Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
monty11
Kreisi kasutaja

|
06.07.2007 14:53:14
|
|
|
Inglise nokki nimi ... Raibert
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
realgamer
HV kasutaja

|
14.07.2007 01:44:07
|
|
|
Mis nende Mongolitega lahti on ? Nad ei taha kohe üldse kaotada.Kui euroopa sai vallutatud mängleva kergusega ,siis kui mongoliteni jõudsin sain esimesed vitsad.Täitsa imelik et mongoli armee alates vibumeestest kuni ratsaväelasteni panevad minu raske ratseväelastele ja rüütlitele paremini vastu?
zAjaloost on teada et mongolitel oli vilets varustus ja moraal aga mobiilne sõjavägi.Kui rooma leegionid kohtusid mongolitega siis roomlastel läks kops üle maksa,sest mongolid vältisid otsest mees mehe vastu kokkupõrget,milles mongolid oleks kindlasti kaotajaks jäänud.Mongolid tiirutasid oma ratsaväelastega, kord lähenesid leegionäridele ,kord taganesid jälle.Nii nad õõnestasid roomlaste närvi ja külvates neile tuhandete kaupa nooli kus palju otsa sai.Medieval ll aga tulevad mongolid oma nõrgemate vägedega ja minu omad panevad lihtsalt jooksu või saavad haledalt sisse.No sellisel mängu tehisinteligentsil pole mingit pistmist tegelikkusega. Nii ma siis korjan oma paremaid Heavy cavalery kokku oma kõikidest vallutatud riikidest .Panen nad laevale ja saadan mongolimaale totaalsesse sõtta .Suure vaevaga olen saanud 4 mongoli linna vallutatud ,kuid mongolid ei maga ja koondavad vägesid .
_________________ .............................................................................................................................................................. |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
14.07.2007 02:18:18
|
|
|
Ise suutsin mongoolid tagasi suruda võttes nende teatud kindlused ära + mõrvasin nende peamised liidrid. Nüüd vaikselt ootan hetke millal nad üldse minema pühkida (ei ole suht kaua aega mänginud... save peaks kusagil alles olema ja varste vast jätkan).
Mongoolid tegelt on suht nõrgad ainult massiga löövad + vibud jms hirmutamis vahendid. Endal oli jalavägi vähemuses. Ja ma kaitsesin müüri ehk siis nad ei saanud ringi joosta ning minu mehi hirmutada. Samuti ei saanud nad neid tagant vms külje pealt rünnata. Ja tulemus oli see et pärast jooksid nad minema kuna minu armee mis oli väiksem oli neist kenasti tugevam.
Ise mängin hispaaniaga ning minu armee on suht viimaseni välja treenitud ja osati ka "tärnidega". Jõudsin alles siis mongoolidega (tulid kallale) kokku sattuda kui mul oli suht arenenud riik ning väga hea rahaline seis. Seega seegi vast mängib suurt rolli. Mõne lahingu olen ka kaodanud nende vasta lageda taeva all kui neil on 2x suur armee. Lühidalt: neid oli liiga palju ja siis toodi veel abiväed juurde. Ühe pundi lõin laiaks aga siis tuli sama suur asemele ja mul olid juba kaotused olnud + väsinud onud.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
14.07.2007 12:27:55
|
|
|
ETVst oli alles 2005. aastal tehtud dokumentaal Genghis Khanist. Hea mõelda, et tänu mongoli traditsioonidele pääses Euroopa täielikust vallutamisest ... khan viskas rusika nurka ja kõik väepealikud pidid tagasi Mongooliasse minema, et uut juhti valida. Kui ma ei eksi, siis istus nende väga suur vägi sellel hetkel Viini all juba.
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
realgamer
HV kasutaja

|
14.07.2007 20:08:00
|
|
|
[quote="angel"]Ise suutsin mongoolid tagasi suruda võttes nende teatud kindlused ära + mõrvasin nende peamised liidrid.
Kuidas sul õnnestus peamised liidrid mõrvata.Tavaliselt on parimad liidrid ja väejuhid ka paremini turvatud ihukaitsjatega.
Olen ka oma lihuniku saatnud vaenlase väejuhti või kuningat maha koksama,kuid siiamaani on nad oma hea skilli juures ise kahjuks maha notitud..Heretikuid,preestreid,nõidu ja diplomaate saab kergemini maha tõmmata aga kuningaid pole mul õnnestunud.
Teine asi on mongolite heavy cavaleri või mis tahes sama klassi väeüksuse vastamisi 1;1 ,siis saad ikka sisse, ükskõik kui palju sul tärne või armorit peal on.
Mõned lahingud on nagu ette ära määratud kes võidab.Sama nagu diplomaatia või muuga.Pakkusin hispaaniale rahu,sest olin vallutanud kõik peale 1 linna.Aga see hispaania jonnipunn keeldus.Mänguloogika?
Ise olen mongoleid võitnud tänu suuremale ülekaalule,maastiku iseärasusele või tänu sellele et neil oli vibu jalaväelaseid palju ,mida isegi minu raske ratsavägi vaevaliselt niidab.
KUid tuleb tunnistada et ei ole kõvemaid sõjamehi näinud kui mongolid.Näiteks tõmbasin oma 4 raske ratsaväega kotti mongoli 2 vibu ratsaväe.Mongolid pidasid kuni viimase meheni vastu,ega alistunud mis on harv nähtus.Tänu kotti püüdmisele ma kaotasin kõvasti aega ja kogu väe faalanksi parem tiib jäi ratsaväe kaitseta.Siis oli vaja tagasi ratsutada allesjäänud meestega tiiba kaitsma ,kuid lahingu kulg oli juba otsustatud kahjuks.
Mongolitega on selline värk et jalaväega ei tee seal midagi.Nad lihtsalt tiirutavad oma hobustega ja lasevad sind sõelapõhjaks.Pole ka mõtet oma ratsaväega nende hobu vibulaskjaid taga ajama hakata.Nad kappavad eest ära ja kui kätte nad saad siis on ülejäänud vägi lõksus noolte raheall..Ise kasutan ainult nende vastu parimaid ratsa rüütleid ja paari raske jalaväge , just neid,kellel käes on konksud või kullassepa haamrid( vist oli attac 17,deffend 17) .Need raskeväelased on hea armori ja relvadega vennad ,kes murravad kõige paremini ratsa ja jalaväe liine.Nad on üldse kõige universaalsemad jalaväelased ,mille ülalpidamiskulu on odav-150 .
Varsti teen mongolitele 2;1 ja ees ootavad egiptlased.Ma loodan et need pole hullemad kui mongolid .
Kas kellelgi on head nippi linna rahutuse vastu?Mul on paar linna võetud mille rahulolu on 70 või 50!
Koguaeg käib seal ülestõus ja madistamine.LInnas on rahu,korra tagamiseks maksimum 20 erinevat sõjaväeüksust ,kuid ikka jääb väheks ja juurde ei saa ka tuua,
sest ei mahu linna enam.Ehitan ka kirikuid ja garnisone ,mis peaksid distsiplineerima ja usku devalveerima ,kuid ei.Mõni linn on kohe selline rahutu.
Õnneks pole üheski linnas võim käest antud,,,,,veel
_________________ .............................................................................................................................................................. |
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
14.07.2007 20:21:42
|
|
|
mul oli mängus treenitud mõrvarid kes kõik kindralid kes ligi tulid said tappa
ja kui leidus onu kes ei allunud sellele korrale ootas teda ees kena suur armee mis löödi laiaks.
Mõrvareid peab treenima. Ehk siis alustad väiksematest isikutest ja lõpuks võtad ette suuremad. Suht aega nõudev tegevus.
Ise ei kasuta üldse ratsaväge nagu eespool mainisin. Jalavägi on hispaanial palju tõhusam ja tugevam. Ning ambud teevad oma töö hästi ära. See kes lahingu võidab on tegelt suuresti kasutajas endas kinni ja mis väed tal on ja mis vägede vasta ta astuma peab. Riikide vahelise suhtlemisega ma mängus ei tegele aga olen tähele pannud et AI ei lõpeta sinuga sõda ära siis kui keegi kes tema liitlane on sinuga sõjajalala kuna vastasel juhul tuleb see talle kallale. Aga eks seal on ka veidraid asju kah olnud (tegemist siiski AI'ga).
