Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
keevitaja
AM 10 aastat

|
08.08.2007 20:28:15
|
|
|
ühesõnaga ma tahaks teha endale sellist süsteemi, kus ma läpakast, mis wifiga ühendatud mu kodu ruuteriga, kopeerin mingile kettale oma filmid ja siis kui tuju tuleb vaatan, ilma et ma peaks mingeid juhtmeid sättima, ka kopeerimise ajal, või läpakat tööle panema! et see ketas oleks pidevalt läpakale, mis ühendatud võrku ainult wifi abil, ja ka sellele playerile kättesaadav.
_________________ Hinnavaatlus ei ole koht arvamuse avaldamiseks! |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
3 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.08.2007 21:23:06
|
|
|
keevitaja, ma ei tea kahjuks sellist lahendust. soodsat küll vähemalt mitte. kasutaks isegi.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
0 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
08.08.2007 22:41:33
|
|
|
tsitaat: |
Kas keegi uuema FW_ga scart-RGB kaudu ka teleri taga Kiss 600 kasutab. Kõik kiruvad-kiidavad seda HDMI_d, kuid mul ikka vanem, ilma moodsate sisendjulladeta tehnika.
Nimelt puudub pildil sünkronisatsioon, ujub teine üle ekraani. Vana FW_ga ikka veel toimis teine. |
keegi ,viitsiks selle kohta paar asjaliku katset teha.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
aPoiss
HV kasutaja

|
18.08.2007 18:59:41
|
|
|
keevitaja kirjutas: |
ühesõnaga ma tahaks teha endale sellist süsteemi, kus ma läpakast, mis wifiga ühendatud mu kodu ruuteriga, kopeerin mingile kettale oma filmid ja siis kui tuju tuleb vaatan, ilma et ma peaks mingeid juhtmeid sättima,........ |
Ma just mõtlen kah sellise süsteemi peale ja täitsa peaks võimalik olema. Vaja on selleks 1. Wifi ruuter, 2. NAS HDD, 3. Wifi DVD mängija. Maksab see odava variandi puhul umbes 800 + 3000 + 3000.
Siin üks pilt sellise süstemi kohta: http://www.buffalo-technology.com/products/multimedia/linktheater-ag/linktheater-wireless-ag-network-media-player/
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
18.08.2007 19:08:19
|
|
|
teate, praegu on juba palju parem seade väljas: http://www.pixmania.com/ee/ee/r/m-4100sh
isegi kaalun, kas osta... kuna see teeb palju asju, mida too DP-600 ei suuda.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
aPoiss
HV kasutaja

|
18.08.2007 22:53:07
|
|
|
HDD mängijad on ammu olemas, aga minuarust ei asenda need kuidagi wifi+nat hdd süsteemi. FREECOM NetWork MediaPlayer-350 vast asendaks, aga siin kirjutab, et üle wifi on suurtel reodel pildiga probleeme, aga praegu neid filme erti ei ole, seega pole probleemi.
Siis on veel NETGEAR EVA700 ja sarnane asi D-Linkil, aga ei ta neist midagi ....igatahes võimalusi on mitmeid
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Thing
HV kasutaja

|
22.08.2007 14:41:46
|
|
|
tundub, et pean oma dp-600 välja vahetama. Mis alternatiive Eestis garantiiga saada oleks? Soomest võiks kah veel osta, äkki seal valik suurem? Üks variant oleks kohe vastav arvuti omale ehitada aga see vist tuleb tunduvalt kallim?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tuhkur
HV veteran

|
27.08.2007 14:01:11
|
|
|
...et on kellelgi kiss garantiis käinud?
Kui ei siis teadmiseks ,et garantiiremonti kohapeal ei tehta ja aega võtab 1-2 kuud
_________________ ____________________ |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Thing
HV kasutaja

|
27.08.2007 16:31:35
|
|
|
no esimene läks mul garantiisse ja oli seal ikka sitaks kaua, lõpuks lõin käega ja nõudsin neilt raha tagasi. Ostsin teise mängija mujalt. Samas see on nüüd üle 2 kuu olnud garantiis, kuna suvi oli siis erilist kiiret asjaga polnud. Mingi päev aga lähen nüüd kohale ja nõuan pappi või asendusmängijat, kaua ma ikka ootan.
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
27.08.2007 17:22:20
|
|
|
aPoiss kirjutas: |
HDD mängijad on ammu olemas, aga minuarust ei asenda need kuidagi wifi+nat hdd süsteemi. FREECOM NetWork MediaPlayer-350 vast asendaks, aga siin kirjutab, et üle wifi on suurtel reodel pildiga probleeme, aga praegu neid filme erti ei ole, seega pole probleemi.
Siis on veel NETGEAR EVA700 ja sarnane asi D-Linkil, aga ei ta neist midagi ....igatahes võimalusi on mitmeid |
tjah, neist ükski pole kobeadm kui too DViCO TVIX 4100 ja 5100 mudelid. nood on eilne päev juba
üle wifi HD kraami nagunii ei kannata eriti vaadata, võibolla kui seade toetaks Draft-N'i siis saaks miskit ära teha.
oot millepärast teil nee granatiis käivad? surevad maha ve?
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tuhkur
HV veteran

|
27.08.2007 18:46:25
|
|
|
Thing kirjutas: |
no esimene läks mul garantiisse ja oli seal ikka sitaks kaua, lõpuks lõin käega ja nõudsin neilt raha tagasi. Ostsin teise mängija mujalt. Samas see on nüüd üle 2 kuu olnud garantiis, kuna suvi oli siis erilist kiiret asjaga polnud. Mingi päev aga lähen nüüd kohale ja nõuan pappi või asendusmängijat, kaua ma ikka ootan. |
et jah mispuhul garantiis?
mul läks uuendamisega nässu...
lõpuks ei toiminud enam ükski nupp ei puldil ega playeril...
Ise viisin 2 nädalat tagasi garantiise...helistasin täna...ja selgus ,et see ikka ootab seal ärasaatmist vms...
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Thing
HV kasutaja

|
27.08.2007 19:03:55
|
|
|
esimene ei läinud lihtsalt enam käima. Õhtul vaatasin filmi ja järgmine päev ei teind ühtegi häält. Teine jooksis poole filmi pealt kokku ja ei läind kah enam käima.
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
27.08.2007 19:08:12
|
|
|
minu aparaadil saab aasta täis kohe, ju siis vedas lihtsalt isendiga
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
02.09.2007 21:04:27
|
|
|
oh leidsin, et siin foorumis on kiss 600 juttu mida ma ise olen juba üle aasta näppinud. Juba esimesel nädalal sai kruvikeeraja külge pandud ja vaadatud mis seal sees on, ei suutnud vastu panna. jumal tänatud, et metsa pole läinud. Mingi 2-3 korda on küll nii juhtunud, et mängija enam ei tööta. Sisselülitades viskab cd-rommi sahtli lahti ja tahab midagi nagu saada. Siis olengi visanud uusima tarkvara plaadi ja ongi korras jälle. Ise olen küll väga ragul, hästi teeninud ja mängib kõike filme arvutis maha. cd-romm on muidugi lärmakas aga peale teletupsude pole sellega midagi vaadanud. Rohkem kui aastase aja jooksul pole ma veel kohanud ühtegi divx/xvid filmi mida ta pole suutnud esitada. Teine lugu on hoopis kiss 1500 mille ma ostsin vanematele, nüüd ongi asi ainult ilu pärast kapi peal, sest enamus divx/xvid filme ei mängi. Ei saanud selle EZlinkiga ka asja tööle, kuigi see väidab, et selle kaudu saab vaadata... midagi teha ei ole, saaks selle asemele kiss 600. Keegi võiks odavalt oma kiss 600 maha müüa ma ostaks ära küll kui töötab korralikult!
edit: kui keegi tahab oma vana kiss 600 maha müüa siis võib mulle privasse pakkuda. Võibolla saab kaubale.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
cisco
HV vaatleja

|
06.09.2007 20:39:12
|
|
|
Tervitus!
Keegi oskab seletada kuidas ja mis faile KISS DP-600 subtiitrite jaoks tarbib.. (et siis kui yle PC-LINK -i divx-e vaadata).
Hetkel proovin siin .sub laiendiga ja ei miskit..
Viimane patch muidu peal niiet softi jama ei tohiks nagu olla..
Tänud juba ette!!!
C
|
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
06.09.2007 21:16:48
|
|
|
Selle pc-linkiga on mingi jah jama, et ei edasta live folderiga subtiitreid.. tuleb kuidagi kõik filmid ja subtiitrid käsitsi lisada. Soovitan kasutada FreeKISS, mis on tunduvalt etem ja parem.
|
|
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
06.09.2007 21:22:17
|
|
|
ee... mul küll töötavad ilusti. aparaadil peal 4.0.3 KNAS fw ja läpparis PC Link ver. 3.0.5
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
07.09.2007 07:43:28
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
ee... mul küll töötavad ilusti. aparaadil peal 4.0.3 KNAS fw ja läpparis PC Link ver. 3.0.5 |
Mina sain ka ilusti tööle aga siis ta ei suutnud ise folderit automaatselt värskendada kui mõni film kausta juurde tekkis. Igakord tuli eraldi see film sinna PC Linki lisada. Ja kui kasutasin seda, et ta ise uuendaks siis osadel filmidel ei olnud subtiitreid all. FreeKISSiga seda probleemi ei olnud
|
|
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tuhkur
HV veteran

|
07.09.2007 14:46:51
|
|
|
Tuhkur kirjutas: |
Thing kirjutas: |
no esimene läks mul garantiisse ja oli seal ikka sitaks kaua, lõpuks lõin käega ja nõudsin neilt raha tagasi. Ostsin teise mängija mujalt. Samas see on nüüd üle 2 kuu olnud garantiis, kuna suvi oli siis erilist kiiret asjaga polnud. Mingi päev aga lähen nüüd kohale ja nõuan pappi või asendusmängijat, kaua ma ikka ootan. |
et jah mispuhul garantiis?
mul läks uuendamisega nässu...
lõpuks ei toiminud enam ükski nupp ei puldil ega playeril...
Ise viisin 2 nädalat tagasi garantiise...helistasin täna...ja selgus ,et see ikka ootab seal ärasaatmist vms... |
Nii vastuseks siis ,et makstakse raha tagasi(pole küll veel käte saanud...aga jutt oli selline)
Et Hiinas neid ei remondita vms...
Tähendab siis ,et peab uut DVD mängijat otsima hakkama
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
cisco
HV vaatleja

|
07.09.2007 22:01:22
|
|
|
Huvitav... panin siis viimase FreeKISS -i peale ja seadistasin subtiitrite kataloogi enda meelest tema jaoks õigesti paika..
Kuid mida pole on ikkagi subtiitrid filmi all... :-/
Kasutan testiks .sub supakaid..
Ja KISS -is on codepage pandud: MS-Windows 1257 Baltic
Järsku ikka keegi oskab head nõu anda...??
PS.
proovisin viimase ver. PC-Link -iga ja ei aita isegi kui panen faili eraldi käsitsi.. (ikka ei mingit teksti kui filmi vaadata)
C.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tuhkur
HV veteran

|
08.09.2007 15:19:29
|
|
|
Kas sellist DVD mängijat pole mis välisele HDD'le salvestaks filme?
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.09.2007 15:57:33
|
|
|
Kas sellist DVD mängijat pole mis välisele HDD'le salvestaks filme? |
need?
http://www.tvix.co.kr/Eng/products/product1.aspx
üldiselt need DViCO asjad on üldse põnevad... kunagi järgmise peaks vist nende toote ostma ja nagu näha, firmware-sid uuendatakse ka tihti, mitte nagu Linksys.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
08.09.2007 16:09:08
|
|
|
cisco kirjutas: |
Huvitav... panin siis viimase FreeKISS -i peale ja seadistasin subtiitrite kataloogi enda meelest tema jaoks õigesti paika..
Kuid mida pole on ikkagi subtiitrid filmi all... :-/
Kasutan testiks .sub supakaid..
Ja KISS -is on codepage pandud: MS-Windows 1257 Baltic
Järsku ikka keegi oskab head nõu anda...??
PS.
proovisin viimase ver. PC-Link -iga ja ei aita isegi kui panen faili eraldi käsitsi.. (ikka ei mingit teksti kui filmi vaadata)
C.  |
Siis on imelik asi jah sul. Kas sul oli ikka filmi ja subtiitri faili nimi ühesugune, tohib erineda ainult laiend... vaata need hoolikalt üle. Teie asi on see, et minumeelest sai filmi ajal neid tiitrid kuidagi moodi eemaldada, äki on midagi sellega seotud, et tuleb tagasi lisada aga see võimalus tundub kuidagi kahtlane.
|
|
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tuhkur
HV veteran

|
08.09.2007 19:45:45
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
Kas sellist DVD mängijat pole mis välisele HDD'le salvestaks filme? |
need?
http://www.tvix.co.kr/Eng/products/product1.aspx
üldiselt need DViCO asjad on üldse põnevad... kunagi järgmise peaks vist nende toote ostma ja nagu näha, firmware-sid uuendatakse ka tihti, mitte nagu Linksys. |
Aga ega neid ju Eestist saa?
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.09.2007 19:46:39
|
|
|
Pixmania müüb muidu
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |