|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
| PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
| PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
| RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
| RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
| Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
| hääli kokku : 68 |
|
| autor |
|
Timberg
ööKARU

|
21.08.2007 13:50:09
|
|
|
| Scart kirjutas: |
| Timberg kirjutas: |
Võimalik. Samas on ka võimalik, et PRE TBC (pre pre tbc viimane patch) Rank14 tüübid on endale kuuli pähe lasknud. |
milleks? nad on igavesest ajast igavesti High Warlordid ning omavad oma nime kõrval sellist täiendust. see on väärtus, mis ei tuhmu kunagi - erinevalt lilladest asjandustest. |
Kuul pähe toimus enne seda, kui pvp rängid kaotati. Tuleta meelde, kui raske oli vanasti rank 14 saada :)
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
morgoth
HV kasutaja

|
21.08.2007 14:26:40
|
|
|
WoW'is ei ole eriti otstarbekas vist PVP-st rääkida Surma saades pole midagi kaotada. Igasugune risk puudub. WoW'i "PVP" -> mõttetu!
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
21.08.2007 14:29:09
|
|
|
| viitsiksid sa edasi mängida kui gänkimise tagajärjel kaotad legendary, mille jaoks nii ise kui ka guild on näinud vaeva, et seda sulle saada?
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
morgoth
HV kasutaja

|
21.08.2007 14:31:54
|
|
|
| Anisse kirjutas: |
| viitsiksid sa edasi mängida kui gänkimise tagajärjel kaotad legendary, mille jaoks nii ise kui ka guild on näinud vaeva, et seda sulle saada? |
Jah, kui oleks võimalus see ka kellegilt võita! Vb igalpool ei siis kondaks legendary itemitega ringi. See teeks selle igava mängu palju huvitavamaks.
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
21.08.2007 14:37:51
|
|
|
| morgoth kirjutas: |
WoW'is ei ole eriti otstarbekas vist PVP-st rääkida Surma saades pole midagi kaotada. Igasugune risk puudub. WoW'i "PVP" -> mõttetu! |
On ikka küll kaotada, saad korduvalt surma, oled lihtsalt tropp
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
21.08.2007 14:50:36
|
|
|
| viitsiksid sa edasi mängida kui gänkimise tagajärjel kaotad legendary, mille jaoks nii ise kui ka guild on näinud vaeva, et seda sulle saada? |
Jah, kui oleks võimalus see ka kellegilt võita! Vb igalpool ei siis kondaks legendary itemitega ringi. See teeks selle igava mängu palju huvitavamaks. |
ilmselgelt ei ole sa kunagi mänginud team pvpd või arenat.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
21.08.2007 14:56:36
|
|
|
Üllatav, kui kergelt "see on mõttetu" hinnangut teatud kasutajad jagavad.
Igal asjal on ju mitu poolt. On sinu pool, on nende pool, on meie pool, on nende teiste pool. Mõelge enne natuke, kui kirjutate .)
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
morgoth
HV kasutaja

|
21.08.2007 15:26:52
|
|
|
| Scart kirjutas: |
Jah, kui oleks võimalus see ka kellegilt võita! Vb igalpool ei siis kondaks legendary itemitega ringi. See teeks selle igava mängu palju huvitavamaks. |
ilmselgelt ei ole sa kunagi mänginud team pvpd või arenat. |
Olen, ning mitte vähe.
Miks muidu wow'ist teise mängu kasuks loobusin (EvE - Online).
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aanz
HV kasutaja
|
21.08.2007 19:24:51
|
|
|
mine mängi runescapet!
jooksete seal oma rune fullidega wildernessis päev otsa, et saada kellelgilt midagi, mida saaks tglt ostes palju kiiremini ja aega säästvamalt
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
morgoth
HV kasutaja

|
21.08.2007 22:22:58
|
|
|
| aanz kirjutas: |
mine mängi runescapet!
jooksete seal oma rune fullidega wildernessis päev otsa, et saada kellelgilt midagi, mida saaks tglt ostes palju kiiremini ja aega säästvamalt |
Kui sa ehk lugeda oskad, siis mainisin EvE-online, mitte mingit runescapet. Niisama lahmida pole ka ilus.
Võimalik, et selle uue expansioniga mu arvamus WoW'ist kui mängust muutub... Küll aga rikkus see TBC igasuguse wow'i mängimise isu ära...
