Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
okpoiss
HV kasutaja

|
04.09.2007 19:03:35
EpoX 8krai ja boot device muutmine |
|
|
sõbral selline mure, et ei leia oma epoxi emaplaadi 8krai biossist kohta üles, kust saab muuta bootmise seadmete järjekorda. Tagab formatit teha aga ei saa plaadilt üles bootida, kuna ei leia kohta, kus seda muuta saab. Ehk on mõnel meeles või kasutab seda platet, kuidas see käib. Oletusi palun mitte pakkuda. Tänud.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
the0ne
HV vaatleja
|
05.09.2007 14:06:00
|
|
|
sõbraks siis mina ja muret olen üritanud lahendada igatpidi aga nüüd see asi otsapidi siin et ehk leidub keegi kellel sama emaplaat v isegi arvuti milleks Ordi Speed ja oskab selle koha kuidagi ära seletada kus neid muuta saab, igatahes mina oma lolli peaga neid üles ei leia
|
|
tagasi üles |
|
 |
rewer
HV Guru

|
05.09.2007 14:20:44
|
|
|
kas ADVANCED BIOS FEATURES>FIRST BOOT DEVICE> valid - või + klahviga CDROM ja siis F10 ei toimi?
|
|
Kommentaarid: 1301 loe/lisa |
   |
2 :: |
918 |
|
tagasi üles |
|
 |
the0ne
HV vaatleja
|
05.09.2007 18:27:17
|
|
|
rewer kirjutas: |
kas ADVANCED BIOS FEATURES>FIRST BOOT DEVICE> valid - või + klahviga CDROM ja siis F10 ei toimi? |
Ei ole kuskil sellist valikut nagu ADVANCED BIOS FEATURES.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rewer
HV Guru

|
05.09.2007 21:52:31
Re: EpoX 8krai ja boot device muutmine |
|
|
okpoiss kirjutas: |
Oletusi palun mitte pakkuda. Tänud.  |
tunnistan ausalt pole sellist plaati kasutanud, nii et rohkem oletused siiski
the0ne kirjutas: |
Ei ole kuskil sellist valikut nagu ADVANCED BIOS FEATURES. |
sa said ikka biossi sisse(midagi sellist tuli ette?), ehk vajutasid DELi bootimise ajal?
kola kõik läbi ja otsi sõna boot ning vaata edasi võib olla erineva kirjapildiga(Boot Sequence, Boot Priority, First Boot Device jne).
|
|
Kommentaarid: 1301 loe/lisa |
   |
2 :: |
918 |
|
tagasi üles |
|
 |
the0ne
HV vaatleja
|
06.09.2007 21:46:38
Re: EpoX 8krai ja boot device muutmine |
|
|
rewer kirjutas: |
okpoiss kirjutas: |
Oletusi palun mitte pakkuda. Tänud.  |
tunnistan ausalt pole sellist plaati kasutanud, nii et rohkem oletused siiski
the0ne kirjutas: |
Ei ole kuskil sellist valikut nagu ADVANCED BIOS FEATURES. |
sa said ikka biossi sisse(midagi sellist tuli ette?), ehk vajutasid DELi bootimise ajal?
kola kõik läbi ja otsi sõna boot ning vaata edasi võib olla erineva kirjapildiga(Boot Sequence, Boot Priority, First Boot Device jne). |
Loomulikult sain sisse ja mul ei ole üldse selline BIOS. Olen käik kohad läbi otsinud ja isegi kõik kohad kus annab valida üldse CD-Rom sinna olen ka valinud aga pole kasu:D Siiski õiget kohta ei leia.
|
|
tagasi üles |
|
 |
okpoiss
HV kasutaja

|
12.09.2007 10:54:42
|
|
|
See probleem sai lahenduse. Võib teema lukku panna. Boot all olid määratad 1,2,3,4 prioriteedid juba ära, tuli lihtsalt hard disc disabelda seal. Iseenesest rumal lahendus, kuna järgmisel restardil tuleb see tagasi panna, muidu lihtsalt kõvakat ei kasutata bootimisel ja win install läheb otsast peale.
Tänud vastajatele.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|