|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kasutad Linuxit või Windowsi? |
| Linux |
|
30% |
[ 211 ] |
| Windows |
|
62% |
[ 432 ] |
| muu.. |
|
7% |
[ 50 ] |
|
| hääli kokku : 693 |
|
| autor |
|
XYZ
HV Guru

|
22.08.2007 09:21:37
|
|
|
Skreene ma pakkuda ei saa, sest kõnealused katsed olid mitu kuud tagasi ja ega ma siin üleüldse mitte mingit abi ei soovigi. Mina sain osades asjades oma teadmistele täiendust, sain teada mis distrod minu käsutuses olevale rauale rohkem peale lähevad. Probleemikesed olid ja eks nende otsa põrkuvad teisedki, kes linuxit katsetavad.
|
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
22.08.2007 09:43:24
|
|
|
DigeBeni, need on kasutajate endi vastused? brauserite statistikat tehakse imo kuskil taustal reeglina või olen ma millestki valesti aru saanud?
see niitoote jutt oli norimiseks ja kole demagoogia neh
aga su enda jutt teadlikest kasutajatest ja muust sellisest on samas vähemalt samasugune bullshit
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 242 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
216 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
22.08.2007 09:45:54
|
|
|
| DigeBeni kirjutas: |
Pigem olen siiamaani ainult aru pärinud sinu faktide osas, kuid midagi konkreetset sa välja ei too, loobid ainult umbmääraseid vihjeid, mida on pea võimatu millegi konkreetsega korralikult siduda ja vihastad, kui sinu tähelepanu sellele pöörata  |
see on tavaline, ära võta südamesse.
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
2 :: |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
22.08.2007 10:01:59
|
|
|
XYZ
... no ütle nüüd, kuidas selline jutt küll kuidagi moodi asjaliku kriitikana vms. võetav on ? Peame uskuma sinu sõna ilma igasugu faktideta ehk mis skriinidest sa räägid, ei too sa ju välja isegi ühtegi konkreetset situatsiooni, kus sa hätta jäid või mis täpselt probleeme tekitas, et saaks sellest midagi arvata, ei maksa aravata, et üksnes sinu ego paneb meid siin su kogemusi sõnadetagi adekvaatse infona võtma. Gentoo on nii põhjalikult dokumenteeritud, et peab olema ikka mingi väga spetsiifiline häda, et tõsise tahtmise juures hätta jääks (eriti, kui kasutada stabiilseid versioone). Mina Gentooga alustades, omasin ainult üsna pealiskaudset ettekujutust, kuidas linux oma kõhus toimetab, ometi sain oma purgi püsti, vajaliku rakendustarkvara tööle ja seda ainult juba olemasolevat online dokumentatsiooni kasutades. Gentoo foorumit läks mul tarvis alles siis, kui soovisin lihtsalt oma lõbuks proovida mõningaid eriti värskeid üllitisi, millest veel ametlikku versiooni väljas pole (a'la töölaua kõige edevamad kellad viled), mida tegelikult minu tööks ja vajadusteks üldse vaja pole ...
   |
5 :: |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
22.08.2007 10:15:02
|
|
|
| londiste kirjutas: |
| DigeBeni, need on kasutajate endi vastused? |
Ei, need on taustal korjatud info. Seda ma paraku ei tea, kas see kaasas ka hv.ee'st hindu uurivate inimeste statistikat.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
22.08.2007 10:15:37
|
|
|
| londiste kirjutas: |
aga su enda jutt teadlikest kasutajatest ja muust sellisest on samas vähemalt samasugune bullshit  |
... erm, ja millel see väide põhineb ? Lugesid sa mu juttu ikka või lased kah üle paari sõna silmist mööda ? Kas see väide on vale, et HV -d külastavad peaasjalikult keskmisest vähemalt natuke arvutiteadlikumad kasutaja, kes on võimelised arvutialaselt omi valikuid tegema ? Kas ma valetan, kui väidan, et suvalises, mitte arvutiga seonduvas keskkonnas, pole selliste kasutajate osakaal võrreldav HV -ga ja lehitsejana on reeglina kasutuses see, mis arvutis kohe olemas on, mitte kasutaja enda valik ? Pealegi, nagu sa nii kenasti välja tõid, pole see arvamusküsitluse tulemus vaid reaalne statistika, millega HV keskkonda lehitsetakse ehk mis on siin täpselt bullshit ?