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aanz
HV kasutaja
|
21.08.2007 23:40:30
|
|
|
| offtopic kirjutas: |
no tõesti sorry, lihtsalt esimene asi mis sellega meenus oli runescape Lugesin küll jah, et otsustasid EvE Online kasuks |
Aga asjast siis... Selle uue expiga tekkis küsimus... see uus profession on ikka saadaval kõikidele raceidele või ainult DK-dele? Ise ei osanud kuskilt seda välja lugeda... Või hoopis saab selle õppimise võimaluse mingi Q-ga?
|
|
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
22.08.2007 08:52:35
|
|
|
| Loogiline järeldus oleks, et kõigile.
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
22.08.2007 10:04:28
|
|
|
TBC tõi minumeelest häid asju kah. Näiteks on raidid kas 10 või 25 inimest. Ennem oli ju 40 ja seda oli suht raske kokku ajada...
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
| Kommentaarid: 367 loe/lisa |
   |
6 :: |
3 :: |
307 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tondu
HV kasutaja
|
22.08.2007 18:26:46
|
|
|
[quote="Timberg"]
Aegade alguses sai MCd ja Blackwing lairi raiditud, see oli päris nunnu .P Kõige "raidim" ja parem raidmise kogemus, mis siiani olnud.
quote]
Täitsa nõus sinuga...
ma ise olen 100% ise koos guildiga õppinud farmima inctasid FULL tier 0.5, 1, 2, 3(4/9)
Neist parim oli MC. mõnus rahulik. keegi ei teadnud veel mis asi on LEGENDARY weapon(mille omanike tänini). bwl oli suts närviline aga mõnusalt raske ja skille vajav. onyxia kuskil 50 wipei, enne kui maha saime (no comments) AQ sain aru, et blizz lihtsalt tegi midagi mis nagu on ja ei ole ka.(mõttetud epixud) NAXX vägev!!! noobidel ja slackeritel sinna asja polnud. epixuid jätkus sealt ainult Hardcore ppl.( 7days week farmed).
kurat.... vägevad mälestused....
Samas.. viimaste tegelastega olen seltskonda enda ümber rohkem tähtsustanud, kui pve progress, aga praeguse tegelasega sooviks rahvusvahelises gildis ka PVEs kaugemale jõuda .) |
kuule! ma ise 3me sõbraga seal xaviuses.....
saada pm mulle guildist ja tegelastest seal serveris... thx juba ette.
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
630
HV kasutaja
|
22.08.2007 20:00:32
|
|
|
[quote="tondu"]
Aegade alguses sai MCd ja Blackwing lairi raiditud, see oli päris nunnu .P Kõige "raidim" ja parem raidmise kogemus, mis siiani olnud.
quote]
Täitsa nõus sinuga...
ma ise olen 100% ise koos guildiga õppinud farmima inctasid FULL tier 0.5, 1, 2, 3(4/9)
Neist parim oli MC. mõnus rahulik. keegi ei teadnud veel mis asi on LEGENDARY weapon(mille omanike tänini). bwl oli suts närviline aga mõnusalt raske ja skille vajav. onyxia kuskil 50 wipei, enne kui maha saime (no comments) AQ sain aru, et blizz lihtsalt tegi midagi mis nagu on ja ei ole ka.(mõttetud epixud) NAXX vägev!!! noobidel ja slackeritel sinna asja polnud. epixuid jätkus sealt ainult Hardcore ppl.( 7days week farmed).
kurat.... vägevad mälestused....
Samas.. viimaste tegelastega olen seltskonda enda ümber rohkem tähtsustanud, kui pve progress, aga praeguse tegelasega sooviks rahvusvahelises gildis ka PVEs kaugemale jõuda .) |
kuule! ma ise 3me sõbraga seal xaviuses.....
saada pm mulle guildist ja tegelastest seal serveris... thx juba ette. |
nojah, tier 0.5 tuli siis kui bwl oli juba väljas tegelt, nii et 0.5 oli suht pointless:) ja ka MCs oli LEGENDARY täiesti olemas ju. Ise mäletan kah kuidas 2005 suvel(juuni lõpus vist) kui meil esimene legendary tehti siis oli krdi 3x server crash järjest sest kõik rahvas oli koos ja vaatas:) a jah, tbc on olnud rush-> rush-rush ..miskit sellist lahedat tunnet, et oh, läheb MC täna, äkki saame bossi maha ..seda pole. bwl-is oli viimati selline asi, sedagi ainult algul. kusjuures, ise süüdistaks tiba add-on'e . Vanasti oli aggro management, ja decurse etc ikke natuke skill värk. ja bosside taktika polnud kah netis väljas. Praegu on tiba ikke nii et peab imbetsill ikka olema, kui 3 korda loed, threat meter on ees ja ikka aru ei saa kuidas käib asi. Nutune on mudugi see, et imbetsille on palju:). "kunagi mõõtis 1 vend käsitsi magmadari feari!" ..polnud miski CTRa mis karjus:).
Loodame uuest paketist natuke paremat, BlizzConil developerid ajasid küll asjalikku juttu(vähemalt seal mis YouTubes on üleval), et kutid saavad aru küll mis valesti on läinud ja vähemalt proovivad paremini.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
22.08.2007 22:00:35
|
|
|
| oleme ikka täpsed - T 0,5 oli casualitele mõeldud täiendus, mis upgraadis T0'i, sest tol ajal ei saanud tavalised mängijad ühtegi epicut.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
23.08.2007 21:06:12
|
|
|
Kedagi selline account huvitab? PVP server Undead Female warlock lvl 60 ja teien samasugune lvl 45 ja teine PVP server Human warriro 60 ja elf priest 60. TBC ei ole.... müügiks...
|
   |
307 |
|
| tagasi üles |
|
 |
porsas
HV kasutaja
|
23.08.2007 23:40:17
|
|
|
keegi siis oskab öelda kas outlandis elutseb veel täis jõus ally eesti gild ? pmst ise asun maelstromis ja seal on vist 3gildi ainult kes on kõrgemad instad kui kara farmi peale saanud. Olen proovinud kõiki 3lme saada aga ei tea ühtegi mängijat sealt. Suht mõttetu applicationeid neile kirjutada kui sõpru ees ei ole.
kasut nimi on iddy serv the maelstrom kui kedagi peaks huvitama.
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
24.08.2007 11:26:48
|
|
|
| loe sama teemat veidi ülevaltpoolt
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
1 :: |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
|
   |
307 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Venivillem
HV kasutaja
|
25.08.2007 23:29:48
|
|
|
| hehehehe , ise just alustasin uuesti ja olen human paladin ;D
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
26.08.2007 01:22:24
|
|
|
Õ
Kusjuures marsi osa sellest videost on väga vana, enne seda tehtrud, kui tbc'st juttugi oli, aga samas.. see on täiesti sisutu fakt, nagu video isegi.
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Venivillem
HV kasutaja
|
26.08.2007 03:20:13
|
|
|
ma ei saa aru mis asi see comic graafika wow'is on ? kui lotrot mängisin , siis paljud ütlesid et tulid wowilt üle comic grafa pärast...ei ole ometi ju.see comic grafa on pigem vilets grafa.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aanz
HV kasutaja
|
26.08.2007 08:46:01
|
|
|
graafika ei oma tglt mitte mingit tähtsust, kõige tähtsam, et mäng on põnev ja kaasa haarav
|
|
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
29.08.2007 11:59:42
|
|
|
Teeks õige ühe nimekirja "erilistest" esemetest wowis, mis lisavad tegelasele uusi võimalusi ning EI NÕUA ühegi professioni omamist. On kellelgi midagi lisada?
Swift Boots http://thottbot.com/i7391
Use: Increases run speed by 40% for 15 sec.
Nifty Stopwatch http://www.thottbot.com/i2820
Use: Increases run speed by 40% for 10 sec.
Skull of Impending Doom http://www.thottbot.com/i4984
Use: Increase your run speed by 60% for 10 sec, but deals damage equal to 60% of your maximum health and drains 60% of your maximum mana over 10 seconds.
Dartol's Rod of Transformation http://www.thottbot.com/i5462 (ainult alliance)
Use: Transforms you into a Furbolg for 3 min.
Horned Viking Helmet http://www.thottbot.com/i9394 (ainult hord)
Use: Charge an enemy, knocking it silly for 30 seconds. Also knocks you down, stunning you for a short period of time. Any damage caused will revive the target. Chance to fizzle when used against targets over level 60.
Olaf's All Purpose Shield http://www.thottbot.com/i9404 (ainult hord)
Use: Reduces your fall speed for 10 sec.
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
29.08.2007 16:47:01
|
|
|
Tere. Mul oli 70 warlock Vek'nilashis, aga guild oli suht läbikukkuja ning hetkel pole midagi teha (raha on ca 1k üle, questid tehtud).
