Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [Wii] Nintendo Wii arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 90, 91, 92  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 31.08.2007 16:16:47 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
amddude kirjutas:
kust see info pärineb?

Smash Brossi aadresilt.

icon_razz.gif
huvitav, et leht ennem mulel seda ei näidanud icon_rolleyes.gif .. hoiavad mind kriitilise info eest
Eeelmised updated, Gliding ja Pokemoni vee efektid on ka ägedad
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 31.08.2007 19:14:23 vasta tsitaadiga

Selline oli siis Wiimote visioon 2001. aasta kandis (väidetavalt)
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 31.08.2007 19:48:10 vasta tsitaadiga

Wow karm. Jumal tänatud et see selline välja ei näe. No offence, aga jube kole oleks. praegune pult on väga mõnus ja mugav.
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 31.08.2007 19:50:22 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
Ma olen ka pisut PS2hte omanud ja ega ainult süõdimine ja sõitmine ei ole, näiteks Whiplash on suht lahe mäng ja katamari, crash bandicoot, Guitar hero, god of war.

Võik Okami või Ico või Colossus ... türbel ... mees on näinud ainult 10-t mängu 1700-st ja teeb sellest kaugeleulatuvaid järeldusi.

Ma ei suuda ära oodata, millal Okami remake Wii-le tuleb. RE4 port oli ikka ülikõva (kuigi oleks võinud veidikene ka enginet kohendada, Okami puhul lubatigi uusversiooni).

terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 31.08.2007 20:02:54 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
Wow karm. Jumal tänatud et see selline välja ei näe. No offence, aga jube kole oleks. praegune pult on väga mõnus ja mugav.
"Mouse" puldi visand tundub olevat ainus, mis reaalsuseks on saanud - Nunchuk
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 31.08.2007 20:09:09 vasta tsitaadiga

pronto kirjutas:
Flacko kirjutas:
Ma olen ka pisut PS2hte omanud ja ega ainult süõdimine ja sõitmine ei ole, näiteks Whiplash on suht lahe mäng ja katamari, crash bandicoot, Guitar hero, god of war.

Võik Okami või Ico või Colossus ... türbel ... mees on näinud ainult 10-t mängu 1700-st ja teeb sellest kaugeleulatuvaid järeldusi.

Ma ei suuda ära oodata, millal Okami remake Wii-le tuleb. RE4 port oli ikka ülikõva (kuigi oleks võinud veidikene ka enginet kohendada, Okami puhul lubatigi uusversiooni).

Argh, MA EI OLE MEES!

Sorry dude, aga minul olid NII paljud mängud ATM võimalik ja see oli MINU *BUUURPP, sorry* arvamus. Kui ma Ps3 saan, eks siis uurin edasi, mis head on. Mul oli PS2 aint 2 näd.
Kuidas ma saan ROHKEM järeldusi teha, kui mul oli PS2 ainult 2 nädalat? Selle sita ajaga ei jõua suurt midagi teha ega näha. Ja plz, need olid MINU arvamused MÄNGUDEST, mida ma ISE olen käppnud ja proovinud.

Sry, ma ei riidle, ma ainult seletasin, kuidas päriselt on.

terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 31.08.2007 20:21:26 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
Argh, MA EI OLE MEES!
... Millegipärast on mul tunne, et pronto kommentaar ei olnud sinu pihta... Kui oligi, siis ma ei mõista, miks icon_smile.gif
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 31.08.2007 20:26:52 vasta tsitaadiga

Aga miks ta siis mind quotis? Signal ilusti kirjas ju.

Kas siis TÕESTI on VÄGA VÄHE naisgamereid Eestis?

Aanyway, back to topic.

Ma kuulsin et VC mängu uudised hakkavad Wiisse tulema, kui uued mängud on tulnud? On see tõsi?

viimati muutis Flacko 31.08.2007 20:35:30, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 199 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 166
tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 31.08.2007 20:36:33 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
Argh, MA EI OLE MEES!

