|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
pronto
Kreisi kasutaja

|
13.08.2007 16:55:21
|
|
|
| iDemon kirjutas: |
Siin Pronto, sa mainid x360.
Sa üritad jätta tarka muljet, sa ise ei jaga vist midagi, ja üritad siin tarka panna väljamõeldud faktidega.
EDIT:
Su sarkasm on haledam kui su artiklid Maatriksis. |
Kas see oli mõeldud solvanguna -- kui jah, siis pead paremini proovima ... ja ütle nüüd, et need väited olid valed. Puhtalt minu rumalusest ja küündimatusest klaviatuurist välja imetud.
_________________ Magento arendused |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
13.08.2007 16:55:46
|
|
|
pange nüüd üksteisele negatiivseid ka ja üritage teineteisele 100k sms laenu võtta.
lasteaed
|
|
| Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
13.08.2007 16:56:46
|
|
|
EDIT:
LOL, iDemon, kas su ema aitab sul neid one-linereid välja mõelda?
|
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
13.08.2007 16:57:34
|
|
|
| vabarna kirjutas: |
| Ma arvan, et video sellest, kuidas sama vestlus toimuks samade isikute vahel, kes viibivad ühes ruumis, oleks päris naljakas. |
Iga kell nõus osalema.
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
13.08.2007 16:58:36
|
|
|
JediMihkel, vabarna, Winterwind, erick: krt ärge visake siin tööajal selliseid kilde, ma pean siin tööd tegema mitte maas kõveras olema
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
13.08.2007 17:04:39
|
|
|
| erick kirjutas: |
EDIT:
LOL, iDemon, kas su ema aitab sul neid one-linereid välja mõelda?  |
Q: Kust saab kõige paremaid onelinereid
A: Monkey Island!!!
Mõned näited:
My handkerchief will wipe up your blood!
So you got that job as janitor, after all.
I once owned a dog that was smarter then you.
He must have taught you everything you know.
I got this scar on my face during a mighty struggle!
I hope now you've learned to stop picking your nose.
There are no words for how disgusting you are.
Yes there are. You just never learned them.
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
13.08.2007 17:07:25
|
|
|
| d3t kirjutas: |
| jigsaw813, see on 100% mängus kinni. PS3 eraldab mängule kuni 10GB ruumi ning kopib vajalikke faile "on-thefly" tehnoloogias. Kui sisestad teise mängu kopitakse teise mängu failid peale. Tahaks öelda, et osa mänge on võimalik kopida 100% kõvakettale, kuid eestis neid müügil ei ole, ning need kuuluvad "nii öelda" klassikute kalssi. Ehk ala, internetist tõmmatud mängud. |
kusjuures ninja gaiden sigma pakub mingit kettale installimise varianti, ei viitsind proovida tho, kannatan selle loadimise ka ära.
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
13.08.2007 17:24:58
|
|
|
| erick kirjutas: |
EDIT:
LOL, iDemon, kas su ema aitab sul neid one-linereid välja mõelda?  |
Yeap, tegelikult sinu ema on siin ja aitab neid välja mõelda.
Ega sinagi oled silma jäänud "mitte-just-eriti-arukate-postidega".
|
|
| Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iTengu
HV kasutaja

|
13.08.2007 17:31:55
|
|
|
pronto... midagi PS3 teemalist ja objektiivset ka tuleb ?
Anyway tõmbasin ps store'st GRAW2 demo ja mis siis ikka, graafika ilus aga mäng ise jätab külmaks kuidagi... nagu kunagi keegi mainis, et "DUFF-DUFF-DUFF SPECIAL FORCES HERE!" stiilis oli... Aga samas ei tahaks enam WWII mängu ka neid meri juba... keegi võiks teha mingi 17.-18. sajandi FPS'e
_________________ (y)aff banaan
viimati muutis iTengu 13.08.2007 17:35:57, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
13.08.2007 17:34:01
|
|
|
| iTengu kirjutas: |
| midagi PS3 teemalist ja objektiivset ka tuleb ? |
see, et mänge pole ja puldid on ebamugavad on siit juba läbi jooksnud
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
13.08.2007 17:40:59
|
|
|
pronto... midagi PS3 teemalist ja objektiivset ka tuleb ? |
Ma märkisin, et Sixaxise motiondetectioni värk on vilets mis vilets. Sellele järgnes mustmiljon fleimi, justkui ma oleks midagi kellegi vello lühiduse kohta kommenteerinud. Tegelikult ei saagi see väga hea olla, sest sellel süsteemil puudub absoluutne positsioneerimine (a la sensorbar) -- üldiselt ollakse arvamusel, et Sony viskas selle lihtsalt ülepeakaela sisse kui lekkis, et Revolutioni (Wii) pult hakkab seda toetama. Samas need päästikud, mis XBoxi puldilt maha vuntsiti on muidugi toredad, kuigi minu käe jaoks liiga väikesed.
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sushimees
HV kasutaja
|
13.08.2007 17:51:56
|
|
|
Selle jätsin küll kahe silma vahele. Ei teadnudki, et On Off teeb selliseid pakkumisi. Tavaliselt on jäänud PS3 hinnad kauplustes mingi 13000-14000 vahele ilma mängudeta.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Getomees
HV veteran

|
13.08.2007 18:09:43
|
|
|
Mina olen küll näinud vaid 11k suuruseid hindasid. Ja see bundle-komplekt peaks vist USA hinnalangust kompenseerima.
_________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum |
|
| Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
7 :: |
2 :: |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iTengu
HV kasutaja

|
13.08.2007 19:14:24
|
|
|
Ilmselt probleem pole nendes kes fleimivad vaid nendes kes annavad põhjust fleimida.
Kui ma hakkasin mängima motion sensoriga oli asi sujuv ja äge. Mind absoluutselt ei koti kuhu se sensor on ps3'e sisse topitud nii kaua kui asi töötab ja mulle meeldib. Mõni siin tegi motorstormi sellega läbi.
Sony viksis sensori nintendo pealt ja päästiku microsoftilt... suur asi kah. microsoft viksis ka odavalt mac os x pealt... kuigi ma ise kasutan just os x'i, teise jaoks toimib vista ja teda ei koti mis kus kohast maha viksiti... mingi nohikute klubi teema a la öhöhö see viksiti sealt maha valus värk...
Kuigi sa hädaldad, et hakati fleimima oled sa ise sama sugune... keegi kiidab ps3'e siis kohe vaja tulla ära panema.
_________________ (y)aff banaan |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
13.08.2007 19:28:35
|
|
|
| mulle oleks igatahes rohkem meeldinud kui ps3-e puldil oleks vibra mitte too totakas "kalluta ja vääna" süsteem
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
13.08.2007 19:59:56
|
|
|
| Winterwind kirjutas: |
| mulle oleks igatahes rohkem meeldinud kui ps3-e puldil oleks vibra mitte too totakas "kalluta ja vääna" süsteem |
sama siin:(
tahaks vana head vibra pulti !
