praegune kellaaeg 26.06.2025 02:17:55
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
KillerXP
HV Guru

|
14.08.2007 13:56:22
tootekataloogides printerite filtrite täiustused |
|
|
Tuli täna tahtmine hakata otsima printerit, ise samas suhteliselt, pole aga nendega väga kodune. tahaks leida printerit, mis on võrgu toega ja samas soovitatavalt laserprinter. Esimese mõttena tuli kohe, et siit peaks vast leidma suhteliselt head filtreerimisvõimalused toodetelt, et vast ei tule kõige raskem otsimine. Samas kui printerite sektsiooni vaatasin ja seal ilutses vastu valikud tootjale ja printeri tüübile, mis pole just kõige rohkem. Seega ka minu mõte:
Võiks ju lisada filtrid ka asjadele nagu: ühendusliidesed - USB, firewire, lan, bluetooth, ir....siis otse plaadile printimisega mudelid (olen paari näinud, ka tootekataloogis..mudeleid ei mäleta). Edasi võiks olla printimisel olevad eraldusvõimed, kiirus (mitu lk/min), formaatide tugi jms
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
14.08.2007 16:17:55
|
|
|
tsitaat: |
Võiks ju lisada filtrid ka asjadele nagu: ühendusliidesed - USB, firewire, lan, bluetooth, ir....siis otse plaadile printimisega mudelid (olen paari näinud, ka tootekataloogis..mudeleid ei mäleta). Edasi võiks olla printimisel olevad eraldusvõimed, kiirus (mitu lk/min), formaatide tugi jms
|
jah, kindlasti võiks, kuid printereid on üle 400 ja andmed tulevad siiski lisainfost, mida tootestamisel lisatakse.
Iseasi, kui õiged need andmed on ja kes andmete kontrollimisega tegelema peaks, kuna töö oleks meeletult suur
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|