Mongolid on suht "nohu" võrreldes "timburiini" elevantidega
Linna rahutuse vältimiseks pane sinna mingi kõrgema astmega ja usaldatud kindral (vaata et tema usulised vaated vms omadused linna omaga vastastikus ei oleks). Lase maksud alla ja ehita teatud ehitisi mida rahvas seal tahab. Kasuta tänapäeval maailmas tuntud meetodit: hoija neid hirmu all tuues sisse suur armee ja kui mässavad tapa kõik ära
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flavius
HV Guru
|
14.07.2007 20:26:10
|
|
|
kasuks tuleb ka preestreid, spioone ja m6rtsukaid linnas hoida
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
14.07.2007 20:32:21
|
|
|
selle unustasin ütlemast, et see ala mille vallutab peab enne usulise aju loputse alt läbi käima ... vastasel juhul tekkivad usulised rahutused
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
15.07.2007 12:00:05
|
|
|
Kindlasti tuleb elanikkond ka orjastada, kui okupeerid kultuurilise ja religioosse erinevusega linna, siis on rahutused kärmed tulema.
Alati tuleb vaadata, et pealinn oleks impeeriumi keskel, see teeb ka olukorda paremaks.
Olen kuulnud ka jutte, et middle-eastern ehitused tuleks asendada enda omadega, kuid ei tea, kuidas need olukorda mõjutavad.
Ja lisaks siis angeli ja vermonti poolt mainitu.
Usulist ajuloputust on kaugel maal hea teha ka ... paned kohe mitu preestrit majandama ja lisaks saavad need vagadust juurde ja pikemas perspektiivis saad oma mehad kadrinalideks ja paavstiks.
Kuidas teie ristisõdadega tegelete? Merd või maismaad mööda?
Inglismaaga saab veel merd mööda minna alguses, ristisõjaga ühinemiseks antud aeg on piisavalt pikk, et Gibraltarini välja jõuda, seal mehed maha panna ja ristisõjaga ühineda. Olen tähele pannud, et kui kohe ühineda ja siis hakada Gibraltari poole seilama jääd enamikest meestest ilma enne kui Vahemerd näed.
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
15.07.2007 12:03:28
|
|
|
mina tegelesin ristisõjaga nõnda et läksin paavstile külla oma armeega ja nüüdseks ei ole tal enam mingit võimu. Otseselt tal linna enam ei ole vms riiki aga püsib vist ainult elus tänu minule kuna mul oli vahepeal palju preestreid vms onsuid. Kui need otsa saavad siis eeldan et nad on kah minema pühitud.
Suht häiriv oli kui kutsutakse kusagile teise mapi otsa sõdima... viitsinud jamada. Enda üht kindlust piirati suht lõpmatu aeg kuna kuulutati ristisõda minule. Vähemalt sai oma sõjaväge seal treenida ja arendada... pärast tulid kõik tärnidega vennad sealt välja.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
realgamer
HV kasutaja

|
15.07.2007 19:33:51
|
|
|
Mina pole ristisõdadega üldse tegelenud.Mängin praegu 4-dat korda uuesti ,nüüd siis Venecia kampaanias ja ei väsi sellest Total War-ist.Kui see kampaania võiduka lõpuni vallutab ,siis alustan bütsantsi impeeriumist jne.
Kas keegi on teist kaardipealt minema pühitud,hävitatud?Ma pole veel kordagi tundnud oma impeeriumi hävimise või kaotuse ohtu.Mäletan et vanas Total War-is,vist shogun total waris või uuemast seeriast tuli idast mongoli armee 15 kordse ülekaaluga ja siis läks sees küll jahedaks.
Ei usukski et esimesest Total Warist nii palju aega möödas on ; Shogun: Total War Jun 13, 2000. juba seitse aastat möllan mängus .
Total War Medieval, Total War Gold,Total War: Eras ,Shogun: Total War,Rome: Total War Alexander,Rome: Total War Barbarian Invasion,Medieval: Total War,Rome: Total War,Shogun: Total War Warlord Edition,Rome: Total War Gold Edition,Medieval: Total War Battle Collection.
Panen vahest shogun total war-i tööle ja meenu´tan kui kõva mäng omalajal oli.Praegu vaatan ja imestan milline graafika
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
15.07.2007 19:35:19
|
|
|
mind pühiti minema sellises mängus nagu Rome Total War barbarian invasion. Lihtsalt iga otsus oli 100% määrav ja kui valesti tegid tulid onud külla ja andsid vasta tatti. Seal oli suht võimatult raske vahest asju ajada.
M2 TW ei ole end ohustatuna tundnud kuigi kui valesid otsuseid teed ja X riigiga sõdid on seegi väga võimalik. Või siis kõige võimalikum asi mis juhtub on see, et sa ei saa oma pea misiooniga hakkama (see mis mäng sulle annab ja mille pead enne X kordade lõppu täitma).
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
realgamer
HV kasutaja

|
19.07.2007 20:57:13
|
|
|
Hea nali ikka,Pärast euroopa ja vana maailma vallutamist kuulutas paavst mulle sõja.
Kaardipeal nägi asi välja nii;keset suuri punaseid valdusi oli üks tilluke punkt(paavstiriik).
Naerma ikka ajab see tehisintellekt.See oli nagu sääse hammustus mulle ,aga paavst kolis pärast lahingut oma pomo juurde
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
andres1221
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
22.07.2007 14:25:13
|
|
|
No tundub, et seal saab ka Revalit piirama hakata ... Pernau ja Arensburg (Kuressaare) paistsid kaardi pealt igatahes. Ja videod on ka vägevad!
Ainuke asi, mis hämmastama paneb on "heroes with special abilities". Loodame, et sealt midagi väga koledat ja ebamaist ei tule.
Sügisel vist peaks välja tulema.
Kas siin on ka keegi, kes teab midagi täpsemalt mod-idest? Ehk kas mõni on juba väljas või kohe välja tulemas ... jne
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZerOZer05
HV kasutaja
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
23.07.2007 14:41:52
|
|
|
Tänud, aga selle lehe leidsin ise ka.
Kas tead ka, millised modid väärivad allalaadimist ja kui kaua aja pärast tulevad suured modid, mis kasutavad ainult M2TW mootorit?
Sry, pole tõesti aega sinna teemade hunnikusse sukelduda praegu.
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
andres1221
HV kasutaja
|
23.07.2007 18:28:38
|
|
|
Tean, et RTW'is oli vaieldamatult parim Totral realism mod, aga M2TW's ei tea ühtegi nii head.
Oleks ka huvitatud.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
20.08.2007 23:57:29
|
|
|
Sain ka lõpuks täis mängule käed külge. Rääkige mis patchid peaks peale panema ? Kas kõik saab ühe suure patchiga või peab neid ükshaaval tallama ?
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
21.08.2007 00:03:13
|
|
|
nagu ma pidevalt siin vatran siis lase 1.2v patch peale... alla selle pole mõtet mängu proovida minuarust... 1.0v oli 1.2v võrreldes suht jura.
vaata uuri aga minuteada oli netis ka full 1.2v patch ehk siis ei pea enne 1.1 vms tirima.
üle 1.2v patchi ei ole minuteada veel tulnud ja ei tulegi vast... exp back ju tulekul 8)
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
21.08.2007 00:09:35
|
|
|
Ok tänud. Homme panen tirima kuna see suht pisike (613mb) patch. Sellist patchi polegi näinud veel. Detaile on vist kõvasti vahetunud...
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
21.08.2007 00:48:33
|
|
|
eee ütleks nõnda et AI süsteem sai vurtsu juurde ja kui readme's loed mida muudetud siis list on päris suur...
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
andres1221
HV kasutaja
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.08.2007 14:57:04
|
|
|
mnjaaa... merelahingud total war stiilis ... kõlab palju lubavalt... loodetavasti seda mängu peldikust alla ei lasta nagu enamus mängega juhtub...
see mere lahing total waris on üks asi mis mind alati sutsu häirinud kuna suht abitu tunne on seal praegusel hetkel.. vahest kaotan sellised lahingud mis vast oleks võitnud kui ise oleks saanud merel vägesid juhtida.
|
   |
157 |
|