|
|
| Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
13.08.2007 20:02:23
|
|
|
Vibra imes täiega, nu mis krdi fiilingut saab tekitada surisev pult näpus? Kallutamisega vähemalt on võimalik nö. mingit tegelast/masint/whatever kontrollida ilma, et samal ajal mingit sadat nuppu vajutama peaks. Maha ahvimisest niipalju, et poleks playstationi siis poleks nähtavasti ka XBOX'i kuna alles pleikar suutis läbi murda sellest nö. "telekamäng on aint tattidele" suhtumisest ja hakata kõvat rulli kokku ajama millest ajendatuna siis MS kähku ka oma uinjaad vorpima hakkas. Muide ironiseerides võiks öelda, et näe siksäksisega on just eriti lastepeale mõeldud, olete ju näinud küll kuidas lapsed näiteks automängu mängides pulti kallutavad - nüüd on sellest ka tolku
| midagi PS3 teemalist ja objektiivset ka tuleb ? |
see, et mänge pole ja puldid on ebamugavad on siit juba läbi jooksnud  |
No palju sul neid mänge siis vaja on? Palju sa kuus orikaid ostad ah? ega PS3 pole xkast kus eriti suur mure ja popp teema on modimine ehk siis teisisõnu öeldes virutatud mängude pelamine. Seega mis kasu oleks kui tuleks miski 2-3 ägedat mängu kuus kui enamus niikuinii niipalju neid osta ei jõuaks
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
13.08.2007 20:13:33
|
|
|
| siven kirjutas: |
| mulle oleks igatahes rohkem meeldinud kui ps3-e puldil oleks vibra mitte too totakas "kalluta ja vääna" süsteem |
sama siin:(
tahaks vana head vibra pulti ! |
Tulebki ju ... seal olid mingid litsentseerimis probleemid, mistõttu Sony ei saanud kogu kola oma aparaati piidavalt kiiresti kokku lükatud. Sügisel peakski tulema uus pult koos rumblega. Aga üldjoontes ma ikka tõsiselt tahaks teada, kelle arvates on praegune motion detector "sujuv ja äge" ning kelle arvates "ebatäpne ning kohmakas". Mina lõin igatahes olen seniajani varem või hiljem liigse frustratsiooni vältimiseks selle maha keeranud ning kangide peale tagasi läinud.
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
13.08.2007 20:58:34
|
|
|
| Auron kirjutas: |
No palju sul neid mänge siis vaja on? Palju sa kuus orikaid ostad ah? ega PS3 pole xkast kus eriti suur mure ja popp teema on modimine ehk siis teisisõnu öeldes virutatud mängude pelamine. Seega mis kasu oleks kui tuleks miski 2-3 ägedat mängu kuus kui enamus niikuinii niipalju neid osta ei jõuaks  |
lol
Ma ei saa ikka, see kuidas sa nii siiralt seda ühte liini suudad ajada... see on uskumatu lihtsalt. Aplaus.
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
13.08.2007 21:06:11
|
|
|
[quote="Auron"]Vibra imes täiega, nu mis krdi fiilingut saab tekitada surisev pult näpus?
mulle meeldis!
lahe oli automängus kui kuskile vastu sõitsid siis pult värises või kasvõi ülekõnnitee ääre sõitsid tundsid kohe.
]
|
|
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jalutaja
HV kasutaja

|
13.08.2007 21:27:53
|
|
|
Paljudes mängudes annab vibra ja selle intensiivsus teada, et oled mingi tegevuse piiri peal. Näiteks Amped 3'es pidi jälgima, et asi oleks võimalikult piiri peal. Kuidas oleks seda teisiti võimalik saavutada? Ja Dirt oleks ilma vibrata päris mõttetu.
Ja vibra saab tavaliselt mängudes välja lülitada.
Ime veel, et seda väidet enam ei kasutata, et vibra rikub käsi.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
13.08.2007 21:37:24
|
|
|
| Kuidas PS3el The Darkness on? Seal saab sixaxist kuidagi kasutada?
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
13.08.2007 21:38:21
|
|
|
| Kallutamisega vähemalt on võimalik nö. mingit tegelast/masint/whatever kontrollida ilma, et samal ajal mingit sadat nuppu vajutama peaks. |
Siin tekib väike konflikt.Nimelt tegelase normaalseks liigutamiseks peaks response olema asjal metsikult kiire.Ok kindlasti annaks sensitivity't üles kruttida.Samas kui selline tundlikus oleks peal siis oleks mittepööramise ajal jumala võimatu normaalselt pildis liikuda kuna pilt koguaeg hüppaks.Proovi ise mingi cordless hiirega kätt õhus hoides ja mingit paberitükki anduri ees hoides kiireid ja täpseid liigutusi teha
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
13.08.2007 21:43:11
|
|
|
| DODONPACHI kirjutas: |
| Kallutamisega vähemalt on võimalik nö. mingit tegelast/masint/whatever kontrollida ilma, et samal ajal mingit sadat nuppu vajutama peaks. |
Siin tekib väike konflikt.Nimelt tegelase normaalseks liigutamiseks peaks response olema asjal metsikult kiire.Ok kindlasti annaks sensitivity't üles kruttida.Samas kui selline tundlikus oleks peal siis oleks mittepööramise ajal jumala võimatu normaalselt pildis liikuda kuna pilt koguaeg hüppaks.Proovi ise mingi cordless hiirega kätt õhus hoides ja mingit paberitükki anduri ees hoides kiireid ja täpseid liigutusi teha  |
BUUUUUUUURN!!! (öelda nagu Kelso 70' showst).. lihtsalt liiga naljakas
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sushimees
HV kasutaja
|
13.08.2007 21:57:16
|
|
|
| Getomees kirjutas: |
| Mina olen küll näinud vaid 11k suuruseid hindasid. Ja see bundle-komplekt peaks vist USA hinnalangust kompenseerima. |
Mustika keskuses oli minu arust mingi julm hind pandud. Ma ei tea, kas see oli + - Elektroonika või On Off.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ny21k
HV kasutaja
|
14.08.2007 00:10:58
|
|
|
| pronto kirjutas: |
pronto... midagi PS3 teemalist ja objektiivset ka tuleb ? |
Ma märkisin, et Sixaxise motiondetectioni värk on vilets mis vilets. Sellele järgnes mustmiljon fleimi, justkui ma oleks midagi kellegi vello lühiduse kohta kommenteerinud. Tegelikult ei saagi see väga hea olla, sest sellel süsteemil puudub absoluutne positsioneerimine (a la sensorbar) -- üldiselt ollakse arvamusel, et Sony viskas selle lihtsalt ülepeakaela sisse kui lekkis, et Revolutioni (Wii) pult hakkab seda toetama. Samas need päästikud, mis XBoxi puldilt maha vuntsiti on muidugi toredad, kuigi minu käe jaoks liiga väikesed. |
Sony ju lubab välja lasta UUE joistiku, kus pidi isegi vibra olema. Ja kui ta vibra sinna paneb, siis tuleb jälle RAHA maksta. Mida ta muidugi ei taha teha.
Loodame, et teevad midagi uut.
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.08.2007 00:19:02
|
|
|
| ny21k kirjutas: |
| Sony ju lubab välja lasta UUE joistiku, kus pidi isegi vibra olema |
Sony ise nii ei räägi
http://www.joystiq.com/2007/08/06/sony-denies-the-rumble-sixaxis-admits-upgrades/
| Ja kui ta vibra sinna paneb, siis tuleb jälle RAHA maksta. Mida ta muidugi ei taha teha |
MS ei tahtnud wifit ka oma konsooli panna, ehkki isegi kordades odavamal DS'il on see olemas. Rumble peaks olema jupp maad odavam, kui wifi. Vaevalt, et puhtalt rahalistel põhjustel hakataks seda välja jätma, ju siis lihtsalt hetkel nad ei tunne selle jaoks vajadust.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ny21k
HV kasutaja
|
14.08.2007 00:31:31
|
|
|
| Ho Ho kirjutas: |
| Sony ju lubab välja lasta UUE joistiku, kus pidi isegi vibra olema |
Sony ise nii ei räägi
http://www.joystiq.com/2007/08/06/sony-denies-the-rumble-sixaxis-admits-upgrades/
| Ja kui ta vibra sinna paneb, siis tuleb jälle RAHA maksta. Mida ta muidugi ei taha teha |
MS ei tahtnud wifit ka oma konsooli panna, ehkki isegi kordades odavamal DS'il on see olemas. Rumble peaks olema jupp maad odavam, kui wifi. Vaevalt, et puhtalt rahalistel põhjustel hakataks seda välja jätma, ju siis lihtsalt hetkel nad ei tunne selle jaoks vajadust. |
No jah, arvestades, et MÄNGIJAD armastavad joistikutega vehkida, siis ei ole tõesti vibra vaja.
