praegune kellaaeg 22.06.2025 12:27:17
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dianatrix
Kreisi kasutaja
|
26.08.2007 15:51:40
Probleem: helikaart läbi või siiski mitte? |
|
|
Juhtus siis selline asi, et lõi välk arvutisse. Heli on kadunud. Volüüminuppu tirides krõbiseb küll, aga helisid ei mängi. iTunes midagi ütles, a la et vale konf ja et võib probleeme olla, samas ise olen kõik heliseaded läbi käppinud ja isegi troubleshooteri tegin nalja pärast läbi. Ei saanud käima.
Lihtsalt "heli kadunud" selle kohta ka öelda ei saa, sest arvuti saab aru küll, et midagi on valesti. Näiteks windowsi saunde mängides kui vajutada kolmnurga ehk play peale, muutub ta selleks stop-ruuduks, aga kui heli peaks aja poolest läbi olema, siis ise kolmnurgaks tagasi ei muutu. iTunes ka, et play nupp pauseks muutub, aga sekundid edasi ei lähe.
On veel kellelgi ideid või tuleb nüüd helikaarti ostma minna?
Helikaart = int. heli.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
26.08.2007 19:25:26
|
|
|
startup windowsi heli mängib? või mingeid audioga flashlehti? mul sõbral oli selline värk kord, et winamp ega mediaplayer heli ei andnud aga flashis heli töötas, ma ei tea kas need kuidagi omavahel ühenduses aga noh.
2 võimalus, nüüd saad ise hääli teha.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
2 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
mmz
HV veteran
|
27.08.2007 23:16:01
|
|
|
See oli lihtsalt märk, et viimane aeg korralik helikaart osta. Foorumist saad mingi Audigy võileiva hinna eest ja kvaliteet on ka tunduvalt parem kui sellel AC97'l. Võid ka proovida BIOSes integreeritud helikaardi ära keelata ja peale restarti uuesti lubada.
|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
0 :: |
112 |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
29.08.2007 00:17:57
|
|
|
mul peaks mingi sblive isegi vedelema siin, võiku hinnaga annaks ära. Pmst ma kahtlen et välk just sisse põrutas, tavaliselt tõmbab esimesena modemi/ruuteri läbi ja siis läheb arvuti enda kallale. Sul masin jube vana kah, vbla suri vanadusse.
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
2 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dianatrix
Kreisi kasutaja
|
01.09.2007 17:32:03
|
|
|
punktiir, ei tööta miskitpidi, ei flash ega ka windoosa helid (nagu ma juba esimeses postis mainisin), see startup käib ka windoosa süsteemihelide hulka. Eks tuleb ise häälitseda siis jah.
Herr Kurm, ära kahtle midagi, mis sa ise arvad, miks mind pole nädal aega juba kuskil netis näha olnud. . Selline litakas käis igalt poolt läbi et ise ka ei usuks, kui ma parasjagu poleks arvutitaga istunud. Ja ruuteril üks kivi pealt pruun nüüd. See oli vist õnnelik õnnetus, et helikaardi ja ruuteriga piirdus.
Teada värk, et igalt poolt saab tasuta või peaaegu tasuta helikaarte, aga ma lootsin, et ei pea hakkama jaurama... tegelikult ma pole mingi "upgrademise hull" või nii, arvuti on lihtsalt tarbeese vms..
Aga jah, tundub et siin enam miski muu ei aita, õnneks tean vähemalt päris mitut inimest kellelt tasuta helikaardi saaks.
|
|
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nicko
HV vaatleja
|
06.09.2007 12:13:20
|
|
|
Kui ei ole veel uut helikaarti ostnud ja probleemi korda saanud, siis proovi mingi muu OSiga, mõni LiveCD linuxiga näiteks. Kui sellega töötab, siis on mingi windowsi kala
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dianatrix
Kreisi kasutaja
|
06.09.2007 16:12:12
|
|
|
Nicko, proovisin ära, Ubuntu live CD, sellel oli üldse volüümi nupp disabletud ja kui sinna klikata üritasin, siis väitis, et ei leia mida kontrollida, et mingi plugin puudu või midagi konfimata. Ei viitsinud seal pikalt ka jaurama hakata, suur tõenäosus on, et ikka helikaart läbi.
Vahepeal sai siia isegi ühte teist helikaarti proovitud, aga see ei saanud mu arvutiga läbi, jooksutas kokku (näiteks Everesti käima pannes jäi kogu kupatus seisma sellel ajal, kui Everest PCI asju luges).
|
|
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|