Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360] Microsoft Xbox 360 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 131, 132, 133 ... 1120, 1121, 1122  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
eib
HV kasutaja
eib

sõnum 26.07.2007 00:35:25 vasta tsitaadiga

No, tehniliselt x360 ON siiski arvuti. Lihtsalt paljud mängud on nö. piirini välja pigistatud, st. graafika suhtes.
Pealegi on paljudel inimestel, kellel jõnksutab, oma x360 tolmust puhastamata. Nüüd on need koduperenaiste töödki mänguritele antud!
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Anti

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.07.2007 00:36:23 vasta tsitaadiga

No kui aus olla, siis oblivion natuke jõnksutas küll ja sama asja võis ka gears of waris ning mõnes teises mängus ka kohata. EI jõnksutanud nii, et mängimist segaks, aga natuke küll.

PS: räägib endine xboxi omanik icon_razz.gif
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
Jalutaja
HV kasutaja
Jalutaja

sõnum 26.07.2007 08:54:36 vasta tsitaadiga

Huvitav, kui ma palusin ttj oma gamercardi näidata, lõpetas ta selles teemas postitamise ära.

Sorry Velsa, võibolla olid sul Oblvion ja Gears originaalid, aga
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=170203&postdays=0&postorder=asc&start=2250

@eib
PS3 ja X360 võimsuste piirini jõudmiseks läheb veel rohkesti aega.

Edit:
Selline pooluudis siis gta4 kohta.
http://gamers-creed.com/?p=121
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 26.07.2007 09:32:53 vasta tsitaadiga

Tra ma ei saa aru, miks GTA4 teemat lahti ei tehta, uued uudised väljas ja puha icon_neutral.gif IGN-is suur ülevaade http://uk.xbox360.ign.com/articles/807/807831p1.html
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 26.07.2007 10:02:57 vasta tsitaadiga

Jalutaja, GAH!!! Ta nimi on tjj mitte tttttttj!!
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
eib
HV kasutaja
eib

sõnum 26.07.2007 12:13:33 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
Jalutaja, GAH!!! Ta nimi on tjj mitte tttttttj!!

Nervous breakdown... :p
Rahu.
tagasi üles
neoman
HV veteran

sõnum 26.07.2007 15:39:36 vasta tsitaadiga

See ,et teistega netis pelada saaks nõuab raha on halb asi , niigi konsool maksab juba 6999kr ja siis hakka veel igakuu raha sinna sisse taguma.....
See ,et ma saan singleplayerit pea 7k maksva konsooliga pelada ei tõmmba mind absoluutselt. icon_rolleyes.gif
Parem vaatan PS3 poole siis.

riq242
HV vaatleja

sõnum 26.07.2007 15:51:37 vasta tsitaadiga

tilt.fi: xbox360 premium 330eur (ainult juulis!)
http://www.tilt.fi/kamppis/konsolisota.html

aga samas huhutakse et augustis tuleb enivei $50 hinnasula:
http://www.engadget.com/2007/07/25/xbox-360-getting-50-price-break-in-august/
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 26.07.2007 19:39:21 vasta tsitaadiga

Keegi poest mänge soovib odavalt siis andke teada icon_razz1.gif Hinnad alates 400st kroonist. Pm võib ühe Premiumi ka osta Soomest ja siia tuua tasu eest icon_smile.gif
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
ny21k
HV kasutaja

sõnum 26.07.2007 20:15:35 vasta tsitaadiga

neoman kirjutas:
See ,et teistega netis pelada saaks nõuab raha on halb asi , niigi konsool maksab juba 6999kr ja siis hakka veel igakuu raha sinna sisse taguma.....
See ,et ma saan singleplayerit pea 7k maksva konsooliga pelada ei tõmmba mind absoluutselt. icon_rolleyes.gif

Nagu PS3 peal oleks kõik tasuta icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Stabby
Kreisi kasutaja

sõnum 26.07.2007 21:01:28 vasta tsitaadiga

Noh endal kah siis XBOX 360 premium olemas, ning kõikide mängude graafika ei ole üldse pehme, selline sakilisus ja üldse pehmust pole. Eriti hästi saab sellest aru PGR3-es. samasugune nii 480,720p ja 1080i (või p, ei mäleta) modes. Telekas on samsungi 37" tolline telekas, ja see vist siis põhjustatud selle pärast, et see telekas nii suur on jah? PGR3-e manuaalis oli üks Ferrari tagantvaates pilt, mis oli ikka jube ilus ja pehme, ei anna võrreldagi minu omaga.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
neoman
HV veteran

sõnum 26.07.2007 21:33:04 vasta tsitaadiga

ny21k kirjutas:
neoman kirjutas:

Nagu PS3 peal oleks kõik tasuta icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

EI ,aga parem osta siis juba kallim konsool , millel parem graafika , rohkem võimalusi ja taguda seal singelplayerit.

ny21k
HV kasutaja

sõnum 26.07.2007 22:00:59 vasta tsitaadiga

neoman kirjutas:
ny21k kirjutas:
neoman kirjutas:

EI ,aga parem osta siis juba kallim konsool , millel parem graafika , rohkem võimalusi ja taguda seal singelplayerit.

Kahjuks ma juba oman konsooli. Ja KALLIMAT (PS3) ma ei taha, ma ei ole JAAPANI kultuuri ihaldaja, kahjuks icon_smile.gif
Ja ODAVAM rahuldab mu vajadused . PS3 see eest mitte. Ja nagu näha, matemaatikas sa kõva ei ole icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Jalutaja
HV kasutaja
Jalutaja

sõnum 26.07.2007 22:52:18 vasta tsitaadiga

Stabby kirjutas:
Noh endal kah siis XBOX 360 premium olemas, ning kõikide mängude graafika ei ole üldse pehme, selline sakilisus ja üldse pehmust pole. Eriti hästi saab sellest aru PGR3-es. samasugune nii 480,720p ja 1080i (või p, ei mäleta) modes. Telekas on samsungi 37" tolline telekas, ja see vist siis põhjustatud selle pärast, et see telekas nii suur on jah? PGR3-e manuaalis oli üks Ferrari tagantvaates pilt, mis oli ikka jube ilus ja pehme, ei anna võrreldagi minu omaga.

480 ja 720p vahel on suur vahe. 720 ja 1080i/p vahel väike, millest just saab aru suurema tv'ga vaadates. Su Samsung ikka 720p toetab? Ja PGR3 ei toeta 1080i/p.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Stabby
Kreisi kasutaja

sõnum 26.07.2007 23:29:02 vasta tsitaadiga

No asi on selles, et kõikide modedega on täpselt sama graff. Ta lubab kõiki ilusasti selectida, aga vahet ei ole midagi, vähemalt minu silm ei tee nendel küll vahet, praegu näeb välja jube lihtsalt, selline sakilisus, ning pehmet pilti üldse pole icon_neutral.gif

Ja veel seda, et ma tahtsin teda xbox live accounti seal, ning tegin seal uue windows LIVE ID, sest locale on mul valitud soomeks ja seega pean uue Windows live ID kah tegema, kus locale oleks valitud soome, sest muidu kui ma sisestan oma praeguse msn aadressi, siis ta ütleb, et ei sobi locale kokku vms.
Siis kui seda windows live ID-d teen, küsib ta sünniaastat ja keelt, keele võimalused on soome ja rootsi, et nüüd kui soome valin, midagi soomekeelseks vms ei muutu? ja kas kõik need andmed (telefoni numbrid vms, peavad õiged olema?)
tagasi üles
eib
HV kasutaja
eib

sõnum 26.07.2007 23:36:31 vasta tsitaadiga

Stabby kirjutas:
No asi on selles, et kõikide modedega on täpselt sama graff. Ta lubab kõiki ilusasti selectida, aga vahet ei ole midagi, vähemalt minu silm ei tee nendel küll vahet, praegu näeb välja jube lihtsalt, selline sakilisus, ning pehmet pilti üldse pole icon_neutral.gif

Ja veel seda, et ma tahtsin teda xbox live accounti seal, ning tegin seal uue windows LIVE ID, sest locale on mul valitud soomeks ja seega pean uue Windows live ID kah tegema, kus locale oleks valitud soome, sest muidu kui ma sisestan oma praeguse msn aadressi, siis ta ütleb, et ei sobi locale kokku vms.
Siis kui seda windows live ID-d teen, küsib ta sünniaastat ja keelt, keele võimalused on soome ja rootsi, et nüüd kui soome valin, midagi soomekeelseks vms ei muutu? ja kas kõik need andmed (telefoni numbrid vms, peavad õiged olema?)

Oeh, mine nüüd enda Windows Live! konto settingutesse arvutis, ning muuda oma elukoht ära. Mina panin Inglismaaks ja kui iksboksi registreerimisel küsib aadressi ning postal indexit, siis otsi Google'ist mingi suvaline pubi või midagi.
tagasi üles
kalapala
HV kasutaja

sõnum 27.07.2007 09:18:18 vasta tsitaadiga

neoman kirjutas:
ny21k kirjutas:
neoman kirjutas:

Kui nüüd ainult graafilist poolt vaadata, siis xbox on selles osas PS3-est üle (Xenos). Rohkem võimalusi? Oled kunagi xbox live-i kasutanud? Mina olen tutvunud mõlema võimalustega, PS3 võimalused jätavad ikka soovida.
tagasi üles
Stabby
Kreisi kasutaja

sõnum 27.07.2007 14:17:05 vasta tsitaadiga

Mhmh, PGR 3 ja Forza 2 demol ning TDU-l (neid olen proovinud) on kõigil selline sakiline pilt igalpool, aga näiteks kui mängisin DiRT demot, siis tundus pilt igati hea, selline tunne, nagu neil kolmel mängul on AA puudu, ja igas kohas tervel pildil on mingid sakid ja üldse pehmust pole. xBoxi enda settingutest sain kõiki 420,720, 1080 valida ning pilt samasugune. Ühendatud on Componendiga ja xboxi enda küljes oleval juhtmel on had HDTV peale lülitatud. Kui vaatan mingeid gameplay videosid siis seal küll väga ilus, kuid miks siis mul nii teeb? muidu on mingi Samsung LCD TV HD ready 37" tolline. siin link kah.
http://www.samsung.com/ee/products/television/lcd/le37s81b.asp

Või probleem lihtsalt selles, et telekas liiga suur vms?

PS: Gamertag on W1den
tagasi üles
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 27.07.2007 14:33:35 vasta tsitaadiga

Krt mis juttu te ajate jõnksutamisest ja ebapehmest pildist... Mul pole ühtegi sellist jama olnud ja samu mänge mängind mis siin loetletud. Ise arvan ,et Variant A: kasutate kehvi toorikuid. Variant B: mul samsungi rom mis on ilmselt parem. Jõnksutamine tekib ilmselt plaadilt lugemise kiirusest mida jääb väheks..
MummikAl
Kreisi kasutaja
MummikAl

sõnum 27.07.2007 14:35:45 vasta tsitaadiga

jigsaw813 kirjutas:
Krt mis juttu te ajate jõnksutamisest ja ebapehmest pildist... Mul pole ühtegi sellist jama olnud ja samu mänge mängind mis siin loetletud. Ise arvan ,et Variant A: kasutate kehvi toorikuid. Variant B: mul samsungi rom mis on ilmselt parem. Jõnksutamine tekib ilmselt plaadilt lugemise kiirusest mida jääb väheks..

keegi mulle just kunagi mainis, et hitachi omad on paremad. aga ärge näkku lööge kui velesti mäletan icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 27.07.2007 14:36:12 vasta tsitaadiga

originaalid on veel paremad
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 27.07.2007 14:37:50 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
originaalid on veel paremad

Ma arvan, et siin oli juttu XB360 DVD-draivi mudelitest (Samsung vs Hitachi vs BenQ).
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 27.07.2007 14:40:40 vasta tsitaadiga

jigsaw813 kirjutas:
Variant A: kasutate kehvi toorikuid.
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 27.07.2007 14:49:35 vasta tsitaadiga

MummikAl kirjutas:
jigsaw813 kirjutas:
Variant B: mul samsungi rom mis on ilmselt parem.

keegi mulle just kunagi mainis, et hitachi omad on paremad
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 27.07.2007 14:59:13 vasta tsitaadiga

Primary kirjutas:
IRW icon_biggrin.gif. Uus PS3 on 5000 icon_biggrin.gif. Mõnus Price cut tehti. Gamestop.com icon_biggrin.gif. Aiaiai...Microsoftile keerati mõnusalt taha icon_biggrin.gif. SWEET!
hehehehe....
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360] Microsoft Xbox 360 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 131, 132, 133 ... 1120, 1121, 1122  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.