Sony HOIDIS lihtsalt raha kokku. Algselt pidi olema vibra, Sony ei tahtnud patendi eest maksta
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
14.08.2007 00:37:03
|
|
|
vibra osas oli pooleli ju kohtulahing patendi osas miski firmaga. nagu pronto muide mainis juba. mis kuuldavasti saigi vibra väljajäämise põhjuseks.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
14.08.2007 10:43:03
|
|
|
| DODONPACHI kirjutas: |
Samas kui selline tundlikus oleks peal siis oleks mittepööramise ajal jumala võimatu normaalselt pildis liikuda kuna pilt koguaeg hüppaks.Proovi ise mingi cordless hiirega kätt õhus hoides ja mingit paberitükki anduri ees hoides kiireid ja täpseid liigutusi teha  |
Noh su suurkiidetud ja veatu Wii'ga ju sai miks siis pleikariga ei peaks saama?
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
14.08.2007 18:27:29
|
|
|
vibra võiks tagasi tulla küll...mulle päris meeldis. Aga no kui pole, siis elab üle ega sellepärast kehvem ka ple. Vibrast olulisemaks pean seda, et pult on juhtmeta
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iTengu
HV kasutaja

|
15.08.2007 01:26:01
|
|
|
mulle ikka meeldib kuidas penskari kompleksiga tüübid ikka tulevad ja tulevad tagasi teemadesse kus arutletakse neile mitte meeldivaid aparatuure... christ...
_________________ (y)aff banaan |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
15.08.2007 01:26:07
|
|
|
siuke jama ,et ostsin wirecardiga ps stores 2 mängu ja enam ei lase osta:S
'tegin wirecardi uue konto ja proovisin siis siis ütleb üldse , et valed crediit kaardi andmed
proovisin ka uue psn kasutajaga kuid ikka ei saanud enam osta:S
on kellelgi kogemusi?
|
|
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
15.08.2007 09:45:59
|
|
|
'tegin wirecardi uue konto ja proovisin siis siis ütleb üldse , et valed crediit kaardi andmed
on kellelgi kogemusi? |
psn stores raha 5 dollari kaupa proovisid lisada?
kuigi ma tegelt ei tea miks wirecard midagi sellist ütlema peaks, põhiprobleem selles, et psn store kontrollib kas krediitkaardi omaniku aadress ja see aadress mille psn'is paned kattuvad, aga 5 dollari puhul seda ei kontrollita
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
15.08.2007 18:48:05
|
|
|
| Labukana kirjutas: |
on kellelgi kogemusi? |
psn stores raha 5 dollari kaupa proovisid lisada?
kuigi ma tegelt ei tea miks wirecard midagi sellist ütlema peaks, põhiprobleem selles, et psn store kontrollib kas krediitkaardi omaniku aadress ja see aadress mille psn'is paned kattuvad, aga 5 dollari puhul seda ei kontrollita  |
jah proovisin ka 5 dollarit lisada ütleb ,et ei saanud ülekannet teostada ja walletisse raha ei lisatud:(
|
|
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sprocket
Aeg maha 60
|
15.08.2007 23:52:34
|
|
|
| Ma niisama tahaks küsida kas PlayStation 3 tahab HD telekat? Ei sobi mingi LCD ega midagi?