Kas see mingit moodi vabastab su ajutegevusest?

Mõtle natuke ka enne kui kirjutad ja äkki isegi loe paar eelnevat kirja läbi -- tegelikult ma ei vastanud ju sulle, vaid lihtsalt toetasin su väidet ning kirusin seda tegelast, kes kurtis, et PS2-le ainult paar mängu(tüüpi) ongi. See sõna (kuigi kirjaveaga) "või" lause alguses justkui peaks piisav vihje olema, mis näitas, et ma lihtsalt jätkan su loetelu.

Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 31.08.2007 20:39:34 vasta tsitaadiga

Soz.

ma ei jagand matsu ära. sry et olen piece of shit ja fucking n00b.

Tõesti ma ei saanud aru, IMSORRY, DUDE!

ma mõtlesin et kui sa Quotesid mind siis see tähendas et minuga räägid. Sest nii sarnane stuff oli seal, et 10 mängu etc etc. Oh well, shit happends.

tööstress sakib täiega.

Sry, et offtopic jälle x_x. Jälle ma olen üks pi.....

Juhtub vahel, kõigil juhtub.

Sorry.

viimati muutis Flacko 31.08.2007 20:40:49, muudetud 1 kord
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 31.08.2007 20:39:41 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
Soz.

ma ei jagand matsu ära. sry et olen piece of shit ja fucking n00b.
Miks nii madal enesehinnang kohe?
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 31.08.2007 20:45:43 vasta tsitaadiga

Lol see oli natuke naljalt öeldud, sest ma olengi ju pisut n00b. Teen koguaeg vigu ega saa aru, nii Flackolik.

Ok, SORRY, et JÄLLE offtopic olen. Krt.. umm..ämm....

Meh.

jama, et täna VCs midagi huvitavat ei olnud. Dang, kuhu Sonic 3 jääb..piip piip. Sama nagu Sonic 2hegagi, oota ja oota.

Vabandan uuesti nende jamade pärast, pronto. Tõesti juhtus kogemata ja MA lugesin selle eelmise ps2 jutu ka läbi, lihtsalt väike arusaamatus oli. See EI olnud meelega. I swear!

Ok ma nüüd tõesti jään vait. ...mario Galaxy tuleb 16 nov PROB välja, weee.

Rofl, ma Gametraileris uurisin uue RRR2 mänguvideoid, ja need tunduvad nii naljakad, eriti see krooksumine, siis laulmine ja see, umm, kus sa tour de france värki teed, sõidad mingite "autodega" nagu co op, üks juhib ja teine väntb vms. Ja muidugi see põrsaga kargamine ja office, kus ei tohi bossile välja jääda. Nov kuus on niii palju mängw, mis mind huvitab. Cheers.

viimati muutis Flacko 31.08.2007 20:48:48, muudetud 1 kord
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 31.08.2007 20:48:54 vasta tsitaadiga

kuhu No More Heroes, Thorn ja Sadness on kadunud? Minu kõige oodatumad mängud wiile... lihtsalt... lännu?
Ok smash bros tuleb.. aga ikkagi
Flacko kirjutas:
Kas siis TÕESTI on VÄGA VÄHE naisgamereid Eestis?

yap
tagasi üles
terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 31.08.2007 22:10:19 vasta tsitaadiga

pronto kirjutas:
Flacko kirjutas:
Argh, MA EI OLE MEES!

Kas see mingit moodi vabastab su ajutegevusest?

