Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tonu89
HV veteran

|
16.08.2007 01:05:00
|
|
|
See on ka töö Mitte mingi naerukoht.
_________________ In Heaven an angel is nobody in particular. |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
16.08.2007 01:49:26
|
|
|
kärupaigutaja tulemustasu arvestamine kahtlemata ON naerukoht või oskad pakkuda, mille muu alusel kärupaigutajale tulemustasu maksta, kui mitte paigutatud kärude hulga ja paigutamise kvaliteedi järgi? see annab ikka päris palju mõtlemisainet. et nagu ütlesin, esiteks peab olema arvestus selle üle, kui palju ja kuidas kärusid keegi kärupaigutajatest on paigutanud, et oleks teada, kes kui palju tulemustasu saab. teiseks peab olema pädev kontrollorgan või -isik, mis/kes seda protsessi üle vaatab ja otsustab, kes paigutab kvaliteetsemalt ja kes mitte, ehk siis ilmselt eelneva kärupaigutamiskogemusega kogenud töötaja.
lisaks kärupaigutaja tulemustasu olemasolu eeldab, et väiksemat tulemustasu saanud või üldse tulemustasuta jäänud töötaja seevastu, selleks, et edaspidi (suuremat) tulemustasu saada, peab õppima rohkem kärusid paigutama ja neid kvaliteetsemalt paigutama. see eeldab omakorda vastavat väljaõpet pädevalt isikult, kes omab mitte ainult kärupaigutamise kogemusi vaid ka pedagoogilisi algteadmisi, et mitte nii professionaalset töötajat nõustada.
no andke andeks, mulle tundub see tõsiselt jabur aga ma ei näe nagu, mis muudmoodi saab kärupaigutajale õiglast tulemustasu maksta. sest kui ta saaks seda iga kuu ja sama palju, siis see ei oleks tulemustasu, see oleks tavaline põhipalk. aga kuulutuses lubatakse tulemustasu. ja kuna kärupaigutaja ülesandeks on ainult kärusid ja ostukorve paigutada, siis need tulemused tulevadki ainult sellest tegevusest.
muuseas, ma ei tea, kas seda süsteemi on kusagil eestis ka juurutatud, ma ei käi eriti suurtes kaubanduskeskustes, aga välisriikides on mitmel pool nii, et kui tahad ostukäru, siis pead käru kättesaamiseks sisestama käru sisse mündi mingis teatud miinimumvääringus, ja kui tahad seda raha pärast tagasi saada käru konstruktsioonist, siis pead käru ise õigesse kohta tagas viima, muidu ei saa raha kätte. kaval süsteem ja ei nõua mingeid kärupaigutajaid
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
16.08.2007 02:04:59
|
|
|
dvd vader, eestis, st vähemalt selveris sellist asja küll pole. Ja kärupaigutajate töö on üsna laiahaardeline kui nii võib öelda... St kärusid võib leida ju üle terve suure parkimisplatsi.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
16.08.2007 02:17:31
|
|
|
dvd vader kirjutas: |
kärupaigutaja tulemustasu arvestamine kahtlemata ON naerukoht või oskad pakkuda, mille muu alusel kärupaigutajale tulemustasu maksta, kui mitte paigutatud kärude hulga ja paigutamise kvaliteedi järgi? see annab ikka päris palju mõtlemisainet. et nagu ütlesin, esiteks peab olema arvestus selle üle, kui palju ja kuidas kärusid keegi kärupaigutajatest on paigutanud, et oleks teada, kes kui palju tulemustasu saab. teiseks peab olema pädev kontrollorgan või -isik, mis/kes seda protsessi üle vaatab ja otsustab, kes paigutab kvaliteetsemalt ja kes mitte, ehk siis ilmselt eelneva kärupaigutamiskogemusega kogenud töötaja.
|
eino, äkki neil on samamoodi, nagu meil autopesulas. et vahetuseülem jagab mingeid kaardikesi ja siis pärast loed kokku palju said. seal neil ka kärulükkeülem, tuleb viskab kärru kaardikese, ja siis kärulükkaja tuleb, kprjab kaardikese ära ja lükkab käru. väikse käru eest saad krooni, suurema eest kaks krooni ja nende laste autodkärude vms eest saab juba tervelt 3 krooni. a huvitav palju nende ostukorvide paigutamise eest antakse?
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
16.08.2007 09:09:00
|
|
|
dvd vader, Kristiine keskuse Prismas on selline süsteem. Ilgelt närvidele käib, sest ma enamasti ei kanna münte kaasas. Ja siis on loomulikult infoletis pikk järjekord, et raha vahetada jne. Ükskord viskas kopa nii ette, et läksi hoopis teise poodi. Õnneks ma seal kristiines väga tihti ei käi ka.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
16.08.2007 09:50:11
|
|
|
aa selles mõttes jah tõesti võib meil hätta jääda, et eesti krooni münte on vähem kui euromünte euroga liitunud riikides, ja lätis-leedus on ka münte rohkem... nojah. vesi kärupaigutamissektorile
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
16.08.2007 23:06:54
|
|
|
ei ole võimalik, et sedasi seal kirjutatud on
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
16.08.2007 23:07:26
|
|
|
kui linki klikid, siis näed et on
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
kirp79
HV kasutaja
|
17.08.2007 01:02:14
|
|
|
dvd vader, tulemuspalk on ilmselt selle eest, et kas see töötaja tõesti teeb oma tööd ja paneb vedelevad kärud oma kohtadele või ta veedab tööpäeva Selveris chillides ja vahel kui viitsib, lükkab mõne käru umbes oma koha juurde. Kui natukenegi mõelda, ei näita see arv, mitu käru sa kohale paned, mitte midagi.
_________________ ME |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
17.08.2007 01:30:49
|
|
|
kirp79, et siis tulemuspalka peab maksma sinu meelest selle eest, et tööülesandeid, mida sa pead täitma, ka tegelikult täidad? ja kui chillid selveris niisama ja tööd ei tee, saad ainult põhipalka? vau. oleks ma firmajuht, ma lööks sellise mõtteviisiga töötaja kohe minema
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Keios
HV vaatleja

