Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mighty
HV veteran

|
28.04.2005 02:55:05
Strobo visualization winampile? |
|
|
On keegi juba midagi sellist aretanud-või midagi kindlate suurte piirkondadega värvimuusika saranst(näit ekraan ytleme et 4x jaotatud ja igas üks kindel värv mis muusika rytmis vilgub...)

viimati muutis mighty 29.04.2005 01:14:12, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 140 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
eduard28
HV kasutaja

|
28.04.2005 09:48:44
|
|
|
Kui juba Winamp siis lisan ka ühe küsimuse.
Kas Winampil on olemas ka selline Visualization, nagu 3D heli võrgustik. Ei oska teisiti seletadagi. Selline mis seisab paigal ja see võrgustik liigub mitte kogu kupatus.
Loodan et küsimusest saadi aru.
_________________ Word 2003: Write letterz n shit, yo. |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
mighty
HV veteran

|
29.04.2005 00:57:17
|
|
|
midagi lihtsamat ja inimlikumat kah on kui see discolitez?!
...see dicolitez...uurisin puurisin aga lõpptulemus mille välja võluda suutisn oli 2 yles alla vilkuvat jutti muusika rytmis siis,suht puht mõttetu naq mingi tavaline winampi lulla... ma aga soovin fullscreenis strobot või värvidemöllu mis paigal teatud sektoris pysix ...mitte naq tyypiline winampi visualization - terve ekraan on mingit sirgeldavat voolavat väänavat põrkuvat molluskit täis ...mis tuppa ei anna mingit erilist valgusmuusikat...
edit:nyydsex see discolitez täielikult läbi uuritud-sellega saab heli abil automiseerida HELI VÄLJUNDIT/SISENDIT... Näide...arvuti yletab teatud helitugevuse võtab see automaatselt heli maha jne jne ma ei viitsi rohkem seletada igastahes see pole see... asjalik asi küll, djdele aga mitte mulle...
Eduard26- mix ei ole, http://www.winamp.com/plugins/browse.php?ctype=P&category=1
Edu otsingul;)...
edit2:Yeaa leidsin, soovitan teistelegi: http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=105286&show=reviews
wot see on juba lähedane sellele mida soovin... aga äkki siiski oskab mõni paremat soovitada?!

viimati muutis mighty 29.04.2005 01:17:37, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 140 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
29.04.2005 01:15:41
|
|
|
mighty kirjutas: |
midagi lihtsamat ja inimlikumat kah on kui see discolitez?!
...see dicolitez...uurisin puurisin aga lõpptulemus mille välja võluda suutisn oli 2 yles alla vilkuvat jutti muusika rytmis siis,suht puht mõttetu naq mingi tavaline winampi lulla... ma aga soovin fullscreenis strobot või värvidemöllu mis paigal teatud sektoris pysix ...mitte naq tyypiline winampi vizulation - terve ekraan on mingit sirgeldavat voolavat väänavat põrkuvat molluskit täis ...mis tuppa ei anna mingit erilist valgusmuusikat...
edit:nyydsex see discolitez täielikult läbi uuritud-sellega saab heli abil automiseerida HELI VÄLJUNDIT/SISENDIT... Näide...arvuti yletab teatud helitugevuse võtab see automaatselt heli maha jne jne ma ei viitsi rohkem seletada igastahes see pole see... asjalik asi küll, djdele aga mitte mulle...
Eduard26- mix ei ole, http://www.winamp.com/plugins/browse.php?ctype=P&category=1
Edu otsingul;)...
edit2:Yeaa leidsin, soovitan teistelegi: http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=105286&show=reviews
WOT SEE ON STROBO  |
oot.. soov siis mingi tarkvaralise asja järele või..
proffessionaalse laserstrobo saad nõnda hegitada
sõber tegi kuagi ära ja maksma läks ca 100.-
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
mighty
HV veteran

|
29.04.2005 01:25:32
|
|
|
ei mõtlesin ikka lihtsat tarkvaraversiooni ... ja pole ise nii piisavalt sepp et see asjandus valmis teha
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheCoup
HV kasutaja

|
15.08.2007 11:00:23
|
|
|
Kaevan vaana teema üles , aga oleks vaja strobo plug-ini ja üldse ei leia kohe... http://www.winamp.com/plugins/details/105286 see on hullult hea aga mingi minuti pärast hakkab serial koodi nõudma ...online registreerimine mingi vananed jne ? .. Keegi teab mõnda head plug ini ? Ma üritasin ise ka teha aga vilets tuli ...see mis lingi andsin seal läheb kõvasti paremini musaga kokku ja kõvemini vilgub mitu korda ...ise tehtud vilkus siis muutus ekraan kuidagi halliks või ma ei tea ...ei olnud nagu must ja valge vilguks vaid helehall ja tumehall..
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
--hussar--
HV kasutaja

|
17.08.2007 14:45:09
|
|
|
Kuidas see soft tööle saada?? Kohe kuidagi ei taha miski vilkuma hakata
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
3 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheCoup
HV kasutaja

|
17.08.2007 16:38:31
|
|
|
No võtad seal plug inide valikust selle CEAZY 2 paned start ja siis viskab mingi menüü ette kus saad sättida seda ( mina ise panin nii et sensitive high ja ainult valge värv ja blokid ..see stereo sound ja keyboardi vilkumine on saast ) Aga ma ei tea miks sa tööle ei saa äkki ta viskab sul selle menüü alla sinna toolbarile kus kell on ...mul oli ka vahepeal sama jama..
_________________ olge tolerantsed |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
--hussar--
HV kasutaja

|
18.08.2007 11:34:29
|
|
|
Ei viska mingit menüüd ette jooksutab winampi kokku
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
3 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|