Mõtle natuke ka enne kui kirjutad ja äkki isegi loe paar eelnevat kirja läbi -- tegelikult ma ei vastanud ju sulle, vaid lihtsalt toetasin su väidet ning kirusin seda tegelast, kes kurtis, et PS2-le ainult paar mängu(tüüpi) ongi. See sõna (kuigi kirjaveaga) "või" lause alguses justkui peaks piisav vihje olema, mis näitas, et ma lihtsalt jätkan su loetelu.
Tõeliselt teemaväline postitus: Eks see olegi foorumite viga, ühed ei oska õigesti kirjutada ja teised ei viitsi korrektselt kirjutada. Pronto oleks pidanud korralikult viitama tüübile, keda ta sõimas 10 PS2 mängu omamise põhjal 1700 mängu kohta hinnangu andmise tõttu. Flacko, kelle postitustest aru saamine on minu jaoks väga vaevarikas, peaks ära õppima (üldse mitte paha pärast icon_smile.gif) mõned eesti keele reeglid. Mitte et ma ise oleks eeskujulik kirjutaja ja eneseväljendaja, aga alus-öeldis-sihitis-määrus reegli järgimine aitaks pisut paremini mõtetest aru saada.
tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 31.08.2007 23:19:33 vasta tsitaadiga

Oh crap, ma just lootsin, et see offtopic kõrvalepõige sai ammendatud, aga ikka ujub mingi komapede kusagilt välja. Lihtsalt, et asi lõplikult selge oleks, siis ma hetkel viitangi ... ilgelt kombel ja keskmise sõrmega.
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 01.09.2007 00:01:22 vasta tsitaadiga

Krt endal tärkas ka huvi Wii vastu... just pigem tuli soov nais poolelt...icon_razz.gif Kuna sai PS3 mängitud 1 anima mängu kus sai ka puldiga vehkida siis oli mõte Wii soetada. Kuidas muidu Wii graafiline osa on ja üldse mugavus? Ja selliseid fun anime mänge peaks Wiil olema vist küllaga? NB! Olen omanud PS,PS2 ja oman hetkel PS3 ja olen ka XB360 omand aga mitte kunagi Ninendot...:S
excalibur
HV Guru

sõnum 01.09.2007 00:04:05 vasta tsitaadiga

graafika pole maailmaparim kuid vehkimine on lahe. Täna sai terve päev vehitud ikka jubedalt väsitab
Kommentaarid: 316 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 4 :: 262
tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 01.09.2007 00:12:49 vasta tsitaadiga

Graafiline osa on Wiil adekvaatne -- kui just HD suunas ei sihi. 480p on hetkel maksimaalne, kuigi sahistatakse ka tarkvaralise HD uuenduse võimalikkusest.

Õigupoolest mis graafikasse puutub, siis Nintendo enda suhtumine sellesse masinasse on epitoomiks põhimõttele, et graafikaga peaks tegelema kunstnikud -- viimasel ajal millegipärast arvavad paljud, et ilusat graafikat saab ainult raske riistvaraga teha. Tehniliselt tagasihoidlik kui kohati graafiliselt täiesti hunnitu Twilight Princess on selle näiteks (kui esimest korda need varjumaailma elukad portalist alla potsatasid, siis ma vaatasin, et mida kurat!). Resident Evil 4 (mis on muide peaaegu 1:1 port Gamecube omast) on kohati tavalise televiisori peal peaaegu fotorealistlik (kui lõpuks väga piinlikult näpuga järge ajada, siis näeb küll, et enamus varje on prerenderdatud ja -- muide visuaalselt imeilus -- leegieffekt on saavutatud eelrenderdatud segmentidega, aga what the fuck? tähtis on tulemus, mitte kuidas see saavutatud on).

terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 01.09.2007 00:20:56 vasta tsitaadiga

pronto kirjutas:
Oh crap, ma just lootsin, et see offtopic kõrvalepõige sai ammendatud, aga ikka ujub mingi komapede kusagilt välja. Lihtsalt, et asi lõplikult selge oleks, siis ma hetkel viitangi ... ilgelt kombel ja keskmise sõrmega.
Jah pronto, täiesti nõus. Tõesti oleks kõigile parem, kui sa oma keskmise sõrme enda anusesse jätaksidki icon_smile.gif
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 01.09.2007 09:15:58 vasta tsitaadiga

terry kirjutas:
pronto kirjutas:
Jah, pronto, täiesti nõus. Tõesti oleks kõigile parem, kui sa oma keskmise sõrme enda anusesse jätaksidki icon_smile.gif
kek

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20322 - Guitar Hero Wii Not going Online and no DLC
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 01.09.2007 09:22:49 vasta tsitaadiga

Mida?

No online? Ma väga loodan et see ei ole tõsi. Damn, ebaaus et teistel konsoolidel on online ja siis Wii oms jäetakse välja. See on ka üks mäng, mida ma nii jubedalt ootsn.

Siin gametraileri foorumiteemas oli ks üks pikk preview:

http://forums.gametrailers.com/showthread.php?t=162388

EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 01.09.2007 09:32:13 vasta tsitaadiga

wohoo
uued NMH videod!
http://www.gametrailers.com/player/24383.html
http://www.gametrailers.com/player/24384.html
http://www.gametrailers.com/player/24385.html
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 01.09.2007 09:37:26 vasta tsitaadiga

Krt, nii pisikesed videod. Ei saa nii väikesest videost eriti midagia ru, mis seal toimub :/. Võiks olla mingi minut pikk või 30sek. Kuid lahe mäng tundub.
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 01.09.2007 09:39:07 vasta tsitaadiga

Hmm... 32' telekaga saab ikka ilusa pildi siis ette?:S Muide kui ma siiski selle ära telliksin siis mis oleks sellised mängud mis peab kindlasti 1 Wii omanik omale ostma?icon_razz.gif Just sellised funid mida võiks naine/lapsed ka mängida. A-la super mario vms... miskid rallyd/tulistamised ei huvita 100% selleks PC ja PS3
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 01.09.2007 09:49:07 vasta tsitaadiga

Warioware: Smooth Moves- väga lõbus multiplayer
ja... eee... fuck... rohkem ei tulegi pähe enam.. Super Monkey Ball Banana Blitz ehk, aga see võib ainult närvi ajada
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 01.09.2007 09:59:17 vasta tsitaadiga

jigsaw813,

Hea mäng emmele ja lapsele ja sinule oleksid: Rayman raving rabbids,(Oled Rayman, ja sa pead jänkudele tegema igasuguseid huvitavaid asju, PISUT on vägivaldne, VERD EI OLE! Selline omamoodi ja naljakas siis Warioware Smooth moves (Sa pead tegema ette antud lausele näiteks "SHAKE" raputama mingi jama pealt ära nii ruttu kui võimalik 5 sekundi jooksul. *Vaatab oma WIi listi* Mingid kirbud või mai saa ise ka aru, mis sellel tüübil seljas on, kui see shake on. Seal on umbes 203 minimängu ja igaühel on 3 astet. ja see läheb aina kiiremaks.

Mario Strikers Charged on mu üks lemmik mängudest. See on jalgpall, kuid seal EI OLE REEGLEID. sul on võimalik valida endale kapten ja 3 tegelase vahel, ja siis sa pead teist võitma, skoorides. Igal tegelasel on oma erivõime, mida saab kasutada siis, kui pall on enamvähem laetud, Nagu näiteks elektriseerid väravavahi ära ning võimalus skoorida. Kuid alguses võib see väga raske tunduda- Kõige paremini saab nupud selgeks 2 playeril, kus teine tiim ei tee midagi ja siis sa saad nuppe harjutada. Ka on võimalik saada igasugu poweruppe ja eriti lahe on Megastrike, kus sa laed oma palli ja siis tuleb selline osuti. Õigel ajal vajutades sa saad valida aeglane, keskmine või kiire ning 3 palli, 4 palli 5 või 6. Ja siis sa saad olla väravavaht ja näidata oma pallipüüdmise oskust.

Minu jaoks on see väga nauditav mäng, jube hea on sõbraga mängida koos. Parem oleks kui teil oleks 2 wii pulti ning Nunchuck.

Sonic on ka hea, sa ise automaatselt jooksed edasi, kuid kolle ja värke tuleb tappa. Ka on seal igasugu vidinaid, mis tuleb korjata ning sa saad mängida ka party mängu seal Sonicus.

Kororinpa. Ka selline omalaadne mäng. EI tea, miks seda nii underratitakse. Sa oled siuke kuulike ja sul tuleb Wii pulti kallutada vasak parem, üles alla ja korjama kalliskive ja siis leidma exit. Aluses on levelid piece of cake, aga lõpus lähevad juba raskemaks.

SUPER PAPER MARIO TULEB SEPT 14, Kuid ma pole kindel, millal eestisse tuleb.

VC (Virtual consolest) saad sa osta vanu häid klassiku mänge. Soovitan täiega Sonic 1, Sonic 2, Super mario ja Super mario bros 2. Sonic 3 ja Super mario 3 peaks ka millalgi tulema. Mario3 on üks mu lemmik Mariodest NESil. Sul on vaja krediitkaarti, et VC mänge osta.

WIi mängib ka Gamecube mänge, väga head mängud on Sonic adventure 2, mario kart DOuble dash ja Sonic Heroes. Sppyro on ka suht huvitav.

Peaks nüüd kõik olema.

-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 01.09.2007 10:02:46 vasta tsitaadiga

Selge, tänud Flacko!icon_smile.gif 1 küsimus ainult veel... ,et kas Wii-l on ka internet kust saab demosid tirida ja mänge osta nagu PS3/XB360?
excalibur
HV Guru

sõnum 01.09.2007 10:03:31 vasta tsitaadiga

shop menüüs olemas kuigi pole seal käinud.
Kommentaarid: 316 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 4 :: 262
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 01.09.2007 10:04:43 vasta tsitaadiga

jigsaw813 kirjutas:
Selge, tänud Flacko!icon_smile.gif 1 küsimus ainult veel... ,et kas Wii-l on ka internet kust saab demosid tirida ja mänge osta nagu PS3/XB360?

Wiil on internet olemas, kuid Demosi ei ole praegu saadaval. Saadaval on atm ainult classic mängud ja sellised nostalgilised. Kuid kunagi tulevikus tuleb Demode channel, pole 100% kindel.

EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 01.09.2007 10:14:05 vasta tsitaadiga

Palju sa sinna 512 mb mälule ikka demosid tõmbad.. vaadates 360 demode suurusi, siis suurem enamus ei mahukski... vaid mingi paar tükki (FNR3, DJ:Icon) on alla 500 mega
tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 01.09.2007 10:59:55 vasta tsitaadiga

On olemas selline asi nagu Wiiware / Wii Software. Põhimõtteliselt koosneb see downloaditavatest mängudest. Hetkel on ainsaks asjaks selle raames üldsegi mitte mäng, vaid Opera Browser, kuid kuuldavasti pidi Sam & Maxi mängud hakkama selles channelis näiteks tulema ning üleüldse peaks see business elavlema kusagil aastavahetuse kandis.
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 01.09.2007 11:38:53 vasta tsitaadiga

Muide kas Wii-l ei ole miskeid jahutus probleeme vms? Plaan oleks seda oma õe lastele vast kah vahest laenata ...icon_razz.gif Xb360 kui mul oli ma hoidsin nagu oma mune... icon_biggrin.gif
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 01.09.2007 11:41:01 vasta tsitaadiga

Ei ole. SIiamaani pole WIil kuulnud et üle kuumeneb. Kuid kui See Wiiconnect 24 sees on, siis võib jah natuke kuumaks minna, kuid ma igaksjuhuks lülitasin selle välja. Muidu pole probleeme.
TT
HV Guru

sõnum 01.09.2007 12:08:09 vasta tsitaadiga

Korraliku TV(LCD/Plasma) külge mineval Wii.l peaks kindlasti component kaabel olemas olema!
EDTV variant annab jupp maad selgemad värvid ja nii mõnelgi mängul kaadrid sujuvamad.

EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 01.09.2007 12:18:01 vasta tsitaadiga

komposiit (kaasasolevad) kaablid on hd tv peal jõledad okse ...
tagasi üles
starnike
HV kasutaja

sõnum 02.09.2007 12:17:07 vasta tsitaadiga

Kas Wii'l on kõik mängud mingis jaapani keeles? Ise tahaks Wii'd just tulevase NBA Live 08 pärast, kuna vaadates gameplay värki sellel, siis pmst nagu ise mängiks. Et kas nt 08 tuleb jaapani keelne we? Kas need jänese mängud icon_lol.gif on ka kõik jaapani keelsed?

Ja kes keegi oskab välja uurida, kuna tuleb NBA Live 08 Wii'le, ise ei oska kuskilt otsida? Et see otsustab suht palju, millal ma Wii endale muretseks.

Ja kaua need patareid seal Wii remote(vist on see ta nimi) kestavad, kui järjest mängida? Kas sinna lähevad need tavalised patareid? Kas need aku patareid lähevad? Ja kas Wii on PS2 graafikast halve või parem?

Oeh, päris palju küsimusi tuli icon_confused.gif .
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 21
tagasi üles
Vermon
Kreisi kasutaja
Vermon

sõnum 02.09.2007 12:19:47 vasta tsitaadiga

Ma oskan vastata niipalju:
1. Kui sul on PAL regiooni Wii siis jaapani mänge mängida ei saa, pead ootama PAL versiooni mis ei ole kindlalt jaapanikeelne.
2. Patareid lähevad AA tüüpi minu arust, ehk siis need kõige tavalisemad, akud lähevad ka jah kui sa vastavad akud ostad icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 12
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 02.09.2007 13:15:15 vasta tsitaadiga

Mispärast nad jaapani keelsed peaksid olema?

Game: NBA Live 08 (WII)
Release Date: Oct 9, 2007

Patakad kestavad järjestikusel mängimisel üle 10h.. vähemalt minul.. ise pole viitsinud mängida niipalju järjest...

PS2 oli kõige nõrgem konsool eelmises generatsioonis, ja kuna Wii on GameCube väike edasiarendus, siis jah, ta on PS2st parem...
tagasi üles
fredd
Kreisi kasutaja

sõnum 02.09.2007 15:10:14 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
Mispärast nad jaapani keelsed peaksid olema?

Game: NBA Live 08 (WII)
Release Date: Oct 9, 2007

Patakad kestavad järjestikusel mängimisel üle 10h.. vähemalt minul.. ise pole viitsinud mängida niipalju järjest...

PS2 oli kõige nõrgem konsool eelmises generatsioonis, ja kuna Wii on GameCube väike edasiarendus, siis jah, ta on PS2st parem...
Nalja teed?
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 02.09.2007 15:55:23 vasta tsitaadiga

Jah.. jube naljakas nali ju icon_lol.gif naera kasvõi kõht krampi icon_rolleyes.gif
Mille kohta ma sul nalja nüüd siis tegin? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
starnike
HV kasutaja

sõnum 02.09.2007 17:05:52 vasta tsitaadiga

Vermon kirjutas:
Ma oskan vastata niipalju:
1. Kui sul on PAL regiooni Wii siis jaapani mänge mängida ei saa, pead ootama PAL versiooni mis ei ole kindlalt jaapanikeelne.
2. Patareid lähevad AA tüüpi minu arust, ehk siis need kõige tavalisemad, akud lähevad ka jah kui sa vastavad akud ostad icon_biggrin.gif

Aga mida see tähendas, keegi seletaks lahti, ei saanud aru. Võhik icon_wink.gif .
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 02.09.2007 20:07:55 vasta tsitaadiga

Kas Wii'l on kõik mängud mingis jaapani keeles?

Miks peaks Euroopa mängud olema jaapani keeles? Euroopa omad on ikka Inglise keeles, milleks muidu need regioonid, Jap, Eu ja US. Mis mõte meil oleksosta Wii mänge, kui me sittagi aru ei saa.

Ise tahaks Wii'd just tulevase NBA Live 08 pärast, kuna vaadates gameplay värki sellel, siis pmst nagu ise mängiks. Et kas nt 08 tuleb jaapani keelne we? Kas need jänese mängud icon_lol.gif on ka kõik jaapani keelsed?

Ei, Inglise. PAL

Ja kes keegi oskab välja uurida, kuna tuleb NBA Live 08 Wii'le, ise ei oska kuskilt otsida? Et see otsustab suht palju, millal ma Wii endale muretseks.

October 2 — NBA Live 08 (PS3, Wii, X360, PS2, PSP, PC) Kuid pole 100% sure, Release date võib muutuda tulevikus! Kuid nii on öeldud wikipedias.

Ja kaua need patareid seal Wii remote(vist on see ta nimi) kestavad, kui järjest mängida? Kas sinna lähevad need tavalised patareid? Kas need aku patareid lähevad? Ja kas Wii on PS2 graafikast halve või parem?

Mõlemad lähevad, kuid akud on mõtekamad. maksad 150eek umb, aga sa saad neid kasutada mitu mitu korda. Oleneb kui kaua sa mängid. 10 - 14 tundi või umb sinnakanti, võibolla kauem/varem. Minu arust tundub parem kui PS2. Sry, not a graphic whore.

Oeh, päris palju küsimusi tuli icon_confused.gif .[/quote]

Pole midsagi, Cheers.

Onboz, it's edit time:

"Aga mida see tähendas, keegi seletaks lahti, ei saanud aru. Võhik"

PAL on Euroopa mäng, kui mängul on PAL, siis see tähendab et ükskõik kus ostad euroopa riikidest (Rootsi, UK, saksamaa, jne) Töötab see sinu wiil. Kui on NTSC vms (ei tea kuda õieti on) siis SEE ON USA versioon ning see sinu Wiil ei tööta (juhul, kui freeloaderit pole välja mõeldud, mis teised regioonid lahti teeb, et sa saad Euroopa Wiil mängida kõiki mänge (JAP, US, EU)

starnike
HV kasutaja

sõnum 02.09.2007 22:18:50 vasta tsitaadiga

Big Thanks icon_wink.gif !
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 03.09.2007 08:58:43 vasta tsitaadiga

Ole lahke. Mulle meeldib aidata teisi . Cheers
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 03.09.2007 09:28:05 vasta tsitaadiga

fredd kirjutas:
amddude kirjutas:
Nalja teed?

Ma usun, et ta mõtles tehnilisi parameetreid, mille osas PS2 ja GC tõesti olid päris tasavägised, mõnes osas üks üle, mõnes osas teine.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 03.09.2007 09:41:15 vasta tsitaadiga

GC oli siiski PS2st peajagu üle.. ega naljapärast ei downgradetud Resident Evil 4 PS2 jaoks. Kui GC oleks kasutanud veel täismõõdulisi DVD plaate, oleks ta arvatavasti rohkem häid mänge saanud..
tagasi üles
Vermon
Kreisi kasutaja
Vermon

sõnum 03.09.2007 12:53:59 vasta tsitaadiga

Keegi oskab öelda kust Tartust saaks mingit composite video to avi(dvi) konverterit, tahaks ühikas mängida Wiid aga ei saa monitorile järgi kuidagi, proovisime läbi graafikakaardi sisendite aga ilge lag tuli siis ja pilt oli ka väga kehva.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 12
tagasi üles
terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 04.09.2007 20:12:23 vasta tsitaadiga

PlayStation 2 Realplay rakenduses
tagasi üles
TasteIt
HV kasutaja

sõnum 04.09.2007 21:21:42 vasta tsitaadiga

kas siis kellelgi huvi oleks wii mange vahetad?
Sprocket
Aeg maha 60

sõnum 04.09.2007 21:29:41 vasta tsitaadiga

terry kirjutas:
PlayStation 2 Realplay rakenduses

FAIL
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [Wii] Nintendo Wii arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 90, 91, 92  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.