Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
siLc
HV Guru
|
24.07.2007 22:53:34
|
|
|
mks kirjutas: |
mazdagti kirjutas: |
netist PDF faile soovides avada jookseb browser kokku millegi pärast proovisin nii IE7, Firefox kui ka Operaga ja peal on kaasas olnud Adobe  |
kaasas olnud adobe? Vistaga ei ole by default Adobe'i kaasas, proovi reinstalli Adobe Readerile... |
Aga profiili süvenedes vahib vastu Vistaga brändimasin, millistel arvatavasti Adobe Reader vaikimisi installitud on
Kuradi MSDN AA ainult, tahtsin teist Vista Businessi juurde lauaarvutil pikemaajaliseks proovimiseks aga raip ei lase ühte toodet üle ühe korra tellida, pidi siis 64bitise võtma. Loodetavasti ei tule sellega rohkem probleeme kui end läpakal suht hästi üleval pidanud 32bitisel...
|
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
24.07.2007 23:06:20
|
|
|
heh MSDN AA viga on jah see, et ainult üks install per toode... nutikamad hiilivad sellest mööda, endal pole veel vaja läinud möödahiilimist, MSDN Premium on tunduvalt lahedam
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
24.07.2007 23:10:19
|
|
|
mks kirjutas: |
nutikamad hiilivad sellest mööda, endal pole veel vaja läinud möödahiilimist |
Selles suhtes jäi silma veel Vista Businessi 32bit CD-de peal installiversioon, ega keegi pahanda kui üle 3 asja endale ligi võtad või võta palju süda lustib ja vaja läheb?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
24.07.2007 23:12:03
|
|
|
msdnaa kaudu office't ei pakuta?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
25.07.2007 01:03:59
|
|
|
mul oli vista home premiumiga kohe kaasa adobe reader
|
|
tagasi üles |
|
 |
allar4
Kreisi kasutaja

|
25.07.2007 08:32:17
|
|
|
reimers66 kirjutas: |
mul oli vista home premiumiga kohe kaasa adobe reader |
sama mul...
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
25.07.2007 08:40:46
|
|
|
carlking, eip. Aga osta Works endale kui OO ei sobi. Maksab mingi paar sotti ainult.
mks, Premium on mingi tasuline programm?
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
Getomees
HV veteran

|
25.07.2007 12:23:11
|
|
|
d3t kirjutas: |
mks, Premium on mingi tasuline programm? |
Kas see mitte Microsofti homeboy-dele pole? mks on minu teada MS Student Partner.
_________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum |
|
tagasi üles |
|
 |
Kribster
HV vaatleja

|
25.07.2007 23:09:09
|
|
|
Tervist!
Sai uuuele arvutile vista ultimatei paigaldatud. Ja no interneti ei saa. Läbi modemi saab aga läbi ruuteri ei saa. Lööb errori kas "limited" või on ühendatud, kuid nett puutub. Modemit + ruuterit + arvutit olen korduvalt restartinud. Abi vaja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
26.07.2007 08:31:28
|
|
|
Kas siis XP ei suutnud üle 2 Gb rammust aru saada?
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
26.07.2007 08:59:29
|
|
|
Herr Kurm kirjutas: |
Kas siis XP ei suutnud üle 2 Gb rammust aru saada? |
Ofkoors suudab
Sai siis lauakale mainitud 64bit Vista bisness peale lastud lisaks XP Pro-le, draiverite ja utiliitide kättesaadavuse poolest on olukord parem kui ma arvasin aga mängude performanss on alla arvestust võrreldes XP-ga praegu (vajab tviikimist). 64biti peale mitte köhima hakkava tulemüüri leidmine on osutunud probleemseks
|
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
26.07.2007 09:00:31
|
|
|
süda hakkas vahepeal värisema lihtsalt et pean Vista peale üle minema. 4Gb käristab ikka mõnuga
-portfolio- |
|
tagasi üles |
|
 |
Raynor
HV kasutaja
|
26.07.2007 10:24:46
|
|
|
Võid ju ka 64-bitist XP-d kasutada
|
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
26.07.2007 10:49:27
|
|
|
ausaltöeldes pole aega ja julgust, Asi on töömasin, pole aeg katsetama ja uusi bugisid selgeks õppima hakata.
-portfolio- |
|
tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
26.07.2007 11:06:05
|
|
|
Kribster kirjutas: |
Tervist!
Sai uuuele arvutile vista ultimatei paigaldatud. Ja no interneti ei saa. Läbi modemi saab aga läbi ruuteri ei saa. Lööb errori kas "limited" või on ühendatud, kuid nett puutub. Modemit + ruuterit + arvutit olen korduvalt restartinud. Abi vaja. |
pane aruti tööle ja siis tee ruuterile restart vähemalt mul toimib nii
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
26.07.2007 15:44:12
|
|
|
Herr Kurm kirjutas: |
Kas siis XP ei suutnud üle 2 Gb rammust aru saada? |
meh?
kuni 4gb - mäluadresseerimine.
max 2gb per protsess, häkiga kuni 3 (kuuldavasti jääb see allesjäänud 1gb kerneli etc tarbeks ikaldama tihtipeale).
64-bit opsüsteemid on teine lugu.
ja ma ei näe mitte ühtegi mõistlikku põhjust, miks 64-bit xp-d kasutada.
Tervist!
Sai uuuele arvutile vista ultimatei paigaldatud. Ja no interneti ei saa. Läbi modemi saab aga läbi ruuteri ei saa. Lööb errori kas "limited" või on ühendatud, kuid nett puutub. Modemit + ruuterit + arvutit olen korduvalt restartinud. Abi vaja. |
läbi modemi saab? läbi ruuteri ei saa?
me ei taha teada, mis ühendus sul on, millise konfiga, mis ruuter ja kas ip saab ning gatewayd pingib.
me oleme selgeltnägijad.
edit: niih, kirjutame oma frustratsiooni pisut lahti:
'internet ei tööta' - tüüpi probleemi korral vajalik info, lisaks tavaliselt ära kirjeldet küsimusele ja lühijutule, mida ise proovitud:
1. mis ühendus (teenusepakkuja, pakett).
2. võrgu pilt või lühikirjeldus (mismoodi ühendatud).
3. seadmete nimed, konfiguratsioon (vähemalt arvutite ip-d ära märkida, soovitavalt ka gateway/ruuteri oma).
hetkel võib 'eitööta' põhjus olla igal pool alates ruuteri vistasallimatusest lõpetades maciga piiratud ühendusega.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 26.07.2007 16:01:35, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
26.07.2007 15:46:44
|
|
|
londiste kirjutas: |
meh?
kuni 4gb - mäluadresseerimine.
max 2gb per protsess, häkiga kuni 3 (kuuldavasti jääb see allesjäänud 1gb kerneli etc tarbeks ikaldama tihtipeale).
64-bit opsüsteemid on teine lugu.
ja ma ei näe mitte ühtegi mõistlikku põhjust, miks 64-bit xp-d kasutada.
|
huh, ma kartsin et XP ei suuda kasutada üle 2Gb mälu. Mõistlik põhjus et 64 bitist OS-i kasutada oleks siis >4Gb rammu? Kuidas 64bit vista vs XP lood on? Kodumasinasse läheb 8Gb sisse igatahes.
-portfolio- |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
26.07.2007 16:01:47
|
|
|
Herr Kurm, xp ei suuda ühele programmile/protsessile üle 2gb mälu eraldada. muidu toetab, nagu mainitud, kuni 4gb.
kasuteguri osas... mäluadresseerimine sööb mälu hulga ära. 4gb - mäluadresseerimine tähendab igasuguseid huvitavaid asju. eelkõige seda, et videokaartide mälu on mälu kaudu adresseeritav (loe: 2x8800gtx on tore küll, aga kui 32-bit opsüsteemile üle 2gb mälu panna selle juurde, siis peab olemas kas loll või raha peale vihane).
mõistlik põhjus 64-bit osi kasutada on >4gb rammu jah.
64-bit vista vs 64-bit xp. oeh.
seda ma mäletan, et 64-bit vista sulle ei meeldinud, signed draiverid, patchguard etc
64-bit xp on ühilduvuse osas kardetavasti suurusjärk hullem (pole palju kogemust olnud, paar tööjaama tüüpi masinat on küll proovitud 64-bit xp peale ajada, aga ühilduvusprobleemid softiga on räiged). seda enam, et xp on phaseout staadiumis ja vaevalt, et draiveri- ja softitugi xp poole kaldub. 64-bit vista on vähemalt mõnda aega veel täiesti olemas ja selle tugi saab ainult paremaks minna.
muide, milleks sulle 8gb kodumasinasse?
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
DeCoder
HV kasutaja

