "kää" loeng.
Seal kannatab esimese poole vaid olla.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elitegamer
HV kasutaja

|
10.09.2007 22:29:35
|
|
|
Disk. mat Margus Kruusiga?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
10.09.2007 22:30:58
|
|
|
Bingo.
Ma 2a tagasi jätsin pooleli kooli lolli peaga, tol ajal lugesime ära tema "Kää'd" ja saime, et kui ta neid ei ütleks, tuleks loeng 15 minti lühem
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
10.09.2007 22:35:48
|
|
|
Kruusi loengud on endiselt VI korpuse "mugavate" toolidega audikas? Kui jah, soovin edu teile
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
10.09.2007 22:36:49
|
|
|
eips, energeetikute majas mugavatel ja pehmetel toolidel
7 korpus siis
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
10.09.2007 22:40:01
|
|
|
Hr Kruus oli üks asjalikemaid õppejõude üldse TTÜ-s. Väike "käh" veel meest ei riku. Eks ta on aru saanud ka, et itsitavad üliõpilased kasvavad ka kord suureks.
_________________ PSN: weaselEST |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
10.09.2007 23:16:16
|
|
|
minu arust on kruus täitsa normaalne õpetaja. aga nohh kannatab selle 2h ja 30min disk matti ära.
lensen andis täna esimest korda harjutust. see oli tõeliselt muhe õppejõud.
täna oli ka esimest korda filosoofia. väga hull aine oli:D
_________________ Ole tore ! |
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
8 :: |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
10.09.2007 23:25:33
|
|
|
meil käskis esimeses filo loengus õppejõud ette kujutada, et oleme pirnid... rohkem ma seal ei käinud. kodused tööd olid parajad mindtwisterid, aga tehtavad
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
10.09.2007 23:26:31
|
|
|
meil käskis esimeses filo loengus õppejõud ette kujutada, et oleme pirnid... rohkem ma seal ei käinud. kodused tööd olid parajad mindtwisterid, aga tehtavad |
meil saab siis läbi, kui oled mingi lehtedelt argumendid ja väited allajooninud vms. arvan, et täitsa tehtav.
|
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
10.09.2007 23:30:50
|
|
|
kotmarjak kirjutas: |
minu arust on kruus täitsa normaalne õpetaja. aga nohh kannatab selle 2h ja 30min disk matti ära.
lensen andis täna esimest korda harjutust. see oli tõeliselt muhe õppejõud.
täna oli ka esimest korda filosoofia. väga hull aine oli:D |
Eelmine aasta tegi ta peale pooltteist tundi veerandtunnise vaheaja, arvatavasti et kehv persealune rahvast ära ei sandistaks. Kas mugavad istekohad elimineerisid vaheaja?
Filo pole midagi kui pastakast jutu välja imemine käpas
Oeh, aasta eest mõtlesin, et võtan paljukardetud füüsika hoopis järgmine aasta aga nüüd hoopis mõtted kergel hoovõtul (see semester 11,5-14ap eest) ja töölkäimisel, et järgmine aasta siis anaalid, lineaarid ja füüsikad ära teha. Btw, keskkonnakaitset on keegi teinud?
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
10.09.2007 23:31:51
|
|
|
No kõigepealt pidi 20-40 lk filosoofilise teksti läbi lugema, mis sisaldas nn vana keelekasutust + tõlkevead, siis püüa sellest aru saada terviklikult, lõpuks kirjuta nii 1A4 selle kohta
pmst mõni töö läks lõikude kaupa erinevatest kohtadest lihtsalt oma sõnadega ümber ja vsjoo
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
10.09.2007 23:41:19
|
|
|
juttu võib alati jahh välja imeda. see on lihtne.
aga vaheaeg on ikka olemas. saab puhata:D
krt endal on plaanis kohe esimesel semestril nii disk mat (lihtne), mat anaal I ja füüsika I kohe deklareerida ja üritada ka ära teha.
aga mis siis saab, kui olen need ained võtnud, aga näiteks anaal I ei tee ära? deklareerin siis järgmisel õppeaastal uuesti?
|
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
Trek
HV kasutaja

|
10.09.2007 23:42:37
|
|
|
Disk matt meeldis mulle väga. Mõlemad õppejõud olid asjalikud ning oskasid hästi seletada. Kruusi käääd küll esimesed kaks-kolm loengut häirisid nii, et midagi muud ei suutnutki kuulda peaaegu, aga hiljem ei pannud enam tähelegi, sest peale kääde tuli sealt veel rohkem ka asjalikku juttu:)
meil käskis esimeses filo loengus õppejõud ette kujutada, et oleme pirnid... rohkem ma seal ei käinud. kodused tööd olid parajad mindtwisterid, aga tehtavad |
meil saab siis läbi, kui oled mingi lehtedelt argumendid ja väited allajooninud vms. arvan, et täitsa tehtav. |
Filo Mesimaaga oli eriti lebo. Põhimõtteliselt loengutes ei pea käima (ma käisin ühes või kahes, see lihtsalt algas kell 8:00 hommikul:S) ning harjutustundides (nagu lõpus selgus) tuli olla 8-st tunnist vähemalt viiel korral kohal. Õnneks ma olin parajalt 6 korda kohal käinud ning piisas paljundatud materjali ette näitamisest, mille eelneval tunnil paljundasin:D ning jooni alla tõmbasin suht suvaliselt. Aga neid jooni ta ka ei vaadanud, vaatas vaid, et kõik lehed oleks olemas. Kodus tuli neid lehti muidu lugeda, aga seda ma ei teinud kordagi. Tunnis loeti neid niikuinii jälle ning vahepeal küsis ta mõned küsimused ning ütles, mis leheküljel ja lõigus see vastus on:P Tavaliselt igaks tunniks jääb osadele tudengitele kodutöö, mis tuleb järgmine kord ette kanda. Selle soovitan korralikult ära õppida, siis ei ole mingit probleemi. Kuigi minul vist õnnestus ka sellest pääseda kuidagi moodi:D Samas vana ise ükskord ütles ka a la, et ma saan aru, et te olete _Tehnikaülikooli_ tudengid ning _tehnika_ huvilised ning see filosoofia teid suuremat ei huvita, aga katsume siiski kuidagi hakkama saada (sõnastus nagu ta on, aga põhimõte oli midagi sellist).
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
10.09.2007 23:43:51
|
|
|
Trek, täpselt. meil sel aastal sama. eks jätan meelde kõik
|
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
Trek
HV kasutaja

|
10.09.2007 23:56:44
|
|
|
Trek, täpselt. meil sel aastal sama. eks jätan meelde kõik  |
Tore kui sain "aidata"
juttu võib alati jahh välja imeda. see on lihtne.
aga vaheaeg on ikka olemas. saab puhata:D
krt endal on plaanis kohe esimesel semestril nii disk mat (lihtne), mat anaal I ja füüsika I kohe deklareerida ja üritada ka ära teha.
aga mis siis saab, kui olen need ained võtnud, aga näiteks anaal I ei tee ära? deklareerin siis järgmisel õppeaastal uuesti? |
Deklaratsioon kehtib 3 semestrit, kui eeldused tehtud saad. Seega kui eeldus olemas, kuid eksamit ära ei tee, siis saad kuni järgmise aasta talvise sessini eksamit uuesti teha. Kui aga eelduseid ka ei saa, siis pead maksma. Soovitan esimesel aastal natuke rohkem pingutada ning pühenduda ja need anaalid ning füssid ära teha, kuna muud ained on niikuinii suht lebod. Aga noh kõik räägivad seda, kuid keegi ei usu, et need nii karmid on Ise ka ei uskunud, pidin järgi proovima. Minul jäid eelmine aasta kõik füssid ja anaalid tegemata, sai liiga palju tudengielu nauditud. Nüüd pean see aasta eriti asjalik olema Ei soovita seda kellelgi.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
10.09.2007 23:56:56
|
|
|
tsitaat: |
Btw, keskkonnakaitset on keegi teinud
|
ma praegu teen
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|