Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
xda
HV kasutaja
|
25.07.2007 23:28:52
|
|
|
Norby võiks selle koha pealt suu päris kinni panna, sest nende enda kvaliteet on alla igasugust arvestust. Olematu kasutajatugi ja pidev vassimine. Olen olnud nende klient kunagi ja tunnen mõnda praegust klient. Probleemid on pidevad ja käib klientidele puru silma ajamine, ehk otse öeldes näkku valetamine. Neil enda nett ei klassifitseeru isegi säästuneti alla mida mu tuttavad kasutavad. Tundub et tahavad ainult konkurenti laimata. Televõrk tegi tubli töö ära, kuigi läksid alt oma reklaamiga. Ei tasu ikka Televõrgul reklaamida netti kuni 2MBit/s kui max on 200kbit. Klient vaatab ikka seda maksimumi, mida momendil ei ole võimalikki saavutada. Nagu algul oli kirjas, et nende võrk kannatab 15000 klienti. Kõik võib ju õige olla, kui need kasutajad jaotada võrdselt kõikide tugijaamade vahele. Ei tasu reklaamida asju mis on teada juba eos, et see ei ole võimalik. Ka WiFi odava saatja külge on võimalik ühendada 11MBit/sec juures vähemalt 64 klienti, aga ega see tähenda, et saad 5,5MBit allalaadimiskiiruse omale. Aga nagu oli näha algasid probleemid juba 3000 kasutaja juures. Televõrk meelitas nn. kuni 2MBit kiirusega palju kliente omale, kuid siin on ka kaval nõks: vastuvõtuseade tuli kohe välja osta, rendivõimalust polnudki. Nii loobusid paljud wimaxist ja adsl-st ja said nüüd vastu pükse. Seega tekitas minuarust Televõrk oma reklaamiga negatiivse hoiaku klientidel. Kirjutasin juba 19 juunil: http://www.wifi.ee/foorum2/viewtopic.php?t=1721&postdays=0&postorder=asc&start=0#9025
viimati muutis xda 25.07.2007 23:33:05, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
25.07.2007 23:32:22
|
|
|
kas teised kõutajad saavad
www.post.ee mina mitte
|
|
Kommentaarid: 153 loe/lisa |
   |
1 :: |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
C4ines
Kreisi kasutaja
|
25.07.2007 23:35:14
|
|
|
haldo, The connection has timed out
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
25.07.2007 23:41:09
|
|
|
C4ines kirjutas: |
haldo, The connection has timed out |
järjekordne lehekülje probleem!!
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
25.07.2007 23:41:24
|
|
|
siin mitte a egas mul pole kõud kah
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kismet
HV vaatleja

|
|
tagasi üles |
|
 |
protools
HV vaatleja

|
26.07.2007 05:13:05
|
|
|
haldo kirjutas: |
www.post.ee mina mitte  |
Ei Kõu'ga ikka ei saa jah. STV kaabliga saab.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
26.07.2007 07:27:09
|
|
|
eip
aga säästuinternetiga ei peagi saama
kusjuures ma ostan vabatahtlikult ear beeri, sest see maitseb lihtsalt mulle.
rahas ei ole küss.
Seega võrdlus ei ole päris normaalne.
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
3 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
26.07.2007 07:47:04
|
|
|
Hiid kirjutas: |
eip
aga säästuinternetiga ei peagi saama
kusjuures ma ostan vabatahtlikult ear beeri, sest see maitseb lihtsalt mulle.
rahas ei ole küss.
Seega võrdlus ei ole päris normaalne. |
ex norby kade et EE katab eestit ja tema mitte
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
rv30
HV kasutaja
|
26.07.2007 07:57:47
|
|
|
Mul on praeguseks kiirused langenud ka hommikusel ajal ligi kaks korda. Veel nädal tagasi oli varahommikusel ajal stabiilselt 0,8 kuni 1,2Mbit/sec, mis tänaseks on langenud 0,6 kuni 0,8 Mbit/sec. Õhtusest ajast ma ei räägigi. Ilmselt sitasikutajad tirivad ööd ja päevad läbi. Kui see nii on, siis peaks Televõrk tõsiselt mõtlema probleemi üle ja piirama sitasikutajate tegevust.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirkel
HV veteran

|
26.07.2007 08:23:35
|
|
|
Need kes leheprobleemi üle kurdavad.
Manualis oli kirjas, et võiks dns paika määrata. Olete proovinud?
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
26.07.2007 08:32:33
|
|
|
Mirkel kirjutas: |
Manualis oli kirjas, et võiks dns paika määrata. Olete proovinud? |
mobiilsel seadmel saab ka?
_________________ Ütle siis mõtle  |
|
Kommentaarid: 138 loe/lisa |
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kismet
HV vaatleja

|
26.07.2007 08:47:13
|
|
|
Mirkel kirjutas: |
Manualis oli kirjas, et võiks dns paika määrata. Olete proovinud? |
Ära proovitud, aga ei aidanud Eesti Posti lehe puhul.
|
|
tagasi üles |
|
 |
PTC
HV vaatleja
|
26.07.2007 09:35:42
|
|
|
mul sama probleem www.usaraud.ee puhul ei avane, kusjuures dns on isegi wrt54g's fixitud. teise anomaalia avastasin mis pole mitte kouga seotud - nimelt nett muutub tiguaeglaseks kui driimbox sisse lülitet on /mis kah wrt järel/ ....
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ussimuna
HV kasutaja
|
26.07.2007 09:54:16
|
|
|
Seal on miskid omad probleemid, Elioonase taga ka ei avane.
Edit: Sry. mõni minut hiljem siiskit juba tuli
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
capricorn
Kreisi kasutaja
|
26.07.2007 10:14:13
|
|
|
rv30 kirjutas: |
Mul on praeguseks kiirused langenud ka hommikusel ajal ligi kaks korda. Veel nädal tagasi oli varahommikusel ajal stabiilselt 0,8 kuni 1,2Mbit/sec, mis tänaseks on langenud 0,6 kuni 0,8 Mbit/sec. Õhtusest ajast ma ei räägigi. Ilmselt sitasikutajad tirivad ööd ja päevad läbi. Kui see nii on, siis peaks Televõrk tõsiselt mõtlema probleemi üle ja piirama sitasikutajate tegevust.  |
Sul jumala normaalne kiirus, mis sa tõesti loodad saada siis see 2mega kätte? Ja mis erinevuse see 0.4mbit annaks sulle? Ja üldse miks sa arvad et mingid sikutajad tõmbavad ühenduse kooma? kui pordid kinni siis torrenteid nii kiiresti enam tõmmata ei sa, kui ei uploadi siis piiratakse ka downloadi torrenti puhul minuarust, Pealegi peab neid sikutajaid siis ikka päris palju olema ju, minuteada pärnus levib ka ilusti kaablivõrk, vaevalt keegi nüüd televõrguga-ga ühineb selleks, et kaabli asemel saaks sellega filme tõmmata jne. Pealegi mida sa tahad juhtmeta ühendusest mis ei vaja otsenähtavust ega midagi, ja maksab 300- kuus. Ma soovitan sul lihtsalt leping lõpetada, kui kiirused ei sobi, neil mingit kohustusliku lepingut ei olnud ju. Ja veel kuna hetkel on ametlik häälestusperiood veel ja kuutasu ei arvestata siis oodake kuni raha peate maksma hakkama, äkki saab selleks ajaks selle 0,4mbit ka tagasi.
Seniks tee paar ja naudi suve, võta läpakas, kui on, kaasa ja mine istu rannas netis.
Piirama pidi hakkatama muidu siis kui ühendus tõesti kooma tõmmatakse, aga see vist alles siis peale häälestust ja kui juba pead hakkama maksma selle eest.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
ojapoiss
Kreisi kasutaja

|
26.07.2007 10:45:38
|
|
|
Sellepärast mul saigi kõu võetud, et Norby lakkas töötamast... väitsid, et mingid takistused kevadel ette kasvanud ja siis ei tule signaal läbi ja raha oskasid ka küsida... lõpetasin selle jama ära nende puuduliku klienditeeninduse pärast... praegu kõuga veel suht rahul kuna Norby'ga oli net siis kui niisama surfad aga kui midagi kindlasti oli vaja ära teha (näit. mingi tähtis pangaülekanne vms.) siis teda tavaliselt polnud (see ilmselt kaäib murphy seaduste alla ka natuke ).
Lõpuks kadus Norby net üldse ära ja tagasi nad ei saanudki seda enam mulle... siis ütlesin, et korjake oma seadmed mu katuselt ära ja lõpetasin lepingu.
Ning nüüd saigi endale Kõu tehtud. See nüüd mul ainuke variant neti saada. Kuna keegi teine ei soovi sellises maakohas mulle teenust pakkuda.
_________________ Vajad ruume sünnipäeva peoks!?
Sõbralikuma hinna jaoks PS!
www.kilplased.ee |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
rv30
HV kasutaja
|
26.07.2007 11:38:02
|
|
|
capricorn kirjutas: |
Sul jumala normaalne kiirus, mis sa tõesti loodad saada siis see 2mega kätte? Ja mis erinevuse see 0.4mbit annaks sulle? Ja <b>ül<font color=red>d</font>se</b> miks sa arvad et mingid sikutajad tõmbavad ühenduse kooma? kui pordid kinni siis torrenteid nii kiiresti enam tõmmata ei sa, kui ei uploadi siis piiratakse ka downloadi torrenti puhul minuarust, Pealegi peab neid sikutajaid siis ikka päris palju olema ju, minuteada pärnus levib ka ilusti kaablivõrk, vaevalt keegi nüüd televõrguga-ga ühineb selleks, et kaabli asemel saaks sellega filme tõmmata jne. Pealegi mida sa tahad juhtmeta ühendusest mis ei vaja otsenähtavust ega midagi, ja maksab 300- kuus. Ma soovitan sul lihtsalt leping lõpetada, kui kiirused ei sobi, neil mingit kohustusliku lepingut ei olnud ju. Ja veel kuna hetkel on ametlik häälestusperiood veel ja kuutasu ei arvestata siis oodake kuni raha peate maksma hakkama, äkki saab selleks ajaks selle 0,4mbit ka tagasi.
Seniks tee paar ja naudi suve, võta läpakas, kui on, kaasa ja mine istu rannas netis.
Piirama pidi hakkatama muidu siis kui ühendus tõesti kooma tõmmatakse, aga see vist alles siis peale häälestust ja kui juba pead hakkama maksma selle eest. |
Ega ma hommikuse kiiruse üle ei nurisegi. Aga mitu päeva järjest on õhtul olnud 0,2 Mbit/sec. Selle üle nurisen. Aga ikkagi, millega seletada olulist kiiruse langust ajal, kui kasutajaid nagu ei peaks olema. Ma ei oska küll muud pakkuda kui sitasikutajad.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
26.07.2007 11:42:23
|
|
|
Kõu meestel on vist avaleheks ruuter.ee. lased brauseri käima, teed kohe kiirustesti ja kui see ootustele ei vasta lähed võileiba sööma
Mul on praeguseks kiirused langenud ka hommikusel ajal ligi kaks korda. Veel nädal tagasi oli varahommikusel ajal stabiilselt 0,8 kuni 1,2Mbit/sec, mis tänaseks on langenud 0,6 kuni 0,8 Mbit/sec. Õhtusest ajast ma ei räägigi. Ilmselt sitasikutajad tirivad ööd ja päevad läbi. Kui see nii on, siis peaks Televõrk tõsiselt mõtlema probleemi üle ja piirama sitasikutajate tegevust.  |
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
26.07.2007 11:48:57
|
|
|
no issand, mis nüüd toimub
hetkel on maksimaalseks kiiruseks 20kb/s, mis tuleb - normaalselt pole enam võimalik uudiseid lugeda. ja kell on alles 12 päeval. eile õhtul ei saanud isegi keset metsa üksi kapates wowi mängida, ping oli 3 sekundit ja surfamine, forget 'bout it - HV avanes 10 sekundit.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
rv30
HV kasutaja
|
26.07.2007 11:52:30
|
|
|
olc kirjutas: |
Kõu meestel on vist avaleheks ruuter.ee. lased brauseri käima, teed kohe kiirustesti ja kui see ootustele ei vasta lähed võileiba sööma |
Nii hull see asi nüüd ka ei ole, avaleheks on siiski neti.ee
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
ooker
HV vaatleja
|
26.07.2007 13:05:48
|
|
|
Ega ma hommikuse kiiruse üle ei nurisegi. Aga mitu päeva järjest on õhtul olnud 0,2 Mbit/sec. Selle üle nurisen. Aga ikkagi, millega seletada olulist kiiruse langust ajal, kui kasutajaid nagu ei peaks olema. Ma ei oska küll muud pakkuda kui sitasikutajad. :?: |
Ma millegipärast arvan, et Kõu-ga ja suvel on võib-olla isegi vastupidi - just õhtutundidele võib koormus langeda.
Kindel selles muidugi olla ei saa, aga teatav loogika ütleb, et potentsiaalne kasutaja on päeval tööl või puhkab õues. Õhtuks minnakse oma metsatalus või linnalähedases pappelamus tuppa, nokitakse nina, tõmmatakse porri ja kommitakse Delfis ning HinnaVaatluses. Päeval kasutavad lapsed ja need kes üritavad kodust või suvilast tiba tööd teha (nagu allakirjutanu).
Nuh, nüüd tööle tagasi :)
viimati muutis ooker 26.07.2007 13:17:42, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
26.07.2007 13:12:30
|
|
|
Olen pannud tähele, et õhtuti ja öösel on kiirus kuidagi eriti lahja, samas hommikul on kimab hullusti ja päeval samuti....
Mul avaleheks neti.ee momendil, seda ruuterit ei viitsi vahtida, ajab masendusse.
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
26.07.2007 13:26:32
|
|
|
laurx kirjutas: |
Evil14, netihoolikutest koolilapsed magavad hommikul ja päeval ja hakkavad vastu õhtut " elama" |
tundub, et nendele nolifer rateonelu.ee omadele algab siis tõesti nende "elu"
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |