Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  kuna teema pandi lukku... - ehk moded keeravad jama kokku märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
univerzoid
HV kasutaja
univerzoid

sõnum 06.05.2003 12:15:37 kuna teema pandi lukku... - ehk moded keeravad jama kokku vasta tsitaadiga

..siis pean lihtsalt uue teema tegema, et oma nime tundmatu moderaatori jamamise tõttu pesta...

see teema: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=41694

ihv kirjutas:
et teeme siis igaüks uue teema sellest uudisest?

mina seda teemat ei tekitanud. mina postitasin oma posti teise teema alla, aga kui nüüd hommikul ärkasin, oli keegi minu posti sealt otsast ära lõiganud ja selle uueks teemaks teinud. ja nüüd sain mina sõimata selle eest, et tekitan dubleerivaid teemasid. mul endal ei tuleks mõttessegi tekitada uus teema nii tühise asja kohta.

ja mulle ei saadetud moderaatori poolt ka ühtegi teadet, et minu nimel on tehtud uus teema. icon_mad.gif
ja ühtegi teadet ei tulnud moderaatorite poolt ka selle kohta, et see teema, mida ma ei olnud teinud, on lukku pandud icon_mad.gif

ma igaks juhuks kasutasin otsingut kah, et leida, kas keegi on samasuguse posti juba teinud starmani asjus, aga ei leidnud. ilmselt sellepärast, et lp. kasutaja v2lk on oma teemale pannud pealkirjaks "millal see siis on?", kus pole sõnagi juttu teema sisust. ja otse loomulikult ei saa ma sel juhul ju kuidagi teada, millest seal teemas juttu on, sest ma ei hakka ju ometi kõiki otsingu tulemusel kuvatud teemasid läbi lugema. lp. kasutaja v2lk oleks võinud oma teema pealkirjas starmani näiteks mainida, ja ma oleks selle teema kindlasti läbi lugenud ning teada saanud, kas selline post, nagu mina tegin, on juba tehtud.

vaat sedasi. palun foorumi administratsioonil võtta tarvitusele meetmed nimetatud asjaolude (kasutaja saab soovimatult teema autoriks, moderaatorid ei saada teateid ei teema tekitamise ega lukkupanemise kohta, kasutajad panevad teemadele imelikke pealkirju) edaspidiseks vältimiseks ning süüdlased distsiplinaarkorras vastutusele võtta ning võimaluse korral oma ilmselt ülejõu käivatest kohustustest vabastada. tänan.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 06.05.2003 12:32:07 vasta tsitaadiga

... miks pead Sa sellest üle terve foorumi kisama ? Kas lihtsam poleks olnud
mõne mode käest aru pärida ?! Pole küll selle konkreetse teema poolitamisega
kursis, aga sellist mõttetut kisa see kindlasti ei vääri või oli see mõeldud Sinu
poolt sihiliku provokatsioonina ?!

Edaspidi edesta oma pretensiionid esmalt ikka vastava foorumi alajaotuse
moderaatorile või ükskõik millisele hetkel foorumis viibivale modele või adminile !

PS.
Edasiste segatuste vältimiseks saadan probleemse teema prügikasti !

Spott
HV Guru
Spott

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.05.2003 16:57:46 vasta tsitaadiga

Teema lukustasin mina. Kuna oli kiire, siis omapoolne märk jäi tõesti maha panemata, et topeltteemana sulgesin. Poolitamises pole minu käsi mängus.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 06.05.2003 17:05:50 vasta tsitaadiga

Kuna seda teemat siin hoitakse, siis koopia siiagi:

Andmeside foorumis teema poolitaja olin mina, samas ei näinud põhjust teadet saata, sest lihtsalt liigutasin asja avatud kujul naljakatesse juhtumitesse. Rohkem ei näinud tol momendil tegutsemiseks põhjust...

Omamoodi hulluks tahetakse nüüd küll asju ajada, igat pisiliigutust hakka igaks juhuks dokumenteerima...äkki veel koopiad Brüsselisse, Moskvasse, Onu Sam'ile...

Mina näen küll selget soovi modede tööd raskendada lisatööga, et läbustajatel ja piraatidel oleks aga mõnus tegutseda!
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
Spott
HV Guru
Spott

sõnum 06.05.2003 17:18:02 vasta tsitaadiga

Selgituseks veel niipalju: lukustamise korral pole mina veel kordagi näinud põhjust priva saatmiseks. Niigi saadan neid pidevalt kustutamiste korral.
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 06.05.2003 17:58:17 vasta tsitaadiga

Trainspotting kirjutas:
Selgituseks veel niipalju: lukustamise korral pole mina veel kordagi näinud põhjust priva saatmiseks. Niigi saadan neid pidevalt kustutamiste korral.
Käesoleva juhtumi puhul polnudki nagu selleks põhjust - teised foorumiliikmed avastasid, et teema on topelt ja see oli sulle piisav põhjus.
Nagu eelmises repliigis kirjutasin, siin tahetakse lihtsalt takistada moderaatorite tööd.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
Spott
HV Guru
Spott

sõnum 06.05.2003 18:01:21 vasta tsitaadiga

Avan teema ajutiselt, et lasta ka teisel osapoolel oma arvamus postitada. Teema kauaks lahti ilmselt ei jää ja mingit hülgejuttu ka siin näha ei tahaks icon_wink.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  kuna teema pandi lukku... - ehk moded keeravad jama kokku
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.