Ma pole nüüd 3 kuud mänginud, aga tuli tahtmine uuesti mängida. Mida ma saaksin/võiksin wowis teha ja kas te teate sõbralikke ja professionaalsete inimestega guildi Vek'nilashis?
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
29.08.2007 16:49:46
|
|
|
| paganad on minuteada laiali läinud. Kõige rohkem eestlasi on hordi poolel alakiris. Malev, Kalevlased
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
29.08.2007 18:32:21
|
|
|
| paganad on minuteada laiali läinud. Kõige rohkem eestlasi on hordi poolel alakiris. Malev, Kalevlased |
Paganates ma olingi.
Suht ropendav ja ebasõbralik oli, aga paar raidi sai ikka tehtud.
Mulle sobib ka international guild. Ja transferimine maksab ning ma vist ilma krediitkaardita ei saakski.
http://www.roflcats.com/images/0028.jpg
|
|
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
30.08.2007 10:48:41
|
|
|
Huvitaks gurude arvamus järgmise teema kohta.
Aegade alguses ostsin endale WoW ce. Aega polnud, lõpetasin mängimise. Müüsin maha. Aastake hiljem oli jälle aega rohkem, sai wow ostetud. Kahjuks ühtegi wow ce'd enam siis turult ei leidnud.
Nüüd sellel aastal leidsin müüja, kes päris kirve hinna eest mulle wow ce müüs - Eestlane. Karp, manual, konto, email minu valduses, aga selgus hiljem, et müüja lasi mu üle. "Üle laskmine" seisneb selles, et manual (koos authkeyga), mis kaasas on, pole tegelikult üldse see manual, millega konto loodi. Konto loodi keyga X ja hiljem "upgradeti" kuidagi GMi kaudu kasutades antud keyd, mis mul kaasas. Müüja ise mängib lolli ning sirutab käsi ning väidab, et tema algset auth keyd üles ei leia.
Kuna tahan konto omaniku nime muuta, on mul vaja auth keyd, millega konto alguses loodi (blizzi staffiga räägitud). On kellelgi mõni geniaalne idee, kuidas probleemi lahendada saaks?
On kellelgi soovitusi, kuidas siiski saaks konto omaniku nime muuta?
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tondu
HV kasutaja
|
30.08.2007 12:59:56
|
|
|
to Timberg.
mikz sa tahad muuta nime? ainuke põhjus ma arvan ,et sa tahad kahte acc liita ? oman sama moodi ostetud acc ja pole vajadust näinud seda muuta.
teine variant.... kui ta tunnistab oma suud, et andis vale karbi või mida iganes siis küsi raha tagasi 100%.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
30.08.2007 13:06:24
|
|
|
| tondu kirjutas: |
to Timberg.
mikz sa tahad muuta nime? ainuke põhjus ma arvan ,et sa tahad kahte acc liita ? oman sama moodi ostetud acc ja pole vajadust näinud seda muuta.
teine variant.... kui ta tunnistab oma suud, et andis vale karbi või mida iganes siis küsi raha tagasi 100%. |
Tahan nime muuta, et oma vanalt kontolt üks tegelane siia tuua. Lisaks ei sooviks ma kontos selle tegelase nime enam näha. Ei taha temast midagi kuulda vms..
Raha tagasi sealt ei saaks ja ei tahaks, sest mul on main seal kontol.
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
30.08.2007 13:15:43
|
|
|
Põmst saab vist nii ka ,et kui omanik ehk siis see kelle nimi seal hetkel on ,et see scännib ID kaarti/passi vms ja saadab neile ja tõestab ,et see on tema. Siis nad annavad uue key. No mul oli suht sama lugu ,et ma unustasin oma vana accounti parooli ja key ka enam alles ei old. Ma scännisin ID kaarti neile ja saatsin kõik andmed ,et elan seal ja seal ja nimi on nii ja värki. Ja sain accounti tagasi:P
|
   |
307 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
30.08.2007 13:19:28
|
|
|
| jigsaw813 kirjutas: |
| Põmst saab vist nii ka ,et kui omanik ehk siis see kelle nimi seal hetkel on ,et see scännib ID kaarti/passi vms ja saadab neile ja tõestab ,et see on tema. Siis nad annavad uue key. No mul oli suht sama lugu ,et ma unustasin oma vana accounti parooli ja key ka enam alles ei old. Ma scännisin ID kaarti neile ja saatsin kõik andmed ,et elan seal ja seal ja nimi on nii ja värki. Ja sain accounti tagasi:P |
Selles ongi point. Tüüp, kellelt ma konto ostsin, väidab, et key, millega konto on tehtud on kadunud (ning see key, mis kontoga kaasas on, on üldse mingi teine).