|
26.07.2007 18:59:31
|
|
|
Tervist!
tsitaat: |
läbi modemi saab? läbi ruuteri ei saa?
me ei taha teada, mis ühendus sul on, millise konfiga, mis ruuter ja kas ip saab ning gatewayd pingib.
me oleme selgeltnägijad.
edit: niih, kirjutame oma frustratsiooni pisut lahti:
'internet ei tööta' - tüüpi probleemi korral vajalik info, lisaks tavaliselt ära kirjeldet küsimusele ja lühijutule, mida ise proovitud:
1. mis ühendus (teenusepakkuja, pakett).
2. võrgu pilt või lühikirjeldus (mismoodi ühendatud).
3. seadmete nimed, konfiguratsioon (vähemalt arvutite ip-d ära märkida, soovitavalt ka gateway/ruuteri oma).
hetkel võib 'eitööta' põhjus olla igal pool alates ruuteri vistasallimatusest lõpetades maciga piiratud ühendusega. |
Mul endal sama teema.
Asi on selles, et VISTA tekitab ruuterisse üle LAN-i minu arvuti nimega 2 erineva MAC aadressiga 2 erinevat IP aadressi, mistõttu ruuter läheb lolliks ja enam netti ei anna. (vähemalt minul on see nii)
Selle vastu on MS ka patchi teinud, mul see ei mõjunud
Googeldades olen nii palju aru saanud, et see tuleneb sellest, et Vistal käib IPV4 üle IPV6. Sinna juurde veel GUID ja non-microsoft DHCP ruuterid
Sellest vabanemiseks tuleb nats registrit modida:
Registry Tweaks for Vista DHCP Problems
HKLM\SYSTEM\CURRENTCONTROLSET\SERVICES\TCPIP\PARAMETERS\INTERFACES\{GUID}
Change
DhcpConnForceBroadcastFlag = 0
ADD DWORD
DhcpConnDisableBcastFlag = 1
Also to disable IP V6
HKLM\SYSTEM\CURRENTCONTROLSET\SERVICES\TCPIP6\PARAMETERS\
ADD DWORD
DisabledComponents = and set it to 0
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
26.07.2007 20:10:03
|
|
|
tohoo, mul küll vista selliseid kahtlaseid käitumishäireid teinud pole.
mis ruuter?
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
DeCoder
HV kasutaja

|
27.07.2007 08:48:57
|
|
|
Miski Cneti jublakas on, täpsemalt ei oska öelda praegu
|
|
tagasi üles |
|
 |
sulomile
HV kasutaja

|
27.07.2007 23:49:53
|
|
|
Ühe Uwateci sukeldumise kompuutri Vista draiverid ei soovi installeeruda, sai siis luua Microsofti Virtual PC ja sinna installida täiesti legaalne XP Pro. Kompuutri soft hakkas siis ilusti toimima, kuid see virtuaalne OP ei tunne läpaka USC porte ära, need on aga vajalikud välise IR seadme jaoks, et lugeda andmeid kompuutrist läpakasse. Kas see MS Virtual PC 2007 ongi sellise struktuuriga, et ei tuvasta emaseadme USB porte ,vaid ainult COM porte, kui jah, kas siis keegi teab analoogset vabavara( virtual PC), mis tunneb USB ära? VMware kirjelduses ühildub Vistaga ja tunneb ka USB-d, kuid selleks, et teada saada tegelikkust on vaja välja käia pea 200 taala....Äkki on kogemusi kellelgi?
_________________ Oleks mina näinud, kuis sind tehti, oleks öelnud: ärge tehke. |
|
tagasi üles |
|
 |
Olaf

|
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru