Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
dstar
Kreisi kasutaja

|
13.07.2007 17:04:03
|
|
|
Sel ajal, kui esimesed TR mängud välja tulid, polnudki üldse valikuvõimalust, kas kasutada walkthrough'd või mitte, sest internetile juurdepääs oli praktiliselt võimatu. Nii et neli esimest osa sai ise läbi tehtud ja tänu sellele ongi nendest mängudest jäänud väga positiivsed mälestused. Järgmised osad pole enam seda pingutust väärt, et ise lõpuni punnitada.
Tänapäeval rikutaksegi mänguelamus walkthrough'de piilumisega ära, sest inimestel pole enam aega ega kannatust keerulisi mõistatusi lahendada. Ja kui selline võimalus on olemas, siis on ikkagi väga raske kiusatusele vastu panna ja seda mitte kasutada.
Siimaani võisin öelda, et olen kõik TR osad lõpuni teinud, aga Anniversary osutus ikkagi nii suureks pettumuseks, et see jäigi lõpetamata. Nii ikka need asjad ei käi, et tulevad täiesti uued inimesed kusagil Ameerikast, teevad oma meeskonna ja ongi korras. Ainult originaal Core Team suudaks TR maagia tagasi tuua, aga kahjuks põlesid nad läbi, Eidosel sai nendest lõpuks kõrini ja tõmbas kõigele vee peale.
Täpselt samasugune absurdne saatus tabas nüüd Silent Hilli seeriat, kus originaalmeeskond Team Silent hüljati ja SH5 jaoks võeti asemele täiesti võõras, odavate filmi- ja telesarjamängudega tegelev USA kompanii. Buffy ja Silent Hill - mida veel?
Ka Final Fantasy sari on tähtsate tegelaste lahkumise tõttu täiesti alla käinud.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
13.07.2007 17:42:44
|
|
|
ikka on pingutust väärt... mina alati teen ilma õpetuseta ära... siis kui tõsiselt veider koht ees ainult vaatan huviga kuidas teised asjaga hakkama on saanud (ja üldiselt avastan siis et tegemist on bugiga). Siis kui TR A tagusin ei olnud internetis veel ühtegi õpetust.
Kui inimesel puudub aeg ja kannatus siis ärgu mängigu... kui mul aega ei ole siis ma ei mängi... kui ei viitsi kah ei mängi. Aga kui ma mõnda mängu ainult story pärast läbi tahan teha (ehk siis sedasorti adventure mängud kus peab hiirega asju clickima aka 2D) siis uurin õpetust ja pärast ei ole kuulda ühtegi sõna mu suust et asi igav, mõttetu või kerge/raske.
Aga jah... ükspäev peab tõsiselt kätte võtma Tomb Raider 3 osa mida ma pole kordagi mänginud. 1 osa eriti enam ei ole mõtet vast taguda kuna story jms juba teada aga vast saab sedagi uuritud.
See tomb raider seeria hakkas juba 5 osaga alla käima. Seal oli näha juba väga veidraid asju, graafika oli suht kole (TR4 graafika oli kohati siledam ja parem) aga mängitavus säilis. Tomb Raider 6 kohta mängu tegijad ütlesid et " liiga vähe aega, liiga palju taheti". Vähemalt nõnda nad väitsid miks asi oli kohati paras piix. Kuigi seal leidus ka leveleid mis olid päris mõnusad (sellepärast vist saigi see suht bugine jama läbi tehtud mille story oli suht... möh? )
Tomb Raider Legend hakkas asja elustama aga ülla ülla: asi on suht keskmisele USA idioodile kes ei leia oma kodus ka peldikut ülesse (vähemalt kohati tekib selline tunne kuna asi on nauditav mingil määral aga jube lihtne). Aga loodan veelkord parimat uuest TR mängust mis peaks tulema kuna legend vihjas järjele (+ mootor peab raha sisse pressima veel).
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
KNIHT
HV vaatleja
|
04.08.2007 20:50:23
|
|
|
jõudsin taas kentauride juurde pärast format C-d, ausalt öeldes kas peale kõmmutamise ja karglemise muud lahendust ei ole? tüütab ära see karglemine ja püstoliga põmmutamine
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
04.08.2007 20:56:36
|
|
|
eee mis mõttes? siin teemas levitati videot minuteada kus tehti väga kergelt selgeks kuidas neid võita...
mäng on minuarust suht easy (isegi med tasemega.. hard ei ole kah raskem kuna siis vaid damage suurem). Sa pead neid kõmmutama kuni nad põlvili langevad.. siis võtma konksuga kilbi ära ja siis jätkub sirkus. Kui nad sind kiiritada tahavad võtad kilbi ja poed selle taha peitu (vist oli nõnda) ja nad muutuvad kiviks... siis kõmmutad kuni nad hävivad ....
ära raiska hääde relvade kuule siis läheb kogu see jura kiiremini
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
marco
Kreisi kasutaja

|
04.08.2007 20:58:25
|
|
|
Kui oled nad vihale ajanud siis pead oma köiega neilt kilbi ära tõmbama. Kilbi sisemine külg peab sinu poole olema selleks. Midagi sellist mäletan.
_________________ Does "genuine" mean "with the real bugs"? |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raziel
HV vaatleja

|
07.08.2007 03:09:56
|
|
|
dstar kirjutas: |
Täpselt samasugune absurdne saatus tabas nüüd Silent Hilli seeriat, kus originaalmeeskond Team Silent hüljati ja SH5 jaoks võeti asemele täiesti võõras, odavate filmi- ja telesarjamängudega tegelev USA kompanii. Buffy ja Silent Hill - mida veel?
|
OFFTOPIC:
Team Silenti püksikumm on juba ammu lõdva, Silent Hill 3 meeldib vaid seetõttu, et olen seeria fänn ja tunnistan oma fänniliku käitumist, mis ajendab mind ignoreerima mõned puudujäägid. Neljas mulle isiklikult meeldis, vaatamata mõnele idiootsele elemendile.
See selleks, aga Team Silentist on juba ammu lahkunud mõned tähtsamad tegelased (koletiste disainer Masahiro Ito näiteks tegi sääred) ning paljud teised.
Soovitan samas optimistlik olla, hetkel on suhteliselt haletsusväärne vaadata olukorda, kus fännid karjuvad iga pisema detaili peale. Sama lugu oli SH4'ga: "NO FLASHLIGHT THIS GAME SUX HARD".
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
KNIHT
HV vaatleja
|
07.08.2007 07:05:26
|
|
|
tnx abi eest, tänu teile sain esimese 5min läbi sealt ning olen nüüd juba päris kaugel. Kui poleks format-C-d vahepeal olnud oleks mäng juba jäbigi
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
02.09.2007 18:57:22
|
|
|
dstar kirjutas: |
Peale seda, kui Crystal Dynamics inglastelt juhtimise üle võttis, on TR seeria ikka jubedalt amerikaniseeritud. |
olen küll hull kaevaja, kuna alles nüüd sain mängu endale aga..
minu arvates ei ole kohe mitte aus CDs halvas disainis süüdistada. ei ole vast vaja meenutada, milline ämber oli brittide poolt tehtud viimane TR - seda lükati rohkem, kui kaks korda edasi ning mäng ise oli lihtsalt pettumust tekitav. poleks Eidos veel viimast korda riskinud ja üle suure lombi mängu saatnud - oleks Lara viimaseks saavutuseks jäänud häbiväärne filmiseeria suurel ekraanil.
too brittide viimane saavutus jäi endal üldse mängimata - kävitades oli kohe automaatne restart kahe eri PCl
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|