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
30.08.2007 13:25:51
|
|
|
No aga las ta siis saadab blizzile kõik andmed mis ta sinna konto regamisele kirjutas plus scännitult dokument ID/pass siis saab uue key ja siis selle key copyb sulle.
|
   |
307 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
30.08.2007 13:45:51
|
|
|
| No aga las ta siis saadab blizzile kõik andmed mis ta sinna konto regamisele kirjutas plus scännitult dokument ID/pass siis saab uue key ja siis selle key copyb sulle. |
Ta oli kontot tehes oma nime ka valesti kirjutanud. Ütleme, et isiku nimi on Nugis Mätas, tema kirjutas nimeks Mätas Mätas. Täielik pron.
Arvad, et blizzard ainult id koopia põhjal annab midagi?
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
30.08.2007 14:05:28
|
|
|
Mulle andis... aga kui mätas mätas siis nutune mätas on olukord
|
   |
307 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
30.08.2007 14:30:41
|
|
|
| Mulle andis... aga kui mätas mätas siis nutune mätas on olukord |
Jah.. mätas ja see tüüp on ise ka paras mätas. Tal raha käes, siis ju hiljem pohh, kuidas "klient" tootega hakkama saab.
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
30.08.2007 15:00:03
|
|
|
No siis on veel võimalik osta minu account:D
|
   |
307 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
30.08.2007 15:01:44
|
|
|
| No siis on veel võimalik osta minu account:D |
Pole uut kontot vaja, aga huvi pärast küsin, kas sul on collectors edition?
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
30.08.2007 15:13:18
|
|
|
Tavaline aga 3 pvp serveri tegelast 2 ally ehk siis preester ja warrior ja undead warluk. lvl 60ned
|
   |
307 |
|
| tagasi üles |
|
 |
z@ke
Kreisi kasutaja

|
31.08.2007 23:49:42
|
|
|
| kuna ma level 80 undead rogue (normi geariga) 600.- eest osta saan? aasta lõpus? järgmine aasta? (ei viitsi leveldada enam üldse.. tahaks funnida xD )
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
31.08.2007 23:54:20
|
|
|
Ennem on vaja ,et uus expansion tuleks
|
   |
307 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
01.09.2007 00:20:30
|
|
|
| z@ke kirjutas: |
| kuna ma level 80 undead rogue (normi geariga) 600.- eest osta saan? aasta lõpus? järgmine aasta? (ei viitsi leveldada enam üldse.. tahaks funnida xD ) |
Otsi mõni piraserver. TEed seal oma tegelasele 1-80 paari tunniga ja funni kui palju. Saad boare 1-shottida.
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
|
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Xenomorph
Kreisi kasutaja
|
01.09.2007 01:55:54
|
|
|
| Kas keegi teab mingit õpetust , kuidas ma saaksin enda pirva serverit jooksutada
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
01.09.2007 09:42:33
|
|
|
Muide kas keegi teab ,et on blizz vihjand ,et millal see uus expansion umbes tuleb? Ma vaatasin siis igalpool oli TBA
|
   |
307 |
|
| tagasi üles |
|
 |
.:RAITZ::.
HV kasutaja

|
01.09.2007 10:15:22
|
|
|
Ega keegi ei taha World of Warcraft Collector`s Edition-i müüa? Kuna sai TBC ce ostetud siis tahaks väga esimest osa ka.
_________________ Kui ei ole rauas asi, siis on format ikka abiks :p! |
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
01.09.2007 15:39:26
|
|
|
| Muide kas keegi teab ,et on blizz vihjand ,et millal see uus expansion umbes tuleb? Ma vaatasin siis igalpool oli TBA |
Talvel ilmselt , võibolla kevadel
|
|
| Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
01.09.2007 20:13:14
|
|
|
1 kiire küsimus. Nimelt, kas on võimalik trialit fulliks upgradeda kuidagi neti teel, ilma karpi ostmata. Ses mõttes et Tartu linnas tunduvad kõik wow karbid otsas olema
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|