praegune kellaaeg 20.06.2025 17:08:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mask
HV Guru

|
23.08.2007 11:35:48
Kõvakettalt andmete taastamine 2 |
|
|
Selline lugu oli ühel hommikul 3 korda vool kõikus korra lamp laual vilgus ja nii 3 korda üle paari minuti, samal ajal vist näppisin biosi arvutil tegin resa ja enam üles ei võtnud jääb win laadimisel seisma-must pilt.
Proovisin lasta uue Win2000 peale, kõvaketta/partitooni kohal oli kirjas Unformated or Damaged windowsi sain ikka peale partiton uus tehtud (kettal oli 3 partitooni kuid sama moodi päras win laadimisel jookseb kokku.
Nüüd sain teise ketta, et uurida teist
My computeri all näitab et vigane ketas on 127Gb Managerist vaadates näitab ka aint ühte partitoni mis on seal 298GB (terve ketas)
See 127Gb mis näitas oli tühi seal oli win2000 kaust Kuid win2000 lasin ma 10GB partitoonile.
Tirisin erinevaid progesid pooled neist tõesti näitasid mu kadunud faile ja kõiki partitoone aga need kõik olid tasulised (try) ning ei lasnud välja koppida.
Nüüd sain proge GET DATA BACK.
See proge näitab samuti et mul aint 1 suur partiton 298GB kuid mulle ka tähtis 3 partiton asjad, seda ei näita.
See proge näitab et ketas on FAT16
Getdataback FAT ja NTFS mõlemad on ja hetkel FAT skännib aga alguses tegin NTFS iga sai pealt faile koppitud aga Pilte ega progesid asju ta nüüd terve kettalt ei jooksuta.
Kõige tähtsamad on mulle aga pildid [Ütleb No preview aviable] pildi failil on suurus olemas 2mb jne
Kas neid pilte saab taastada kuidagi
Kuidas leian 3 partitsiooni
Kes oskavad aidata, tehke seda
Äki osatakse ka soovitada mõnda paremat programmi eriti tore kui oleks tasuta proge, need tasulised on piiratud.
viimati muutis Mask 23.08.2007 12:43:56, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 519 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
432 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
23.08.2007 11:45:24
|
|
|
Jääb kergelt segaseks kas sul 48bitise LBA tugi on üldse sisse lülitatud (W2Kl ta seda ei ole ning tuleb ise käsitsi registrit modides või siis mõne vastava progega (mis samamoodi vaid registrit muudab) sisse lülitada, siis peaks idee poolest ka need 127ndast gigast tahapoole jäävad pardid ligipääsetavad olema).
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mask
HV Guru

|
25.08.2007 18:17:43
|
|
|
Nii proovisin veel win2000 käivitada ja läks tööle kõvakettaks näitas 127Gb Manageri alt näitas samuti 127Gb
proovisin siis XP d peale kui sai alguse failif kopitud peale restarti osa ütleb error ja et plaplapla tee restart.
.
|
|
Kommentaarid: 519 loe/lisa |
   |
432 |
|
tagasi üles |
|
 |
marttali
HV kasutaja
|
26.08.2007 11:55:21
|
|
|
Proovi säärast soifti nagu rstudio, ise just elasin sama üle, kõik pildid/dokumendid õnnestus taastada ja nyydseks juba dvddel ka. Elu õpetab.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|