|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Brom
HV kasutaja

|
12.08.2007 15:02:24
|
|
|
| Ehk keegi raatsiks komenteerida 1080p vs 1080i seisu mängude kohapealt, eriti tore oleks, kui oma silmaga oleks mõlemad asjad ära näinud. Nii palju, kui ma vanadest artiklitest lugenud olen (paraku ainsad mis leidsin) lubasid 1080i'l FPSi langust poole võrra - 30fps vs 60fps. 30fps on suhteliselt madal ja mängud ei jookse enam päris puhtalt, seega oleks see kindlasti üks deal breaker minu puhul, aga kuidas seis tegelikult on?
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
12.08.2007 15:10:31
|
|
|
Brom, 30FPSi on RPG jaoks täiesti piisav, samas kui 60FPSi on vajalik korraliku rallimängu või FPSi jaoks. Ega tegelikult, ei jää võimsusest puudu, kui korralikult koodida.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
1 :: |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Brom
HV kasutaja

|
12.08.2007 15:11:59
|
|
|
| Nojah, aga siis peaks küsima kas mängud on korralikult kooditud? 10k eest mingeid hakkivaid mänge mängida oleks ka nüüd natuke nõme..
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iTengu
HV kasutaja

|
12.08.2007 15:30:14
|
|
|
1080i'ga pole üldse halb mängida, Gran Turismo HD jooksis täiesti puhtalt aga noh eks liikuv pilt on iga kell 1080p peal parem... Kui FPS stiilis mängudele mõtelda siis UT2007 (kus on päris palju vilkuvaid, plahvatavaid ja muidu helendavaid asju plus miljon asja toimub korraga) oleks ilmselt nauditavam 1080p'ga.
_________________ (y)aff banaan |
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
12.08.2007 17:04:09
|
|
|
| Flacko kirjutas: |
| Aga jah, PS3lmel on igasugu häid mänge, mis kotib. Eriti Ratchet and Clank ja littleBigPlanet |
Mis mõttes "ON"? Millises aegruumi punktis sa asud, et neid olevikuvormis promod? R&C tuleb Euroopasse alles oktoobris, eeldusel, et PS3 mängudele nii tüüpiliselt riliisi edasi ei lükata ning LBP kuulutati välja alles märtsikuus ning enne aastat seda mingil juhul oodata ei ole.
_________________ Magento arendused |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
12.08.2007 17:11:19
|
|
|
Brom, see on igal mängul individuaalne. Tavaliselt on kooditud halvemini mängud, mis on tehtud mitmele platvormile. Võrlde näiteks vanemate PSide peal GT4'a, ja ükstapuha mis muud mängu.. Kohe näha, kes on vaeva näinud (mul oli kunagi arvuti taustaks üks pilt GT4'st. Vanaema tuli külla ja imestas kohe, et oi kui ilus koht ja küsis, kus see pilt tehtud on. Oli teine päris imestunud, kui talle asja selgitasin).
|
|
| Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
12.08.2007 17:27:14
|
|
|
Aga mina ootan StarWars Renegrade Squadron mängu ja StarWars Force Unleashed...
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Eric80
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
12.08.2007 20:07:26
|
|
|
| pronto kirjutas: |
| Flacko kirjutas: |
| Aga jah, PS3lmel on igasugu häid mänge, mis kotib. Eriti Ratchet and Clank ja littleBigPlanet |
Mis mõttes "ON"? Millises aegruumi punktis sa asud, et neid olevikuvormis promod? R&C tuleb Euroopasse alles oktoobris, eeldusel, et PS3 mängudele nii tüüpiliselt riliisi edasi ei lükata ning LBP kuulutati välja alles märtsikuus ning enne aastat seda mingil juhul oodata ei ole. |
Heh sorry
Minu viga.
PS3lmele ON TULEMAS häid mänge
Fixed
Nirk Off*
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
| Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
12.08.2007 22:31:41
|
|
|
Tegelt kui see list ette võtta:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_3_games
Siis rohelisega märgitud asju, mida tegelikult kah hädasti tsekata vaja oleks väga palju alles jäänud ei ole ja praeguseks on juba juba kinnitust leidnud see, et osa asju, mis hetkel seal rohelisena on märgitud ei jää seda värvi väga kauaks.
Huvitavaim nendest, mis kindlasti roheliseks jäävad tundus mulle selline mäng nagu "Agency".
Ja juba on ka asju, mida ma ootasin ja mis on juba praeguseks praagiks kuulutatud -- näiteks "Lair", mille kohta öeldi, et imeilus, aga täiesti kontrollimatu mäng, mis tekiab rohkem furstatsiooni kui asi väärt on (hint: mäng kasutab juhtimiseks sixaxise liikumisandurit, mis võrreldes wii omaga ei kõlba kassi hänna alla ka mitte).
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iTengu
HV kasutaja

|
13.08.2007 01:09:00
|
|
|
Tegelt kui see list ette võtta:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_3_games
Siis rohelisega märgitud asju, mida tegelikult kah hädasti tsekata vaja oleks väga palju alles jäänud ei ole ja praeguseks on juba juba kinnitust leidnud see, et osa asju, mis hetkel seal rohelisena on märgitud ei jää seda värvi väga kauaks.
Huvitavaim nendest, mis kindlasti roheliseks jäävad tundus mulle selline mäng nagu "Agency".
Ja juba on ka asju, mida ma ootasin ja mis on juba praeguseks praagiks kuulutatud -- näiteks "Lair", mille kohta öeldi, et imeilus, aga täiesti kontrollimatu mäng, mis tekiab rohkem furstatsiooni kui asi väärt on (hint: mäng kasutab juhtimiseks sixaxise liikumisandurit, mis võrreldes wii omaga ei kõlba kassi hänna alla ka mitte). |
Sa tundud olevat ikka üpris negatiivne tüüp Minu arust sixaxis väärib paremat kohta kui kassi hänna alust ning on mitmeid kordi mõttekam kui dual shock.
Keegi pani mööda ratchet and clank ja LBP välja laske kuupäevaga... oh jess saab kellelegi koha kätte näidata... edev.
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
13.08.2007 08:06:46
|
|
|
LittleBig Planet on ju vaid üks vähestest mängudest, millepärast PS3 hankida....
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
13.08.2007 09:22:21
|
|
|
Ja juba on ka asju, mida ma ootasin ja mis on juba praeguseks praagiks kuulutatud -- näiteks "Lair", mille kohta öeldi, et imeilus, aga täiesti kontrollimatu mäng, mis tekiab rohkem furstatsiooni kui asi väärt on (hint: mäng kasutab juhtimiseks sixaxise liikumisandurit, mis võrreldes wii omaga ei kõlba kassi hänna alla ka mitte). |
praagiks kuulutas selle ainult 1 ajakiri, ülejäänutelt on asi igati kiita saanud. sixaxise kasutamine pidi seal mängus tiptop olema. (mida ausaltöeldes kõigi mängude kohta öelda ei saa atm, motorstormis see igatahes eriti ei tööta)
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iTengu
HV kasutaja

|
13.08.2007 10:30:29
|
|
|
Kle motorstorm oli päris keeruline sixaxisega ei olnud üle mõistuse aga eelistasin directional pad'i... samas ma mängin enamus mänge directional'iga mitte analog stick'iga...
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
13.08.2007 11:05:00
|
|
|
| Labukana kirjutas: |
| praagiks kuulutas selle ainult 1 ajakiri, ülejäänutelt on asi igati kiita saanud. |
Valim on hetkel väike ja "igati kiita saamine" selliste tulemuste alusel küll liiga ennatlik hinnang.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iTengu
HV kasutaja

|
13.08.2007 11:20:39
|
|
|
Paljud mängud jääksid mängimata kui kõik ostaks mänge aint hinnangute järgi... enne proovi siis osta on kõige kindlam värk ikka
Muidugi tellimisega on väheke teine teema ...
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
13.08.2007 11:22:05
|
|
|
| d3t kirjutas: |
| LittleBig Planet on ju vaid üks vähestest mängudest, millepärast PS3 hankida.... |
Sama siin, kuid peale little big planteti tahan ma veel Ratchet and Clanki, GTA IV, Loco roco (kui tuleb)
Ja see pardimäng, kus sa pidid parte ves kuhugi auku viima.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
| Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
13.08.2007 12:17:11
|
|
|
| vabarna kirjutas: |
| praagiks kuulutas selle ainult 1 ajakiri, ülejäänutelt on asi igati kiita saanud. |
Valim on hetkel väike ja "igati kiita saamine" selliste tulemuste alusel küll liiga ennatlik hinnang. |
egm'i lahja hinnang viis selle keskmise sul alla seal lihtsalt, edge gamezone ja play andsid kõik asjale 9/10, 3.75/5 gamepro'lt. egm'i reviewd pidevalt üsna kahtlased imo, see variant polevat seal neil lõplik versioon olnud üldsegi ja pealegi kiruti põhiliselt seda juhitavust ja igasugused ign'i previewd jms on öelnud et see juhitavus pidi väga hea olema...
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sushimees
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
13.08.2007 12:39:03
|
|
|
| iTengu kirjutas: |
Sa tundud olevat ikka üpris negatiivne tüüp Minu arust sixaxis väärib paremat kohta kui kassi hänna alust ning on mitmeid kordi mõttekam kui dual shock. |
Kõigepealt proovi midagi sixaxisega juhtida, siis räägime uuesti .. see agregaat on füüsiliselt võimetu täpseks juhtimiseks. Ja miks sa seda üldse dualshockiga võrdled -- eriti veel "mitmetes kordades"? Nende põhiline erinevus on ju ainult xboxi stiilis päästikutes ja selles, et sixaxisel ei ole rumblet.
Õigupoolest on sixaxis niivõrd ebatäpne, et ainuke rakendus (tõsi, väga hästi realiseeritud), milleks see seniajani on kõlvanud on resistances nende kuradi kimääride maha raputamine, kes sulle ennast külge kinni puukisid. Ja multiplayeris lubas see tage maha raputada.
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
13.08.2007 12:43:25
|
|
|
See Lair'i juhitavuse jutt on üldse täielik bullshit. Samahästi võib võta GTA:SA lendavate masinate juhtimise kus ühtede jaoks oli asi äärmiselt kerge ja teiste jaoks pmst võimatu - kus siis tõde on eks loomulikult seal kust mättaotsast vaadata tahetakse
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
13.08.2007 12:45:44
|
|
|
| edge gamezone ja play andsid kõik asjale 9/10 |
Ei, EDGE ei ole "Lair"-ile hinnet andnud. Septembrikuu numbris ilmus preview, mille käigus numbreid ei jagata.
viimati muutis vabarna 13.08.2007 12:48:06, muudetud 1 kord |
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Getomees
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
7 :: |
2 :: |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
13.08.2007 12:49:59
|
|
|
See ONOFF'i soodus on küll täispeaga kribatud
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MummikAl
Kreisi kasutaja

|
13.08.2007 12:53:53
|
|
|
ei tundu nagu väga madal
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Getomees
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
7 :: |
2 :: |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
13.08.2007 13:03:12
|
|
|
| vabarna kirjutas: |
| edge gamezone ja play andsid kõik asjale 9/10 |
Ei, EDGE ei ole "Lair"-ile hinnet andnud. Septembrikuu numbris ilmus preview, mille käigus numbreid ei jagata. |
Gamezone pole samuti mängu veel hinnanud.
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iTengu
HV kasutaja

|
13.08.2007 13:20:24
|
|
|
Enne kui kobisema hakkad, pronto - Ma olen sixaxisega mänginud küllaga ridge racer 7, motorstorm'i, Blazing Angels'it ja Resistance't (mitte, et viimases väga palju sellega teha sai).
Ei ole häda tal midagi ja harjudes saab okeilt mängida, lihtsalt natuke totakas oli puldiga õhus vehkida (aga see käib asja juurde).
Võrdlesin Dual Shock'i ja Sixaxise kasulikkust. Minu (ja ka minu tuttavate) meelest on see, et sa saad puldiga midagi õhus teha, poole huvitavam ja lahedam kui see, et kui lennukiga tulistama hakkad väriseb sul käes pult. Või kui võtta mõni pere pesamuna kes mängib Supper Rubber Dub'i (või mis mäng see oligi kus pidi parte checkpointi viima) siis talle on kindlasti poole huvitavam puldiga õhus mängida parti hüppesse ajades kui see, et parti checkpointi viies või hüpates pult väriseb...
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
13.08.2007 13:27:29
|
|
|
| Enne kui kobisema hakkad, pronto - Ma olen sixaxisega mänginud küllaga ridge racer 7, motorstorm'i, Blazing Angels'it ja Resistance't (mitte, et viimases väga palju sellega teha sai). |
Kobisen ikka küll, ma selle jamasin selle sixaxise motion sensoriga pea nädal aega enne kui otsustasin, et see ei peagi korralikult töötama. Ma olen harjunud, et kui ma midagi teen, siis masin reageerib mitte ei pea ootama, et kui asi reageerib, siis vaatama, kas reageeris õigesti ja seejärel kui valesti, siis kohe parandama. Muide, isegi Wii-ga, kus motion sensor on suurusjärkude võrra täpsem, on sõiduvahendite juhtimine üks igavene nusserdamine. Seega -- ma eriti ei usu su väidet harjutamisest.
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
13.08.2007 14:07:37
|
|
|
Kle motorstorm oli päris keeruline sixaxisega ei olnud üle mõistuse aga eelistasin directional pad'i... samas ma mängin enamus mänge directional'iga mitte analog stick'iga... |
directional padiga on tõesti vist ps3-l ainuke õige viis mängida, need stickid on väga ebakvaliteetsed.. jube kergelt lendavad seal peal. Gran Turismot oli natuke kahtlane mängida
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
13.08.2007 14:08:59
|
|
|
Sa pronto, pead end nii überspetsiks vennaks, et kui sulle ei istu siis järelikult ongi raudselt sitt kohe ning võimalus sulle lihtsalt mittesobimisest on välistatud?
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iTengu
HV kasutaja

|
13.08.2007 14:21:11
|
|
|
Kes naudib motion sensor "nusserdamist"... kes mitte...
Stickid ebakvaliteetsed? Pigem on asi tunnetuses. Mulle ka meeldiksid suts jäigemini käivad analog stickid aga noh sellega võib harjuda.
Ma eelmise konsooli generatsiooni ajal toetasin ja valisin Xbox'i (tänu konkreetsema network play, kõvaketta ja normide pultidele) aga nüüd minu meelest on PS3 palju ägedam Xbox360'st ja ümberharjuda pole kunagi hilja
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
13.08.2007 14:23:31
|
|
|
| Auron kirjutas: |
Sa pronto, pead end nii überspetsiks vennaks, et kui sulle ei istu siis järelikult ongi raudselt sitt kohe ning võimalus sulle lihtsalt mittesobimisest on välistatud?  |
Ma saan aru, et selline võimalus, et asi ONGI sitt on välistatud, eks ole? Et tegelikult X360 surmaring on lihtsalt silmapete ning asi töötab nagu kulda (ja inimesed, kes sellest räägivad on ilged PS3-e fännboyd ja muidu pahatahtlikud inimesed) ja et PS3-l on sitaks mänge, ainult nad on kuskil peidus (X360 fännboyd on need ilmselt ära varastanud, tõprad sellised) ning Sixaxis on ilge precision, aga ma ise olen jube plastiliininäpp?
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sprocket
Aeg maha 60
|
13.08.2007 14:26:29
|
|
|
Kes naudib motion sensor "nusserdamist"... kes mitte...
Stickid ebakvaliteetsed? Pigem on asi tunnetuses. Mulle ka meeldiksid suts jäigemini käivad analog stickid aga noh sellega võib harjuda.
Ma eelmise konsooli generatsiooni ajal toetasin ja valisin Xbox'i (tänu konkreetsema network play, kõvaketta ja normide pultidele) aga nüüd minu meelest on PS3 palju ägedam Xbox360'st ja ümberharjuda pole kunagi hilja  |
Kui mängida ei kannata siis grillida ikka saab.
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iTengu
HV kasutaja

|
13.08.2007 14:58:40
|
|
|
Mõni vend on nagu kibestunud penskar kellele ei istu ükski asi mida poes müüakse, ometigi käib ta koguaeg seal poes seletamas kui mõttetuid tooteid see pood müüb... tase.
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
13.08.2007 15:06:02
|
|
|
| Ma saan aru, et selline võimalus, et asi ONGI sitt on välistatud, eks ole? |
Ei ole välistatud kui enamvähem kõik arvavad nii mis aga antud juhul sedasi pole Antud juhul on arvamusi väga seinast seina - sina lihtsalt võtad endale sobivama ja nö. eeldad selle aboluutseks tõeks võtmist. Mina ei väida,et asi on väga hea, samas ma ei väida,et ka ilge pask on.
| Et tegelikult X360 surmaring on lihtsalt silmapete ning asi töötab nagu kulda (ja inimesed, kes sellest räägivad on ilged PS3-e fännboyd ja muidu pahatahtlikud inimesed) |
Mul on sellest XBOX360'nd surmaringist täitsa savi ja ma ei leia, et peaks XBOX360 teemas seda käima ninaalla hõõruams ja üldse igal võimalusel üritama XBOX'i kohta mingit soppa kaevata või siis igast tegelt savi asja üritama võimalikult negatiivsest küljest näidata.
| ja et PS3-l on sitaks mänge, ainult nad on kuskil peidus (X360 fännboyd on need ilmselt ära varastanud, tõprad sellised) |
Möh kust see jutt pärit on, et PS3'el sitaks mänge Ma küll nii ei ütleks. Samas äärmiselt naeruväärselt idiootne on mõndade meeste poolt võrrelda XBOX360 mängude arvu vs. PS3 ja möliseda, ingoreerides täilelikult ajavahet mil asjad välja tulid.
| ning Sixaxis on ilge precision, aga ma ise olen jube plastiliininäpp? |
Küsimus ie ole ilgelt precision olemises vaid nagu jutt oli siis mõnele lihtsalt mõni asi ei sobi absull ja kogu moos Samamoodi nagu mõnele sobib aegalsem hiire seade ja mõnele ultra tundlik. Loomulikult kurat seda teab ja järsku oledki lehmanisanäpp.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
13.08.2007 15:17:14
|
|
|
pronto, raske uskuda et sa Pushspaci pead ja maatrikid kirjutad. Räägid nagu igavene piix. Saatsin sulle PS et võta rahulikumalt. Krt, ikka ei saa aru? Kui sulle ei meeldi Sixaxis, mis on igati mugavam kui Wii oma (7peab vähem liigutama), ning räägin, sest olen 100% Motorstormi sellega läbi mäginud, siis jäägu se sinu isiklikusk arvamuseks, mitte ära suru seda tahtmist peale. Kui kord tunnetad kuda sixaxis või Analog stick käitub, siis sa muud ei tahagi. Rumble Sixaxis peaks varsti tulema, koos TIVOga. Me kõik oleme aru saanud et sulle ei meeldi PS3. Okay siis. Kui PS3 oleks 7K ringis, siis ostaks endalegi LittelBigPlaneti, GT5, Lairi ja paljude muude mängude pärast. Praegu aga saab sõbrapool varsti õõbima hakatud, sest Little Big Planet ja teised tahavad mängimist. Ega need exlusivid tulemata jää, sest vaadakem millal PS3 välja tuli.
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
13.08.2007 15:21:30
|
|
|
Kuulge "Gurud", see teema EI ole PS3 vs X360.
See teema on vaid Ps3'st.
|
|
| Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
13.08.2007 15:25:41
|
|
|
iDemon, ja mida sa arvad, üritan ma prontole siin selgeks teha?