|
17.08.2007 23:03:59
|
|
|
Juhtusin kunagi Tartus bussi oodates pealt kuulma kahe vanema naisterahva juttu.
Ühel olevat koer, talvel külmaga ei taha ta kõndida ja sõidaks bussiga aga bussijuht ei lubavat koera bussi ja kuna koer suht väike siis bussisõidu ajaks topib tädike koera kotti
_________________ "I don't count my sit-ups, I only start counting when it starts hurting because they’re the only ones that count". - Muhammad Ali |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dianatrix
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
3 :: |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
yodalr
Kreisi kasutaja

|
|
   |
2 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
21.08.2007 22:56:38
|
|
|
Kes korralikku kõhutäit naerda tahab, kiigake www.select.ee
ma tahaks selle inimesega kohtuda, kes nendele toodetele kirjeldusi kirjutab
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
21.08.2007 23:20:45
|
|
|
velsa kirjutas: |
Kes korralikku kõhutäit naerda tahab, kiigake www.select.ee
ma tahaks selle inimesega kohtuda, kes nendele toodetele kirjeldusi kirjutab  |
lisaks sellele on seal ka päris praktilisi tooteid. kõige parem toode on kahtlamata kaasaskantav siiber. sellest on eelkõige abi ajateenijatele, kes on 25-kraadise külmaga metsas. enam ei ole probleemi, kui tekib öösel tahtmine end kergendada - praegu peaks magamiskotist välja ronima jne. see seadeldis võimaldab asjad ära ajada otse magamiskotis
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
21.08.2007 23:26:36
|
|
|
Peale selle siibri ja mingite LED valgustite ei leidnud mina viimast selecti sirvides sealt küll midagi asjalikku.
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
21.08.2007 23:36:32
|
|
|
muuseas, ma ei tea, kas seda süsteemi on kusagil eestis ka juurutatud, ma ei käi eriti suurtes kaubanduskeskustes, aga välisriikides on mitmel pool nii, et kui tahad ostukäru, siis pead käru kättesaamiseks sisestama käru sisse mündi mingis teatud miinimumvääringus, ja kui tahad seda raha pärast tagasi saada käru konstruktsioonist, siis pead käru ise õigesse kohta tagas viima, muidu ei saa raha kätte. kaval süsteem ja ei nõua mingeid kärupaigutajaid |
Kaval süsteem jah, ma lükkasin Saksamaal Eesti mündi sisse ja sain ikkagi käru kätte .
|
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
21.08.2007 23:38:53
|
|
|
ranel kirjutas: |
muuseas, ma ei tea, kas seda süsteemi on kusagil eestis ka juurutatud, ma ei käi eriti suurtes kaubanduskeskustes, aga välisriikides on mitmel pool nii, et kui tahad ostukäru, siis pead käru kättesaamiseks sisestama käru sisse mündi mingis teatud miinimumvääringus, ja kui tahad seda raha pärast tagasi saada käru konstruktsioonist, siis pead käru ise õigesse kohta tagas viima, muidu ei saa raha kätte. kaval süsteem ja ei nõua mingeid kärupaigutajaid |
Kaval süsteem jah, ma lükkasin Saksamaal Eesti mündi sisse ja sain ikkagi käru kätte . |
Kristiine Prismas on ju ka nii
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
21.08.2007 23:40:11
|
|
|
Kanaaridel käidud said siis oli seal hotellis mündiautomaadiga telekas.
Raha sisse, pilt ette.
Töötas eurodega. minig lambist lükkasin eesti 50 sendise sisse ja sain tasuta minig pikema aja
Sai neid suht suur hunnik sisse valatud.
Kui hotellist lahkuma hakkasime siis tuli mingi vend ja keeras telku lahti ja võttis mündid välja. Vaatas kurja näoga otsa
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|