Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
RassK
HV Guru

|
13.08.2007 18:48:49
Probleem DVD mängimis programmidega |
|
|
Tekkis selline asi et proovisin siis oma uue arvuti peal ka DVD'd jooksutada aga selgus et microsofti windows media player ei taha kuidagi fili jooksutada ... ajab mingit jama et pole õigusi, siis tahtsin vahetada programmi millega ta seda mängiks. Ma leidsin aint võimaluse kuidas auto-play'd muuta aga kuidas playd muuta ma ei saanud aru. Värk siis selles et autoplay mängimisega ta avab neti lehe ja suunab filmi kodukale.
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
16.08.2007 15:52:11
|
|
|
mul on olemas prog mis mängib aga defaultina on win media player mis oma kuradi õigustega jamab. Liiga targaks rsk saanud
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
16.08.2007 15:59:53
|
|
|
Failil hiire parem klikk>Open with>Choose program> valid õige programmi ja teed linnukese kasti Always use selected program...
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
16.08.2007 16:15:08
|
|
|
sellist valikut ta küll ei anna kui sa lähed my computer -> klõpsad paremat klahvi. DVD peal on auto-play mis avab seda mis tootja puhul pandud. Nagu minu filmi peal annab filmi koduka. Play suunaks su kohe filmi vaatama kuid avab selle totaka win media playeri mis ei luba seda mängida.
Avades DVD failid ja seal "open with" panna avab ta sulle sellega millega soovid, kuid filmil ei tule audiot ja pealegi kõik osad on eraldi.
Orikate filmide puhul on audio eraldi kaustas.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
17.08.2007 08:35:34
|
|
|
tsitaat: |
Orikate filmide puhul on audio eraldi kaustas
|
Ja mis oleks selle kausta nimi ning mis laiendiga fail seal sees on? Ning kas isetehtud DVD on kuidagi teistmoodi siis?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
17.08.2007 17:25:54
|
|
|
kaust on audio ja faile sees ei eksisteeri vähemalt näha ei ole Isetehtud DVD filmidel on audio filmi peale lastud.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
17.08.2007 22:52:09
|
|
|
Selgitame siis natuke. Dvd meedial kohtame kahte kausta - AUDIO_TS ja VIDEO_TS. Viimasest leiame muu hulgas ka .vob laiendiga faile - need on kokku muxitud video ja helirajad. Ei ole mingitki vahet kas plaat on ise tehtud või "orikas" - kui ta on dvd video. On olemas ka plaate kus AUDIO_TS kaustas kõige muu hulgas on .aob laiendiga failid - need on dvd audio plaadid. Üldiselt on nii et kui tegu videoga siis AUDIO_TS on tühi ning vastupidi - kui tegu audioga siis VIDEO_TS on tühi.
Kui nüüd tekib olukord kus pilt mängib kuid heli ei ole siis on tarvilik vastav softiplayer konfida nii et ta kas dekodeeriks DD/DTS heli või edastaks selle SPDIF väljundisse. Tihti on see viimane vaikimisi sätetes, seega luba lihtsalt dekodeerida otse arvutis. Samas, kui dvd heli on mp2 kodeeringus siis mediaplayer peaks seda esitama.
tsitaat: |
mul on olemas prog mis mängib aga defaultina on win media player mis oma kuradi õigustega jamab.
|
Sellega läks nüüd küll hästi et mitte ei kirjuta mis proge see peale win mediaplayeri on - muidu peaks mõni viimati veel kirjeldama hakkama mida ja kuidas konfida tuleb. Ning kõhutunne ütleb et OS on vist Vista...
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
18.08.2007 00:59:39
|
|
|
Nero showtime on see teine ja on veel quicktime. OS on XP home ed.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|