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
spikhoff
HV veteran
|
15.08.2007 23:53:57
|
|
|
| Sprocket kirjutas: |
| Ma niisama tahaks küsida kas PlayStation 3 tahab HD telekat? Ei sobi mingi LCD ega midagi? |
iga telekaga saad mängida millel vähemalt RCA v S-Video sisend(id)
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sprocket
Aeg maha 60
|
15.08.2007 23:57:18
|
|
|
| Nii, et põhimõtteliselt kannatab isegi PS3 kineskoop teleri taha panna?
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Getomees
HV veteran

|
16.08.2007 01:44:13
|
|
|
| Nii, et põhimõtteliselt kannatab isegi PS3 kineskoop teleri taha panna? |
Jah, aga on sel erilist mõtet?
_________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum |
|
   |
7 :: |
2 :: |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
16.08.2007 07:55:42
|
|
|
Teoreetiliselt saab isegi vana kineskopmonitori kasutada (VGA) ja ka LCD montiore (DVI), kui leida vastavad üleminekud.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
16.08.2007 09:54:55
|
|
|
| Getomees kirjutas: |
Jah, aga on sel erilist mõtet? |
Mis on halba 19" Sony G420 CRT monitoril? Pilt oleks täiesti norm.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
16.08.2007 10:01:05
|
|
|
No mul on ka kineskoop aga lame ekraan ja lai. HD ready ja HDMI-i olemas ise pelan 720p resol ja ei kurda küll...
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
| Kommentaarid: 367 loe/lisa |
   |
6 :: |
307 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
16.08.2007 10:06:32
|
|
|
| jigsaw813, kust said sellise? Ja kui kallis oli?
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
16.08.2007 10:17:57
|
|
|
~6 kuud tagasi soetasin mustamäe euronicist ja sain allahindlusega miski 9900 eeki. Leti hind oli 12500 kui ei eksi.
Polnud seehetk raha LCD välja osta kohe ja teiseks ma kannatan niikaua ära kuni 1080p on mõeldav ja taskukohane. Siiani pildiga väga rahul Xbox360 oli ennem ja nüüd PS3. Ja arvutist kah HDMI kaabliga videosid/filme lasen. Väga mõnus
EDIT: http://www.electron.bg/images/32PW9551.jpg
|
   |
307 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
16.08.2007 10:36:50
|
|
|
Sama siin, ostsin talvel pärast kolmes Euronicsis käimist ilmselt Tallinna viimase eksemplari 7500 krooniga. Väike täpsustus paraku on see, et 720p signaali see teler võtab küll vastu, aga ekraanile kuvab vertikaalses resolutsioonis pildi 576 real, mitte 720 real ehk siis skaleerib pilti alla (sellest ka siis see veider "HD prepared" kleeps ekraani serval). Sellest hoolimata on pilt ilus, värvid värsked ja mustad sügavad, nii et ei kurda minagi.
viimati muutis vabarna 16.08.2007 10:40:33, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
16.08.2007 10:37:43
|
|
|
Jah mulle seal seltati kah ,et miski suht asjalikud pildiparandus programmid on philips teinud ja see suht 1 parimatest telekatest ennem LCD. Aga lihtsalt hetkel 720p LCD osta ei oel vast nii suur vahe ja pärast uuesti 1080p osta on mõttetu raha raiskamine. Ja korraliku 1080p peale hammas hetkel ei hakka:(
|
   |
307 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
16.08.2007 12:46:47
|
|
|
ühendada saab küll aga see 576i pilt on ikka masendav võrreldes 720p-ga või mis veel parem, 1080p-ga!
kahjuks endal veel LCD ei ole ja pean mingi niruse (omal ajal oli küll kõva sõna ) CRT-ga läbi ajama, loodan et mitte enam kauaks...
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kraaks
HV kasutaja

|
16.08.2007 23:56:22
|
|
|
millal tuleb uus final fantasy...ps3-le, äkki juba on?
esialgu ainuke mäng, mille pärast ps3 osta.
_________________ lillekasvatus.ee |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|