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
13.08.2007 15:26:20
|
|
|
Ta on jah, päris mitmes teemas on "pro" jutuga mööda pannud.
|
|
   |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
13.08.2007 16:26:35
|
|
|
| kle pronto kas sul üldse konsool on v???VÕI JUTUSTAD NIISAMA SIIN
|
|
| Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
13.08.2007 16:32:37
|
|
|
Muide ega Ps3 ei saa vist ka kuidagi mängu HDD-le jätta? Kasvõi vajalikumaid faile.... ses suhtes ,et mul kuskilt kõrva jäänud ,et kui PS3 mängib ja siis uuesti sama mängu pelad siis ta kuidagi kuskile copyb miskid failid ,et järgmine kord oleks kiirem vms. Võibolla vale info aga kas see on võimalik? Ma ise küll ei kurda ses suhtes ,et ei haki ega midagi aga liht sportlikust huvist!
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
| Kommentaarid: 367 loe/lisa |
   |
6 :: |
307 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
13.08.2007 16:36:39
|
|
|
jigsaw813, see on 100% mängus kinni. PS3 eraldab mängule kuni 10GB ruumi ning kopib vajalikke faile "on-thefly" tehnoloogias. Kui sisestad teise mängu kopitakse teise mängu failid peale. Tahaks öelda, et osa mänge on võimalik kopida 100% kõvakettale, kuid eestis neid müügil ei ole, ning need kuuluvad "nii öelda" klassikute kalssi. Ehk ala, internetist tõmmatud mängud.
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
13.08.2007 16:37:41
|
|
|
| iDemon kirjutas: |
See teema on vaid Ps3'st.  |
Kes siin 360st rääkis?
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
13.08.2007 16:44:55
|
|
|
| amddude kirjutas: |
| iDemon kirjutas: |
See teema on vaid Ps3'st.  |
Kes siin 360st rääkis?  |
Eks ta ise rääkis ... mees luges postituse läbi sittagi aru ei saanud ja hakkas kohe aiaauku jutustama. Ma peaksin edaspidi kui sarkasmi kasutan sellekohase kommentaari kõrvale kirjutama, et entusiastid liiga offtopicucs ei läheks. Jutt ei olnud ei surmaringist, mängude vähesusest või sixaxise motionsensori halbusest. Jutt oli selle, et kui mingi asi on sitt, siis ei pruugi see ilmtingimata olla mini isiklikust vimmast selle asja vastu. Aga noh .. sarkasm on peen asi ja ei ole kõigile kontimööda.
Ja mis konsoolidesse puutub. Kas n-gage on konsool? kui jah, siis on mul neid 13 tükki. Erinevat. Lisaks veel laenatud PS3.
_________________ Magento arendused
viimati muutis pronto 13.08.2007 16:53:03, muudetud 1 kord |
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
13.08.2007 16:52:17
|
|
|
| Auron kirjutas: |
Sa pronto, pead end nii überspetsiks vennaks, et kui sulle ei istu siis järelikult ongi raudselt sitt kohe ning võimalus sulle lihtsalt mittesobimisest on välistatud?  |
Ma saan aru, et selline võimalus, et asi ONGI sitt on välistatud, eks ole? Et tegelikult X360 surmaring on lihtsalt silmapete ning asi töötab nagu kulda (ja inimesed, kes sellest räägivad on ilged PS3-e fännboyd ja muidu pahatahtlikud inimesed) ja et PS3-l on sitaks mänge, ainult nad on kuskil peidus (X360 fännboyd on need ilmselt ära varastanud, tõprad sellised) ning Sixaxis on ilge precision, aga ma ise olen jube plastiliininäpp? |
Siin Pronto, sa mainid x360.
Sa üritad jätta tarka muljet, sa ise ei jaga vist midagi, ja üritad siin tarka panna väljamõeldud faktidega.
EDIT:
Su sarkasm on haledam kui su artiklid Maatriksis.
|
|
   |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
13.08.2007 16:52:30
|
|
|
Palju rahulikum siin foorumis. Soovitan teistelgi sama teha...
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
13.08.2007 16:54:36
|
|
|
Karvased & Vihased In action
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
13.08.2007 16:54:59
|
|
|
| Ma arvan, et video sellest, kuidas sama vestlus toimuks samade isikute vahel, kes viibivad ühes ruumis, oleks päris naljakas.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|