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
22.08.2007 10:29:29
|
|
|
antud statistika laiendamine üldisemale kasutajaskonnale.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 242 loe/lisa |
   |
216 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
22.08.2007 10:43:58
|
|
|
XYZ
... no ütle nüüd, kuidas selline jutt küll kuidagi moodi asjaliku kriitikana vms. võetav on ? Peame uskuma sinu sõna ilma igasugu faktideta ehk mis skriinidest sa räägid, ei too sa ju välja isegi ühtegi konkreetset situatsiooni, kus sa hätta jäid või mis täpselt probleeme tekitas, et saaks sellest midagi arvata, ei maksa aravata, et üksnes sinu ego paneb meid siin su kogemusi sõnadetagi adekvaatse infona võtma. Gentoo on nii põhjalikult dokumenteeritud, et peab olema ikka mingi väga spetsiifiline häda, et tõsise tahtmise juures hätta jääks (eriti, kui kasutada stabiilseid versioone). Mina Gentooga alustades, omasin ainult üsna pealiskaudset ettekujutust, kuidas linux oma kõhus toimetab, ometi sain oma purgi püsti, vajaliku rakendustarkvara tööle ja seda ainult juba olemasolevat online dokumentatsiooni kasutades. Gentoo foorumit läks mul tarvis alles siis, kui soovisin lihtsalt oma lõbuks proovida mõningaid eriti värskeid üllitisi, millest veel ametlikku versiooni väljas pole (a'la töölaua kõige edevamad kellad viled), mida tegelikult minu tööks ja vajadusteks üldse vaja pole ... |
Nagu öeldud - mitte mingit abistamistargutamist pole mõtet siin teemas aretada!
Ühel masinal igatahes graafikaardiga pani installitarkvara totaalselt puusse ja teisel ei sobinud võrgukaart (seega üle interneti sain ma lisaasju/dokumentatsiooni vaadata hoopis kõrvalt win masinas), nüansse ma mälu järgi parem ei hakka täpsustama, sel juhul võin ma tõesti eksida. Teiste distrode puhul oli äratundmine normaalne! Niipalju sinu gentoost.
Kui ma mõne muu masina testrauaks võtan, siis teen huvi pärast millagi taas katset (koos teiste distrodega), et näha mismoodi käitub.
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
stepzter
HV veteran

|
22.08.2007 10:47:18
|
|
|
Gentood soovitaks ma küll ainult nendele, kellele meeldib arvuti administreerimine rohkem kui selle kasutamine.
_________________ Toetan õige kirja |
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
22.08.2007 10:50:45
|
|
|
londiste
... mis asi on see üldisem kasutajaskond ? Mis mastaabist me räägime ? Juhul, kui võrrelda Eesti arvutiteadlikumat kasutajaskonda, siis FF ~110k vs. IE 90k on ikka väga suured numbrid ja isegi, kui FF kasutajate osakaal oles poole väiksem, oleks see siiski väga tõsiseltvõetav number Eesti mastaabis. Euroopa mastaabi kohta võid näiteks lugeda siit üsna värsket infot: http://www.xitimonitor.com/en-us/browsers-barometer/firefox-july-2007/index-1-2-3-102.html
... väga paljuski on alternatiivsete lehitsejate kasutamine kinni justnimelt inimeste teadlikuses, enamik inimesi kasutab lihtsalt seda, mis tal arvutis olemas ja kas ei vaevu või ei teagi midagi alternatiividest. Just sellepärast peangi oluliseks HV statistikat, kuna HV kasutajaskond üldiselt teab oma võimalusi ja seetõttu valib ka endale sobivaima lahenduse - seega saab teha siit järelduse, kui inimeste teadlikus oleks kõrgem, siis valiks väga arvestatav hulk just FF ...
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
22.08.2007 10:51:18
|
|
|
| stepzter kirjutas: |
| Gentood soovitaks ma küll ainult nendele, kellele meeldib arvuti administreerimine rohkem kui selle kasutamine. |
Kuna teda loetakse üheks tähtsamatest/levinumatest distrodest, siis on mul ta vastu uudishimu olemas.
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
22.08.2007 10:56:48
|
|
|
| tsitaat: |
| Ühel masinal igatahes graafikaardiga pani installitarkvara totaalselt puusse ja teisel ei sobinud võrgukaart |
Gentool on installitarkvara
Kui pead silmas seda juurde poogitud graafilist/käsurea vidinat siis selle võid üsna kiirelt ära unustada, see on bugihunnik. Ametlik Gentoo install käib endiselt handbooki järgi
| XYZ kirjutas: |
| Gentood soovitaks ma küll ainult nendele, kellele meeldib arvuti administreerimine rohkem kui selle kasutamine. |
Kuna teda loetakse üheks tähtsamatest/levinumatest distrodest, siis on mul ta vastu uudishimu olemas. |
Ega sa oluliselt populaarsemat Mint'i või DSL'i ei proovinud?
Nagu juba eespool kirjutasin siis Gentoo on viimane distro mille järgi installisõbralikkust hinnata. Raua toe pool on tal üsnagi eeskujulik, lihtsalt kasutaja peab teadma mida ta teeb ja oskama vajadusel abi otsida.
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
22.08.2007 11:08:11
|
|
|
XYZ, küsimus pole mitte abistamises vaid mõistmises, millel täpselt põhineb sinu kriitika, siiamaani oled sa ikka väga umbmääraseid vihjed toonud, mis ei lubagi sulle adekvaatselt vastu väidelda, kuna pole lihtsalt konkreetseid fakte, mille vastu väidelda !
... võrgukaardi häda, kõlab väga kahtlaselt väidetavalt oli tegemist vana rauaga ? linux'i jaoks ei tohiks vanem raud küll mingi probleem olla ehk eeldusel, et see töötab ja tegemist pole mingi erilahendusega, mida laiemale tarbijaskonnale üldse ei pakutagi. Graafika osas, saab reeglina kasutamiskõlbliku pildi ette iga videokaardiga, siinkohal ma ei räägi mängudele või multimeediale vajalikust kasutamiskõlblikusest, kuna seda reeglina ei eeldatagi linux'ilt ja ma olen nõus, et nendes valdkondades on hetkel windooza mõne põhimõttelise sammu võrra ees, kuid graafilise keskkonna tööle saamine, kontoritarkavara kasutamise tasemel, ei tohiks olla mingi probleem ja kõik see ei ole kuidagi Gentoo spetsiifiline ...
stepzter, ma ei teinudki Gentoost juttu mitte soovitamise eesmärgil, vaid see on distro, millel mu väited ja järeldused peamiselt põhinevad, kuna ise kasutan seda. Ma olen nõus, et Gentoo sobib ideaalselt administreerimishuvilisele inimesele, kuid seda kindlasti mitte ainult, kui Gentoo paika häälestada on tegemist suht laisa ininese süsteemiga, mis ei vaja just liiga tihedat kasutajapoolset sekkumist, kui seda kasutaja ise ei soovi ...
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
22.08.2007 11:34:36
|
|
|
DigeBeni, mida sa üldse pead faktideks
Tuliuus see raud polnud ja miskipärast näiteks Susel ei olnud õige äratundmisega probleeme....
Ja kui ma ainult kontoritarkvara tahaks kasutada, siis võiksin poolsuvalisega leppida.
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
22.08.2007 11:48:48
|
|
|
| Ho Ho kirjutas: |
| tsitaat: |
| Ühel masinal igatahes graafikaardiga pani installitarkvara totaalselt puusse ja teisel ei sobinud võrgukaart |
Gentool on installitarkvara
Kui pead silmas seda juurde poogitud graafilist/käsurea vidinat siis selle võid üsna kiirelt ära unustada, see on bugihunnik. Ametlik Gentoo install käib endiselt handbooki järgi
Kuna teda loetakse üheks tähtsamatest/levinumatest distrodest, siis on mul ta vastu uudishimu olemas. |
Ega sa oluliselt populaarsemat Mint'i või DSL'i ei proovinud?
Nagu juba eespool kirjutasin siis Gentoo on viimane distro mille järgi installisõbralikkust hinnata. Raua toe pool on tal üsnagi eeskujulik, lihtsalt kasutaja peab teadma mida ta teeb ja oskama vajadusel abi otsida. |
... heh, ma ei tabanudki ära, et gentoo puhul mõtles XYZ seda haledat graafilist installerikäkerdist, see pole tõepoolest asi, mille järgi midagi võrrelda. Gentoo puhul on igasugune next-next-ok installer täiesti ideoloogiavastane ja kui sellist asja soovitakse, siis on valitud vale distro, Gentoo puhul tuleb 110% kindlasti käed mullaseks teha enne, kui korraliku graafilise kasutajaliideseni jõuad. Pole mõtet jonnida, et miks ühe distro puhul saab ja teise puhul ei saa, distrotel tehakse vahet just suunitluse alusel ja kui tahad toredat graafilist paigaldusliidest, mis nö. karbist välja toimiks, siis peadki valima midagi muud n. Ubuntu, SUSE, Fedora vms. ...
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
22.08.2007 11:49:24
|
|
|
Mäletamisi piirdusin vist küll gentool graafilisega, kui kunagi ohtramalt vaba aega tekib, siis võib ju sriptirägastikku ka taas ajaviiteks vaadata. Ühe distro puhul (siis slack vististi) ma seda mõnevõrra tegin ja küll tuli tuttav tunne ette - kunagi nõuka ajal sai SM-1600 peal ka selles stiilis jännatud - kui miski untsu läheb, kasvõi näpukas, siis alusta aga ilusti täiesti otsast peale. Ekstramõnu
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
22.08.2007 12:27:54
|
|
|
... kunagi nõuka ajal sai SM-1600 peal ka selles stiilis jännatud - kui miski untsu läheb, kasvõi näpukas, siis alusta aga ilusti täiesti otsast peale. Ekstramõnu  |
... miks üritad pidevalt sisse tuua sääraseid trollivaid elemente ? Järjekordne ämber muideks sinu poolt, kuna slack ei ole samuti oma algse iseloomu poolest "next-next-ok." linux ehk tee endale enne selgeks, milline on distro ideoloogia ja suunitlus, kui proovima asud. Windooza maailmas ei hakka sa ju kaasaegsele mängumasinale selga ajama vana windows NT -d või serverile XP Home, miks üritad sa sarnase kaliibriga lollust aretada linux'i distrote puhul ?
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
22.08.2007 12:32:59
|
|
|
Muidu infoks niipalju et ma olen pidanud Gentoo installi ainult ühe korra nullist tegema näpuka tõttu. Näpukaks oli siis töötava juurika otsa vale CPU arhitektuuri stage3 paketi lahti pakkimine. Juhtub kui üle SSH mitmesse masinasse korraga installida OS'i. Niisama pole ma ühegi vea pärast pidanud hakkama installi otsast alustama. Kui installiv tegelane muud lahendust ei näe probleemidele kui nullist hakkamine siis on viga tihendis, mitte Linuxis või konkreetses distros.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
22.08.2007 12:37:16
|
|
|
... kunagi nõuka ajal sai SM-1600 peal ka selles stiilis jännatud - kui miski untsu läheb, kasvõi näpukas, siis alusta aga ilusti täiesti otsast peale. Ekstramõnu  |
... miks üritad pidevalt sisse tuua sääraseid trollivaid elemente ? Järjekordne ämber muideks sinu poolt, kuna slack ei ole samuti oma algse iseloomu poolest "next-next-ok." linux ehk tee endale enne selgeks, milline on distro ideoloogia ja suunitlus, kui proovima asud. Windooza maailmas ei hakka sa ju kaasaegsele mängumasinale selga ajama vana windows NT -d või serverile XP Home, miks üritad sa sarnase kaliibriga lollust aretada linux'i distrote puhul ? |
Miks ämber kui asja eesmärk oli just praktikas järgi proovida eri distrosid Linuxi fanattide kiidulaule ma küll puhta kullana ei soovi võtta, ära mitte loodagi Ja arvutid ei olnud kumbki mingi eriline server vaid töömasinate kilda kuuluv. Soomes mõned aastad ausate töömasinatena windowsis end ülal pidanud. (ja nüüd üks neist edasi kingitud windows peal ja töötab). Ja proovitavad distrod tahtsin ma ka töölauareiimis tööle saada. Või olen ma halvasti aru saanud ja gentoo ja slack on ainult serverite jaoks, mujal neid proovida ei tohi?
Ja te ise eespool ju pidevalt räägite, kui imelihtne on linux ja kui palju paremini ja lihtsamini seal kõik on windowsiga võrreldes 8)
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
22.08.2007 12:40:57
|
|
|
| Ho Ho kirjutas: |
| Muidu infoks niipalju et ma olen pidanud Gentoo installi ainult ühe korra nullist tegema näpuka tõttu. Näpukaks oli siis töötava juurika otsa vale CPU arhitektuuri stage3 paketi lahti pakkimine. Juhtub kui üle SSH mitmesse masinasse korraga installida OS'i. Niisama pole ma ühegi vea pärast pidanud hakkama installi otsast alustama. Kui installiv tegelane muud lahendust ei näe probleemidele kui nullist hakkamine siis on viga tihendis, mitte Linuxis või konkreetses distros. |
Võib-olla edaspidi, kui kogemusi piisavalt juurde tekib, saan kah kenasti üle neist alguse vigadest. Aga seda vähem on siis sul põhjust linuxi lihtsusele ja arusaadavusele nii ohtraid kiidulaule laulda.
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
22.08.2007 12:46:30
|
|
|
... oh-jeerum, tohtimises või mitte tohtimises pole üldse küsimus, küsimus õigetes valikutes ega sa ringrajale ju traktoriga kõvatama ei lähe ja kui tavalise autoga sõita oskad, ei tähenda veel, et sa traktori roolis sama hästi hakkama saad. krt, seleta nagu väiksele lapsele
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
22.08.2007 12:47:42
|
|
|
Mis valikut ma teen pelgalt kiidulaulude alusel Ma pean ise proovima kui lihtne ja mugav vastav värk on, kui on.... siiani jätab praktika siiski soovida
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
22.08.2007 13:03:00
|
|
|
... mis kiidulauludest sa pidevalt jahud ? Igal distrol on oma koduleht olemas, kus kõik kenasti kirjas ja lisaks on olemas veel selline leht nagu http://distrowatch.com/ kui sa tõepoolest varem seda ei teadnud, seal samuti kenasti kirjas, mida üks või teine distro endast kujutab, ei mingit kiidulaulu, pole mingit põhjust huupi valida !
... pealegi, kui sa nii veendunud oled, et windooza on see parim sinu jaoks, miks sa üldse ennast linux'iga vaevad ? Milleks siin oma puudulike teadmistega pimesi trollida ? Võta ikka enne midagi tõsiselt ette ja installi mõni neist ikka kuni lõpuni ära, ning siis tule ja arvusta. Mingid ebamäärased süüdistused, et näh, seda ja teist ei saanud tööle, kuid samas ei vaevunud välja uurima, miks on ikka väga küündimatu lähenemine ja sellise suhtumisega oleksi ilmselt mõistlik jääda windooza juurde ...
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
22.08.2007 13:10:08
|
|
|
| Ja te ise eespool ju pidevalt räägite, kui imelihtne on linux ja kui palju paremini ja lihtsamini seal kõik on windowsiga võrreldes |
Miks sa siis arvad, et Gentoo installeerimine on lihtne ja mugav? Install on sel üsnagi pikaldane protsess, kui see kord läbi elada siis edasine masina töökorras hoidmine ei erine oluliselt teistest distrodest, lihtsalt programmide installeerumise aeg on mõnevõrra pikem kui binaardistrodel.
| Aga seda vähem on siis sul põhjust linuxi lihtsusele ja arusaadavusele nii ohtraid kiidulaule laulda. |
Peaks vist kodus hakkama endale wini domeeniserverit püsti panema ja kiruma kui jama ja keeruline see windows ikka on kus tavakasutaja pea ees sisse hüpates kuidagi hakkama ei saa. Kui sellega valmis siis järgmine paras ülesanne oleks hakata näiteks lennukit juhtima ning kiruma kuivõrd keerukas on mootorsõiduki juhtimine ning jala või jalgrattaga liiklemine on ikka see kõige kasutajasõbralikum ja lihtsam
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
22.08.2007 13:19:06
|
|
|
... mis kiidulauludest sa pidevalt jahud ? Igal distrol on oma koduleht olemas, kus kõik kenasti kirjas ja lisaks on olemas veel selline leht nagu http://distrowatch.com/ kui sa tõepoolest varem seda ei teadnud, seal samuti kenasti kirjas, mida üks või teine distro endast kujutab, ei mingit kiidulaulu, pole mingit põhjust huupi valida !
... pealegi, kui sa nii veendunud oled, et windooza on see parim sinu jaoks, miks sa üldse ennast linux'iga vaevad ? Milleks siin oma puudulike teadmistega pimesi trollida ? Võta ikka enne midagi tõsiselt ette ja installi mõni neist ikka kuni lõpuni ära, ning siis tule ja arvusta. Mingid ebamäärased süüdistused, et näh, seda ja teist ei saanud tööle, kuid samas ei vaevunud välja uurima, miks on ikka väga küündimatu lähenemine ja sellise suhtumisega oleksi ilmselt mõistlik jääda windooza juurde ... |
Kui vaevud eestpoolt lugema, siis distrowatch mainisin juba korduvalt ja iga proovitava distro koduleht on ka alati üle vaadatud ja imetletud kuda iga lits oma v..... kiidab + siin teie endi suured kiidulaulud linuxile mille kõrvale te ju ühtki muud postitust ei paista väljakannatavat.
Veel tuletaks sulle meelde, et kui eespoolt end korralikumalt kurssi viid üleüldse (lokaal) temaatikaga, siis kiideti kui ülilihtne ja ülimugav viimne kui üks asi on linuxis ja kuidas windowsis ei ole pooltki samaväärset pakkuda.
Minu isiklikud linuxi suhtes uudishimu rahuldamised on tegelikult kõrvaline teema, ma ei saa aru miks need sulle nii pinnuks silma jäid. Kas seetõttu, et ma ei ole kellegi kolmanda isiku kogemusi vahendamas, mida sul kergem oleks kahtluse alla seada Miks kirute seda windowsi "next-next-ok"-d kui selles pole naljalt kellelgi probleeme installimisega (kui vastav isik üldse teab mida ja milleks ta tahab installida) ja kes tahab, see kasutab lisavõimalusi ära mida just next-katkestuskohad võimaldavad
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|